Nu var det verkligen längesen som jag bloggade. Igen!
Har hunnit varit ut på äventyr genom HELA landet , dock ifrån luften. Jag flög för snart 3 veckor sedan ner till Skåne och hälsade på där nere och stannade 1 vecka. När jag kom hem igen så hade denna bruden ett jobb.
Jo ni läste rätt. Nu går jag inte längre arbetslös. I måndags hade jag min första inskolningsdag & skrev på pappren om tystnadsplikt, anställningsavtal & lönepapper. Gissa om det känns skönt?

Jag har jobbat inom det mesta i vården eller åtminstone provat på när man hade praktik osv när man gick i skolan, men jag har aldrig varit personlig assistent men nu är jag det.
Har fått 2 kunder. Ena är jag enbart timvikarie hos men har redan fått 2 pass utöver mina 2 inskolningsdagar som jag gjorde i måndags och igår. Sedan har jag den andra kunden som jag är anställd hos i 3 månader men det kan mycket väl förlängas om vi trivs med varandra vilket jag verkligen tror vi kommer göra. Klickat otroligt bra med dem båda.

Så just nu så rullar livet på ganska bra här uppe i Kiruna & idag ska jag eventuellt till Icehotell med Madde. Har inte varit där ännu sen dem startade för säsongen/året. Det är ju året runt öppet nu för tiden så jag måste verkligen ner och kolla hur det ser ut där. Så ett inlägg om det blir det idag med om vi far ner.

NU ska jag ta reda på tvätten & hänga den för att sen dra fram damsugaren och dra igenom lägenheten & mitt rum en snabbis.


På återseende.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår planerade vi att dra ut på skotertur och sagt och gjort så for vi ut idag även om det var snudd på storm på morgonen men när vi for iväg runt 11 tiden så var de nästan vindstilla! 😎
Efter ett tags körande så bestämde vi oss att fara till Jukkasjärvi och köpa korv med bröd för att sedan fara till Gustavs stuga och grilla där för att sedan styra skotrarna hemåt.
Påvägen hem bytte Rebecca och jag av så då fick jag köra för första gången denna säsongen , men satan så härligt det var!
Riktigt bra dag idag, saknade dock solen men den börjar titta fram allt mer o mer , längre å längre tid nu så snart har vi längre ljusa dagar än enbart 1.5 timme ! 😃

Här är några bilder tagna för idag av mig och Rebecca !

Likes

Comments

De senaste dagarna har jag inte suttit vid bloggen precis mycket av den enkla anledningen att orken har inte funnits där & jag har försökt umgås med vänner så mycket jag kan då jag börjar bli extremt stressad över att enbart gå hemma om dagarna, men nu ska det bli ändring på det för igår fick jag extremt bra nyheter när jag vaknade.
Min vän Madde hörde av sig igår så man vaknade (det börjar förövrigt bli en sorts vana) och hon skrev bara kort att hon hade goda nyheter till och nog var dom goda alltid😃
Hon hade pratat med sin chef angående mig för kanske 10 gången & då berättade hennes chef att hon har en ledig rad som börjar från å med den 25 februari & behöver någon på den.
Efter några timmar så ringde hennes chef upp å berättade samma sak & jag blev lika glad där. Så på tisdag nästa vecka ska jag till henne å prata mer om kunden osv sedan ska jag få träffa kunden också då håll verkligen tummarna att kunden tycker om mig för då är raden min!

Utöver de bra nyheternafor jag Linus & pejio till Emma igår en stund på kaffe där det var några stycken redan o flera kom. Mysigt med lite fredags prat i hennes nya lägenhet! Efter vi var där i kanske 1.5 timme for jag Linus & Pejio till Jukkasjärvi till Isbanan där typ alla andra från ligan var och snurrade, krockade, snackade å hade trevligt 👌 Sen var det hem! Inte kunde jag somna för sent i morse men glad är jag ändå för det. För de börjar då kännas ganska bra just nu med allting !

Likes

Comments

Igår fick jag förfrågan om jag ville med till Sautosjärvi med 2 gamla vänner från säsongen 15/16 på Icehotel. Passande att dem frågade när jag bestämde mig för att börja blogga igen😉
Vägen dit var nog den minsta vägen jag någonsin har åkt på men jisses va mysig stugan var och trevligt hade jag med.
Vi spelade Yatzy, tände brasa för att gå upp värmen då det var minus grader i stugan och så gjorde vi mat samt drack lite gott. Otroligt trevligt var det !

Idag var tanken att jag skulle möta en tjej vars hund jag kanske ska ta hand om varannan vecka men det blev uppskjutet till närmare helgen.

Likes

Comments

Sitter och kollar igenom bilderna som jag tog när jag var i Thailand. Den resan är verkligen något som slår det mesta. Avgudar det landet men då har jag trottsallt inte så mycket att välja på ännu. De där 3 veckorna i Thailand i alla fall var verkligen välbehövliga och vi hade underbart trevligt alla 7.
Man kan inget annat än säga att man längtar tillbaka dit.

Likes

Comments