Postad i: Mitt Liv

Hej allesammans! Idag var dagen då skolan börjar "på riktigt", och med detta menar jag då att från och med nu följer vi vårt schema. Första lektionen för idag var Spanska vilket hade en liten ovanlig början. Tydligen hade vi bytt spanska sal så jag sprang runt på hela skolan och försöker hitta den. Jag kommer in i salen 15 minuter sen med min bästa kompis Jennifer som också vad med mig. Läraren var inte arg eller något utan det var lugnt, sen var det en kille från Venezuela som pratade spanska för oss, och såklart fattade jag inget.. Sen var det bara vanliga tråkiga lektioner som matte och so, inget speciellt hände liksom.

Så ja detta var då min skoldag helt enkelt, sedan gick jag hem och åt middag för att sedan bege mig vidare till badminton träningen, riktigt roligt faktiskt.

Aja ska sova nu men vi hörs imorgon!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Mitt Liv

Hej allesammans! Idag har varit en väldigt chill eftersom vi började skolan kl 09:00. Allt vi gjorde i skolan var att göra en uppvisning för dem nya 6:orna, efter det slutade vi så det var en ganska tråkig dag egentligen.

Något som jag stressar över lite är att det är slut på roliga dagar nu, med det menar jag att från och med imorgon följer vi det normala schemat vilket betyder att vi ska ha lektioner nu. Våran första lektion imorgon är spanska vilket för mig är det jobbigaste ämnet, aja det löser sig nog :).

Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på en god natts sömn, men vi hörs imorgon!

Likes

Comments

Postad i: Mitt Liv

Hej allihopa, eller ja ni få som faktiskt läser min blogg. Idag är det måndag vilket för mig innebar första skoldagen i 9:an. Dagen var väldigt kort (1,5 timma) för att allt vi gjorde var att få lite material för terminen och nycklar till nya skåp, tack och lov fick jag ett överskåp :). 

Efter skolan så gick jag med min kompis Jennifer hem för att bara chilla lite liksom. När vi var där kollade på "Avatar, The Last Airbender" för att få lite throwbacks från när man var liten, riktigt kul var det.

Sedan kom nog det mest spännande för dagen för mig iallafall, både jag och Jennifer skulle provträna badminton för vi vill verkligen gå i det. Vi åkte det och allt var jättefint, tränarna var snälla och det var blandat killar tjejer och olika åldrar. När vi väll kom igång tränande vi lite basics eftersom jag och Jennifer är nybörjare, riktigt skoj och vi bestämde oss för att vi vill fortsätta träna badminton :).

Hursomhelst nu ska jag duscha och sedan äta middag, hörs imorgon!!

FÖRLÅT alla trodde jag publicerade den här igår men det gjorde jag tydligen inte... Aja idag blir det två inlägg :)

(Denna texten är skriven på tisdagen men det "riktiga" inlägget skrev jag i måndags)

Likes

Comments

Postad i: Mitt Liv

Hej o välkommen till min blogg! Sophie heter jag och jag är en tjej på 14 år som ska börja 9:an redan imorgon! Här på min blogg får ni läsa om mina äventyr och problem som tonåring, och för mig blir denna blogg lite som en "outlet" :). Jag antar att detta är då min lilla introduktion till min blogg, i nästa inlägg tänkte jag berätta lite mer om mig själv, mitt liv och hur första skoldagen i 9:an gick.

Hoppas ni vill stanna och läsa mer om mitt liv och äventyren som följer med!


Likes

Comments

Följ gärna min Instagram @itssophiecarlsson