Matchförberedande träning stod på dagens schema, blev dock ändå ganska intense. Körde teknik, avslut, taktik och spel. Efter träningen hade vi teori kring vårt nya spelsystem. Allt känns bra förutom hur han tycker att vi ska göra första pressen.

Käkade pasta-kyckling hemma då vi inte har lunch kort längre. Snackade med Simon, wihoo första gången på länge! Började kolla sista säsongen av Prison Break och pratade även med Moa som fick en hjärnskakning efter dagens fotbollsmatch. Är dock inte så förvånad så mycket hon satsar i varje duell.

Legacy bjöd på middag och poolparty, såg gick dit o åt middag innan vi åkte o kolla killarnas internmatch. De är så mycket bättre iår. Kollade nått till avsnitt av Prison Break och tog en kvällsprommis med Pierre.

Imorgon är det vår första match!!!! Tagga.

- Sophie

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Träningsledigt löd det på dagens schema, men inte blev det sovmorgon för det inte. Vi klev upp tidigt för att åka till ett naturreservat, Blue Springs State Park. Har varit där tre gånger tidigare med Isa, Ebbs och Beata (o några från laget var med). Denna gång var vi typ 11 pers. Där kan man bada i klart vatten, paddla med alligatorer, flyta längs kanalen/oklart med gummiringar, dyka, sola, äta osv. Idag badade vi och hängde/ spelade strandtennis på en gräsplätt.

Åkte tillbaka till skolan för free lunch. Allihopa åkte sedan till en second hand klädesshop, men det var mycket skumma plagg där. Passar bättre till en utklädningsfest.

Helt träningsledigt hade vi faktiskt inte fått. Klockan 5 hade vi pool recovery, och vi hann precis bli klar innan alla var tvungen att springa upp ur poolen för lightning var nära. På middagen sjöng vi och åt cupcakes, för en av Coach's söner fyllde 7 år. Efter middagen åkte Jag, Elle, Fanny (mina roomisar) och Twinsen till Krispy Kreme. Jag åt dock inget, sparar den till efter vår första match(vinst) på söndag.

Skulle kolla Prison Break season 5 men Netflix hade inte den säsongen, och inte heller Game of Thrones så vet inte vad jag ska göra med all fritid. Slutade med att jag beställde tre converters (från EU to US eluttag) och kollade på Facebook klipp i typ en timme, har saknat att ha noll saker att göra.

Fotboll imorgonbitti, tagga!!

- Sophie

Likes

Comments

Hade bara en träning idag, så efter träningen, isbadet och lunchen så åkte vi till stranden. Badade, spelade standtennis och amerikanskfotboll, hittade en krabba och åt en minionglass. Smörjde in mig med solskyddsfaktor 50 för barn + vattentät men blev bränd i ansiktet och lite på magen. Tror dock ansiktet kommer från att jag glömde smörja in mig på eftermiddagsträningen igår..

Kollade de sista avsnitten av TVD, men när jag hade 15 min kvar på sista avsnittet på sista säsongen och man vill typ grina så ringer min kära vän Moa. Facetimeade med henne i kanske 2timmar(?), tiden bara försvinner iväg. Så efter vi hade ätit gemensam middag på skolan där vi tog hand om lagets "fosterbarn" så kollade jag klart se sista 15 minuterna.

Imorgon ska vi till Blue Springs, så fint där!

- Sophie

Likes

Comments

Morgonträningen skulle vara lätt men körde bland annat 1 mot 1 så blev ganska intense. Efter träningen, ett isbad och lunchköp på skolan, så kollade vi på killarna som spelade internmatch. Åkte hem och powernapade samt kollade på TVD.

Andra träningen blev inställd pga lighting så vi hade teori inomhus och gjorde lite recovery. Åt middag på skolan med laget som vanligt.

Kvällen närmade sig så Vic kom förbi och vi gick till poolen för att ta ett kvällsdopp, bör göras oftare, så varmt i poolen!

Imorgon är det retest för de som inte klarade Yoyo. Och lite fotbollsträning. Hoppas även att se klart på TVD, tack vare Emma #netflix

- Sophie

Likes

Comments

Dagens tuffa morgonträning inleddes med en lårkaka... Tog ett isbad och insisterade att vi skulle linda fast vår athletic trainer inte riktigt höll med. Efter lunchen på skolan gick jag till Bookstoren och köpte två Embry Riddle Mom T-shirtar till min kära mor. Väll hemma började jag greja på rummet. Satt tillexempel upp min världskarta som man skrapar de ställen man har varit på. Kollade ett avsnitt av The Vampire Diares har sett 7 säsonger och 7 avsnitt så har bara 8(?) avsnitt kvar innan den åttonde och sista säsongen är avslutad. Kan inte bestämma mig om Game of Thrones eller den nya Prison Break ska bli den nya?! Tips?!

Efter en kort powernap så var mitt lår rätt stelt, åkte in lite tidigare så fick heat och massage på låret. Sista träningen var lite lugnare där vi blad annat gick in på försvarspel i vårt nya spelsystem.

Efter middag och isbad med laget så åkte vi hem och började baka sockerkaka med vaniljsås som Vickan hade köpt med sig från Sverige, drömmen! Elle hade även köpt nån amerikansk cookies/brownie mix vilket också blev mycket lyckad.

Tog en liten kvällsprommis med Pierre medan kakan var inne i ugnen och sedan hänkade han på med in och fikade med oss andra. Träffade även Andi första gången idag.

Händer väl inte allt för mycket när rubriken lyder "Sockerkaka", men det är såååå skönt just nu. Önskar att varje dag kunde vara preseason, eller snarare, spela fotboll utan att plugga/jobba/ha en miljon andra saker att göra.

Håll tummarna att mitt lår känns bra när jag vaknar.

- Sophie

Likes

Comments

Yoyo-testet är över och jag klarade det! Tror det var felmätt dock för det var mycket jobbigare för alla än vad det brukar, för jag vet att jag är fitare nu än för några månader sen.

Fick lunch från skolan (som vi kommer få dessa två veckor av preseason). Tog även ett isbad, skapade en ERAU Women's Soccer Snapchat story så den kommer ni kunna se när ni kommer hit och hälsar på, gick till Bookstoren för att kolla på en tröja till mammsen som inte fanns där, och åkte till en sportaffär med Elle för hon skulle köpa nå benskyddgrejs.

Har försökt kolla The Vampire Diaries men internet suger.. så det blev en powenap under eftermiddagen

Skulle ha en tuff träning på eftermiddagen men det blev lighting så vi fick vänta länge i omklädningsrummet på klartecken att få gå ut. Så lekte runt i omklädningsrummet och slutade med att vi hade recovery inne och kommer ha den tuffa träningen imorgonbitti istället för recovery.

Även middag fick vi av skolan wihoo för gratis mat! Sist men inte minst så blev det en kvällsprommis med Pierre.

Hörs imorgon efter två träningar, wish me luck.

- Sophie

Likes

Comments

Fick sovmorgon till 09:30 innan solen väckte mig.. Skulle prata med Simon på morgonen men han svarade aldrig, så kanske får bli nån dag till veckan om vi har tur.

Hade massa möten idag, först ett med Coach där hon berättade att vi ska spela 3-5-2(!!!) bland annat. Sedan hade vi ett möte om ncaa regler och ett om sports medicines regler. Några timmar senare åkte vi till Coach's föräldrars hus. Varje start på året så brukar vi bli bjudna dit på mat och en båttur. Alltid lika trevligt. Fick även med mig all överbliven mat så frös in en massa matlådor, yay!

Hann knappt hem o vänta innan jag, Elle och Fanny gick över till tvillingarna för att kolla Game of Thrones med några från laget. Har inte sett ett endaste avsnitt men hängde ändå på. Såg ungefär halva innan jag bestämde mig för att gå hem och sova för vi har yoyo-testet imorgon. På vägen hem bestämde jag o Pierre för att ta en kvällsprommis för att få en kontinuitet på det.

Önska mig lycka till på yoyo-testet imorgon, kravet är 16.5 så det borde jag klara utan allt större problem.

- Sophie

Likes

Comments

Hade vår lugnades träning hittills imorse, men den var kul och skönt att ändå kliva upp i tid. Efter träningen åkte vi till the farmers' market. Köpte fyra avokadosar för 1dollar(!!), sparris, och ett plommon för jag var hungrig där och då haha. Åkte hem och åt left overs tacos innan vi började grovstädat lägenheten efter gårdagen. Blev klar runt tre tiden och började då kolla the vampire diaries men det hackade så mycket så jag somnade. Vaknade halv sju och skulle åka på bio klockan sju efter ett initiativ av Liz, min gamla roomie. Så hann slänga in mig två till tacosar innan några från laget drog iväg. Kollade på Girls Trip. Var tydligen 17års gräns så vi kom först inte in då ingen hade leg med sig men det löste sig utan allt för stora problem.

Kom hem vid tio och då började jag o Elle öva in Hoedown Throwdown (Miley Cyrus) dansen i typ en och en halv timme.

Imorgon har vi ingen träning men har massa möten och ska även snacka med Simon. Ska bli skönt med sovmorgon.

- Sophie

Likes

Comments

Hade först lifting på morgonen och sedan pool recovery. Åkte sedan hem för att börja städa med taco kvällen som min lägenhet skulle hosta, hjälpte även Raggie från Island att göra ett placement test. Då det är rätt trist att dricka vatten 24/7 så gjorde jag några melondrinkar. Skär ett hål i toppen av vattenmelonen och kör sedan ner en elvisp, häller upp i ett glas, KLART! Snabb och gott.

Handlade tacogrejer till alla 20 spelare och åkte hem o gjorde mig iordning och vi började laga mat så den skulle vara klar tills alla spelare kom för middag klockan sju. Tacos är en av mina absoluta favoriträtter så det kunde ju inte bli annat än lyckat enligt min mening. Massa lekar var även planerade. Ni ser vissa på bilderna nedan. Tillexempel dricka upp ett vattenglas genom ett sugrör snabbast, äta en munk utan händer, sätta olika kroppsdelar mot varandra; tex ens höger hand mot en annans mun. Det var en ganska lugn men väldig rolig kväll. Men's Soccer kom lite senare på kvällen och nu är klockan alldeles för mycket med tanke på att vi har träning imorgonbiti klockan 10.

- Sophie

Likes

Comments

Inledde dagen med att vara hejarklack för de som sprang Cooper. Sedan hade vi en tuffare fotbollsträning. Tog ett isbad o åkte sedan hem för att äta lunch fast klockan bara var 10:30. Började återuppta mitt seriekollande av sista säsongen av The Vampire Diaries men somnade till ett avsnitt.

På eftermiddagen hjälpte vi någon tant (tror hon jobbar i vår athletic apartment) att städa hennes gamla möbler haha. Åt sedan Sweet Frog som belöning. Städade lite när jag kom hem och planerade inför imorgon då vi ska ha taco night och lagaktiviteter hos oss. Sedan kom Liz över och lagade middag så fick en middagsdejt ikväll. Mycket mys. Tog sedan en kvällsprommis med Pierre.

Imorgon är det lifting, pool recovery, volleyboll, och team bonding på schemat.

- Sophie

Likes

Comments