Hej!
Idag var det Melodifestivalen 2017 deltävling 3, och jag var lite extra taggad idag eftersom att Anton Hagman (Wilma Holmbergs (WilmasBeauty pojkvän. Jag brukar lyssna på hans covers på YouTube och framförallt hans cover på "Treat You Better med Shawn Mendes! Den är verkligen riktigt, riktigt bra, så det var honom jag hejade på idag. Antons låt "Kiss You Goodbye" och alltså WOW! Jag tyckte verkligen att det blev bättre och bättre för varje gång som jag lyssnade på den, och jag höll verkligen tummarna för att Anton och The Fo&o skulle gå direkt till finalen, men tror ni att någon av dem gick vidare direkt till finalen? Nej.

När programledarna sa "Sverige, vi har ett resultat" så rös jag i hela kroppen samtidigt som jag satt och klämde på min systers hjärtformade stressboll. Jag var så nervös, för jag ville så gärna att framförallt Anton skulle gå vidare. De säger sedan att Robin Bengtsson gick till final, och jag tyckte att hans låt var helt okej. En sak som jag dock störde mig på var att han sjöng "...so fucking beautiful" så gjorde han ett sånt här tecken "👌🏼". Det betyder inte beautiful! Herregud vad jag störde mig på det ikväll, haha! Men asså seriöst nu kör vi lite real talk här:

Betydelsen för "👌🏼"
-
Det betyder "ok" eller "det är bra.
-Det betyder "gott", "fantastiskt" eller "perfekt".

Det är det ENDA som det tecknet betyder, och det betyder INTE vacker. (beautiful)

Jag hjärtröstade även på alla bidragen, och pågrund av att jag störde mig så mycket på att han gjorde sådär med handen så fick han bara 2 hjärtan...

Men tillbaka till sak, så, Robin hade alltså gått vidare och nu skulle de berätta vilka 2 bidrag som skulle vidare till andra chansen. Jag ville verkligen inte att Anton (bidrag nummer 3) skulle åka till andra chansen, utan han skulle direkt till final. Vad är det första de säger tror du? "Och det första bidraget som går till andra chansen är...melodi nummer 3 'Kiss You Goodbye" med Anton Hagman! Grattis Anton!". Asså ni förstår inte hur sur och lack jag blev just då, haha! Visserligen så hade han inte åkt ut, men ändå, han skulle till finalen! Inte till andra chansen!

Sedan hör jag att The FO&O också gick till andra chansen, och sedan hör har att Owe Thörnqvist gick vidare direkt till finalen. I det ögonblicket blev jag riktigt sur. Jag kan nästan slå vad om att ifall Owe inte hade varit med (eller ifall alla åldringar i Sverige skulle rösta på det bidraget som faktiskt var bäst och inte på den som den de tycker är mest folkkär) så vet jag att Anton hade gått hela vägen till finalen. Jag lovat.

Men, men, det är inte så mycket att göra åt. Han gick vidare iallafall, och nu kommer jag heja på Anton i andra chansen så att det kommer ryka om mig!

Hej då <3

Likes

Comments

Hej alla!
Idag är det torsdag och allt har gått upp och ner idag...
Jag skulle ha en bild-redovisning idag, om konstnären Picasso. Alla i klassen hade hamnat i grupper om 3-4 personer, och SÅKLART hamnade jag med 2 killar. Å vad fantastiskt. De har inte hjälp till ett dugg med att skriva faktan som vi skulle skriva om Picasso, så jag fick skriva hela medan de sökte på olika bilder på Internet. Och idag när jag äntligen skulle få redovisa skitet och bli av med det, så är en från min grupp sjuk. VARFÖR? Jag ville ju bli av med presentationen och aldrig behöva tänka på den något mer, men pågrund av att han skulle bli "sjuk" så måste jag presentera nästa torsdag istället. Varför jag skrev citationstecken över "sjuk" är för att när jag var påväg hem så fick jag reda på att han inte alls var sjuk, utan han ville bara slippa presentera! Hur sjukt? Han ville bara göra det bekvämt för sig själv, och låta mig och den andra killen i gruppen få lida. Nästan alla mina kompisar har redovisar, så nu är det nästan bara jag som står kvar och är nervös...
Jag skulle vara den tredje gruppen att presentera, men så blev det icke.
Asså jag orkar inte! Nu är jag mer nervös inför det och jag ville så gärna bli av med det...

Annars så skriver vi faktatexter i skolan (vilket är lagom kul) men jag är nästan färdig, och de ska bara inlämnade till imorgon. Sedan har jag franska till imorgon också, men den läxan kan jag utantill.
Hoppas att ni hade en lite bättre dag i skolan än vad jag hade, haha!!

Hej då <3

Likes

Comments

Hej!
Idag, den 14 februari är det alla hjärtans dag! Min familj brukar inte fira alla hjärtans dag, men idag så gjorde vi faktiskt det. Haha, jag måste berätta en sak som hände igår:
Jag, min pappa och min lillasyster skulle åka och handla till alla hjärtans dag (till idag) så vi köpte semlor med vanilj och hallonkräm, och brödbiten som är ovanpå semlan var format som ett hjärta. Det var meningen att mamma och pappa skulle äta den, och att jag och L skulle äta chokladbollar. När vi kom hem låg min mamma och sov på övervåningen i sovrummet, så vi började packa upp all mat och stoppa in i kylen och så. Då hände det. Pappa och jag snubblar över påsen så att min hand kastar semlorna ur min pappas hand (som låg i en plastlåda) så att den jättefint utspritsade vanilj och hallonkrämen splashade ut sig i hela lådan! Jag fick sedan resten av kvällen försöka rätta till krämen så att den inte såg så jäkla hemsk och kladdig ut som den gjorde då, haha! Men idag, efter allt mitt slit för att få semlan att bli fin, så säger min mamma "jag vill helst inte ha semlor idag, jag tar hellre en chokladboll". Jaha. Allt jobb förgäves.

Hela denna veckan har min klass utvecklingssamtal också, och jag tror att vi alla kan beskriva utvecklingssamtal med ett ord. HEMSKT.
Jag har min mattelärare som mentor till alla utvecklingssamtal, och mitt var idag klockan 14:50 till 15:20, i mitt klassrum. Det är så stelt att sitta där och säga saker som "ja, eh, jag ska nog öva på bla...bla..". Pappa bara sitter där och nickar och hummar, haha! Men den bästa känslan är när läraren börjar runda av och avsluta och man känner bara "JA, JAG VILL GÅ HEM!". Sen är den ganska skönt att få skriva på Snapchat att man är färdig med sitt utvecklingssamtal om man vet om att många av ens kompisar ska ha det senare i veckan, hehe...

Men annars har jag haft en ganska mysig alla hjärtans dag (fast jag har ingen Valentine, men jag fick iallafall lite choklad och det får duga) och på kvällen hade jag även dansträning från 19:30 till 20:30, och det var kul!

Hoppas du också hade en rolig alla hjärtans dag!

Hej då <3

Likes

Comments