Alla har känt känslan av att sakna någon. Enligt mig är det en fin känsla, den betyder att närvaron av en annan person kan förbättra, att man vill ha den människan i sin närhet.
Men den känslan är också extremt jobbig att känna. Man saknar någon som är otillgänglig för tillfället, det är jobbigt att veta att man inte kan träffas.
Just nu saknar jag en person, en person som förbättrar allt, nu när den personen är borta så känns det som något saknas.
Men jag tror att saknad och längtan stärker en relation mellan två personer. När man saknar någon så inser man hur mycket personen betyder för en, hur gärna man vill spendera tid med just den personen. Därför tror jag även att folk som väljer att ta pauser från saker sedan inser när de börjar längta efter det hur mycket de betyder.
Att sakna någon är ett bra tecken för det betyder att någon betyder mycket för en, de är en positiv känsla även fast den är bland de jobbigaste man kan känna. Håll ut.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

1 månads uppehåll... de var inte riktigt meningen. Har haft fullt upp, verkligen. Med bal, avslutning och har spenderat mycket tid ute med vänner osv, vilket leder till att när jag kommer hem på natten så blir det chill framför tv:n och inte börja skriva på ett inlägg då jag oftast är ganska trött. Men det kanske ska bli ändring på det då? Ska jag ta tag i denna ganska tomma blogg? Jag kommer uppdatera när jag har något vettigt eller när jag har något kul att dela med mig av, vet inte hur mycket uppdatering det kommer bli under sommaren men kika in här ibland om du känner för det.

Här kommer lite bilder

Likes

Comments

Alla mår dåligt ibland, det är mänskligt, ingen är 100% lycklig hela tiden. Men något som är extremt viktigt att uppmärksamma är att det är okej att vara ledsen och må dåligt. Det är mänskligt och om vi inte skulle må dåligt ibland skulle vi inte uppskatta de stunder där vi mår bra, för det måste finnas sånna stunder med.

Jag kan vara helt öppen och säga att jag inte mår bra psykiskt. Inget som kanske alltid märks på mig utåt men de finns de stunder då verkligen ALLT är åt helvete och allt jag vill göra är att fly och bara försvinna. Försvinna från alla problem och bara vara lycklig. Men som sagt, man kan inte alltid vara lycklig, men man ska försöka vara så lycklig som man kan, göra det bästa av situationen.

För att må bra måste man veta vad som gör en lycklig. Är det en person? En plats? En aktivitet? Vad som helst (eller ja, nästan). Hitta det som gör dig lycklig och så använder du dig av det när du mår dåligt och känner att allt är åt helvete, det kanske underlättar annars finns det personer som man kan prata ut hos och få råd och tips.

Vissa personer stänger in alla känslor tills det spricker och alla känslor bara hoppar omkring. Så gör jag. Ingen metod jag rekommenderar. Jag brukar inte alltid prata om hur jag känner eller varför jag mår dåligt för att jag inte alltid känner mig bekväm med att vara så öppen, inte ens till min bästa vän. Det som tynger ner min själ mest håller jag för mig själv för det är lättast så.

Ledsamhet, ångest och ilska kan komma från allt möjligt. Avundsjuka, dumma personer, prestationsångest, ätstörningar, press, ensamhet. Alla de är exempel. Och alla de är också helt mänskliga känslor och problem.

Det är du som måste få dig själv att må bra, få dig själv att se den där lilla glimten ljus i ett hav av mörker.

Jag vet vad min glimt av ljus är. Så när jag känner sådär, när jag sitter och gråter ögonen ur mig, när det känns som om tårarna tagit slut, då tänker jag på min ljus glimt.. Och då blir det lite lättare och tårarna blir färre.

Hitta din ljus glimt och använd den. Du är fantastisk precis som du är, jag vet att det låter som tomma ord men de har en stark mening bakom sig. Om du redan tagit dig så här långt i livet med alla motgångar kan du komma längre. Du äger.

Likes

Comments

Ett jobbigt problem enligt mig. Något som påverkar mig är mina humörsvängningar, påverkar mig negativt. Omöjligt att ändra på, något som jag kommer få leva med. Tonårsbeteende, hormoner, de är förklaringar, men det är jobbigt att vara lycklig och sen komma hem och gråta. Aggressiv, känslig och överhypad, 1 sekund och jag har helt nytt humör. Varför?

Bildresultat för mood swings quotes

Bildresultat för mood swings meme

Likes

Comments

Jag, David och Alexandra beslöt oss för att ha en mys picknick på lunchen idag, älskvärt.

Likes

Comments

Dagen började med matte nationella... Matte är mitt sämsta ämne men tyckte ändå att provet gick bra, ångesten har släppt lite kring skolan nu vilket känns enormt bra, snart är jag klar och jag är mer än redo för sommarlov.

Just nu sitter jag i skolan och längtar till att klockan ska slå 13.05 (slutar tidigare idag, hehe) så jag får gå hem och chilla ett tag och sedan åka till en av de bästa människorna jag vet, Hugo.

