Hei og hå! Klokken kvart på 6 måtte jeg hoppe ut av sengen denne morgenen, og klokken halv 8 satt jeg på toget på tur til hjembyen min. Vi har studieuke, eller høstferie som jeg liker å kalle det, og da valgte jeg å dra hjem for å besøke venner og familie. Jeg har ikke vært her på to måneder, så det var utrolig deilig å være tilbake. Jeg skal være her en uke. Aller best var det kanskje å se hunden min igjen!

Pappa hentet meg på stasjonen klokken 13, også kjørte han meg hjem til han. Der møtte jeg søster, og vi tre satt sammen å pratet om alt og ingen ting i to timer, før mamma kom å hentet meg og jeg dro hjem til henne. Her fikk jeg se Nico igjen, kose med han og spise taco. Jeg gleder meg sånn til de kommende dagene!

Likes

Comments

Heia dere! Lenge har jeg tenkt over om jeg skulle investere i et nytt kamera, og i dag hoppet jeg bare i det. Det sto mellom E-pl7 og E-pl8 siden det nyeste kostet 1500kr mer og som er litt penger for en fattig student, men jeg fant ut at når jeg først skulle legge i såpass mye penger til å kjøpe meg et kamera, så kunne jeg gjøre det ordentlig. Valget falt derfor på det splitter nye kameraet til Olympus. Elite foto fikk det faktisk inn i dag, og da var det bare å dra rett ned til torget for å kjøpe det.

Det er et veldig lite og lett kamera, men samtidig skal det være bedre enn mange av speilreflekskameraene som er på markedet. Nydelig å se på er det også. Nei, dette vet jeg kommet til å bli en dyr, men langvarig glede. Jeg har jo og fått meg jobb, så det kostet denne månedens lønn, men samtidig har jeg solgt to kameraer å trengte kun å legge i 2500kr selv. Jeg er strålende fornøyd!

Likes

Comments

// Alle bildene er hentet fra google.com


1. Min egen leilighet: Dette er noe jeg har ønsket meg så lenge jeg kan huske. Helt siden begynnelsen av ungdomsskolen har jeg drømt om å eie min egen leilighet, og har derfor drevet å spart opp penger slik at dette en dag skal bli virkelighet. Per dags dato bor jeg og kjæresten min sammen i en par-leilighet i en studentby. Vi trives godt her, men ønsker å komme oss nærmere byen neste år. Da har jeg veldig lyst til å kjøpe min egen leilighet, men det er veldig vanskelig å finne en fin leilighet med to soverom til en ok pris!

Dette bildet er hentet fra Eirin Kristiansen.

2. En hundevalp: Hjemme deler jeg, mamma og søster på vår kjære Nico, men en dag har jeg lyst til å ha min egen lille hundevalp helt for meg selv. Jeg vet hvor mye glede Nico har gitt meg i løpet av sine 8 år, så jeg vet at jeg kommer til å verdsette hver eneste dag med en ny liten skapning. Jeg har tenkt mye på rase, og siden jeg er allergiker har valget falt på enten samme rase som Nico (tsvetnaya bolonka) eller en liten Maltipoo. Dette er et ønske som ikke kommer til å bli oppfylt med det første - jeg må først bli ferdig med studietidene.

3. Min egen lille boble: Helt siden jeg var liten har jeg sagt at en dag skal jeg eie min egen boble, og det står jeg enda fast på. Det var faktisk like før at jeg kjøpte en Volkswagen Beetle til 18års dagen min, men siden jeg skulle flytte til Trondheim kun et halvt år senere, var det lite gunstig. Jeg er uansett ganske sikker på at en boble kommer til å bli min første bil.

4. Olympus pen E-PL7: Dette kameraet har jeg faktisk tenkt til å investere i ganske snart. Jeg har hørt så mye bra om det, og trenger sårt et nytt kamera. Ikke tar det bare gode bilder, men det ser utrolig lekkert ut i tillegg! Hvis du har noen kommentarer/erfaringer om Olympus pen E-PL7 gjerne kommenter det under!

