Postad i: Mitt Liv

Som lovat så kommer det nu ett litet inlägg om vem jag är och mitt liv. Som ni redan vet om ni läste mitt allra första inlägg så heter jag Sophie och är en tjej på 14 år. Jag vet inte riktigt hur jag ska formulera vem jag så jag känner att vi kör på lite vanliga frågor som jag tror ni skulle vara lite intresserade att veta om kanske?

1. När fyller du år? - Jag är 02:a och fyller år den 5 December

2. Vart bor du? - Jag bor lite utanför Göteborg men jag är faktiskt 50% Skotsk (Storbritannien) och 50% Svensk

3. Har många är ni i din familj? - Min pappa, mamma, lillebror, våran katt, våran hund, min fisk, min degu, min lillebrors degu och sen självklart mig själv, så 9st totalt med djur.

4. Går du i någon aktivitet? - Ja just nu går jag i badminton men ska sluta i det och förmodligen börja i dans, jag har även gått i fotboll.

5. Har du några stora intressen? - Jag gillar att redigera bilder, göra videos på Youtube, memes och jag brukade vara en "gamer" då jag spelade t.ex CS:GO, COD, GTA V, Battlefield och sånna spel, men jag gillar fortfarande att spela spel men jag spelar inte i närheten lika mycket som jag gjorde för 1 år sedan.

Jag vet inte riktigt vad mer ni skulle vilja veta så om ni har några fler frågor kan ni alltid ställa dem i kommentarsfältet eller så gör jag kanske en Youtube video om det!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Tips

1. Jane The Virgin

2. American Horror Story

3. The Blacklist

4. Shadowhunters

5. Johan Falk

Likes

Comments

Postad i: Tags
Här har ni en liten "This or That" liknade grej så att ni kanske kan få reda på lite mer generella grejer om mig!Hund / Katt

Kaffe / Te

Hamburgare / Pizza

Inget Smink / Smink

Cola / Pepsi

Nattmänniska / Dagmänniska

Adidas / Nike

Pannkakor / Våfflor

Sött / Surt

Sommar / Vinter

Läppstift / Läppglans

Inomhus / Utomhus

Bada / Duscha

Shoppa I Butik / Shoppa Online

Netflix / Youtube

Sms / Ringa

Twitter / Tumblr

Chips / Godis

Dansa / Sjunga

Fotboll / Innebandy


Likes

Comments

Postad i: Mitt Liv
Happy Halloween, eller ja glad Halloween antar jag att man säger på svenska? Hoppas att ni har haft en underbar även om ni firar Halloween eller inte, själv hemma hos oss firar vi väl det lite halvdant. Vi började med att äta lite tårta som min mammas vän så vänligt gjorde åt oss, den var väldigt god och fylld med massor av choklad vilket jag ÄLSKAR!
Sedan så ville min lillebror Lucas ut och försöka sig på "Trick or Treating" och då bestämde jag mig för att följa med även om jag inte var utklädd, utan jag hängde lite mer i bakgrunden för att hålla koll och så men det var väldigt roligt att se hur glad han var och hur nöjd har var efter sin insamling av grannarnas godis, haha.Eftersom Halloween inte är så stort här i Sverige (eller vart vi bor iallafall) så samlade vi inte in en sjukt stor mängd med godis vilket jag själv tycker är bra, utan vi samlade in en bra mängd så vi kunde ha en lagom stor skål med godis var. Pappa hade även varit i Ica och köpt chips och dip åt oss vilket gjorde det hela ännu mysigare. Så overall en bra dag och en bra Halloween!


Nu ska jag kolla på säsong 3 av "The 100" på Netflix, älskar den serien jättemycket och kan verkligen tipsa om den!

Likes

Comments

Postad i: Mitt Liv
Hej allesammans och välkommen till min blogg! Jag heter Sophie och är en tjej på 14år (snart 15) som är allmänt konstig. Just nu är jag väldigt uttråkad så jag vände mig till Google för att komma på något att göra och ja, ni förstår nog vad som hände.


Iallafall så kan jag säga att denna bloggen kommer inte ha något "tema" såsom bakning eller mode, utan den kommer handla om mitt liv och de som jag känner för att skriva om. Så om ni kom hit om hoppet att hitta en modeblogg så har ni tyvärr kommit fel, men ni får gärna stanna ändå.


I nästa inlägg kommer jag antingen skriva lite mer om mig och mitt liv eller Halloween, men tills dess så hoppas jag att ni har en fortsatt trevlig dag!

Hejdååå!!

Likes

Comments

Följ gärna min Instagram @itssophiecarlsson