Haft en sån mysig söndag, verkligen.

Dagen började med brunch hos Wilma. Underbara människor och god mat, älskar't. (Grattis igen Wilmsi).

Efter brunchen så gick jag och Hugo hem till mig och bytte kläder och sen gick vi ut på en lååång promenad. Att bara gå i naturen, prata av mig och röra på mig var något jag verkligen behövde, det blev ju 1000x bättre med Hugo som sällskap.

Ikväll så var jag med David och Maja, kan säga att det blev många skratt attacker.

Nu sitter jag här med lite söndagsångest och börjar långsamt acceptera att det är måndag igen imorgon... studenten är ju bara om 3 år, det går fort... eller?

Blev inte så mycket text idag, satsade mer på bilderna som jag sa att jag skulle göra. Så nu kommer många bilder från dagen:

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Okej hörrni, uppdateringen ska bli bättre på denna lata blogg, älskar att skriva av mig men det är bristen på inspiration som stoppar mig, but not anymore.

Så det är fredag, veckans förmodligen mest omtyckta dag, vetskapen om att man har 2 lediga dagar framför sig är som massage för sinnet. Flummigt? Ja, jag är ganska flummig ibland.

I onsdags var jag på inspark och oh my! Det var så sjukt kul att redan nästa vecka ska jag förmodligen på en till haha, kön i 2 timmar var värt de 3 timmarna jag verkligen släppte loss med mitt gäng, love reunions.

Så efter skolan ska jag till min älskade Hugo. Det är en standard fredag för mig. Vi kan nästan aldrig träffas på vardagar så helgerna är då vi kan vara med varandra. Men iallafall ska åka till Hugo och så ska vi väl hitta på något skoj.

Jag ska iallafall försöka bli bättre på det här med uppdatering, minst 2 inlägg i veckan ska bli målet. Hoppas ni gillar det förslaget mina kära vänner.


Jag och Alexandra blev ganska dyngsura som ni ser på bilden, det verkligen spöregnade på insparken men det stoppade ingen för att ha en grym kväll!

Likes

Comments

Idag är dagen kommen, dagen jag hoppades på skulle komma. Låter så fjuttigt, ett halvår liksom, men med upp och nedgångar och ett förhållande som aldrig slutar överraska en så känns ett halvår som 4 år. Det kändes som det var typ 4 år sen jag och Hugo blev tillsammans, men det var bara ett halvår sen. 6 månader. Men för mig är det stort, första milstolpen (enligt mig).

Jag kan inte tacka denna kille nog för vad han har gjort. Jag ska erkänna att ibland har han gjort mig helt vansinnigt arg och ibland kan jag inte titta på honom utan att le. Men vad vore egentligen ett förhållande utan lite drama? Skit tråkigt är det rätta svaret. Det ska vara passionerat, som i en tonårsserie om vampyrer som blir kära i människor men det finns alla dessa problem. Det är problemen som gör det svårt, men äkta kärlek är aldrig enkel. Man måste få kämpa lite, va oense. Men man ska alltid veta att i slutänden finns det ingen annan man hellre skulle vilja vara med. Man måste alltid komma ihåg varför man blev tillsammans och ett enkelt svar räcker: för jag blev helt förälskad. Det är mitt svar på den frågan iallafall. Jag kan inte förklara hur, helt plötsligt var han den enda jag kunde tänka på.

Att var kär är underbart. Att vara tillsammans med den man är kär i är ännu bättre. Men att vara tillsammans med någon man är hopplöst förälskad i och som är ens bästa vän, det är det bästa.

Så tack till dig Hugo, för att du stått vid min sida igenom all skit som kan hända på bara 6 månader, tack för att jag kan få skriva denna cheesy text till dig och mena varenda ord av den. <3 Jag älskar dig.

Likes

Comments

Okej, sommarlovet 2017 är över. Känns tungt att lämna det här sommarlovet bakom mig, det var trots allt en bra sommar. Lite för lite bad och lite för lite festande, men annars... bra.

