Glad påsk!

Här kommer det ett miniinlägg!

Jag söker gröna benskydd och grön huva i storlek Cob.

Så om ni ser ljusgröna, limegröna eller mörkgröna... Säg till mig!

Mail:

sophiasjogren@hotmail.se

eller

sophialouisesjogren@gmail.com

Instagram:

s0phias

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej folket! Nu kan man säga att jag har vilat upp mig, haha, det var ett tag sen jag bloggade. Först och främst kom jag tvåa i LA:n i Ljungby men i MSVB:n så vägrade vi ut oss. Jag tror mest att det berodde på att hon var trött efter hela tävlingshelgen. Nu satsar vi på en nolla i MSVB i Kalmar nästa helg.

Sen har jag också varit i Malmö! Jag hälsade på mina bröder och det var faktiskt jättekul att vara utan sina föräldrar och ta eget ansvar. Jag var lite nervös för att för första vången åka tåg och dessutom göra det ensam , haha. Jag fick ju till två snygga bilder asså!

Dessa lyckoänglar asså. Jag har blivit förälskad i dom! Och nu har jag äntligen fått en! Självklart en ljusblå som matchar till min blåa outfit!

Jag har dessutom målat en hel del tavlor på senaste tiden ( mer än vanligt) och jag är böjd med nästan alla. Om det önskas så kan jag ha en liten bloggutställning. Alltså ett blogginlägg där jag visar alla mina senaste tavlor och tanken bakom dom. Hade de varit kul? Kommentera i så fall.

Dessutom så söker jag en ljusgrön huva och ljusgröna benskydd i storlek pony.Likes

Comments

Vad gör man inte för ett snyggt flöde på Instagram. Men antingen så är det jag som är riktigt dålig på att få till det perfekta flödet eller så är det riktigt svårt.

Här kommer 5 tips som jag har testat.

1. Samma filter på alla bilder.

2. Blanda inte innehåll.

3. Använd kameran på alla bilder.

4. Redigera inte med Instagram.

5. Ta bort alla bilder och börja om från början.


1. 4/5 bilder med samma filter

2. Nej. Jag kan börja med att ta foto på en vit vägg i framtiden 😂

3. 4/5 bilder med kamera

4. Jag redigerar med LineCamera.

5. Glöm det.

Haha, försökte med ett mininlägg idag iallafall.

puus puss😘


Likes

Comments

Alla har sin livsstil, sina mål och sina intressen men aldrig att jag skulle sluta för en miljon så bra som jag mår med det idag. Jag förstår ju att det kan bli en liten paus när man pluggar på universitetet men jag kommer nog att fortsätta livet ut efter det tror jag.

Fastän att det är mycket slit och hårt arbete skulle jag aldrig kunna vara på typ "fotboll" två gånger i veckan och vara med kompisar ibland . Inte för att jag har något emot fotboll som jag dessutom brukar spela på rasterna och att vara med kompisar är också väldigt roligt men problemet är att inget händer. Jag behöver ha någonting att göra varje dag. Alltid två änglar som står och väntar på att jag ska komma hem från skolan och ge dom varsin morot. Det bästa med det roligaste är såklart när man får den där efterlängtade rosetten och får rida ärevarvet så snabbt man kan!

Men alltid är det inte lätt. Det kraschar ofta med skolan kompisar och mycket annat. Mitt förra sommarlov hade jag tre hästar och jag spenderade hela dagarna i stallet varken jag gillade det eller inte. Upp tidigt rida, en kvart på mig till lunch, rida de andra två , fixa stallet och sen en macka i farten när jag var på väg hem med cykeln igen.

Jag har bara ett ord för det. Fantastiskt.

Puss på er så ses vi!❤

p.s. följ gärna Listerby_natur här på nouw!


Likes

Comments

Tjena , nu är jag tillbaks!

Tillbaks med ett snurrigt huvud, verkande nacke och snart mitt 10:de näsblod denna veckan från och med tisdags.

