I fredags fick jag ett riktigt tråkigt besked dessutom om att jag förlorat en vän.
Låg och vilade och vaknade av att min bästavän här uppe hade skrivit 3 meddelanden och ringt på telefonen och även fb, & det var då jag vaknade, halv trött & hon meddelade att Kenny är borta.
Det kom som en chock. Mitt enda svar blev "driver du?!" och varför skulle hon göra det ?! .. Önskade hon hade sagt att hon gjorde det.
Det som är det jobbigaste var att vi hade bestämt 2 dagar tidigare att vi skulle träffas i söndags och gå en promenad för att sedan dricka kaffe/fika någonstans, så det är det som är så satans tungt..
Det känns riktigt konstigt att inte få en snap av dig, eller skicka fula snaps av dig.. Har ännu inte kunnat ta bort ditt nummer eller snapchat ännu & kommer förmodligen inte göra det heller. Det känns även tungt att inte kunna smsa med dig, kolla hur du mår & snacka om allmänt shit.
Du som precis hade skaffat dig ett gymkort & hade målen riktade framför dig och så skedde detta. Jag kände då dig inte som dina nära och kära men av det jag kände så saknar jag tomheten du lämnade efter dig.
Sovgott min kära vän, du är otroligt saknad. Vi ses snart.

Jag fick aldrig ett riktigt hej, men jag kan få ett riktigt hejdå åtminstone.. På din begravning..


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sådärja, nu har jag beslutat mig för att dra igång den här igen. Största anledningen är väl att för att man ska dra sig till Thailand med ett gäng polare om några veckor & då kan jag uppdatera bloggen för dem som är intresserade av vår resa.
Sedan så ville jag dra igång denna igen med pga att jag kände lite att jag saknade bloggandet och behöver någonstans att skriva av mig + det finns några trogna läsare och själar som faktiskt frågat mig om jag inte kan tänka mig att starta bloggen igen.

Under morgondagen så kommer en tjej hjälpa mig att renovera upp bloggen lite granna så tills det är klart så låter jag den ligga lite lågt men sedan så kommer den rulla på som det ska , hoppas jag.

Likes

Comments

Nu sitter man här hemma i soffan och det gick knappt 1 timme så har man förvirrande tankar i bollen 😂👍

Hur som helst, har varit ledig 2 dagar och då stack man till Haparanda med bra sällskap. Var riktigt skönt och trevlig att komma iväg.
Idag var vi i Finland och handlade Subway osv.
Sedan styrdes bilen hemåt igen till Gällivare och Kiruna. När jag kom hem till Kiruna så drog man direkt till Emma för å fira henne med de andra & nu sitter jag här i soffan och kollar på fluffy  (en film).

Likes

Comments

Idag är det ännu en lång arbetsdag. Man vill att tiden ska gå som snabbare  för just nu går den verkligen öångsamt när det är så många långa dagar efter varandra. Jag jobbar iaf med min partner in crime Amanda & det gör iaf att dagarna känns en aning mycket lättare! 😅
Så, idag slutar man 21.15 och då är det snabbt hem, städa å ha sig så snabbt man kan då den jag bor hos kommer hem antingen idag eller imorgon eftermiddag och då ska de inte se ut som att jag bott där närmare en månad snart! 😇....

Nå nä, nu ska ja dricka upp kaffet & sedan fortsätta bara arbetsvillig tills man får ta sin rast! 💪

Likes

Comments

Tjenare! Nu vet jag inte hur många läsare jag har kvar, men det återstår väl att se antar jag !

Tänkte dra igång detta igen, åtminstone försöka uppdatera lite oftare än vad jag har gjort den senaste tiden om man säger så.

Sen det senaste inlägget jag gjorde så kan jag säga att ganska mycket har hänt i mitt liv. Positiva som negativa men allt händer väl av en mening eller vad tror ni??

Som de flesta i min närhet vet så är jag singel. Riktigt tråkigt, jag älskar ju honom men fallet är så vilket fall som helst men jag ska inte beröra bloggen mer angående det utan berätta istället vilka äventyr jag har upplevt de senaste veckorna.

Jo så under de senaste veckorna så när jag har mått som absolut sämst, inte orkat jobba (Fast man har gjort det ändå), orken var slut, sömnen fanns inte och sjukhus samt snack med läkare o psykologer så har mina extremt underbara vänner stått vid min sida, mina föräldrar också för den delen, till och med min morbror & mina fastrar och jag är så fruktansvärt tacksam över det.
Mina vänner har dragit ut mig på äventyr , fått mig att skratta och leva livet! Extremt tacksam över det.

Jag har varit och vandrat till trollsjön, har fått övningsköra en del & ska dessutom fortsätta med det också tillsammans med en vän här uppe som har tålamodet med sig.
Har varit i gruvgångar i gällivare tidigare denna vecka också och har även vart på spökjakt och jag kan säga att jag fällde många tårar den dagen... Såg , hörde och kände så mycket då så jag sprack helt enkelt & tillsist så slutade det med att alla grabbarna följde efter mig istället för att utforska o gå själva och ställde frågor hela tiden som "är det något här?" " känner du någonting nu ? "
Gav 2 av grabbarna rysningar, eller ja, dem fick rysningar medan jag stod och berättade saker och ting! Fick även höra "Fan va du är läskig" , "Du är speciell" osv... Mitt svar var "jag brås på min mamma" ... Så ja mamma, det är ditt fel.Och nu medan mina vänner festar och har sig så krigar jag på med massa jobb tillsammans med min dreamteam polare Amanda så jag klagar verkligen inte på den delen, dock kan dagarna bli lite väl långa.
Fast snart får jag ta en "mini" helg och dra iväg på nya äventyr. Fast det kommer ni få veta mer om sedan när det väl är i verket.

Jag har väl egentligen inte så mycket mer att skriva om utan tänkte visa er istället en himlans massa bilder ifrån mina små äventyr istället och så vidare.


Bilder från vandringen till Trollsjön
Gällivares gruvgångar & rasrisk område 

Det som var lite obehagligt med denna gruvgången var att så fort man kom ner där så låg det MASSOR & då menar jag verkligen MASSOR med lådor där det fanns djurhuvuden, fiskrens ben m.m & det som gjorde oss mest nyfikna var just VARFÖR dem finns där då dem måste uppkommit efter att gången har lagts ner.

-


​Nu ska jag göra lite tidsinställda inlägg åt er & så ska jag kanske öppna mig en öl & ta det lugnt innan sängdags. 

Likes

Comments