Nu har fina Mira kommit! Mira är 12 år och så himla fin. ❤️❤️ Jag hoppas att jag och Mira lyckas göra stora framgångar och vill ni följa vår resa tillsammans så glöm inte följa mej 😘.
P.s. Jag vet att jag inte alls har varit aktiv de senaste veckorna pga. mycket med skolan osv. Men nu ska jag börja uppdatera lite mer igen! Puss o kram så ses vi!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tisdag.

Kläder i höstens trender!

I tisdags klickade jag hem denna fina outfiten i höstens trender! Sammet kommer nämligen bli supertrendigt i höst! Finns i många olika färger och lika snyggt ihop med andra plagg som tillsammans tycker jag! (Jag är inte sponsrad, jag säger bara vad jag tycker.) Absolut superfina plagg men tröjan väldigt liten så beställ i större storlek om ni vill köpa en sådan!

Onsdag- Fredag.

Sjuk.

Jag blev verkligen supersjuk i onsdags! Jag bara grät så mycket huvudvärk jag hade! Jag hade också feber och jag var förkyld. Det höll i sig fram till fredag och lördag morgon men på söndagen så var jag relativt frisk. Vad jag hatar att vara sjuk! Det finns så mycket annat kul man kan göra än att ligga i sängen. Livet är för kort för att vara sjuk tycker jag. Sen blir jag inte sjuk så ofta heller vilket är tur! Högst en gång på terminen har de varit för min del. Men jag bestämde mig iallafall för att gå till skolan idag (måndag) men jag var tydligen inte frisk för vid lunchtid så började jag hosta, jag blev helt yr och darrig i kroppen. Nu tar jag ledigt imorgon så får vi hoppas att jag blir frisk!

Bildresultat för sjuk

Lördag.

Grattis Putte på din 1årsdag!

Denna söta lilla ungen, min lilla bebis fyllde ett år! ÅÅÅÅh vad jag älskar honom! Han betyder supermycket för mig! Han är verkligen en glädjespridare! Nu så utbildar jag honom och framtidsplanerna är att starta frihetsdressyr med honom och förhoppningsvis hitta någon som vill hoppa honom!


Tack för att ni läste puss o kram!

Likes

Comments

Hej igen! hur mår ni? Jag mår bra! Jag ska börja sjuan imorgon så jag är ganska glad! Men vi börjar med Växjö! Om ni följer mig på Instagram (sophia.sjogren) så vet ni hur det gick!

Första klassen så var jag dubbelnolla men utanför placering, jag tror att jag kom typ åtta av 20 st. Ändå ganska nöjd!😍 I andra klassen så lutade jag mig för mycket framåt så vi fick fyra fel😔 Tredje klassen så var det EXAKT SAMMA SAK! Nu har vi iallafall lite och jobba med på träningarna.

Sen har jag fått en ny hjälm också! Min förra har gått sönder så jag blev tvungen att byta! Seriöst har jag nog provat varenda hjälm hela universum och ingen har passat 😨 Men så hittade jag denna fina! Den passade jättebra och den var superfin! Det är en OneK! Ginni gick fantastiskt bra på hoppträningen igår också! Vi ses!!

Likes

Comments

Bildresultat för school tumblr

En av få gånger som jag faktiskt längtar till skolan!

Högstadiet känns nytt och spännande. Det kommer bli jättekul med alla nya kompisar.

Det är lite mer än två veckor kvar tills jag börjar och jag har redan packat väskan!

Jag är så förväntansfull! Vi kör igång med Whats in my bag!

  1. Almanacka, jag behöver verkligen min almanacka för att överleva, jag är en person som planerar min vardag helt enkelt 👍
  2. Mapp, jag vill inte ha det stökigt i min väska. Ordning o reda ska det va!
  3. Block och penna, bra till allt möjligt! Skriva upp sina läxor och prov, komihåglapp, kladdpapper och mer!
  4. Vattenflaska! Alltid bra o ha!
  5. Pennskrin (med innehåll) Superfint vitt pennskrin med blåa detaljer från "flying tiger"! Blyertspenna, bläckpenna och minst tre olika suddgummi är alltid ett måste!
  6. Sist men inte minst tuggummi för att sysselsätta mig på bussen!


Tack o hej så ses vi!💓


Likes

Comments

Jag kanske inte har åkt utomlands, jag kanske inte har spenderat en enda krona av fickpengarna denna sommaren... Men jag tror ändå att jag har haft en av de bästa sommarloven som man kan ha och ändå så har jag 5 veckor kvar av det som jag hela vårterminen har längtat efter. Sommar.

Vi kan börja med den första och den sista bilden. Jag, Sophia Madeleine Louise Sjögren skulle lämna mellanstadiet. Jag hade på mig min allra finaste klänning och jag hade satt upp en fin frisyr och länge valt mellan de finaste skorna jag hade. För jag skulle äntligen sluta sexan och de skulle vi fira. Det som vill alltid hade pratat om skulle äntligen hända. Nu i efterhand kan jag ju säga att tårarna faller av glädje ibland för att jag äntligen lämnat den klassen som jag aldrig passat in i. Aldrig någonsin har jag känt mig trygg i den klassen för aldrig har någon sett mig, aldrig har någon tyckt om mig. Jag har alltid varit "speciell". Tack o hej!

