Äntligen! Som jag har längtat!

Nu är det sommarlov och jag har gått ut sexan! Snart har det gått en vecka sen jag slutade sexan och jag skriker fortfarande av lycka! Mitt liv börjar nu! Jag ska se till att dessa sex åren som jag har kvar till studenten, kommer bli de bästa åren i mitt liv!

Samtidigt som jag drömmer om min framtid så drömmer jag mig också tillbaka.

Dessa sju underbara åren jag har haft med världens bästa klass, aldrig mer. Jag kommer inte träffa många av dom som jag önskar att jag hade fått träffa igen. Det kommer aldrig bli samma klass igen. Det jag oroar mig mest över är att jag och mina underbara, fantastiska vänner som jag älskar så mycket, hur mycket jag än vill att vi ska hålla ihop tills vi blir riktigt gamla, men jag anar att vi skata kanske tappar kontakten och glider ifrån varandra. Det här är två underbara tjejer som har tagit en stor plats i mitt hjärta. Tack för att ni finns i mitt liv ❤

Glöm inte följa vårt gemensamma konto på Instagram http://instagram.com/listerby.natur

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

😘

Nu är vi hemma från Vetlanda igen. Vi kom hem med en blå rosett, en fin plakett, ett presentkort på 300 och ett leende på läpparna. Bästa Ginni och jag kom igenom hela meetingen med nollnollor! Jag har träffat jättemånga nya kompisar och jag mår mer en toppen. Vi kom ju på andraplats i LB+ och vi är jättenöjda! Eftersom det gick så bra ska vi åka till Växjö om två veckor och hoppa medelsvår! Veckan efter det så hoppar vi medelsvår igen i Båstad. Önska mig lycka till! Ginni kändes verkligen glad och framåt denna helgen så jag hoppas att hon är det igen i Växjö och Båstad! Utöver det vanliga så var det gratiskonsert med Sabina Ddumba! Superkul!

Puss, Puss så ses vi!😘

Likes

Comments


Hej igen! Nu är vi hemma igen från Baltic. Tack pappa för alla fina bilder och tack Lovisa för hästskötarjobbet!

Det kanske inte var vårt bästa meeting men bara att vara på plats var ju en upplevelse, det var många svåra svängar o så, t.ex. kombination på böjt spår 👌 De två första banorna jag hoppade var katastrof, vi vägrade ut oss.😓 Men nu har jag fått hjälp och vet hur jag ska göra så att Ginni är sitt vanliga på banorna. Jag hoppas gärna att de ger mig en andra chans att komma med i Baltic, då kan jag lova att jag får med mig minst en rosett. Men sista rundan blev jag ändå nöjd med, till skillnad från de två första, jag gick ut på 7 fel.

Det var ju en gigantisk bana och Ginni tappade orken på slutet, vi stoppade en gång på sista hindret och då visste jag att det var kört med placering så jag tog en stor sväng så att hon fick chans att hoppa på bra villkor. Då blev det tyvärr 2 tidsfel...

Nu vet jag vad jag ska jobba med och vi får hålla tummarna att jag kommer med nästa gång också...

Tack för att du läste!

Likes

Comments

Jag kan inte förstå det! Om en och en halv vecka ska jag hoppa internationellt! Baltic-cup!

Man kan ju aldrig veta precis hur det går, såklart att jag satsar på vinst men bara att komma med är ju som en vinst!

Problemet är att Ginni inte alls är lika pigg och framåt ute som inne, jag vet inte om det är blåsten eller allt runt omkring.

Jag kommer ju att ha fullt upp så första inlägget efter Baltic kommer någon gång nästa vecka.

Puss o kram så ses vi!

Likes

Comments

Glad påsk!

Här kommer det ett miniinlägg!

Jag söker gröna benskydd och grön huva i storlek Cob.

Så om ni ser ljusgröna, limegröna eller mörkgröna... Säg till mig!

Mail:

sophiasjogren@hotmail.se

eller

sophialouisesjogren@gmail.com

Instagram:

s0phias

Likes

Comments

Hej folket! Nu kan man säga att jag har vilat upp mig, haha, det var ett tag sen jag bloggade. Först och främst kom jag tvåa i LA:n i Ljungby men i MSVB:n så vägrade vi ut oss. Jag tror mest att det berodde på att hon var trött efter hela tävlingshelgen. Nu satsar vi på en nolla i MSVB i Kalmar nästa helg.

Sen har jag också varit i Malmö! Jag hälsade på mina bröder och det var faktiskt jättekul att vara utan sina föräldrar och ta eget ansvar. Jag var lite nervös för att för första vången åka tåg och dessutom göra det ensam , haha. Jag fick ju till två snygga bilder asså!

Dessa lyckoänglar asså. Jag har blivit förälskad i dom! Och nu har jag äntligen fått en! Självklart en ljusblå som matchar till min blåa outfit!

Jag har dessutom målat en hel del tavlor på senaste tiden ( mer än vanligt) och jag är böjd med nästan alla. Om det önskas så kan jag ha en liten bloggutställning. Alltså ett blogginlägg där jag visar alla mina senaste tavlor och tanken bakom dom. Hade de varit kul? Kommentera i så fall.

