Heeey! Så er jeg blevet færdig med alle eksaminerne, så nu er det tid til sommerferie! Solen skinner, og det er rigtig varmt, så nu skal jeg bare slappe af og nyde det gode vejr.

Jeg er rigtig tilfreds med, hvordan det hele er gået (med eksaminerne), så det er bare rigtig fedt! Nu glæder jeg mig bare til at starte på efterskole, hvor jeg forhåbentlig for mødt nogle nye mennesker ;)

I må ha' en fortsat god dag og en fantastisk sommerferie!


Sophie

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Heeey! Det noget tid siden, jeg har lagt noget op på bloggen, men nu har jeg endelig fået tid til at skrive lidt. Jeg går i 9. klasse, så jeg er igang med eksaminerne. Jeg har været til alle de skriftlige og 2 ud af de 4 mundtlige eksaminer. Hold da op, det er virkelig hårdt... Det er dog gået overraskende godt, så jeg kunne ikke være mere tilfreds. Nu skal de bare "overstås", sådan så vi kan få sommerferie - det har jeg virkelig brug for!

Udover det har jeg i mellemtiden også fået anskaffet mig et par nye New Balance sko. Jeg synes de er virkelig fede! Farven er dog ikke så praktisk, men jeg er rigtig god til at passe på mine sko ;) De er syndssygt behagelige at gå i, så jeg kunne sagtens finde på at købe et andet par også!

Forsat god onsdag!


Sophie

Likes

Comments

Heeey! Igår kom jeg hjem fra Berlin. Ovenfor kan I se nogle af de billeder, jeg tog, mens vi var der.

Mandag morgen d. 27/03 skulle min klasse og jeg mødes på skolen, hvorefter vi kørte mod Berlin. Vi skulle dog stoppe nogle steder, og vi var ude ved en koncentrationslejr (Sachsenhausen), og vi var også rigtig heldige med vejret, selvom det dog begyndte at regne nogle af dagene.

Som sagt, (i mit andet indlæg omkring turen) skulle vi bo hos en værtsfamilie, og det var virkelig spændende. Familien var rigtig sød, og de boede rigtig hyggeligt. Det var dog lidt chokerende, og det tog mig ca. 2 dage at vende mig lidt til det hele. Jeg kan huske, at jeg på et tidspunkt bare sad og rystede, selvom jeg følte mig helt rolig. Jeg følte mig velkommen hos vores værtsfamilie, men min krop reagerede bare helt anderledes. Det var nok en form for kulturchok og en blanding af panik og angst.
Udover det, føltes det også som om, jeg havde glemt alt tysk, jeg havde lært. Det gik dog fint nok med at kommunikere, men der var nogle gange, hvor jeg var ved at flippe ud ;D

Min veninde og jeg fandt også hurtig ud af, hvordan busserne og S-Bahn/U-Bahn fungerede, så vi kunne sagtens finde rundt.

Jeg nævnte også i mit sidste indlæg, at vi skulle i skole (LOGO Sprachenschule), og det var vi. Vi var i skole ca. 2 timer hver dag - det var helt fint, selvom jeg dog godt kunne have brugt noget af tiden til at sove og slappe af ;)

Efter vi havde været i skole - sammen med resten af klassen, skulle vi ud og se de forskellige seværdigheder og andre populære steder, som I også kan se på nogle af de overstående billeder.
Vi var selfølgelig også ude og shoppe forskellige steder og skuffende nok, fik jeg ikke købt noget - udover mad og et par sokker, hahah ;D

Det var en rigtig god tur/oplevelse, og jeg er rigtig tilfreds.


 Sophie 

Likes

Comments

Heeey! Eller Halloo!

På Mandag tager jeg til Berlin med mine klasse, og jeg glæder mig rigtig meget! Jeg har været i Berlin én gang før, men det er længe siden, og jeg kan ikke helt huske det.

I denne uge og den sidste måned, har vi haft en masse omkring Berlin. Vi har set film, vi har læst tekster - også på tysk osv. Jeg tror måske, at idræt, fysik/kemi og biologi er de eneste fag, hvor vi ikke snakker om Berlin. Jeg tror vi er klar ;D

Vi skal i par bo hos nogle værtsfamilier forskellige steder rundt i Berlin, og jeg skal bo sammen med en af mine gode veninder. Vi skal se en masse ting, og vi har et skema planlagt for hele ugen.
Så tænkte jeg jo rigtig, at det skulle blive en hyggelig lille "ferie", men nej nej, vi skal da selvfølgelig i tyskskole kl. 8:00 om morgenen. Halleluja! Ej det bliver (forhåbentligt) ikke så hårdt, men det skal nok blive sjovt!

Jeg vil selvfølgelig blogge omkring turen, når jeg er kommet hjem igen.

Men det var egentlig en lille opdatering. Vi ses i Berlin! ;)


Sophie

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heeey! Nu er vi jo kommet ind i foråret, så derfor tænkte jeg, at det var passende at give et bud på et outfit, der ville passe til denne tid på året.

Jeg har valgt disse 5 items, da jeg selv synes, at hvert enkelt er rigtig fine. Jeg har valgt jakken, da jeg er begyndt at synes godt om læderjakker, og i stedet for den originale sorte farve, har jeg valgt en gul læderjakke, som er mere "udfordrende". Selvom nogle af disse ting er meget feminin-ish, har jeg derfor valgt nogle blå boyfriend-sih/ripped jeans, da jeg bare er helt vild med det lidt mere rå look. Støvlerne har jeg valgt, for jeg tænkte, at det kunne være lidt sjovere med noget andet end bare sneakers - så hvorfor ikke?
For stadig at holde sig til det mere streetstyle-ish, men stadig et feminint look, tænkte jeg, at chokeren ville passe godt. Blomsterne får ligesom looket til at se mere "piget" og fint ud, men fordi en choker (i mit hoved) er en meget "rå" ting, ville det passe perfekt!
Tasken derimod er bare selve outfittets plus. Jeg elsker den måde den er dekoreret, og jeg synes generelt bare, at den er rigtig fed. Den ville jeg rigtig gerne eje, men den er dog i den dyre ende, så jeg må nøjes med at drømme, haha. Indeunder kunne en helt basic hvid t-shirt se virkelig fedt ud!

Dette outfit er meget anderledes end, hvad jeg er vant til, men jeg synes, at det er rigtig flot, og man må jo prøve noget nyt en gang i mellem :)


Sophie

Likes

Comments

Heeeey! Det er nu et godt stykke tid siden, jeg sidst lagde et opslag op, men nu er jeg tilbage igen!
Hvis nogen af jer læsere har set/læst mit opslag "Get to know me", så ved I måske, at jeg går meget op i mine bryn - MEGET!

Jeg startede først med at gå med makeup i 7. klasse, hvor det stod på mascare, concealer og pudder. Det var det. Det ændrede sig hurtigt og i slutningen af 7. klasse, begyndte jeg at fokusere mere på mine bryn. (Jeg kan sige så meget, at mine øjenbryn dengang ikke var noget specielt at juble hurra for.) Jeg havde en tendens til at hive mine "øjenbrynshår" af ude i siderne, så der kun var det halve af mit bryn - jeg ved slet ikke, hvad jeg tænkte på...

Da jeg så endelig havde indset at den var heeelt gal, købte jeg mig mit første (ever) øjenbryns-kit fra Loreal Paris. Jeg startede i de små, og med hjælp fra tusindvis af makeup-tutorials, arbejdede jeg mig med årene op til et godt resultat. Jeg fik derimod også stoppet min vane med at hive i mine bryn, så jeg endelig har fået to hele og ikke halve øjenbryn.

Jeg er så misundelig på dem, der har nogle flotte og fyldige bryn, der slet ikke behøver makeup. Sikke en gave! Hehe ;)

Det var lige en lille storytime/hurtigt opslag fra mig ;D

I må have en fortsat god uge :)


Sophie

Likes

Comments

Heey! Yay i dag er det min fødselsdag - eller det er det ikke ret længe :) Jeg håber, at I alle har haft en rigtig godt dag - om i har set Fifty Shades Darker, været sammen med veninderne eller har været sammen med "The One".

