Hej! Hoppas allt är jättebra med er och att ni har haft en jättebra dag. Jag har haft en helt okej dag och jag mår helt ok,förutom att jag har varit förkyld i en hel vecka nu,och fyf*n va jobbigt det är,Men det går ok i skolan osv..lite krångel här och där men annars funkar det. Jag hoppas att jag kommer kunna uppdatera bättre här nu,vet att det blir tjatigt att höra det om och om igen,men jag ska göra mitt bästa att uppdatera här.


Hoppas ni får en fortsatt bra kväll! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas att ni mår jättebra och att ni har en jättebra helg och att ni har haft en bra vecka.,min vecka har varit helt okej,lite småkrångel här och där men det har gått bra i skolan osv,jag trivs i min klass och jobbar på så gott jag kan. Längtade verkligen till helgen för att idag skulle jag nämligen träffa min bästa vän och vi skulle mysa åså hela dagen,men såklart så blev vi båda sjuka och kunde inte ses,så igår låg jag i soffan hela dagen och kollade på youtube och olika serier,väldigt skönt att bara vila såklart men ville ju helst träffa min kompis,men men så kan det gå! Hoppas iallafall att ni får en fortsatt bra helg och att ni mår bra! Ska bli bättre på att uppdatera här,hur ofta vill ni att jag uppdaterar? Berätta gärna! Kärlek till er där ute <3.

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas att ni mår jättebra och att eran vecka har varit jättebra såhär långt,Min första "riktiga" skolvecka är nu slut då jag är ledig imorgon pga att jag ska till Falun. Jag har gjort väldigt stora framsteg den här veckan gällande min panikångest,har åkt buss till och från skolan utan några större problem osv osv,och det känns så himla skönt att äntligen få komma igång och gå i skolan på riktigt,känna att man hänger med och förstår,och så hamnade jag i en helt fantastiskt bra klass på Introduktionsprogrammet där jag ska läsa in betygen jag missade i och med min sjukskrivning i 9an.

Allt känns helt okej med den nya skolan,lite nervöst och så fortfarande men det försvinner nog snart.

Hoppas som sagt att ni har en jättebra vecka och att ni mår bra!

Jag ska försöka uppdatera så ofta som möjligt så håll utkik!


Ha en jättefin kväll så hörs vi förmodligen imorgon igen,KÄRLEK <3.

Likes

Comments

Hejsan Allihopa! Förstår om ni är förvirrade och tänker "men va? vart tog alla inlägg vägen? Vart tog hon vägen?"

Och jag vet,jag har varit sämst på att uppdatera här,men det ska det bli ändring på.,jag börjar om allt nu igen så kör vi om på nytt igen! Hoppas att ni tycker att det låter som en bra ide,det gör jag iallafall!

Ja ni,igår va jag på första mötet på min nya skola,gymnasieskolan. Är så sjukt nervös men ändå väldigt exalterad då jag kommer få en riktig chans att plugga igen allt jag missat från grundskolan och sen äntligen få börja på estet!!

Hoppas att alla ni mår bra där ute och om ni börjat/börjar skolan så ska ni veta att ni kommer att klara det hur bra som helst,gör allt i din takt och våga be om hjälp!


Hoppas ni får en jättebra dag och att ni mår bra!


Kärlek!!!

Likes

Comments