Skrevet i : Reiser

Åh som vi har gledet oss til i dag i flere måneder. Shipwreck beach er gjerne halve grunnen til at mange drar til Zakynthos og det er ingen tvil om hvor utrolig vakkert det er der. De fleste har nok sett bilder fra den vakre stranden og som den typiske instagramavhengige personen jeg er, gledet jeg meg til å ta mine egne. Været hadde dessverre andre tanker. Bølgene var for store til at vi fikk gå i land.

Shipwreck Beach

Vanligvis er vannet her krystallklart, det er hvert fall det min tidligere googling har vist. Det var det ikke i dag, men like vel var fargen ulikt noe annet jeg har sett før. Videre gikk turen til The Blue Caves, hvor vi fikk badet.

The Blue Caves

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Skrevet i : Reiser
Late sommerdager

Bikini & sunnies - Zaful

Jeg har ikke ord for hvor deilig det er å bare slappe av. Jeg er et av de menneskene som konstant føler ansvar og press, og som virkelig ikke klarer å bare legge noe på hylla når jeg vet at det egentlig må fikses. Men, nå som all jobbingen som skulle gjøres i sommer er gjort, eksamener er bestått og dykkersertifikat i boks er det absolutt ingenting jeg må gjøre fremover, annet enn å slappe av litt.

De to siste dagene har bestått av tid ved bassenget, en enkel lunsj, gode bøker og iskrem. Middagene har vært på restauranten rett over gaten fra hvor vi bor. God mat, god musikk og en fantastisk betjening. Jeg kunne virkelig ikke hatt det bedre nå!!

Likes

Comments

Skrevet i : Reiser

Hello all! Nå er det alt for lenge siden jeg har satt meg ned og skrevet. Mye fordi jobb og familie tok overhånd en liten stund, men også fordi rydding og pakking har vært første prioritet den siste uken.

På tirsdag bar det nemlig avgårde igjen. Denne gangen til England, Oxford for å være mer presis, for å besøke tante og for å få handlet litt. Nå skal det sies at jeg er ganske stolt av meg selv, som har klart å pakke alt jeg trenger til en 11 dagers tur i håndbagasjen min og likevel ha plass til litt shopping, da jeg vanligvis er en av dem som har med meg alt for mye.

Torsdags morgen var all baggasje igjen pakket, og vi satt oss i bilen på vei til Stansted og mange hektiske timer senere landet vi på vakre Zakynthos i Hellas. Åååh som jeg gledet meg til å stå opp i dag tidlig og endelig få fart på bloggingen igjen, før vi plantet oss på hver vår solseng. Det skjedde ikke. 46 myggestikk, et veldig hovent øye, og en mobil som falt i do gjorde at den avslappende starten på dagen ikke helt ble noe av. Men nå føler jeg meg myyyye bedre og ferien er virkelig i gang.

Ha en flott helg alle sammen

Likes

Comments

Skrevet i : Everyday

Topp - Zara // Solbriller - Zaful // Shorts - Bershka // Sandaler - Birkenstock

Heihei! Gud så deilig det er å endelig ha en fridag. Det har virkelig vært en travel uke med jobb hver dag, pakking og flytting. Men nå er alt endelig på plass i den nye leiligheten vår og jeg kan se gulvet på rommet mitt. Jeg er fornøyd med hvordan det har blitt.

Lunsjdate

Så i dag dro jeg og Sofie ut og spiste lunsj i byen på Sagene Lunsjbar og gud så gode burgere vi fikk. Jeg anbefaler virkelig å dra dit. Det er deilig med norsk sommer og gode venner å tilbringe tiden med.. Håper alle har hatt en flott dag! :-)

Likes

Comments

Skrevet i : Reiser

God morgen, vakre dere!

For noen er det sommerferie, for andre er det endeelig helg og for meg så er jeg endeeelig hjemme. Vi landet rundt klokken syv i går kveld og herremin så deilig det føltes å kunne legge seg, og våkne i egen seng i dag. Ikke at jeg kan klage på de to flotte ukene jeg har hatt på Lanzarote, men det var også litt deilig å kjenne den gode gamle, og ikke minst friske, norske luften da vi ankom Oslo.

Jeg har blitt forelsket

Jeg må innrømme at jeg har blitt forelsket i den vakre øyen vi har vært på. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg elsker å være omringet av palmer og lukten av saltvann, og enda Kanariøyene er kjent for å være myldrende av turister gjorde målet om dykkersertifikat at vi fikk utforsket stedet på en helt annen måte enn mange av de rundt oss. Sånn som strendene og turstiene nesten helt tomme for mennesker som dere kan se på et par av bildene over.

Jeg skulle gjerne lagt ut et 2 meter langt innlegg med bilder, etter å ha samlet alle fra mobiler, GoProer og kameraet. Jeg ville også inkludere bildene og historiene fra dykkingen her, men oppdaget at det ville blitt alt for mye på en gang og at det heller får vente litt. Nå kjenner jeg nemlig at det er på tide jeg slutter å bable, haha. 

Håper alle får en kjempefin helg og at været holder seg så bra som det er nå! 

Likes

Comments

Skrevet i : Reiser

Onsdag kveld landet vi på vakre Lanzarote. De siste dagene har vært avslappende og varme, men ikke den uutholdelige varmen Barcelona bød på på mandag. Det har vært fryktelig deilig å bare kunne utforske øyen og ligge ved bassenget mens vi venter på at kurset skal begynne. I morgen klokken tolv skal jeg nemlig stille opp utenfor Safari Diving og gjøre noen forberedelser til å ta Open Water dykkersertifikat. Jeg gleder meg som en unge til å oppleve noe nytt og få strøket dette av bucket listen min.

Hvor vakker er ikke verden? 

Likes

Comments

Jeg er litt usikker på hvordan man starter et innlegg, og i hvert fall på en ny blogg. For fem år siden var blogging en stor del av min lille verden, og alt det her kom så naturlig. Men tiden gikk, og blogging ble lagt på hylla, nedprioritert og til slutt glemt. Nå merker jeg at jeg savner å ha en unnskyldning til å ta bilder og et sted å dele tanker og idéer, reiser og opplevelser. Så her sitter jeg da, på gulvet på hotellrommet i Spania, med et mål om å klare å holde det gående denne gangen.

Kofferten er pakket og klar for neste avgang, som er allerede i morgen, og jeg gleder meg til å vise dere hva de neste ukene bringer.

Likes

Comments