Hade lite ångest över denna onsdag men de verkar bli en väldigt bra dag ändå, härligt.

Likes

Comments

Om du har känt mig sen januari har du sett mig ändra på mitt hår 5 gånger. Från blonda slingor till svart. Från svart till rött. Från rött till rosa/ lila (det var inte meningen). Från rosa/lila till svart. Från långt till axel kort.

Mitt hår är viktigt för mig. Även om jag inte sköter om det så bra genom att kväva det med olika hemma färger och slita på det genom att sönderplatta det. Mitt hår är en del av mig och mitt utseende (som jag värdesätter extremt mycket).

Senaste gången jag färga var liksom typ 16 mars eller något sånt. Och jag har redan tröttnat. Senaste gången jag klippte mig var 23 mars och jag har redan tröttnat/ångrat mig.

Vissa dagar älskar jag mitt hår, andra dagar vill jag bara raka av det eller slänga på en peruk. Jag blir aldrig nöjd helt enkelt. Varför blir jag aldrig nöjd? När jag väl har ändrat på det så är jag nöjd i nån vecka och sen ångrar jag mig igen.

Hur ska jag bli nöjd? Har en känsla av att jag inte riktigt hittat frisyren eller färgen som passar mig, men känns som jag haft de flesta basic färgerna liksom, vet redan nu att extrema hår färger som blått inte är något för mig. Kan också stryka rött från listan, det var fint men kände mig inte riktigt bekväm.

Det här är ett dilemma, känns som om vad jag än gör så blir det aldrig riktigt bra. Men det är bara hår. Det växer ut igen, så jag ska nog fortsätta experimentera men det har varit lite mycket på sistone så ska låta det vila lite. Vem vet, kanske går tillbaks till mina blonda slingor? Oavsett hur det blir kommer det nog inte vara länge om jag känner mig själv rätt.

Blonda slingor

Mörkbrunt/Svart

Det mörkbruna/ svarta tvättades ut lite och blev lite ljusare, att jag gjort slingor innan var tydligt

Sedan ett försök till rött

Var inte nöjd med den röda jag hade, ville ha lite mer intensiv... blev mörkrosa typ

Ville ha en helt ny ändring så gick tillbaks till det mörkbruna/svarta och klippte kort (men brukar inte ha plattat hår längre)

Likes

Comments

Lovade ju nästan lite halvt att jag skulle blogga varje dag denna lång helg... blev ju inte av som ni kanske märkte. Dåligt gjort. Men ibland kommer livet emellan vilken de gjorde denna helg, behöver inte be om ursäkt för de, alla är vi människor.

Men WOW, vilket väder de varit de senaste dagarna, sitter ute just nu i shorts och linne och steker lite i solen. På termometern visar det 14 grader men tror det är närmare 20 om man får vara så optimistisk.

Okej, vi kör en snabb genom gång av helgen då. Fredag till lördag sov jag hos Hugo, alltid lika mysigt. Spenderade hela lördagen med underbara människor, älskvärt. Kom hem senare på kvällen och kollade på någon film och somnade. SÖNDAG, då var det ju valborg med stort V. Först lite tjejmiddag hos Sara med tjejerna och sedan vidare till en annan kompis. Kaosartad kväll men härlig. Hugo sov över hos mig och vi vaknar upp på 1 maj till solsken, hur underbart? Det blev en seg dag, vi samlade energi för en skolvecka med 2 nationella prov...

Sååå nu kommer iallafall några bilder från helgen:

Valborg

Hugo <3

Varma dagar, LOVE IT

Likes

Comments

Måste bara tillägga att på vardagar vanliga skolveckor har jag inte alltid något intressant att skriva om, men håller på med några inlägg som ska in under kategorin "Tankar" som jag planerar att lägga ut de dagar då jag inte har något alls att skriva om. Dagar som denna. Men på helger är mitt liv lite mer händelserikt oftast så då kommer nog daily inlägg, ska blogga varje dag denna helg för det händer ganska mycket i helgen eller ja... iallafall på söndag (Valborg).

Men förstår att vissa tycker det är mer intressant att läsa om min vardag medans andra uppskattar mer de som hamnar i kategorin "Tankar". Men jag ska försöka blanda så mycket som möjligt och variera lite.

Dagens outfit :

Likes

Comments

Min älskade storebror fyller så mycket som 22 år idag! Helt otroligt, för mig kommer han alltid vara typ 18 år. Vi firade honom med middag på en restaurang vid namn Sovel. Hade aldrig ätit där innan men det var god mat.

Fick även hem min nya skinnjacka, enormt nöjd med köpet, funderade på att köpa en svart eftersom det är lättare att matcha till men sen såg jag att den fanns i militär grön och jag blev direkt förälskad i den.

Dagens outfit :

Nya skinnjackan (den kommer ni får se mer av, hihi)

Hade aldrig ätit haloumiburgare förut så råkade hugga in innan jag fota ;)

Likes

Comments