Som ni säkert förstår.. Jag trillade av.. ännu värre ... på huvudet..!

Asså, vanligt vis brukar jag ju inte vara "rädd för att åka av" men nu gjorde det ju ont till skillnad från de andra 58 gångerna jag har trillat av . Vi tar det från början...

Det var en helt vanlig dag, jag red Ginni på en uteritt och det gick finfint. Senare på kvällen skulle jag på en hoppträning med Lovisas nya häst (som egentligen är en dressyrponny) när vi fick Suprise som han heter så fick vi bara med en sadel, en dressyrsadel (och där skedde det stora felet som jag kommer till strax) men vi testade ändå. Till en början gick det bra men när vi skulle komma in på en serie med tre hinder så tog han ett stort språng och bockade, i vanliga fall brukar jag sitta kvar men nu fanns det inga stöd som finns på en hoppsadel så jag åkte framåt, voltade i luften och stupade sedan ner med huvudet före i ridhussanden utan något stöd med händerna så kroppen liksom bara trillade ner och tyngden fick jag på min nacke som knäcktes till samtidigt som att skärmen på min hjälm högg till på min näsa så att näsblodet forsade. Jag fick som ur väl var inte hjärnskakning och jag hade inte brutit någonting men jag har ett litet sår på näsan och jag har ofta näsblod, jag har också verk i huvudet ibland så doktorn sa att jag inte fick pilla med datorn på några dagar men nu så mår jag bättre!

Ps. Grattis världens bästa toppenkompis! ILYSM❤


Foto från GHS!⬇

Likes

Comments

👌

Göteborg, here we come!

Nu har jag fått sportlov och på Fredag ska vi till Göteborg. På fredag morgon drar vi till Ullared och därefter så drar vi till Göteborg Horseshow. Kul va? Jag har redan skrivit meterlånga listor på vad jag ska ha.👌

Jag har märkt att de så kallade lyckoänglarna har blivit en trend och själv så tycker att de är skitsnygga men dyra så jag ger mig på GW😄

Btw så har jag klippt håret! Jag klippte mig till axlarna och jag är jättenöjd! Det är så mycket enklare att sköta om och jag har inga tovor. Det finns en nackdel... Att det ser jättekonstigt ut när jag har det uppsatt i och med att jag har så tjockt hår, haha så jag får ha det utsläppt men grejen är att när jag hade långt hår så hade jag det uppsatt hela tiden så jag är lite ovan, hehe... Jag har dessutom en ny favvoblomma... Rosor! De ska va blodröda, isvita eller rosa som på bilden det går också bra med riktigt ljus matt rosa.

Dessutom så har jag nu fixat min första nolla i LA och jag vann en LB i Kalmar! Däremot så var jag och tävlade o Osby där jag var 20 hundradelar från placering😏

Haha, tråkigaste inlägget men puss på er så ses vi!❤

Likes

Comments

Av många års kämpande känns det som att målet och drömmen inte är så långt borta. Mina minnen talar en hel del om hur det var att sitta och kolla på de häftigaste ryttarna som hoppade de högsta hinderna. Snart kanske det är min tur. Min tur att känna sig häftig, galoppera runt på banan, hästsvansen svischar i luften när vi passerar den breda oxern som vi snart ska hoppa. Jag känner Ginnis dunkande hjärta genom stövlarna. Energin är på 100%
-Vi har en chans. Vi ska inte sabba den. brukar jag viska tyst till Ginni innan vi travar in på den stora banan. Den absolut bästa känslan får man då. Det går knappt att beskriva. Men jag säger som Peder.. "Magiskt" ...
Många brukar fråga mig varför jag inte tar det lite lugnt. Dem  tycker att jag ska "vila" några helger. (Naturligtvis så får  Ginni vila några helger ibland.  )
Jag brukar säga.
-Du har inte upplevt det. Du har inte upplevt det underbaraste på hela jorden. En kommunikation mellan häst och människa. Ett band som inte går att bryta.
Den kunskapen kan ingen ta ifrån mig.
Kanske kan vi komma till vår dröm, SM.. Tillsammans ❤
Tack för att ni läste  😘  Kommentera gärna era drömmar och varför eran hobby är så fantastisk ❤ KRAM

