Header

​Hej allihopa! Förlåt för så himla dålig uppdatering här på senaste tiden,det har varit väldigt mycket i skolan osv så jag har inte riktigt hunnit med att blogga,men ska försöka så gott det går. Jag är 16 år nu haha,jag fyllde år i Fredags alltså 24e November och det känns inte så speciellt än så länge haha. Vi skrev in mig på trafikskolan då jag ska ta moppekort och jag börjar med teorin i typ Februari och är faktiskt lite nervös för det,men det är bara å plugga på så gott det går. Hoppas att ni mår jättebra och att ni får en fortsatt bra Söndag! 💪💓

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa och godmorgon! Hoppas ni mår bra idag och att ni får en fin dag.

Jag är i skolan just nu och har NO,asså haha jag längtar tills lunchen,BARA 30 minuter kvar..woohooo.

Jag är fortfarande förkyld och är så seg alltså..wää. Slutar iaf 12:50 idag så jag är glad för det iallafall,men nu ska vi inte sprida negativ energi! Det är klyschigt men "ny vecka,nya möjligheter" Right?

Må bäst idag så hörs vi antingen senare idag eller imorgon. Kärlek!💙

Likes

Comments

​Godmorgon allihopa och godmorgon Söndag! Vill passa på att gratta alla pappor där ute på farsdag idag!

Tror inte ni förstår hur exalterad jag blev när det stod att det skulle börja snöa här hemma? I princip alla runt omkring där jag bor,och vi snackar typ 2 mil eller mindre,har fått snö MEN när jag vaknade nu på morgonen så är det bara FROST,Fyfan va besviken jag blev alltså,Jag vill också ha snöööö,NU NU NU. 

Idag händer det nog inte så mycket,ska åka hem till mamma igen då jag flyttar varannan vecka mellan mamma och pappa,men annars tror jag inte det kommer hända så mycket idag,jag måste försöka få bort min jäkla förkylning för jag börjar bli extremt frustrerad 😪

Men alltså..Kan vi snacka om hur snygga killarna är i Skam eller? Och norrmän generellt,holyyy. Nejdå men jag har precis börjat kolla på säsong fyra av skam,Har vägrat vilja förstå att säsong tre (Isak my babe's säsong) är slut,jaja nu har jag börjat kolla på säsong fyra iallafall och den verkar vara bra,vet typ redan allt som händer i den säsongen redan dock,.Men men.

Hoppas ni får en jättebra dag! Kärlek⛄💓

Likes

Comments

​Hej allesammans! Hoppas att ni har en jättebra dag och att ni mår bra. Anledningen till att jag lägger ut ett till inlägg idag är pga min insamling,Tillsammans med Hjärtebarnsfonden har jag startat en insamling där alla pengar går till deras fond. 

När jag var 3 månader så opererades jag för VSD,vilket innebär att jag hade ett hål i skiljeväggarna. Så den här fonden ger alltså stöd till hjärtebarnen och deras familjer under den tuffa tiden. 

Så om ni skulle vilja skicka in ett bidrag,så gör det,tillsammans kan vi få meningen "hjärtat ska betyda kärlek och glädje,inte sorg och oro" till en verklighet för många fler! 

KÄRLEK! <3

http://mitt.hjartebarnsfonden.se/februari/5-7199#.Wgbk1tISnus.facebook

Likes

Comments

Godmorgon!

Hoppas att du har sovit gott och att du mår bra idag,det är ju trots allt Lördag idag! Idag har jag ingenting planerat så kan inte ge så mycket detaljer om vad min dag kommer innehålla haha.

Förresten,har ni sett Youtube trion JLC? Dom är så jäkla roliga,bästa trion! Alla är kända från Facebook tror jag,Det är Carl Deman,Lucas Simonsson och Jonas Fagerström,in och kolla på deras Facebook konton,jag kan länka deras Youtube kanal också.

Hoppas ni får en jättebra dag idag,Kärlek!💙

https://www.youtube.com/channel/UC6WAeYfHfNgaf9DNg5OAdKQ/featured


Likes

Comments

Godmorgon finisar! Jag ska till skolan idag och det känns helt ok bortsett från min förkylning,men jag har ingen lång skoldag så det blir bra ändå,det är Fredag iaf å det känns lite sjukt,känns som att det var Måndag igår hahaha. Nu ska jag snart gå till bussen och fy fan va trött jag är,Jeez. Jag kanske uppdaterar mer senare idag,vi får se men annars hörs vi imorgon helt enkelt!

Hoppas du mår bra och att du får en jättebra dag idag va du än ska göra!

Kärlek!!🌹

Likes

Comments

Godmorgon Allihopa! Hoppas att ni mår bra idag och att det går bra i skolan/på jobbet eller vad ni än gör.

Jag är hemma från skolan idag för min kropp bestämde sig igår för att fucka ur och ge mig en förkylning,jippi..heh.

Jag ska nog inte göra så mycket idag,kommer säkert typ kolla på Youtube eller någon serie hela dagen,precis som igår med andra ord då jag också va hemma från skolan,väldigt trögt helt ärligt.

Hoppas iallafall att ni får en jättebra dag och att ni mår bra,och om ni inte mår så bra så måste ni veta att det blir bättre,oavsett vad det är som trycker ner dig just nu,spelar ingen roll om det är ångest eller förkylning,Det kommer att bli bättre och det lovar jag.

Ta hand om er och dom ni tycker om så hörs vi snart igen,Kärlek!🌻💛

Likes

Comments

Hej du som läser det här,välkommen till en liten blogg här på Nouw som drivs av mig: Sophie Janols.

Jag gjorde en blogg tidigare på samma webbplats men det funkade inte bra alls tyckte jag,Men nu är jag här igen och jag hoppas verkligen att jag kommer få till det bra den här gången.

Jag hoppas verkligen att ni kommer tycka om den här bloggen och att ni tycker att det ska bli kul att följa mig i mitt halvskeva men ändå väldigt tankspridda och aktiva liv där jag bor i den lilla hålan i Ludvika kommun.

Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi väldigt snart igen förhoppningsvis!💛

Likes

Comments