Trodde inte att jag skulle gilla dessa så mycket som jag gör 😍 Så himla sköna och fina!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Sedan slutet på maj har jag gått en distanskurs hos NTI. Jag läser en 10 veckorskurs, naturkunskap 2b. Mina planer är att klara denna kurs och få behörighet till sjuksköterskeprogrammet. Helst vill jag flytta till något ställe som Västerås, Eskilstuna, Örebro osv. Vill inte plugga i Stockholm utan jag vill flytta till en mindre stad och skaffa egen lägenhet. Jag kom in på ekonomprogrammet i Sundsvall i höst men jag tackade nej. Sökte bara för att se om jag kunde komma in.

Nu är det bara drygt 2 veckor kvar av naturkunskaps kursen, and I can't wait until it's finally over! Kan ju tipsa er gymnasieelever att det är mycket mer jobb att läsa ett ämne på komvux än på gymnasiet. Så klara alla era kurser i skolan medan ni ändå är där. Nu läste ju inte jag naturkunskap 2b i skolan då jag gick ekonomiprogrammet. Måste fixa denna kurs innan jag kan söka till sjuksköterskeprogrammet på något universitet. Har slutprov den 4e augusti och börjar förhoppningsvis plugga på universitetet i januari om jag kommer in.

Kursen är då online och jag använder mig av en webbsida där dagliga uppgifter läggs upp. Istället för att köpa kursboken för ungefär 500:- lånade jag en från biblioteket. Det publiceras uppgifter på denna sida som har deadlines, det kan vara till exempel att jag ska utföra en laboration eller skriva en mindre uppsats om vaccin. Nu har jag valt studietakten 50% och därför är kursen på 10 veckor, men det är väldigt mycket man ska hinna göra. Därför känner jag också att det hade varit nice att ha denna kurs på gymnasiet så skulle jag inte haft någon stress nu. Har panik inför slutprovet eftersom att kursen bland annat handlar om molekyler, rymden och det periodiska systemet och sådant jag har 0 intresse för..

Likes

Comments

LET'S GO TO TURKEY! I början av september ska jag och Robin åka på semester i en vecka. Eller ja, jag varken jobbar eller går i skolan. Men Robin tar semester i alla fall! Tog studenten i juni och tänkte mest chilla och jobba lite på Älvsjömässan bara. Planerar även en resa till USA för att hälsa på Jenny. Hur som haver, längtar såå mycket till den här resan! 😍

Bilder: TUI

Likes

Comments

Många av mina vänner gick ut i våras 2016. Dom som är födda 1997 i alla fall. Ja, det var väl rätt segt att se dom bli klara med skolan medan jag själv har ett år kvar. Men det är fan så himla värt det. Har växt så himla mycket som person på ett sätt jag aldrig skulle kunnat här hemma i Sverige. Jag hade det så jäkla bra och skulle göra om det alla gånger utan tvekan. Ångrar mig inte någonstans. Fast det skulle ju varit rätt så nice att gå ut gymnasiet, men om några månader är det ju min tur! Det värsta är helt klart att jag var tvungen att lämna alla fina människor jag lärde känna under mitt utbytesår.

Likes

Comments

Färgade håret för ett tag sedan från blont till nästan svart. Det var inte meningen att det skulle bli så mörkt som det blev hehe, men är nöjd ändå! Nu har en del av färgen gått ur så har typ en röd nyans eftersom jag var så pass blond förut. Köpt en färginpackning (?) typ från Maria Nila för att fräscha upp det lite. Medan jag ändå shoppa så passa jag på att handla lite mer från MN eftersom dom har så himla bra hårprodukter!!! 😍

Likes

Comments

Okej har beställt hem lite mer grejer hehe. 😄 Sett flera youtubers som använder orange concealer under ögonen för att få bort mörka ringar. Tydligen ska det fungera jättebra så tänkte testa! Och eftersom jag inte kan beställa bara en grej blev det lite till. Ett Finishing Powder och Blotting paper från NYX också. Blir lätt oljig i ansiktet så kan vara bra att ha något som lätt fixar det!

Medan jag satt och klickade hem lite saker så såg jag det här kittet från Dermalogica. Tycker min hy blivit sämre senaste tiden så ska prova det här och se om det hjälper. Aldrig testat något från Dermalogica, som enligt crueltyfreekitty inte testar på djur.

Likes

Comments