Dessutom så söker jag en ljusgrön huva och ljusgröna benskydd i storlek pony.Likes

Comments

Vad gör man inte för ett snyggt flöde på Instagram. Men antingen så är det jag som är riktigt dålig på att få till det perfekta flödet eller så är det riktigt svårt.

Här kommer 5 tips som jag har testat.

1. Samma filter på alla bilder.

2. Blanda inte innehåll.

3. Använd kameran på alla bilder.

4. Redigera inte med Instagram.

5. Ta bort alla bilder och börja om från början.


1. 4/5 bilder med samma filter

2. Nej. Jag kan börja med att ta foto på en vit vägg i framtiden 😂

3. 4/5 bilder med kamera

4. Jag redigerar med LineCamera.

5. Glöm det.

Haha, försökte med ett mininlägg idag iallafall.

puus puss😘


Likes

Comments

Alla har sin livsstil, sina mål och sina intressen men aldrig att jag skulle sluta för en miljon så bra som jag mår med det idag. Jag förstår ju att det kan bli en liten paus när man pluggar på universitetet men jag kommer nog att fortsätta livet ut efter det tror jag.

Fastän att det är mycket slit och hårt arbete skulle jag aldrig kunna vara på typ "fotboll" två gånger i veckan och vara med kompisar ibland . Inte för att jag har något emot fotboll som jag dessutom brukar spela på rasterna och att vara med kompisar är också väldigt roligt men problemet är att inget händer. Jag behöver ha någonting att göra varje dag. Alltid två änglar som står och väntar på att jag ska komma hem från skolan och ge dom varsin morot. Det bästa med det roligaste är såklart när man får den där efterlängtade rosetten och får rida ärevarvet så snabbt man kan!

Men alltid är det inte lätt. Det kraschar ofta med skolan kompisar och mycket annat. Mitt förra sommarlov hade jag tre hästar och jag spenderade hela dagarna i stallet varken jag gillade det eller inte. Upp tidigt rida, en kvart på mig till lunch, rida de andra två , fixa stallet och sen en macka i farten när jag var på väg hem med cykeln igen.

Jag har bara ett ord för det. Fantastiskt.

Puss på er så ses vi!❤

p.s. följ gärna Listerby_natur här på nouw!


Likes

Comments

Tjena , nu är jag tillbaks!

Tillbaks med ett snurrigt huvud, verkande nacke och snart mitt 10:de näsblod denna veckan från och med tisdags.

Som ni säkert förstår.. Jag trillade av.. ännu värre ... på huvudet..!

Asså, vanligt vis brukar jag ju inte vara "rädd för att åka av" men nu gjorde det ju ont till skillnad från de andra 58 gångerna jag har trillat av . Vi tar det från början...

Det var en helt vanlig dag, jag red Ginni på en uteritt och det gick finfint. Senare på kvällen skulle jag på en hoppträning med Lovisas nya häst (som egentligen är en dressyrponny) när vi fick Suprise som han heter så fick vi bara med en sadel, en dressyrsadel (och där skedde det stora felet som jag kommer till strax) men vi testade ändå. Till en början gick det bra men när vi skulle komma in på en serie med tre hinder så tog han ett stort språng och bockade, i vanliga fall brukar jag sitta kvar men nu fanns det inga stöd som finns på en hoppsadel så jag åkte framåt, voltade i luften och stupade sedan ner med huvudet före i ridhussanden utan något stöd med händerna så kroppen liksom bara trillade ner och tyngden fick jag på min nacke som knäcktes till samtidigt som att skärmen på min hjälm högg till på min näsa så att näsblodet forsade. Jag fick som ur väl var inte hjärnskakning och jag hade inte brutit någonting men jag har ett litet sår på näsan och jag har ofta näsblod, jag har också verk i huvudet ibland så doktorn sa att jag inte fick pilla med datorn på några dagar men nu så mår jag bättre!

Ps. Grattis världens bästa toppenkompis! ILYSM❤


Foto från GHS!⬇

Likes

Comments

👌

Göteborg, here we come!

Nu har jag fått sportlov och på Fredag ska vi till Göteborg. På fredag morgon drar vi till Ullared och därefter så drar vi till Göteborg Horseshow. Kul va? Jag har redan skrivit meterlånga listor på vad jag ska ha.👌

Jag har märkt att de så kallade lyckoänglarna har blivit en trend och själv så tycker att de är skitsnygga men dyra så jag ger mig på GW😄

Btw så har jag klippt håret! Jag klippte mig till axlarna och jag är jättenöjd! Det är så mycket enklare att sköta om och jag har inga tovor. Det finns en nackdel... Att det ser jättekonstigt ut när jag har det uppsatt i och med att jag har så tjockt hår, haha så jag får ha det utsläppt men grejen är att när jag hade långt hår så hade jag det uppsatt hela tiden så jag är lite ovan, hehe... Jag har dessutom en ny favvoblomma... Rosor! De ska va blodröda, isvita eller rosa som på bilden det går också bra med riktigt ljus matt rosa.

Dessutom så har jag nu fixat min första nolla i LA och jag vann en LB i Kalmar! Däremot så var jag och tävlade o Osby där jag var 20 hundradelar från placering😏

Haha, tråkigaste inlägget men puss på er så ses vi!❤

Likes

Comments