Header

Klubb premiär i Falun med mina pinglor och pojkar. Riktigt lyckad kväll med mycket skratt & dans!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Finally weekend & ikväll kommer bästa Malin hit för att spendera helgen hos mig.

Likes

Comments

Har du något smeknamn?
- Soffan

Har du något konstigt du alltid behöver göra?
- Ibland kan jag få tvångstankar av att en stol, glas eller liknande inte står rätt.


När ingen ser, vad gör du då?
- Sjunger högt i köket, för de är så bra akustik där.

Vad stör du dig på hos andra?
- När folk inte kan vara ärliga

Vilken sida av sängen sover du på?
- Mitten

Vad gillar du för filmer?
-Animerat, komedi och skräck

Gråter du ofta?
- Inte ofta men det kan hända ibland när mycket känns tungt och jobbigt i livet eller i relationer

Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör det själv?
- Slösa inte tid på fel personer

Vad sjunger du när du står i duschen?
- Allt möjligt

Vad önskar du dig mest just nu?
- Ett jobb jag har sökt och närhet


Likes

Comments

Fradgas fin & jobb, sedan blir det träning på gymmet och fredagsmys i soffan till kvällen.

Likes

Comments

Kom hem igår kväll efter en helg uppe i Sälen på Skistars intervjudagar, vilket var sjukt kul! Älskar när man träffar människor som man helt enkelt klickar med direkt, fast man bara känt varandra en timme. Dagarna var fulla med information, intervjuer & gruppövningar. Väl hemma så blev det lite söndagslyx tillsammans med familjen. Vi gick faktiskt ut och åt på bowlingen tillsammans och bara hade det mysigt.

Idag är det jobb hela dagen som står på schemat och sedan ett pass på gymmet.

Likes

Comments

Ja, än är ju inte året över men jag tänkte iallafall blicka tillbaka på de månader som gått och gör en "best of" på varje månad.

Best of January - Flytten
Den största och bästa händelsen på årets första månad måste vara när jag tog modet och flyttade till Valencia alldeles själv för att arbeta hos en spansk familj som au pair. Något jag länge dröm om att göra men aldrig tagit modet till att göra det. Men den 10:onde januari lyfte planet från Stockholm till Spanien och herregud vad spänd jag var. Det var med tårar i ögonen som jag lämnade min familj för nya äventyr på en helt ny ort i ett annat land. En riktigt häftig känsla.

Best of February - Nytt
När jag började stadga mig i Spanien träffade jag även en hel del nya vänner och två svenska tjejer blev något alldeles speciellt för mig. Milla och Malin blev mina bästa vänner i februari och kommer alltid ha en speciell plast i mitt liv. Vi stöttade varandra i jobbiga situationer, vi skrattade och hade galet roligt tillsammans. Två tjejer som jag verkligen kunde släppa loss med och som fick ett främmande land att kännas som hemma.

Best of March - Besök & las fallas
I mar fick jag en bedrövlig hemlängtan som alla au pairer går igenom nån gång, det var därför en helt underbar känsla när mamma och syster kom ner till mig i Valencia och fick se mitt liv där nere. Det var härligt att få visa sitt andra liv för någon annan hemifrån. Lite därefter kom även en stor högtid i Valencia som kallas för Las Fallas som var riktigt härlift att se, de var fyrverkerier mitt på ljusa dagen i staden, ljusshower på kvällarna, mängder med konstiga och häftiga figurer/skapelser på vägarna.

Best of April - Valborg
Jag har nog aldrig haft så roligt på valborg som jag Milla och Malin hade i Valencia. Vi startade dagen med mimosa och pannkaksfrukost sedan packade vi två stora kylväskor med mat och dryck och begav oss till stranden. Meningen var ju att vi även skulle ta oss ut på en klubb på kvällen men med bränna axlar och solsting så avslutade vi dagen med en kebabrulle och en film, men shit va kul vi hade.

Best of May - Värmen
Kjol och klänning redan i maj, det var en dröm. Pillow fight mitt på Valencias torg, grillkvällar och balkonghäng. Man njöt verkligen av livet.

Best of Jun - Mallorca
I juni bar det av till min favorit ö, Mallorca tillsammans med familjen. Njöt av sol, bad god mat och en förvälla bra sällskap, vad kan slå det?

Best of July - Göteborg, kräftskiva & Freddy Kalas
Ja juli var en riktigt bra månad hemma i Sverige med som sagt mycket roliga händelser. Göteborg tillsammans med familjen, bodde på hotell shoppade och myste. Kräftskiva tillsammans med både gamla och nyfunna vänner, vilken galet bra kväll. Födelsedagsfest för en utav mina bästa vänner och Freddy Kalas på utescenen på krogen, hade ett leende på läpparna i flera dagar efter den kvällen.

Best of August - CCW
I augusti kom min saknade Malin hem från Spanien och direkt till mig för att spendera nästan en hel vecka ihop och den berömda Classic Car Week drog även igång.

Best of September - Jobbet
September är ju dock inte slut men något som har varit helt underbart är att få komma tillbaka till förskolan och jobba med alla underbara barn igen. Och något som ska ske som jag ser framemot är intervjudagarna i Sälen nästa helg.

Likes

Comments

Helg! Hoppas ni unnar er något extra gott till fredags middagen. Hittade dessa smaskiga måltider som man ätit under sommaren på min kamera, visst blir man lite frestad.
Hur som helgs så hoppas jag att ni alla får en underbar helg!

Likes

Comments

Köpte faktiskt denna snygga väskan nu i somras men har glömt bort att lägga upp en bild på den till er. Har länge letat efter en liten snygg väska men som ändå kameran kan få plats i. Älskar även kedja som axelband och att den är rätt hård så kameran inte hamnar i kläm. Den är köpt på en butik i Göteborg för 299:- om jag inte minns fel.

Likes

Comments