Om jag ska sammanfatta mitt sommarlov väldigt kort så blir det: Spanien, Hugo, sena utekvällar, rastlöshet, längtan.

Det hände mycket olika saker under sommarlovet, men om jag helt ärligt ska tänka tillbaka på det nu när jag börjat skolan så vet jag inte vad jag gjort. Jag har alltså ingen aning om vart mitt sommarlov på ca. 2 månader tog vägen. Hade många planer som aldrig blev av. Förväntningar som aldrig uppfylldes. Mitt sommarlov hade ett tomrum men jag vet inte vad som skulle fylla det så att det känns komplett. Något saknades men kan inte komma på vad (vilket gör mig extremt frustrerad). Men nästa sommarlov ska bli awesome (den meningen har man ju inte sagt ett x antal gånger).

Men helt plötsligt så var det bara borta. Sommarlovet som jag hade väntat på och längtat till så mycket. Poff, och det var borta. Bara sådär.

Men om vi ska sluta deppa över sommarlovet och se framåt, JAG HAR BÖRJAT GYMNASIET! I can´t belive it.

Så jag hade helt sjuka och orealistiska förväntningar på gymnasiet. Kan säga nu efter att ha gått 3 dagar på min nya skola att de är bra, de är det verkligen. Men inte som jag föreställt mig.

Visste att det skulle bli mycket eget ansvar, det var jag beredd på. Men lilla jag hade tänkt mig nån sjuk bild av en Skam liknande skoltid. Har nu bara gått 3 dagar som sagt men från vad det ser ut som nu så lär jag inte ha en Skam experience, men hoppas det hinner ändras.

Men jag kan ha lite svårt för förändringar, svårt att lämna saker bakom mig. Känner jag mig bekväm med något så vill jag ha det så, inte börja om på nytt. Men en ny start är nästan alltid bra. Så jag ser fram emot min tid på gymnasiet eftersom många säger att deras bästa år i livet var när de gick på gymnasiet. Hoppas jag kan säga likadant i framtiden.

Men en sak jag måste lära mig är att sänka mina förväntningar när det kommer till saker och händelser för jag blir nästan alltid besviken. Tips: Ha låga förväntningar, don´t be like me, mina förväntningar är alltid uppe bland molnen.

Det var skönt att skriva av sig lite. Ciao :*

Här kommer några pepp-quotes.

Bildresultat för quote about change

Bildresultat för quote about change

Bildresultat för quote about change

Bildresultat för quote about change

Bildresultat för quote about being yourself

Likes

Comments

Alla har känt känslan av att sakna någon. Enligt mig är det en fin känsla, den betyder att närvaron av en annan person kan förbättra, att man vill ha den människan i sin närhet.
Men den känslan är också extremt jobbig att känna. Man saknar någon som är otillgänglig för tillfället, det är jobbigt att veta att man inte kan träffas.
Just nu saknar jag en person, en person som förbättrar allt, nu när den personen är borta så känns det som något saknas.
Men jag tror att saknad och längtan stärker en relation mellan två personer. När man saknar någon så inser man hur mycket personen betyder för en, hur gärna man vill spendera tid med just den personen. Därför tror jag även att folk som väljer att ta pauser från saker sedan inser när de börjar längta efter det hur mycket de betyder.
Att sakna någon är ett bra tecken för det betyder att någon betyder mycket för en, de är en positiv känsla även fast den är bland de jobbigaste man kan känna. Håll ut.

Likes

Comments

1 månads uppehåll... de var inte riktigt meningen. Har haft fullt upp, verkligen. Med bal, avslutning och har spenderat mycket tid ute med vänner osv, vilket leder till att när jag kommer hem på natten så blir det chill framför tv:n och inte börja skriva på ett inlägg då jag oftast är ganska trött. Men det kanske ska bli ändring på det då? Ska jag ta tag i denna ganska tomma blogg? Jag kommer uppdatera när jag har något vettigt eller när jag har något kul att dela med mig av, vet inte hur mycket uppdatering det kommer bli under sommaren men kika in här ibland om du känner för det.

Här kommer lite bilder

Likes

Comments

Alla mår dåligt ibland, det är mänskligt, ingen är 100% lycklig hela tiden. Men något som är extremt viktigt att uppmärksamma är att det är okej att vara ledsen och må dåligt. Det är mänskligt och om vi inte skulle må dåligt ibland skulle vi inte uppskatta de stunder där vi mår bra, för det måste finnas sånna stunder med.

Jag kan vara helt öppen och säga att jag inte mår bra psykiskt. Inget som kanske alltid märks på mig utåt men de finns de stunder då verkligen ALLT är åt helvete och allt jag vill göra är att fly och bara försvinna. Försvinna från alla problem och bara vara lycklig. Men som sagt, man kan inte alltid vara lycklig, men man ska försöka vara så lycklig som man kan, göra det bästa av situationen.

För att må bra måste man veta vad som gör en lycklig. Är det en person? En plats? En aktivitet? Vad som helst (eller ja, nästan). Hitta det som gör dig lycklig och så använder du dig av det när du mår dåligt och känner att allt är åt helvete, det kanske underlättar annars finns det personer som man kan prata ut hos och få råd och tips.

Vissa personer stänger in alla känslor tills det spricker och alla känslor bara hoppar omkring. Så gör jag. Ingen metod jag rekommenderar. Jag brukar inte alltid prata om hur jag känner eller varför jag mår dåligt för att jag inte alltid känner mig bekväm med att vara så öppen, inte ens till min bästa vän. Det som tynger ner min själ mest håller jag för mig själv för det är lättast så.

Ledsamhet, ångest och ilska kan komma från allt möjligt. Avundsjuka, dumma personer, prestationsångest, ätstörningar, press, ensamhet. Alla de är exempel. Och alla de är också helt mänskliga känslor och problem.

Det är du som måste få dig själv att må bra, få dig själv att se den där lilla glimten ljus i ett hav av mörker.

Jag vet vad min glimt av ljus är. Så när jag känner sådär, när jag sitter och gråter ögonen ur mig, när det känns som om tårarna tagit slut, då tänker jag på min ljus glimt.. Och då blir det lite lättare och tårarna blir färre.

Hitta din ljus glimt och använd den. Du är fantastisk precis som du är, jag vet att det låter som tomma ord men de har en stark mening bakom sig. Om du redan tagit dig så här långt i livet med alla motgångar kan du komma längre. Du äger.

Likes

Comments

Ett jobbigt problem enligt mig. Något som påverkar mig är mina humörsvängningar, påverkar mig negativt. Omöjligt att ändra på, något som jag kommer få leva med. Tonårsbeteende, hormoner, de är förklaringar, men det är jobbigt att vara lycklig och sen komma hem och gråta. Aggressiv, känslig och överhypad, 1 sekund och jag har helt nytt humör. Varför?

Bildresultat för mood swings quotes

Bildresultat för mood swings meme

Likes

Comments

Jag, David och Alexandra beslöt oss för att ha en mys picknick på lunchen idag, älskvärt.

Likes

Comments

Dagen började med matte nationella... Matte är mitt sämsta ämne men tyckte ändå att provet gick bra, ångesten har släppt lite kring skolan nu vilket känns enormt bra, snart är jag klar och jag är mer än redo för sommarlov.

Just nu sitter jag i skolan och längtar till att klockan ska slå 13.05 (slutar tidigare idag, hehe) så jag får gå hem och chilla ett tag och sedan åka till en av de bästa människorna jag vet, Hugo.

Hade lite ångest över denna onsdag men de verkar bli en väldigt bra dag ändå, härligt.

Likes

Comments