Skønhed

Sponsoreret af Lancome


Hej tøser!
Dem af jer som følger mig på Instagram, fik igår et lille smugkig til et nyt samarbejde jeg har indgået med Lancome. Utrolig mange af jer har vist stor interesse for hvad de egentlig indeholder, så det får i selvfølgelig her! I æskerne er der læbestifter, også kendt som Lancome's Matte Shakers, og de er fuldstændig fantastiske! De er flydende, matte læbestifter og holder ualmindeligt godt!

Jeg har aldrig brugt flydende læbestifter før, men efter at have prøvet Matte Shakers er jeg ovenud lykkelig for at kunne tilføje dem til min skønhedsrutine!

Makeup-legeplads
Lancome har stablet et fantastisk event på benene i form af en pop-up shop, som foregår i Kolding Storcenter fra den 2.-8. oktober. Det bliver et 6-dages event, med fokus på blandt andet Lip Art, kreeret med Matte Shakers, og hvor det blandt andet vil være muligt at booke en tid hos en af deres skønhedskonsulenter, og få råd og vejledning om makeup. Samtidig kan man også få et makeup brush-up, og lure lidt fif af! Du kan også deltage i en af deres sjove konkurrencer, hvor du kan vinde så fine præmier i butikken!

Så tag et smut forbi Kolding Storcenter fra den 2.-8. oktober i Lancomes pop-up shop, og gå på opdagelse på deres makeup legeplads med massere af skønne produkter, konsulenter og Lip Art looks!

Snart kommer et par forslag til hvordan jeg ville bruge de skønne læbestifter, både hverdags forslag men også hvordan jeg vil lave mit Lip Art Look inden min næste aften ude!


Hav en fantastisk weekend
❤️

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

  • Posted i: Skønhed

Likes

Comments