Idag så är det min andra dag på mitt hälsoprojekt och idag så gick det jättebra.

Till frukost så åt jag två mackor med smör och stekt ägg och drack lite mjölk, sedan åkte jag buss till skolan.

I skolan, på lunchen så åt jag potatisgratäng och en kycklingklubba, jag åt även gurka, sallad, en tomat, majs och morötter. När jag sedan kom hem efter skolan så åt jag bacon och ägg, men inte så mycket grädde i och inget smör eller sådant. Någon timme efter att jag hade ätit bacon och ägg så gjorde jag en smoothie som innehöll jordgubbar, banan, blåbär, hallon och en halv dadel. Efter smoothien så gick jag ut och hoppade lite studsmatta. Jag var med min kompis ikväll och vi spelade lite spel och det tyckte jag var jättekul så jag gick och la mig jätteglad.

Idag så gick allt som planerat igen, jag åt som jag skulle och jag motionerade lite i och med att jag hoppade studsmatta.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag så började mitt hälsoprojekt i skolan. I en vecka så kommer jag att försöka förbättra min hälsa.

Idag så började min resa, jag åt en nyttig frukost som bestod av havregrynsgröt, blåbär och cashewnötter (utan tillsatt socker) och det åt jag på kanske 25 minuter och tittade samtidigt på tv.

På lunchen i skolan så åt jag inte så jättemycket snitsel eller potatisgratäng utan jag åt rätt så mycket grönsaker/sallad, min sallad bestod utav gurka, morot, tomat, sallad och lite majs.

Efter skolan så gick jag hem till min syster och där åt jag bara lite flingor och mjölk, när jag sedan kom hem på kvällen från min syster så åt jag lite middag, spagetti och köttfärssås med lite grönsaker i. Efter att jag hade ätit så gick jag, min syster och hennes pojkvän på en promenad med deras hundar.

Min tanke var att jag skulle äta bättre och ta en promenad med lite jogging och det gjorde jag så min måndag blev exakt som planerad.Likes

Comments