5. Louis Vuitton Neverfull MM: Jeg har veldig lyst til å investere i en ordentlig fin veske, og valget har falt på Neverfull fra Louis Vuitton. Grunnen for at jeg liker denne vesken så godt er først og fremst formen, men også fargekombinasjonen! Det virker som det er en veske som blir finere med tiden, og den har plass til alt man trenger å ta med seg - og enda litt til!

Som dere kanskje ser er dette veldig dyre ønsker, og ikke ønsker man kan forvente å få av andre - men ønsker jeg selv har lyst til å investere i. Dette er ting jeg vet jeg kommer til å få glede av i lang tid fremover. Det gjelder bare å spare masse, men det gjør alt litt ekstra gøy. Når man vet man har spart til dette over lengre tid, og endelig har råd til å kjøpe det - blir lykkefølelsen litt ekstra stor! Senere kommer det er innlegg om ting jeg ønsker meg til bursdag av andre.

Hva står høyest på din ønskeliste?

Likes

Comments

Hei dere! Endelig er det fredag og helg! Det er også min første fridag fra jobb denne uken, så den skal utnyttes med maks avslapning. I kveld kommer en god venninne fra samme hjemby som meg på besøk til meg og kjæresten, noe jeg gleder meg veldig til. Planen er å stelle i stand med litt nachos og en god film! Ellers har lillebroren til Martin kommet til Trondheim i helgen og sover over hos søsteren hans, så vi skal nok tilbringe litt tid med dem også i helgen. Jeg ønsker alle dere en kjempefin helg!

Likes

Comments

Skrevet i : life, fashion

"No matter how busy you are, you must take time to make the other person feel important".

"The time you enjoy wasting is not wasted time".

"At the end of your life, you will never regret not having passed one more test, not winning one more verdict or not closing one more deal. You will regret time not spent with a husband, a friend, a child, or a parent".

Likes

Comments

Skrevet i : filmtips

Hei dere! Akkurat nå er jeg nok en gang på opplæring på jobb, så dette innlegget er forhåndsskrevet. I går kveld bestemte jeg og kjæresten min oss for at vi skulle se en film sammen. Det blir lite tid til slikt når begge har skole, jobb og trening hver eneste dag, men i går kunne vi endelig slappe litt av sammen. Filmen vi så heter Hachi: A Dog's Tale, og det må være den mest rørende filmen jeg har sett noen gang. Titanic kan ikke sammenlignes, nei denne var helt spesiell. Enda mer spesiell blir den nok for de som har et kjæledyr de har et veldig sterkt bånd til, slik som jeg har med Nico.

Filmen er basert på en sann historie, og handler om hunden Hachi og hans lojalitet til eieren sin. I starten av filmen går professor Parker Wilson av toget, og på togstasjon ser han en liten hundevalp. Han prøver å finne eieren, men etter flere dager uten hell, bestemmer han seg for å beholde Hachi sammen med hans familie. Hver eneste dag når Parker drar av sted til jobb, går hunden hakk i hæl, og hver eneste dag når eieren kommer tilbake med toget, sitter Hachi fint å venter på han. Men plutselig en dag kommer ikke Parker med det toget som han pleier... Mer kan jeg ikke si, dere er nesten nødt til å se filmen selv, fordi den er bare så utrolig fin og trist på samme tid!

Likes

Comments

Hei! Det ble litt endringer i planene i går, så det ble ingen yogatime på meg. Jeg fikk nemlig en melding på søndagskvelden om at hvis jeg ville, så kunne jeg få begynne å jobbe på yoghurtheaven, og selvfølgelig takket jeg ja til det. Jeg var på opplæring både i går og i dag, og jeg skal på jobb imorgen, torsdag og lørdag også før jeg skal ha min første vakt helt alene i neste uke. Jeg trives veldig godt sålangt, og sjefen min er så utrolig hyggelig! Nei, nå er jeg bare utrolig lettet og det er så deilig å endelig ha fått seg en jobb etter 50 søknader uten svar. Nå skal jeg få ut litt energi, så jeg sitter på bussen til trening. Ha en fin dag videre alle sammen!💕

