Har sett så mycket om fot peelingar nu senaste tiden så jag köpte det idag och tänkte att jag skulle testa det efter jag kommit hem från Turkiet. Sen kunde jag inte låta bli att köpa lite från The Body Shop.

Det här ljuset från Yankee Candle doftar så otroligt gott!!! Har inte hittat den här doften på flera år men hittade den äntligen på Lyko! Dyrt men värt som satan! 😍 Tipsar alla om denna för den är så himla god!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Lite bilder från shoppingen igår med Wilma.

Okej och nu till det bästa!!! Som jag har letat och letat i typ alla affärer. Ringde till och med till Bubs och frågade vilka butiker som har just det här godiset. Dom visste inte och trodde verkligen inte jag skulle hitta dom. Men omg I did!!!!!! Är så himla lycklig älskar dom här såååå mycket 💗💗💗

Likes

Comments

Halloj! Idag har jag varit i Täby centrum med pappa och Calle. Dom skulle till Apple, så då passa jag på att åka med också. Det har blivit en del shopping sista veckan, så allt är inte från Täby. Tänkte i alla fall visa er vad jag köpt! 😍

Alltså den här är sååååå gosig! Det är en klänning/stor tröja från BikBok och materialet är verkligen jättehärligt! Såg inte om det fanns fler färger men känner att jag behöver ha några fler sånna här. 😍 Leopardtrosorna är en bikiniunderdel. Tänkte ha dom i Turkiet, och kunde ju inte låta bli när det var leopardmönster..

Den här väskan är skitsnygg i verkligheten, men tyckte inte den blev så snygg på bild.. 😳 Båda väskorna är i alla fall från Accent.

Likes

Comments

Denna produkt räddar verkligen mitt hår när det är torrt! Gillar den såå mycket 😍

Likes

Comments

Jennys hund Toby fick följa med till Sverige. Alltså han är verkligen världens sötaste och goaste vovve. Om en vecka fyller han 1 år, gosisen! ❤

Likes

Comments

Trodde inte att jag skulle gilla dessa så mycket som jag gör 😍 Så himla sköna och fina!

Likes

Comments

Sedan slutet på maj har jag gått en distanskurs hos NTI. Jag läser en 10 veckorskurs, naturkunskap 2b. Mina planer är att klara denna kurs och få behörighet till sjuksköterskeprogrammet. Helst vill jag flytta till något ställe som Västerås, Eskilstuna, Örebro osv. Vill inte plugga i Stockholm utan jag vill flytta till en mindre stad och skaffa egen lägenhet. Jag kom in på ekonomprogrammet i Sundsvall i höst men jag tackade nej. Sökte bara för att se om jag kunde komma in.

Nu är det bara drygt 2 veckor kvar av naturkunskaps kursen, and I can't wait until it's finally over! Kan ju tipsa er gymnasieelever att det är mycket mer jobb att läsa ett ämne på komvux än på gymnasiet. Så klara alla era kurser i skolan medan ni ändå är där. Nu läste ju inte jag naturkunskap 2b i skolan då jag gick ekonomiprogrammet. Måste fixa denna kurs innan jag kan söka till sjuksköterskeprogrammet på något universitet. Har slutprov den 4e augusti och börjar förhoppningsvis plugga på universitetet i januari om jag kommer in.

Kursen är då online och jag använder mig av en webbsida där dagliga uppgifter läggs upp. Istället för att köpa kursboken för ungefär 500:- lånade jag en från biblioteket. Det publiceras uppgifter på denna sida som har deadlines, det kan vara till exempel att jag ska utföra en laboration eller skriva en mindre uppsats om vaccin. Nu har jag valt studietakten 50% och därför är kursen på 10 veckor, men det är väldigt mycket man ska hinna göra. Därför känner jag också att det hade varit nice att ha denna kurs på gymnasiet så skulle jag inte haft någon stress nu. Har panik inför slutprovet eftersom att kursen bland annat handlar om molekyler, rymden och det periodiska systemet och sådant jag har 0 intresse för..

Likes

Comments

LET'S GO TO TURKEY! I början av september ska jag och Robin åka på semester i en vecka. Eller ja, jag varken jobbar eller går i skolan. Men Robin tar semester i alla fall! Tog studenten i juni och tänkte mest chilla och jobba lite på Älvsjömässan bara. Planerar även en resa till USA för att hälsa på Jenny. Hur som haver, längtar såå mycket till den här resan! 😍

Bilder: TUI

Likes

Comments