Vilken toppen vecka det har varit!
Förra lördagen kom äntligen min mamma hit för att fira min 18-års dag i tisdags med en superfin middag. Världens bästa kille överraskar mig med att baka en supergod prinsesstårta, och min bästa vän överraskar mig med att komma ner till min fest i lördags. Kan helt klart säga att veckan varit underbar med utflykter till Verona, Bergamo och Milano samt att få hänga med alla man vill. Festen på discot i lördags var toppen och kände mig som en kung med mitt bord och allt!
Nu förbereder jag mig för en tuff månad fylld av prov och läxor.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Bonjour på er!
Förra veckan åkte jag med min klass till Nice. Det tar 5 timmar dit från vår skola med buss. Vi åkte tidigt söndag morgon och kom tillbaka för två dagar sen ungefär. Under veckan så gick vi i skolan på morgonen för att plugga franska och på eftermiddagen jobbade vi. På vägen hem i lördags stannade vi även till i Monaco. Som tur var vädret fint hela veckan!
Jag jobbade med företaget som vi åkt med, fick ringa runt till svenska skolor för att hitta intresse över klassresor som våran bland annat. Då min klass är språkinriktad kan man väl säga att franskan gick sådär då jag halvt övergav den två år sedan men men det viktiga är att man lyckas beställa glass från Fenocchio!

Likes

Comments

Heej på er och happy monday!
Igår kom jag hem från Sicilien, det har varit en superfin resa och vi har verkligen sett och upplevt en hel del. Sista dagen överraskade familjen som jag bodde hos mig med en chokladtårta med pistagekräm som var så himla god! Hoppas att jag snart kan komma tillbaka till Syrakusa då jag tycker det är en superfin stad. Lördag kväll så hade vi alla lagat något från vårt land som vi skulle bjuda på under avslutningsfesten, jag bakade kanelbullar med min värdmamma som blev en succé! Här är några bilder från de sista dagarna.

Likes

Comments

Här om dagen så tog vi tåget till Taormina som är en stad en bit här ifrån på en kulle! Vi har ätit glass i massor och doppat fötterna! (Igår så tog jag till och med första doppet)
Supermysig stad!

Likes

Comments

Hej!
Idag så steg jag upp tidigt för att åka iväg till staden Avola. Vi började förmiddagen i en skolklass med lite presentationer sedan blev vi guidade av dem runt i staden. Lite senare så åkte vi upp på en hög kulle och fick en superfin utsikt, tog en sväng till en fabrik där de tillverkar pesto, limoncello och andra såser och gott av sicilianska råvaror. Sedan för att avsluta eftermiddagen och på grund av de fina vädret, 22 grader, vindstilla och sol, så var vi på en strand och pratade och pratade.
Supermysig dag verkligen!

Likes

Comments

Hej! Idag har jag ätit, tagit bilder, promenerat och ätit lite till. Har fått se havet och sevärdheter här i Syrakusa och under veckan väntar ännu fler utflykter. Har ätit pasta med pistage pesto, cannoli och arancini, allting supergott men vi kan ju säga att jag lär rulla på planet tillbaka till Bergamo.

Likes

Comments