Header

Igår var vi inne i Palma hela dagen (bilder kommer sen) och njöt av fina vyer och shopping. Idag ligger vi vid poolen, solar, badar och dricker drinkar. Kan inte bli bättre!

Likes

Comments

Det här är det bästa med att vara utomlands, semester ingenting kan slå det. Käkade sjukt god hotell frukost idag igen, därefter begav vi oss till stranden för att njuta där fram till 2 tiden då vi gick upp till hotellrummet för att käka lunch. Sedan njöt vi vidare vid poolen på hotellet. UNDERBART! Vid sex tiden gick vi och handlade för att kunna göra middag & just nu ligger jag i sängen på hotellet och slappar.

Likes

Comments

Hej! Igår kväll landade jag på Mallorca och fick äntligen träffa min saknade familj. Så himla lycklig! Kom fram till hotellet rätt sent så hann typ bara säga hej packa upp grejer och sedan gick vi och la oss. Idag har vi varit på stranden, solat vid poolen, käkat sjukt god pizza och kikat runt i magaluf. Sinnes sjukt vilka underbara minnen jag har ifrån att jag pluggade här i nästan en månad sommaren 2015. Miss that något av det bästa jag gjort i hela mitt liv.

Imorgon blir det mer solning och att njuta av semestern tillsammans med min underbara familj.

Likes

Comments

Igår tog jag in på hotell närmare flygplatsen då jag skulle flyga tidigt till Mallorca. Tyvärr blev de ändade planer pga bagaget så har nu fått boka om hela skiten och kommer flyga 21:50 ikväll istället, sämst. Hur som helst så checkade in på hotellet vid tolv tiden chillade lite käkade lunch och drog sedan in till stan för att träffa Malin. Vi tog en kanna sangria i solen och njöt, därefter vidare hem till henne ett tag innan vi drog ut igen för att käka middag på laplec (tapas restaurang) som efterrätt fick det blir en glass på Plaza de reina och sedan hejdå kramar till Milla.

Vaknade vid 7 idag, är så fruktansvärt taggad på att få åka till Mallorca och träffa min saknade familj. Käkade precis frukost och ligger nu i sängen. Ska fixa och trixa lite med väskorna så jag inte får nån övervikt det är något bland mina största rädslor när jag ska flyga de och att bagaget inte kommer fram. Sedan ska jag bara vänta ut den här dagen skulle jag vilja säga. Finns inte så mycket mer att göra känner jag. Då Malin åker till Sverige på lite semester och Milla har sin pojkvän på besök. Dessutom får jag inte handla en pryl till för de får inte plats så lär hålla mig undan ifrån stan, haha.

Likes

Comments

Igår käkade vi middag på Red cup burger club, som var helt gudomligt gott! Rekommenderar stark om ni är i Valencia någon gång. Därefter gick vi till Naturalia och tog oss en varsin drink, farligt goda och sjukt bra pris. Om det är något jag gillar med detta land så är det att allting är så billigt. Senare på kvällen drog vi till Carmen "Valencias bargata" och dansade. Grymt underbart lyckad kväll!

Likes

Comments