Hey hey, lidt sunday vibes & tunes herfra!

Jeg håber i alle har nydt weekenden og er klar på en ny uge. I dag står min søndag bare på total afslapning så kan jeg lade op til den kommende uges begivenheder.

Jeg lytter rigtigt meget til musik og falder hele tiden over nye fede numre. Min musik smag er meget blandet og jeg lytter til de fleste genre, så ovenover har jeg samlet få ud af de mange numre jeg hører for tiden, enjoy!

- Soph

Source: Pinterest

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Godmorgen🌞
I går tilbragte jeg dagen ved stranden, som i kan se på billederne forover. Nu går turen (desværre) snart hjemad igen men nu kan jeg så se frem til en tur ind til Barcelona.
Soph

Likes

Comments

Hola, her fra Spanien!
Dagene går hurtigt her nede i varmen, med lange gå ture gennem Pineda de mar og timevis ved poolen, men jeg klager bestemt ikke. Her er lidt stemnings billeder fra de seneste dage.

- Soph

Likes

Comments

Hey alle!!
Jeg er tilbage efter en del stilhed her på bloggen, jeg skal nemlig til Spanien med min familie fra den 4-11 juli, hvilket jeg har set frem til længe. Jeg kommer til at dele billeder fra min ferie med jer, i første omgang er det lige fra rejsedagen i går. Håber i vil følge med!
xx Soph

Likes

Comments

Hey Hey
Er lige kommet hjem fra en skøn lejrtur til Aarhus med klassen. Vi var i Tivolifriheden mandag, Moesgaard museum og Aarhus street food tirsdag, og til sidst en tur på ARoS kunstmuseum. Ellers har vi brugt meget af tiden på campingpladsen med at grille og hygge.

Her er lidt billeder fra turen.

Kys, Soph

Likes

Comments

Jakke: Monki // Bukser: Nelly // Sweatshirt: weekday //Sko: Vans

Jakke: Monki // Bukser: Global funk // Sko: Vans // T-shirt: hm//

Solen er endelig tilbage og den har været længe ventet!! Her er lidt outfitbilleder fra weekenden.
Håber i har nydt weekenden og det gode vejr.
kys Soph

Likes

Comments

HEY HEY HEY <3

Nu er påskeferien så småt kommet til ende og jeg skal snart I skole igen, hvilket kun får mig til at se endnu mere frem til sommerferien. Her er lidt billeder fra min påske, hvor jeg blandt andet var et smut til København med min veninde Ida. Vi gik egentlig bare rundt på Strøget og fik shoppet lidt rundt, så fik vi os en lille pause ved Café No. 11, hvor vi bestilte smoothie og hyldeblomst - super hyggeligt sted lokaliseret ved Sankt Annæ Plads. Senere på aftenen spiste vi aftensmad på the Union, hvilket var mega lækkert. Jeg havde ikke været der før, men kan klart anbefale det. Ellers har jeg også bare tilbragt størstedelen af min påske I mine venner og families selskab.

Jeg håber I har haft en god påske.

KYS herfra.

Soph

Likes

Comments

HEY skønne mennesker.

Mit navn er Sophie Arendal, jeg er 15 år gammel og bor i Odense. Jeg elsker at tage billeder, så jeg ser det her som en oplagt mulighed for at udvikle mig til at blive bedre. ( Følg gerne min Instagram: @sophiearendal ) Tanken om at starte en blog har jeg haft i en del tid nu - så kan ikke vente med at komme igang! Bloggen kommer primært til at omhandle - mine tanker, mine ideer og min inspiration, samt personlig stil og mode. Denne blog vil være en mulighed for at udfolde mig kreativt.

Jeg håber meget at i vil følge med:)

Soph

Likes

Comments