Jeg har som sagt fødselsdag, så jeg har brugt mit dag sammen med min dejlige familie og holdt fødselsdag. Jeg har fået nogle rigtig gode gaver, og jeg kunne ikke være mere taknemlig :) Jeg fik blandt andet også nogle dejlige lykønskninger på de mange sociale medier, og det er jeg også taknemlig for <3

Dette indlæg kom dog lidt senere ud, end jeg havde forventet, men...

Jeg håber I nyder ferien (jer, der har ferie), og ellers må I have en fortsat god uge!


Sophie

Likes

Comments

Heeey! ENDELIG! Ferie! Jeg har gået og ventet på, at vi skulle få fri, så jeg kunne få lidt tid til at slappe af. Jeg har virkelig brug for at få slappet af og ikke tænke på noget - overhovedet. Nu når jeg går i 9. klasse, kan jeg godt mærke, at det er blevet sværere og meget mere indviklet, end det har været - hallelujah!

Jeg glæder mig bare til at slappe af - og nyde ferien. Jeg har blandt andet også fødselsdag d. 14, så jeg skal holde fødselsdag for familien. Det bliver hyggeligt.

Ellers ville jeg lige komme med en lille hurtig update :) Jeg er startet i fitness, og det er rigtig rart, selvom jeg dog har ondt i kroppen dagen efter, men det er jo naturligt ;D Jeg er ihverfald rigtig glad for, at jeg startede. Nu håber jeg bare, at jeg kan holde mit løfte til mig selv og blive ved med at være motiveret.

I må have en rigtig godt ferie!


Sophie

Likes

Comments

Heey! Ja, som I nok kan se på overskriften så starter jeg i fitness. Jeg har altid gerne ville starte i fitness, men har aldrig rigtig taget mig sammen til at gøre det. Der var en periode, hvor jeg trænede hver eneste dag i nok 3 måneder, hvor jeg var begyndt at kunne mærke at jeg var blevet mere "trænet" osv. Jeg blev dog syg og måtte aflyse min træning i en uge.

Da jeg efter ugen ville starte op igen, var det ligesom, da jeg startede for tre måneder siden. Det var SÅ hårdt, og min krop var så træt og drænet for energi. Fra der mistede jeg ligesom gejsten for at træne, og jeg kom ud af min "trænerytme".

Efter lange periode, hvor jeg havde overvejet at starte i fitness, fik jeg et tilbud af min veninde om at kunne starte i fitness sammen med hende, og jeg tilmeldte mig fitnesscenteret i min by. Så der skal jeg starte om få dage, og jeg er rigtig spændt.

Mit mål er at komme i god form, at få en bedre kondi og blive stærkere, for jeg er virkelig slap - det er helt vildt ;D


Sophie

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heey! Jeg sad her den anden aften og kiggede på tøj, og jeg fandt denne mega fede t-shirt fra Bershka. Jeg så hvordan t-shirten var stylet, og jeg var bare solgt. Jeg synes dette outfit er virkelig fedt!

Billedet viste at outfittet var stylet med nogle høje støvler, men da jeg ikke rigtig er til høje sko (selvom jeg godt kunne bruge højden), valgte jeg at skifte støvlerne ud med nogle helt normale sneakers (eller hvad man nu vil kalde dem). Skoene er Puma og i modellen Puma Platform, og jeg synes ærligtalt bare at Puma-sko er vild fede.

Nederdelen fandt jeg på ASOS, som er et af mine yndlings steder at shoppe på nettet. Den er meget "basic" i selv, men sammen med resten af outfittet, ser den helt anderledes ud. Jeg går normalt ikke i nederdele, men jeg synes bare, at i dette tilfælde kunne jeg godt tage sådan en på.

Skoene, t-shirten og nederdelen udgør tilsammen et helt normalt outfit, men jakken... Jakken er fra en hjemmeside kaldt SheIn, og jeg synes jakken er mega flot og mega fed. Det ser ud som om, at man har gjort lidt mere ud af outfittet end man egentlig har, og jeg synes jakken giver outfittet det sidste "touch".
Man kan selvfølgelig style det på sin helt egen måde, men hvis det var mig, ville det være sådan her.

Jeg håber I måske kunne få lidt inspiration, og at I måske fik et lille indblik i, hvordan min stil er ;D


Sophie

Likes

Comments