Av många års kämpande känns det som att målet och drömmen inte är så långt borta. Mina minnen talar en hel del om hur det var att sitta och kolla på de häftigaste ryttarna som hoppade de högsta hinderna. Snart kanske det är min tur. Min tur att känna sig häftig, galoppera runt på banan, hästsvansen svischar i luften när vi passerar den breda oxern som vi snart ska hoppa. Jag känner Ginnis dunkande hjärta genom stövlarna. Energin är på 100%
-Vi har en chans. Vi ska inte sabba den. brukar jag viska tyst till Ginni innan vi travar in på den stora banan. Den absolut bästa känslan får man då. Det går knappt att beskriva. Men jag säger som Peder.. "Magiskt" ...
Många brukar fråga mig varför jag inte tar det lite lugnt. Dem  tycker att jag ska "vila" några helger. (Naturligtvis så får  Ginni vila några helger ibland.  )
Jag brukar säga.
-Du har inte upplevt det. Du har inte upplevt det underbaraste på hela jorden. En kommunikation mellan häst och människa. Ett band som inte går att bryta.
Den kunskapen kan ingen ta ifrån mig.
Kanske kan vi komma till vår dröm, SM.. Tillsammans ❤
Tack för att ni läste  😘  Kommentera gärna era drömmar och varför eran hobby är så fantastisk ❤ KRAM

Likes

Comments

There`s nobody like you <3

Ni är fantastiska, när livet går upp och ner så vänder ni det på rätt håll igen, ni gör mina dagar, ni är en del av mitt liv och mitt hjärta ❤ Hur skulle jag klara mig utan er, hur skulle jag kunna klara mig utan våra skratt, våra tårar... Jag måste nästan göra det nu... I alla fall 65% av mina dagar. Jag vet inte hur jag ska kunna klara detta. Ni ska veta en sak. Det var NI som fick mig att skratta, NI är bäst. Jag älskar er så mycket så ni kan inte fatta det. Nu är det dessvärre för sent. Men vi kommer ALDRIG att sära på oss! Vi kommer att hålla ihop i alla väder! ILYSM❤

❤E❤E❤L❤T❤S❤


Likes

Comments

Peder, Peder, Peder ... Han bara fortsätter och leverera! Inte bara ett OS-silver utan också vinnare av Jerringpriset 2017! Det har varit mycket snack om att ridsporten har blivit en sekt, att det hoppning inte ens är en sport. Skitsnack. Journalister bara gnäller på årets vinnare för att dom inte har intervjuat och knappt känner till en av Sveriges största idrottare. Folket gnäller på att Sara Sjöström och Henrik Stensson har vunnit större priser.. Också skitsnack. Att hoppa fem stycken rundor felfria i OS är inte lätt men han gjorde det. Hästen gjorde det. Tillsammans skrapade dom ihop en silvermedalj i OS och Jerringpriset. Jerringpriset är folkets pris. Folket valde Peder. Peder var värd detta. Alla kan väl bara sluta gnälla och förstå att Peder är och kommer alltid vara Jerringprisets vinnare 2017. Han var värd det.

Likes

Comments

Detta året! Vad Jag har varit med om! 2016 var nog mitt lyckoår! Jag skaffade mig en blogg! Jag träffade en superfin häst som så småning om blev min stora stjärna som jag kom 3:a på DM med! FalsterboHorseShow! Belgien! OS! Fotbolls-EM! Halloween! Vegovecka! Nybyggd Skola! Vinnare och rosetter! Ganttröja!

Men såklart finns det alltid en dålig sida ..... Min ängel och superhjälte, finaste Skobi... Jag blev tvungen att sälja honom. Trillade av och fick en hov på armen... Mobilen gick sönder.. Kallsup i hotellets pool i Belgien.

