Idag kom jag hem vid 12 ungefär, käkade en pizza och har legat i sängen sen dess. Kollat efter lägenhet osv. Nu ska jag snart duscha, fixa mig och betala lite räkningar... Såna där roliga saker. Men ikväll så har klädbutiken som bella jobbar på invigning så jag ska nog ner dit en sväng och kolla in lite höstkläder och mingla lite ;).


Här är en bild från takterassen på Bellora. Hur mysigt ställe som helst verkligen, jag var där i tisdags med några tjejkompisar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är det lördagen den 23 Juli 2016. På måndag åker jag och bästisen äntligen till Spanien men jag har redan ångest över att jobbet börjar snart igen. Nu får jag väl börja tvätta o se vad jag ska packa med mig.


Likes

Comments

Är det bara jag som behöver semester eller? Det enda jag gör nu är att jobba och sova för jag är helt slut efter jobbet och lägger mig i sängen direkt. Men nu är det i alla fall bara 3 dagar kvar och sen går faktiskt jag också på semester.

Nu har jag massa saker att göra, Ringa folksam, tvätta, göra matlådor, städa osv. Usch, jag vill ju verkligen bara sova egentligen... men men what to do.Likes

Comments

​Nu är det söndag och en ganska oklar helg är redan över. Har den där självklara söndagsångesten just nu. Men är samtidigt lite konstigt taggad på en ny vecka med nya mål. V.16 let's fucking go.

Likes

Comments

Lite blandad inspiration från mina senaste weheartit bilder, @sophiapearson heter jag där.​ Men har just nu kommit in i en period där jag verkligen är taggad på allt. Taggad på att spara pengar, skaffa körkort, resa, äta nyttigt, shoppa, träna ja ni fattar. Allt möjligt.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw