Sitter och kollar igenom bilderna som jag tog när jag var i Thailand. Den resan är verkligen något som slår det mesta. Avgudar det landet men då har jag trottsallt inte så mycket att välja på ännu. De där 3 veckorna i Thailand i alla fall var verkligen välbehövliga och vi hade underbart trevligt alla 7.
Man kan inget annat än säga att man längtar tillbaka dit.

Likes

Comments

Nu är dagarna räknade, snart så ska man fara till Thailand. Nervös? Jodu. Det är bara förnamnet.
Har varit på väg att banga ur flera gånger just över flygresan.. Jag, sitta stilla i 12 timmar, det är något som inte riktigt går ihop i mitt huvud och jag kommer dessutom sitta ensam med 2 främmande personer men har Sandgren och Rebecca framför mig.
Det börjar som bli dags för mig att packa, men inte vet jag hur jag ska packa inför 3 veckor? Finns det tvättmaskiner man kan låna? Köper man nya kläder där istället för att ha med sig egna kläder... Har som noll koll på hur det fungerar. Har ju bara varit utomlands 1 gång och det var i våras med Jonathan till Cypern 1 vecka och nu ska jag iväg med 6 pers i närmare 3 veckor så man är smått stressad och som sagt extremt nervös.

Nu på torsdag flyger jag ner till Uppsala & är där nere tills det är dags att fara iväg så är det någon som vill ses innan jag sticker så hör bara av er.

-

I alla fall, de senaste dagarna har jag inte gjort så mycket. Har varit o grillat korv med några Thailandsligan + några andra i Sandgrens stuga, har varit på spökjakt, festat & umgåtts med kompisar. Har även jobbat lite granna samt varit på en arbetsinterjuv. Saker och ting rullar väl på som det ska. Vissa dagar är enklare än andra helt enkelt.

Likes

Comments


I fredags fick jag ett riktigt tråkigt besked dessutom om att jag förlorat en vän.
Låg och vilade och vaknade av att min bästavän här uppe hade skrivit 3 meddelanden och ringt på telefonen och även fb, & det var då jag vaknade, halv trött & hon meddelade att Kenny är borta.
Det kom som en chock. Mitt enda svar blev "driver du?!" och varför skulle hon göra det ?! .. Önskade hon hade sagt att hon gjorde det.
Det som är det jobbigaste var att vi hade bestämt 2 dagar tidigare att vi skulle träffas i söndags och gå en promenad för att sedan dricka kaffe/fika någonstans, så det är det som är så satans tungt..
Det känns riktigt konstigt att inte få en snap av dig, eller skicka fula snaps av dig.. Har ännu inte kunnat ta bort ditt nummer eller snapchat ännu & kommer förmodligen inte göra det heller. Det känns även tungt att inte kunna smsa med dig, kolla hur du mår & snacka om allmänt shit.
Du som precis hade skaffat dig ett gymkort & hade målen riktade framför dig och så skedde detta. Jag kände då dig inte som dina nära och kära men av det jag kände så saknar jag tomheten du lämnade efter dig.
Sovgott min kära vän, du är otroligt saknad. Vi ses snart.

Jag fick aldrig ett riktigt hej, men jag kan få ett riktigt hejdå åtminstone.. På din begravning..


Likes

Comments

Sådärja, nu har jag beslutat mig för att dra igång den här igen. Största anledningen är väl att för att man ska dra sig till Thailand med ett gäng polare om några veckor & då kan jag uppdatera bloggen för dem som är intresserade av vår resa.
Sedan så ville jag dra igång denna igen med pga att jag kände lite att jag saknade bloggandet och behöver någonstans att skriva av mig + det finns några trogna läsare och själar som faktiskt frågat mig om jag inte kan tänka mig att starta bloggen igen.

Under morgondagen så kommer en tjej hjälpa mig att renovera upp bloggen lite granna så tills det är klart så låter jag den ligga lite lågt men sedan så kommer den rulla på som det ska , hoppas jag.

Likes

Comments

Nu sitter man här hemma i soffan och det gick knappt 1 timme så har man förvirrande tankar i bollen 😂👍

Hur som helst, har varit ledig 2 dagar och då stack man till Haparanda med bra sällskap. Var riktigt skönt och trevlig att komma iväg.
Idag var vi i Finland och handlade Subway osv.
Sedan styrdes bilen hemåt igen till Gällivare och Kiruna. När jag kom hem till Kiruna så drog man direkt till Emma för å fira henne med de andra & nu sitter jag här i soffan och kollar på fluffy  (en film).

Likes

Comments