Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nintendo? Nintendo.
Haha skojar men det är sååå kul! Okej lite överdrift men roligt och flashbackframkallande är det absolut. Ni kanske undrar hur det kommer sig att jag nu sitter här 17 år med detta och det är en bra fråga. Svaret på den är att pappa för ca sex år sedan gömde kidsens Nintendo för han va tjurig på oss(andra som känner igen sig med att föräldrar blir till skator och samlar in allt som blänker vid utbrott? Sedan blev bytet till mobilen bara men iallafall) utan att lyckas hitta det. Vi letade alltså till och från i sex år tills vi äntligeeeeeeeen- inte hittade det men pappa kom till insikt med att det enda rätta att göra var att ersätta sitt borttappade byte. Och that's that.

Sitter med min fancyass latte(för det brukar alla bloggare göra) och försöker med styrka från koffeinet gå in i attackmode i förberedelse för min återvändo till frisören för 4781472 gången. Här får ni ta del av mina tips och främsta argument innan ni ska gå och klaga eller reklamera en tjänst:

• drick kaffe, man får inte slumra till för rätt vad det är har man omedvetet gått med på att betala verksamhetens hyra för de kommande sju månaderna. Försäljare är som hyenor och kan lura dig till allt!

•läs på dig, se över hur andra personer med liknande dilemma har gått till väga och analysera även resultatet. Här är Flashback tillåtet!

•vad har du behövt offra hittills? I mitt fall handlar det om en hel del pengar, en hel del tid och sorgsen mentalitet så fort jag sett min spegelbild. Sist men inte minst mitt HÅR! Jag har alltså offrat på fyra olika fronter. Så vad har jag fått ut som gjort det värt det? NADA. Genom denna erfarenhet har jag bara kommit längre ifrån mitt mål- berätta det vid reklamation!

Likes

Comments

Hur lång tid på detta året har det hunnit gå? Inte ens 2 veckor och jag har redan spräckt min mobil fördärvad för första gången någonsin, varit med om en felfärgning och en ombokning där frisören inte dök upp. What a weeeek! Dock innebär ju detta dock att det BARA kan bli BÄTTRE,eller hur?

To do- list:
•gå till frisören och få en tid asap för kan inte gå till skolan imorrn med detta håret
•skaffa ny mobil då denna 6a har 2 1/2 år på nacken och med sprucken skärm är det mer värt att lägga ut 3800kr extra för en ny ist. Vill inte ha en 7a eller uppåt så är då också bäst o passa på att köpa en ny 6s så länge det går.
•byta sängkläder(ja hos mig är det ett projekt)
•köpa strumpebrallor

Ps. Hur ironiskt att min mobilbakgrund lyder "This is your year":(

Likes

Comments

Satfläsk vilken uschlig människa!
Han har alltså gått in i den ökända "suicide Forrest" med sin kamera och vloggar hela upplevelsen där han till sin förvåning fann en kropp. Detta beslutade han sig för att göra fullkomligt narr av genom att skratta, flamsa och bete sig som en fkn ae kan inte ens säga fyraåring för INGEN skulle bete sig som han gjorde. Har så mycket att säga om detta ämne men skulle bli alldeles för långt. Vad jag vill säga är att jag anser det vara ytterst tragiskt av en sådan stor plattform som youtube att promota videon genom att kategorisera den inom "Trending"där de själva handpicks de videos som ska synas där. Både han själv och youtube påstår att det skett i syfte att förebygga självmord och för att uppmärksamma dilemmat. Detta är iiinte fallet, tror många är hyfsat insatta på dilemmat och hela situationen men annars sök bara på youtube efter "Logan Paul" så finns där hundratals människor som snackar om detta och delar mina värderingar och åsikter. Videon i sig är nu borttagen men det finns vissa klipp kvar lite här o där då han har på sig sin löjliga mössa åååå hatar det så mycket han gör fullständigt narr av hela situationen och sig själv! Usch för honom!

Likes

Comments

Hejsan hoppsan på er!
Önskar alla en fin,fin söndag såhär precis innan skolstarten och allt. Vet att många börjat imorgon men själv har jag turen att starta den kommande terminen med en tadadada- STUDIEDAG! Say whaaat!!! Sjuuukt konstigt men kanske kände lärarna som eleverna att man behöver vila ut sig en smula efter lov. Inte vet jag.

I alla fall ska hoppa rakt in i min minst sagt dåliga frisörupplevelse i onsdags. Frisören i sig var skit härlig men yeeez vad fel det blev! Vet verkligen inte vad som hände. Jag berättade klart och tydligt att balayage var målet, jag vill inte färga utväxt och visade ett flertal bilder på bland annat Lydia Elise Millen(skit fresh människa som finns på både insta och youtube kolla in henne!) och gick därifrån med SPAGHETTEISLINGOR I HÅRET??? Så givetvis gick jag dit dagen efter. Jag berättade om att jag upplevde en mer slingeffekt än balayage vilket hon förstod precis. Jag fick en ny tid- idag 08.45. Steg upp halv 8 och gjorde mig iordning så jag var där i tid- men inte frisören. Fem minuter blev till tio och tio till trettio ja allt som allt stod jag på låset sextio(!!!) minuter utan människan i syne. Tro inte att jag missuppfattat tiden kan offra min vänstra arm på att det var rätt. Hade skrivit ner det i mobilen osv. Försökte ringa men det enda numret jag fann var till salongen. Så nu sitter jag här med mitt spaghettihår och förbereder mig på vad jag ska säga imorrn när jag går dit för tredje gången. Glömde nämna att det dessutom var kvinnan som äger denna "exklusiva"( den som ska va bäst här i Västervik iaf) salong själv som färgade och skulle göra om idag. Fett besviken!

Här ser ni de bilder som jag visade frisören och resultatet när jag kom hem. Ni kan ju gissa vilka som är vilka:/

Likes

Comments