Många av mina vänner gick ut i våras 2016. Dom som är födda 1997 i alla fall. Ja, det var väl rätt segt att se dom bli klara med skolan medan jag själv har ett år kvar. Men det är fan så himla värt det. Har växt så himla mycket som person på ett sätt jag aldrig skulle kunnat här hemma i Sverige. Jag hade det så jäkla bra och skulle göra om det alla gånger utan tvekan. Ångrar mig inte någonstans. Fast det skulle ju varit rätt så nice att gå ut gymnasiet, men om några månader är det ju min tur! Det värsta är helt klart att jag var tvungen att lämna alla fina människor jag lärde känna under mitt utbytesår.

Likes

Comments

Färgade håret för ett tag sedan från blont till nästan svart. Det var inte meningen att det skulle bli så mörkt som det blev hehe, men är nöjd ändå! Nu har en del av färgen gått ur så har typ en röd nyans eftersom jag var så pass blond förut. Köpt en färginpackning (?) typ från Maria Nila för att fräscha upp det lite. Medan jag ändå shoppa så passa jag på att handla lite mer från MN eftersom dom har så himla bra hårprodukter!!! 😍

Likes

Comments

KUDDAR.

Köpt en från Mio och tre från Hemtex. Älskar när de är olika färger och mönster! 😍

Likes

Comments

Okej har beställt hem lite mer grejer hehe. 😄 Sett flera youtubers som använder orange concealer under ögonen för att få bort mörka ringar. Tydligen ska det fungera jättebra så tänkte testa! Och eftersom jag inte kan beställa bara en grej blev det lite till. Ett Finishing Powder och Blotting paper från NYX också. Blir lätt oljig i ansiktet så kan vara bra att ha något som lätt fixar det!

Medan jag satt och klickade hem lite saker så såg jag det här kittet från Dermalogica. Tycker min hy blivit sämre senaste tiden så ska prova det här och se om det hjälper. Aldrig testat något från Dermalogica, som enligt crueltyfreekitty inte testar på djur.

Likes

Comments

Använder typ bara Real Techniques borstar, så himla bra! Ville ha lite till så beställde ett par. Hört och läst bra saker om The Balm också så köpte en produkt från dom också. Sen hittade jag ett Essie nagellack i en svinsnygg rosa färg och klickade hem den också! 😍

Likes

Comments