hejjj igen eller vad man ska skriva haha , har inte varit aktiv på typ 2 månader eftersom att jag tog en "paus" . tänkte iallfall föröka uppdatera mer nu.

byeeee


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej hej, tänkte typ säga att kommer troligt vis ta en paus, känner att det finns inte så mycket att skriva om just nu i mitt liv haha , börjar antagligen uppdatera mer när skolan börjar! Men det kanske kommer inlägg då o då :)

Likes

Comments

Hej, hej har inte uppdaterat på rätt så länge, skäms typ lite haha men nu är jag iallafall i Visby och det e skit najsss!! Vi bor på nåt nytt hotell som e skit bra och dom har as bra sängar haha.
Vi stannar tills på lördag o det ända vi typ gör är att åka runt o typ titta o äta mat så det e inte jätte intressant haha

Det va typ det jag tänkte skriva idag, ska försöka uppdatera så mycket som möjligt men vi bor på landet mestadels på sommaren ( om vi inte e bortresta) o på landet har vi typ inte wi-fi :((

Byeeee

Likes

Comments

Hejsan, idag tänkte jag göra ett litet inlägg om mig o mina sommarplaner , har inte skrivit så mycket om mig själv så tänkte Göra det idag!!

Vi kan ju börja med attt jag heter Sophia och är 12 år gammal o ska börja i sexan, bor i Stockholm ( Östermalm ) o älskar mat o kläder :))
Bor i en lägenhet men skulle mycket häldre vilja bo i hus tycker typ de e mysigare.
Jag går i Fredrikshov, tycker den är jätte bra o så men känner ändå att den e lite tråkig eller vad man ska säga haha.. hoppas det blir roligare i sexan.

I helgen ska vi flytta ut till landet för vi ska renovera våra badrum här i stan, kommer bli ganska jobbigt att bo där i två veckor utan wi-fi, dessutom ligger vårat landställe mitt ute i ingenstans :(( i slutet av denna månad åker vi till Gotland några dagar, vi ska bo på ett nyöppnat hotel som verkar skit bra, veckan efter ska jag till ett läger som heter lillsevd med Jane Ellie o Freddie, längtar as mycket.

Kjol : zara // scarf: Ralph luren // t-shirt hm

Likes

Comments

Hej, hej just nu är jag på mitt landställe utanför stan och det e skit bra väder, så ligger o solar på terassen o dricker Cola, i eftermiddag ska vi in till stan igen som faktiskt e ganska skönt för har typ inget wi-fi här.

vill bara säga förlåt för dålig uppdatering ska försöka uppdatera så mycket som möjligt hehe!

Byeee
( oklart inlägg Ahahah )

Likes

Comments

Hejjjj, nu sitter jag i vardagsrummet med Freddie o "pluggar" haha , vi har ett stort SO prov imrogon om Europas naturtyper o sånt lite oklart men men.

idag efter skolan hade jag tennis med min kompis o Alexia o sen gick jag hem och åt middag sedan kom Freddie hit och nu sitter vi här och pluggar och äter snacks Hahaha. Det var typ min dag Ahah

Byee

Likes

Comments

Hejjjj, min helg har varit super kuuuul Hah..
efter skolan i fredags så gick jag och min kompis Agnes till gröanan o sedan mötte vi upp Ellie o Freddie men vi var bara där en kort stund för det var sjukt mycket folk eftersom de var hov1 konsert. så efter grönan gick jag o Ellie till donken och åt sedan sov jag över . På lördagen så gick vi till grönan igen o mötte upp iris o Ruth och var där typ hela dan och hade de super mysigt!

Likes

Comments

Hej, hej jag heter Sophia och jag har tänkt länge på att börja blogga, läser mycket bloggar själv så det kändes kul att kanske testa på själv Ahah. Så idag startade jag en blogg och på denna blogg kommer kommer ni få se mycket av mina kompisar och min vardag men också mode , så hoppas ni gillar den!!

Likes

Comments