Likes

Comments

Skrevet i : life, training

​Forrige uke ble en veldig bra treningsuke, og jeg satser på at denne uken blir minst like bra om ikke bedre. Jeg har også booket meg inn på to gruppetimer denne uken. En yogatime og en "stærk!"-time som er en time der man får trent hele kroppen, både kondisjon og styrke. Jeg prøvde meg for første gang på yoga forrige uke, og ble ikke helt overbevist, men jeg skal gi det noen sjanger til så får vi se om jeg fortsetter. Egentlig har jeg veldig godt av den timen, og trenger å finne roen!

Likes

Comments

Skrevet i : life, new in

Det er ikke bare vi mennesker som synes at det er gøy å få nye ting, vi må også huske på dyrene våre. Som en fattig student er det ikke lett å ta seg råd til nye ting, hverken til seg selv og vertfall ikke til de søte, snille kjæledyrene. Heldigvis fant jeg disse søte lekene på eBay til 20,- pr stk. De var så søte og ikke minst billige, så da måtte jeg bare bestille to stykk, en til min hund og en til Martin sin hund. Se så søte disse var - piper gjør dem også! Du finner de ved å klikke her!

Likes

Comments

Skrevet i : life, Q&A

Jeg fant 10 kjappe spørsmål og svar på nettet i sta, og tenke det passet bra å svare på de selv siden denne bloggen er såpass ny. Dette gjør at det blir lettere for dere å bli kjent med meg! Jeg kunne selvfølgelig hatt 50 spørsmål jeg skal svare på, men av egne erfaringer syns jeg det blir for mye å lese om en person og det ender oftest med at jeg bare blar videre! But, let's get started!

1. Kan du beskrive deg selv med 3 ord?
- Jeg vil si at jeg er tenkende, sta også har jeg blitt mer omtenksom med årene.

2. Hva har du alltid i vesken?

- Lommebok, mobil, headset, lipsyl og håndkrem må jeg ha med meg uansett hvor jeg går. .

3. Hvilke nettsider/apper besøker du daglig

- Facebook, Instagram, youtube, blogger og snapchat er jeg innom flere ganger om dagen!

4. Hvem ringer du når du er sint/lei deg?

- Enten er det kjæresten, venner eller mamma & pappa.

5. Hva bestiller du på kafé?

- Jeg er veldig kresen så det blir enten horn eller kylling & karri bagett.

6. Hvilke uvaner har du?

- Jeg sitter ALT FOR MYE på sosiale medier og foran pc/mobil. Dette er noe jeg skal prøve å kutte ned på, men det er fort gjort å bare se på mobilen hvis man hører et pling.

7. Hva er favorittårstiden din?

- Min favoritt årstid er uten tvil sommer. Jeg er veldig værsyk, så humøret mitt kommer veldig an på været. På høsten/vinteren blir jeg ofte deprimert og trist, men om sommeren er jeg glad hele tiden. Ellers er jeg veldig glad i juletider når snøen lyser opp, familien er samlet og god mat blir servert!

8. Hva syns du om tatoveringer?

- Tatoveringer er noe jeg elsker, og det at når man først tar en tatovering, så blir man bitt av basillen stemmer alt for godt. Jeg maste meg til en tatovering når jeg var 17 å lovde at det skulle bli den eneste, og her sitter jeg snart 19 år gammel med fem tatoveringer. Kjenner jeg meg selv rett så blir det nok noen flere med tiden!

9. Har du noen kjæledyr?

- Ja, jeg har verdens beste hund og jeg savner han mer enn alt nå om dagen. Gleder meg sånn til å komme hjem til han om 12 dager!!!

10. Hvor vil du reise?

- Kunne jeg valgt hvor som helst så ville det blitt til Maldivene eller dratt på langtidsferie å besøkt store deler av USA på en og samme ferie. Men sånn mer realistisk akkurat nå og det jeg har råd til, så ville det kanskje vært en weekend til Paris eller London for å få et avbrekk i studietidene.


Likes

Comments