Jag blir galen på mig själv ibland. Jag har en tendens att gå igenom beslut typ 200 000 gånger i hjärnan innan jag ens är halvvägs till att bestämma mig. 

Jag har ju varit på konsultation hos kosmetisk kirurgi för ca en vecka sedan. Vi gick igenom min hälsostatus och kollade på bilder från andra som opererat sig på samma ställe. Vi tog även bilder på min näsa i olika vinklar  (obs är glad att jag ej såg dom efteråt).  

Jag har mått dåligt över min näsa länge,  jag fullkomligt hatar att vara med på kort, för det jag ser är  ett gäng människor och en människa som har en näsa till ansikte. Det känns som att hela mitt ansikte täcks och förstörs av min näsa. När jag skrattar försöker jag att alltid hålla för munnen och näsan lite för att inte skrämma slag på de jag skrattar med, det låter hemskt men det är sanningen. När jag ligger i sängen försöker jag oftast somna där de finns mkt kuddar som skymmer mitt ansikte och då främst näsan, jag har massor med såna grejer för mig och det är ganska jobbigt. Det är jobbigt att inte tycka att man är fin som man är. Tro mig jag har försökt länge att tänka bort mitt problem, men det återkommer ständigt och jag undrar om jag någonsin kommer sluta med mina beteenden om jag inte opererar mig. 

Men som alla som känner mig vid detta laget vet så är jag så in i helvetes nojig. 

Det fanns en viss risk att inte kunna andas på samma sätt genom näsan efter en operation, är det värt den risken? 

Tänk om jag inte blir nöjd och får ännu större problem  (inte för att jag tror det för de kan fan inte bli värre ). 

Det kostar väldigt mycket pengar, är det verkligen så smart att ta lån på en näsa? 

Hur ska ekonomin gå ihop? Vad ska folk tycka? Tänk om jag får en smäll på näsan och allt förstörs?  

Det finns verkligen massor tankar kring detta men jag börjar mer och mer närma mig ett beslut och det lutar starkt åt en operation. Jag längtar efter att kunna skratta rakt ut , ställa upp på bilder, låta folk titta på mig i profil, somna utan att gömma ansiktet.. Mitt liv skulle nog trots allt bli till det bättre i slutändan. 

Likes

Comments