Jag hoppas att ni också har haft ett lika fartfyllt år som jag har haft! Men det är väl klart att det händer hemska saker och osannolika vackra mirakel. Men man kan ju faktiskt aldrig förvänta sig för mycket av det nya året om man faktiskt engagerar sitt liv i det! Det är väl klart att inget händer om man inte gör något! Det är som att tro att man kommer vinna på lotto fast att man inte har köpt en lott! Gå inte där hemma och slösa ditt liv på sånt du inte tycker är kul! Om du har cash i fickan, gå på konsert eller nåt! om inte .. Ring till någon! Sälj på loppis! Starta ett café eller en blogg so m jag gjorde! Livet är för kort för sura miner.

Har ni något nyårslöfte? Jag har ett, jag ska vara ännu mer ansvarsfull . Plugget, konditionen, hälsan, mobilen, bloggen och allt annat sånt.

Men för att vara mer ansvarsfull på bloggen måste jag ju veta vad ni vill ha?

Puss på er så ses vi! Rösta nu! Resultatet ska komma den 26/1-17

Likes

Comments

Hallå allihopa, nu e jag tillbaka med ett leende på läpparna av alla paketer och allt godis. Visst känner man sig bortskämd nu två dagar efter julafton...😊 Men det får man lov att vara när man har fått nästan allt på sin meterlånga önskelista med dyra, billiga, små, stora, mjuka och hårda paket!🎀 Visst är det skönt med jul? När man får ta det lugnt och skönt. Ja, ni som inte äger hästar eller ponnyer har det ju förstås ännu lugnare. Jag tycker själv att gemenskapen är det viktigaste. Att man verkligen håller ihop och alltid är det en god stämning, fast julklapparna är ju en del av det, haha...😉 Kommentera gärna vad ni tycker är roligast med julen.Nu får jag väl springa ner till julbordet och sätta mig och äta.. Dom ropar på mig nerifrån, jag önskar er alla en god fortsättning som kommer jag inom dom närmaste dagarna ett "new-year" inlägg...

XOXO från mig, ses!❤

Likes

Comments

God Jul! Jag kommer förmodligen inte blogga förens mellandagarna! 😌❤

Likes

Comments

God Jul alla mina små fina följare! Gå gärna in på horsemeup `s  Facebook och rösta på en tjej med brunt hår, tomteluva och en röd kjol som håller i en grå skimmel häst med tomteluva och ett rött täcke med röda benskydd jag tror att dom har runt 27 röster och dom behöver mer än hundra för att vinna! (det är min lillasyster och hennes häst)

Kolla nu på min fina julkofta som jag fick i förrgår! Visst är den fin?🎀 Nu hoppas jag att ni har planerat in alla bak och julklappsköp. Det är ju faktiskt julafton om sexton dagar! Koftan är från maxi och den finns i grå med rosa rosett också! Snart är det dags för terminens betyg och min mage pirrar från morgon till kväll lika mycket som jag önskar att jag får A i alla ämnen.😌

Önskelistan är väl som de flesta andra tolvåriga hästtjejerna i Sverige:

1. Gant-tröja

2.Mobil

3.En ny marinblå ridhjälm

4. Airboard

Det blir inte jättemycket uppdatering på bloggen nu under december tills skolan börjar men jag antar att inte heller så många är inne och kollar på min blogg under samma tid. Jag vill absolut inte tjata men det skulle betyda guld om ni kunde rekommendera min blogg eller så för någon för jag vill gärna ha fler följare❤❤ GLÖM NU INTE ATT RÖSTA!

Puss på er så ses vi!❤

Likes

Comments

Hej på er och God Jul! Jag ska komma med ett inspirerande julinlägg imorgon men när jag nu har lagt ner tid på att rota och radera i kamerarullen så kunde jag inte låta bli att göra ett litet inlägg om det! Jag har många fina foton men jag gjorde en liten topplista!

1. Bilden med mina kompisar för att den är så fin och för att dom är bäst!❤❤

2. Bilden på mig och Skobi för att han var den bästa hästen jag någonsin har haft.😘

3. Bilden på priserna som jag fick på DM när jag kom trea för att det är så magiskt, känslan när man ser sin medalj där det står "distriktsmästare" på baksidan.