Likes

Comments

There`s nobody like you <3

Ni är fantastiska, när livet går upp och ner så vänder ni det på rätt håll igen, ni gör mina dagar, ni är en del av mitt liv och mitt hjärta ❤ Hur skulle jag klara mig utan er, hur skulle jag kunna klara mig utan våra skratt, våra tårar... Jag måste nästan göra det nu... I alla fall 65% av mina dagar. Jag vet inte hur jag ska kunna klara detta. Ni ska veta en sak. Det var NI som fick mig att skratta, NI är bäst. Jag älskar er så mycket så ni kan inte fatta det. Nu är det dessvärre för sent. Men vi kommer ALDRIG att sära på oss! Vi kommer att hålla ihop i alla väder! ILYSM❤

❤E❤E❤L❤T❤S❤


Likes

Comments

Peder, Peder, Peder ... Han bara fortsätter och leverera! Inte bara ett OS-silver utan också vinnare av Jerringpriset 2017! Det har varit mycket snack om att ridsporten har blivit en sekt, att det hoppning inte ens är en sport. Skitsnack. Journalister bara gnäller på årets vinnare för att dom inte har intervjuat och knappt känner till en av Sveriges största idrottare. Folket gnäller på att Sara Sjöström och Henrik Stensson har vunnit större priser.. Också skitsnack. Att hoppa fem stycken rundor felfria i OS är inte lätt men han gjorde det. Hästen gjorde det. Tillsammans skrapade dom ihop en silvermedalj i OS och Jerringpriset. Jerringpriset är folkets pris. Folket valde Peder. Peder var värd detta. Alla kan väl bara sluta gnälla och förstå att Peder är och kommer alltid vara Jerringprisets vinnare 2017. Han var värd det.

Likes

Comments

Detta året! Vad Jag har varit med om! 2016 var nog mitt lyckoår! Jag skaffade mig en blogg! Jag träffade en superfin häst som så småning om blev min stora stjärna som jag kom 3:a på DM med! FalsterboHorseShow! Belgien! OS! Fotbolls-EM! Halloween! Vegovecka! Nybyggd Skola! Vinnare och rosetter! Ganttröja!

Men såklart finns det alltid en dålig sida ..... Min ängel och superhjälte, finaste Skobi... Jag blev tvungen att sälja honom. Trillade av och fick en hov på armen... Mobilen gick sönder.. Kallsup i hotellets pool i Belgien.

Jag hoppas att ni också har haft ett lika fartfyllt år som jag har haft! Men det är väl klart att det händer hemska saker och osannolika vackra mirakel. Men man kan ju faktiskt aldrig förvänta sig för mycket av det nya året om man faktiskt engagerar sitt liv i det! Det är väl klart att inget händer om man inte gör något! Det är som att tro att man kommer vinna på lotto fast att man inte har köpt en lott! Gå inte där hemma och slösa ditt liv på sånt du inte tycker är kul! Om du har cash i fickan, gå på konsert eller nåt! om inte .. Ring till någon! Sälj på loppis! Starta ett café eller en blogg so m jag gjorde! Livet är för kort för sura miner.

Har ni något nyårslöfte? Jag har ett, jag ska vara ännu mer ansvarsfull . Plugget, konditionen, hälsan, mobilen, bloggen och allt annat sånt.

Men för att vara mer ansvarsfull på bloggen måste jag ju veta vad ni vill ha?

Puss på er så ses vi! Rösta nu! Resultatet ska komma den 26/1-17

Likes

Comments