Om vi ska fortsätta på temat klass så kan jag berätta om karusellbilderna. Jag säger bara underbart! Liseberg var nog en av de få gångerna jag har njutit tillsammans med min klass. Vi hade jättekul och jag tror att jag åkte alla karuseller. Det var nog min bästa vän som fick mig och inse att det skulle vara värt något.

Vi är inte längre lika tajta längre p.g.a. att vi är väldigt olika och bråkar ofta om vad som är rätt och fel. Hon har betytt jättemycket för mig men vi mådde inte bra tillsammans och då kan det ibland också vara det enda rätta att lämna personen även fast man älskar personen. Jag hoppas att hon läser detta nu. Jag älskar henne så mycket men ibland så funkar det inte längre. Tack för denna tiden E.A.

Nu fortsätter vi på ett nytt tema. Vetlanda. Hoppbilden och Sabinabilden. Gratiskonsert är väl aldrig fel? Och särskilt inte när det handlar om Sabina Ddumba. Underbar konsert med många av mina favvolåtar! Men hoppningen var ju också en succé! Nolla rakt igenom och andraplats som pricken på I:et. Ginni levererade på topp!

Fem fantastiska veckor och lika många är det ju kvar!

Nya händelser kommer !

Puss så ses vi!

Likes

Comments


Nu var det ett år sedan Ginni och jag träffades första gången, jag kan ju säga att hon inte var någon succé. Men sen såg jag den där blicken. Blicken och glimten ögat, det var precis som att hon ropade på hjälp. Då var det precis som att jag hade satt på mig glasögonen. Hon var benig sårig och hade kliat av hela manen. Det syntes att hon inte trivdes. Hon fick va ute högst 3 timmar om dagen och hon fick mögligt dåligt hö till mat. Så när vi kom tillbaka till hotellet så sa jag till mamma.

- Henne ska jag ha.

När vi kom hem till Sverige gav vi henne bra mat och jobbade upp henne muskler och nu mår hon bra. Nu vill jag bara tacka denna hästen för att hon ropade på hjälp. För vad vi har upplevt tillsammans, det är detta som teaming handlar om. Tillit till varandra och kärlek❤


Likes

Comments

Glad midsommar på er!

Eftersom jag inte har lagt ut nåt på några veckor nu så kan jag få lite rutin på det! Från och med nästa vecka så kommer jag att blogga varje onsdag.

Ni får gärna följa min "HÄSTFRIA INSTAGRAM"

sophiasjogren_


Likes

Comments

Äntligen! Som jag har längtat!

Nu är det sommarlov och jag har gått ut sexan! Snart har det gått en vecka sen jag slutade sexan och jag skriker fortfarande av lycka! Mitt liv börjar nu! Jag ska se till att dessa sex åren som jag har kvar till studenten, kommer bli de bästa åren i mitt liv!

Samtidigt som jag drömmer om min framtid så drömmer jag mig också tillbaka.

Dessa sju underbara åren jag har haft med världens bästa klass, aldrig mer. Jag kommer inte träffa många av dom som jag önskar att jag hade fått träffa igen. Det kommer aldrig bli samma klass igen. Det jag oroar mig mest över är att jag och mina underbara, fantastiska vänner som jag älskar så mycket, hur mycket jag än vill att vi ska hålla ihop tills vi blir riktigt gamla, men jag anar att vi skata kanske tappar kontakten och glider ifrån varandra. Det här är två underbara tjejer som har tagit en stor plats i mitt hjärta. Tack för att ni finns i mitt liv ❤

Glöm inte följa vårt gemensamma konto på Instagram http://instagram.com/listerby.natur

Likes

Comments

😘

Nu är vi hemma från Vetlanda igen. Vi kom hem med en blå rosett, en fin plakett, ett presentkort på 300 och ett leende på läpparna. Bästa Ginni och jag kom igenom hela meetingen med nollnollor! Jag har träffat jättemånga nya kompisar och jag mår mer en toppen. Vi kom ju på andraplats i LB+ och vi är jättenöjda! Eftersom det gick så bra ska vi åka till Växjö om två veckor och hoppa medelsvår! Veckan efter det så hoppar vi medelsvår igen i Båstad. Önska mig lycka till! Ginni kändes verkligen glad och framåt denna helgen så jag hoppas att hon är det igen i Växjö och Båstad! Utöver det vanliga så var det gratiskonsert med Sabina Ddumba! Superkul!

Puss, Puss så ses vi!😘

Likes

Comments


Hej igen! Nu är vi hemma igen från Baltic. Tack pappa för alla fina bilder och tack Lovisa för hästskötarjobbet!

Det kanske inte var vårt bästa meeting men bara att vara på plats var ju en upplevelse, det var många svåra svängar o så, t.ex. kombination på böjt spår 👌 De två första banorna jag hoppade var katastrof, vi vägrade ut oss.😓 Men nu har jag fått hjälp och vet hur jag ska göra så att Ginni är sitt vanliga på banorna. Jag hoppas gärna att de ger mig en andra chans att komma med i Baltic, då kan jag lova att jag får med mig minst en rosett. Men sista rundan blev jag ändå nöjd med, till skillnad från de två första, jag gick ut på 7 fel.

Det var ju en gigantisk bana och Ginni tappade orken på slutet, vi stoppade en gång på sista hindret och då visste jag att det var kört med placering så jag tog en stor sväng så att hon fick chans att hoppa på bra villkor. Då blev det tyvärr 2 tidsfel...

Nu vet jag vad jag ska jobba med och vi får hålla tummarna att jag kommer med nästa gång också...

Tack för att du läste!

Likes

Comments