Header

I augusti blir vi 5 i familjen! Svårt att förstå att det ligger en liten bebis där inne och att vi snart är 3 barns föräldrar.

Nu är jag i vecka 18 och den 31 mars är det dags att ta en liten titt på vem som gömmer sig där inne, längtar!

Denna graviditet har hitils varit väldig bra förutom illamående som som fösvann runt v 12. Började känna sparkar för 2 veckor sedan, så himla mysigt. Har börjat känna av foglossning men försöker träna regelbundet för att förebygga. Vill slippa få sån foglossning som jag hade med Cataleya, tog 10 min att komma upp ur sängen på nätterna när det var dags att bösöka toan typ 4 gånger varje natt , haha

Vi är allafall väldigt glada och längar efter våran lilla plutt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

man blir ju bara såå GLAD av lite sol! Känns som att jag plötsligt fått enerign och inspirationen tillbaka, så nu är jag på g med denna blogg;) haha

Idag har vi vart ute och grejat och grillat lite korv, super härligt. Är så pepp på ett vi ska få en "tomt" snart. Gräsmatta och häck ska det bli.

Nu är det tid och fylla på vår/sommar garderåben till tjejerna också. Fick hem ett litet paket från zara häromdagen, dem har för mycket fin som vanligt :)


Likes

Comments

Vi är då inga vinter människor inte. Har någ aldrig längtat så mycket efter riktig vår och sommar som nu. Idag har det i alla fall varit lite vårväder och det tog vi vara på med lite varm choklad i solen. Gjorde på havremjölk kakao, agavesirap och lite kanel på toppen. mums tyckte barnen och mamma drack kaffe. 

Likes

Comments

Ja dessa julkort alltså, inte det lättaste. Gjorde några tappra försök igår. Ut i skogen med mutor och allt möjligt. Nästa år anlitar jag någon!

Men söta är dom allt mina små renungar! Och idag kom snön så då var men ju tvungen att göra ett nytt försök, haha

Likes

Comments

Idag tände vi det andra liuset och en liten adventskalender fick komma upp på väggen, en vecka försent jag vet. Men bättre sent än aldrig. Har en lite tjej här hemma som längtar väldigt mycket efter julen. Hon har frågat hur långt det är kvar sen i somras.


Likes

Comments

De första pepparkakorna är nu bakade och nästan slut (råkade bränna några)

Nu längtar jag efter julen och att allt jul mys sks dra i gång på riktigt!

Säger som nala "nu får julen ta och skynda sig lite

Likes

Comments

I dag har vi firat pappsen i huset med frukost på sängen och lite presenter.

Sen har vi bara slappat. Andreas har spanat på snöskotrar helad dagren lång, får se om det blir ett köp snart. Skulle vara roligt, ett bra sätt att överleva vintern på!

Grattis Pappa på farsdag, du är den finaste pappan i världen. Assså han har dom finast blå ögonen i världen/ nala


Likes

Comments

I dag fick det bli lite bananglass till mellis. Jätte passande till denna kyla, hahah. Men smarrit är det.

Mixade bara frusen banan och mango. Toppade med lite blåbär.

Likes

Comments

Bus eller godis

Likes

Comments