Oj oj OJ vad länge sen det var. Har ju inte bloggat på ett år.. typ? I vilket fall som helst så tänkte jag börja igen. Och NEJ, jag kommer inte ha någon "omstart". Känns som alla startar en blogg och sedan raderar allt och sen startar nytt om och om igen. Så njae, jag behåller alla mina gamla inlägg - bara att jag börjar blogga nu igen!

Känns as kul att kunna börja igen, kanske har lite mer att skriva om nu.. eller? Haha nae, tror nog inte det egentligen för jag gör inte direkt så mycket på dagarna förutom att jobba, heltid. Vi får se! Den lilla tanke jag har iallfall är väl att börja blogga igen om inredning, tips osv osv eftersom att nu på fredag så får jag och K tillträde till vår alldeles egna lägenhet. HUR KUL!?

Men som sagt, vi får se!

Ni anar inte hur mycket jag faktiskt längtar tills vi flyttar. Bara några ynka dagar kvar! Yeeey, happyface happyface!

Denna fina och speciella tavla köpte jag som en present till K på våran 3 årsdag och nu äntligen ska vi få inreda vårat hem med den.

Och juste förresten! Jag bor inte i Linköping längre, f

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Denna torsdag har bestått utav god mat och massa tjejsnack! Vårat lilla crew (jag elin Jossa och julia) var samlat! Kan inte beskriva dessa tjejer med ord. Bäst.

Resten utav min helg kommer bestå utav häng med min kära pojkvän. Alltså.. Bästisar och pojkvän är lika med en perfekt helg! 😍

Likes

Comments

Denna onsdag har gått ut på att PLANERA. Jag, Frida och Kånge planerade ihop en kidnappning samt en födelsedagsmiddag på Platå för våran vän Filippa!

Vi åkte alltså hem till Filippa. Kidnappade henne med hjälp av en ögon bildel, handbojor och hörlurar med hööög musik. Vi satte henne i bilen och körde in till stan, där fick hon gå, helt omedveten om att hon befann sig mitt i stan. På Platå tog vi av allt och hon blev CHOCKAD!

Detta var en av dom roligaste sakerna jag gjort på länge kan jag lova! Med en kort sammanfattning - spänning, kidnappning, "ful" outfit på Filippa, roligheter, supergod mat på Platå, snack, vin och 50 ballonger i bilen!

Likes

Comments

Kubb, vin och grillat. Behöver jag säga mer?

Likes

Comments

Skickade in dagens ros till min underbara vän Filippa, och titt, den kom med i dagens tidning! 😍

Likes

Comments

Efter skolan kom jag hem o slängde av mig vardagskläderna och slängde på mig träningskläder. Dino var lika taggad som jag för en powerwalk ute i fina Tinnerö. Äntligen härligt väder igen efter några dagars regn!

Som ni ser på bilderna mötte vi kossor, jätte söta och väldigt nyfikna! 😍

Likes

Comments

Jag är sjukt inne på, just nu, att införskaffa mig ett par nya riktigt slitna jeans. För mig är det bland det snyggaste som finns, all the time. Spelar ingen roll om det "är inne/ute" just nu. Tycker alltid det är lika snyggt.
Mina slitna jeans har dock gått o blivit förstora... Så det är dax nu! På torsdag får det bli ett varv på stan o leta. Så tråkigt att man bor i lilla Linköping.. Finns säkert inte haha...

Likes

Comments

Har som vanligt haft en bra helg! Fiske, första toppet, badtunna, vin och bara allmänt mys har helgen bestått utav, kortfattat.

Nu är jag hemma, har varit ute på en långpromenad med vovven och nu är jag med Filippa.
Ikväll tänkte jag börja på ett GRYMT inlägg till er, mycket inspo😉 Inlägget kommer komma upp antingen senare ikväll eller imorgon. Sånt som märks!

Puss mina pussgurkor.

Likes

Comments

Nu hoppas jag på ett SOLIGT maj. Så lite regn och rusk som möjligt tack!

Likes

Comments