4. Bilden på mina jeans för att jag älskar dom.... hehe.😌

5. Bilden på körsbärsblommorna för att jag gillar sommaren🌸

Puss på er så ses vi imorgon!

Likes

Comments

Hej på er! Jag tänkte göra er glada med ännu ett blogginlägg om morgonsidor eller vad man ska kalla det.

Några spontana frågor från min sida: Gillar du min blogg? Vad tycker du att jag ska blogga mer om? Ska jag göra längre blogginlägg? Ska jag blogga oftare? Jaja, nog med frågor. Har ni någonsin vaknat upp på morgonen och tänkt "Det här är min dag!" eller " Vilken härlig dag!" eller liknande, låt ingen få ta det ifrån dig! Just DU ska bestämma hur DU mår. Vad finns det för anledning till att någon ska komma och förstöra din fina dag som du precis har gjort till en av dom bästa? Stå upp för dig själv och gör din dag en tjänst, va glad. Däremot är det INTE ditt fel om någon säger något onödigt till dig. En sak till.. Tänk efter själv och säg inte något onödigt fastän du inte menar något illa, man blir aldrig gladare av att se någon annan på dåligt humör. Men om vi ser det från den andra sidan, att du vaknar upp med dåligt humör och plötsligt vill du ingenting. Ett knep. Ta en penna och sett den mellan läpparna så att mungiporna inte kan glida ner på sitt vanliga vis som dom alltid gör när man är på dåligt humör. På så vis så lurar man hjärnan att agera positivt och man blir inte lika deppig längre. En annan sak, ut med det, prata eller skriv , hur du vill men när man har fått ut det så känns det bättre. Tänk också på att ett dåligt humör smittar av sig väldigt lätt på sin omgivning. Men jag måste vara noga med att MAN FÅR MÅ DÅLIGT.

Så hur ni nu än vaknar upp. Må bra! Njut av livet! Inte bara för din egen skull utan också för din familjs och dina vänners och alla andra fina människor och djur du har omkring dig! Puss på er så ses vi!❤❤

Likes

Comments

Då var det dags för det gamla vanliga 1timmes passet i dressyr.. Brukar jag tänka när jag rider in i paddocken med min blåa outfit med perfekt lysande blå nyans. För mig är det viktigt med mina rutiner i ridningen och att jag gör ett antal dressyrpass i veckan för att få min häst att gå i form och att vi som ekipage ska kunna prestera så bra som möjligt när jag ska vara redo för att styra in på första hindret på tävlingsbanan. Jag har också ett par konditionsövningar och styrketräningar som jag gör ett antal gånger i veckan. Jag är faktiskt inte speciellt förtjust i dressyr men dressyr krävs i alla ridsporter. Själv så har jag inget emot att titta på alla vackra steg som dom gör i dressyren fast att jag inte förstår alla procent och grejer. Jag är någon som gillar att vara fri och galoppera det fortaste på en omhoppning i våra snävaste svängar emot breda oxrar som jag och min fina Ginni flyger över! Som ni hör... Dressyr är nog inte min starka sida. Jag sa ju något om styrketräning, när vi hämtade Ginni hade hon inte mycket muskler, eller... Inga muskler alls nästan. Då var det nödvändigt att göra denna styrketräning och nu har hon nästan alla muskler som behövs! Det jag gör är att rida på en åtta alltså att jag rider på spåret men varje gång jag passerar mitten av banan så rider jag in på medellinjen och gör en övergång i skritt tre steg sen fram i trav igen och jag byter varv. Detta gör jag fortfarande ett antal gånger per ridpass. Man kan också göra styrketräning för en själv på hästen. Jag travar och rider lätt utan stigbyglar, eftersom att jag inte använder mina stigbyglar då så måste jag knipa åt med benen och jag får en del träningsvärk! Konditionsträningen är att jag galopperar ett antal varv. ( mer än typ 7 då 😉)

ses snart!❤

Likes

Comments