Header

Lilla Nala som har kommit på att hon så hemskt gärna vill åka till Hawaii, helst flytta dit. Går inte en dag utan att hon frågar när vi ska åka dit. Och så har hon ju så klart börjat spara också, eftersom vi förklarat att det kostar en hel del att åka dit.. haha min lilla Hawaii tjej som helt klart är föd på fel sida av jorden. 

Så i går hade vi en riktig "Hawaii dag." så gott det gick i alla fall i detta väder. Vi fixade en liten klänning och pysslade blomhalsband. Sen gjorde jag nicecream som vi åt i sängen (i stället för stranden) och kollade på Vaiana.

Hade frusit in ananas och banan som jag mixade med kokosmjölk. och så lite citron på det. Jätte gott tyckte Nala och Cataleya som åt upp alltihop..  


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag vill man inte vara ute i detta pissväder så vi håller oss inne och myser ner oss här.

VI har äntligen fått färg på väggarna i vårt sovrum. Från början var det en stor frisörsalong som vi delat av tilll två sovrum. Så vi har haft en mysig gipsvägg ett tag, men nu äntligen är det klart. Nu ska det bara inredas, Wihoo. så to be continued. Vägg färgen är från Bauhaus och heter river.


Likes

Comments

Galad påsk! är väl för sent och säga nu kanske, glad fortsättning kasnske man säger, haha.

Vi har mest bara myst, ätit gott och ungarna fick påskägg. Nala är nu rätt säker på att det är hennes pappa som är påskharen. Hon kom och såg helt förvirrad ut och sa :

-Ähh mamma, du har gift dig med påskharen hahaha

Likes

Comments

Igår gick vi in i vecka 22 och det känns som att tiden går aldeles lagom framåt. Men jag vet ju att helt plötsligt så har tiden flugit fram och så har man inte hunnit med någonting. Måste väl börja på att förberda lite smått, vill göra massa Diy pyssel som babygym t.ex.

Bebis är nu ca 27 cm och väger 450 gram. Känns att lillan växer, nu har jag börjat känna av alla rörelser mer och inte bara de små sparkarna man känner i börja. Så mysigt! Det här är helt klart den bästa tiden under gravediteten när magen fortfarande inte är i vägen men ändå så där mysigt rund.Likes

Comments

Älskade små barn, helt ovetande om allt ont som händer över hela världen. Man vill ju att dem alltid ska få känna sig trygga och säkra. Vi måste visa ännu mer kärlek än va det finns onksa. Vi måste göra allt vi kan för att denna värld ska bli så bra som möjligt trots alla dessa idioter!

tänker på alla drabbade i stockholm och i resten av världen <3

Lilla Cataleya klappar och tar hand om Nala som har ont i halsen då hon tagit bort halsmandlar och köttlar i näsan. Men allt har gått bra och hon har varit så duktig. Har redan märkt hur hennes andning blivit bättre fast än att det fortfarande är svullet. Så skönt att det äntligen är gjort.

Likes

Comments

För en vecka sen var vi på ultraljud och kollade på Lillebebis och allt såg bra ut. Det är ju alltid såå mysigt att få ses sin lilla bebis som sprattlar runt i magen. Nala tyckte det såg ut som en lite dinosaurie, haha.

Denna gång ville vi inte veta könet med än gång, så vi fick det nerskrivet på en liten lapp. Sen åkte vi upp till skjutbanan där Andreas fick skjuta på ett paket med mjöl som var blandad med färg.

Likes

Comments

I går kväll satt vi ute och drack smoothie och idag snöar det, April väder. Men just därför så uppskattar men de fina dagarna lite extra.


Likes

Comments

I går var det lekparks premiär och gung premiär. Super kul tyckte ungarna så klart. Båda två verkligen älskar att vara ute nu när det inte är kallt och vinter längre. Cataleya är så söt och springer runt runt och sjunger (i solen och vinden och solen och vinden). I dag är det super blåsigt så det blir inga utflykter för oss.

Likes

Comments

I augusti blir vi 5 i familjen! Svårt att förstå att det ligger en liten bebis där inne och att vi snart är 3 barns föräldrar.

Nu är jag i vecka 18 och den 31 mars är det dags att ta en liten titt på vem som gömmer sig där inne, längtar!

Denna graviditet har hitils varit väldig bra förutom illamående som som fösvann runt v 12. Började känna sparkar för 2 veckor sedan, så himla mysigt. Har börjat känna av foglossning men försöker träna regelbundet för att förebygga. Vill slippa få sån foglossning som jag hade med Cataleya, tog 10 min att komma upp ur sängen på nätterna när det var dags att bösöka toan typ 4 gånger varje natt , haha

Vi är allafall väldigt glada och längar efter våran lilla plutt.

Likes

Comments

man blir ju bara såå GLAD av lite sol! Känns som att jag plötsligt fått enerign och inspirationen tillbaka, så nu är jag på g med denna blogg;) haha

Idag har vi vart ute och grejat och grillat lite korv, super härligt. Är så pepp på ett vi ska få en "tomt" snart. Gräsmatta och häck ska det bli.

Nu är det tid och fylla på vår/sommar garderåben till tjejerna också. Fick hem ett litet paket från zara häromdagen, dem har för mycket fin som vanligt :)


Likes

Comments