Jag har vaknat på fel sida idag, så min prio just nu är att bara försöka bli på bättre humör innan jag ska jobba. Jag längtar till nästa vecka som kommer bli mycket lugnare. Då ska jag ägna min tid åt att försöka klura ut vad jag vill göra med min blogg. Jag vill att den ska bli bättre och jag vill verkligen göra den till ett stort intresse vid sidan av allt annat. Hur låter det?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 12 Readers

Likes

Comments

Det har varit äckligt väder i hela Stockholm idag. Men jag har ändå haft en mysig dag. Jag vaknade bredvid D och träffade sedan Johanna en stund. Åt min favoritpizza på Brillo med mamma.

Jag har varit ledig i tre dagar nu eftersom att jag var sjuk i tisdags. Imorgon bär det av till jobbet igen. Jag ska jobba långa pass hela helgen men nästa vecka är väldigt lugn så jag klagar inte.

På tal om ingenting jag är sååå sugen på att åka till Amsterdam. Men vi får se hur det blir med det.

  • 16 Readers

Likes

Comments

Kände mig bokstavligen helt slutkörd i fredags och matt i hela kroppen så jag tog det lugnt hela dagen. Igår följde jag med Douglas ut till Hölö i Järna för att se hans band spela. Det var lerigt, geggigt och blött men också grymt kul med livemusik. Bilderna gör sig rättvisa på den mysiga stämmingen. Idag var vi på släktkalas för Elias som fyller 2. Det var en lång resa från Järna och tillbaka till stan. Men med gott sällskap så funkar allt. 

  • 29 Readers

Likes

Comments

Hoppas att allt är bara med er. Jag hade en kort dag på jobbet idag men fick ändå ta emot ganska mycket känns det som. Om ni bara visste hur mycket skit det finns i ett servitrisyrke. Så var snälla mot den betjänar er på en restaurang. Jag ska snart bege mig ut till Lidingö för att hänga med Douglas och några av hans vänner. Så tråkigt men ändå mysigt väder idag. Haha.

  • 61 Readers

Likes

Comments

Dagar som denna vill jag helst bara stanna inne och inte röra mig ur fläcken, Jag vill hoppas på bättre tider och inte gå iväg för att jobba. Men jag gör det för pengarna och jag gör det för att jag måste. Jag gör det för att jag vet att jag senare kommer kunna ge mig själv en klapp på axeln. Jag vet att jag är stark, jag är en fighter. Jag ger inte upp bara för att saker kanske är jobbiga ibland. Vi får alla ha dåliga dagar men det är bara att ibland fejka det. Fake it till you make it. Jag ska i alla fall försöka ta det lugnt en stund till innan jag måste bege mig iväg. Att jobba på helger är allt annat än kul.

Likes

Comments

Jag ville bara dela med mig av lite bilder från två helger sedan då jag var ute och seglade med Douglas och några av hans vänner. Det blev en tidig uppgång. Vi åkte ut till Bosön på Lidingö och seglade därifrån till en liten ö nära Vaxholm, där vi stannade och grillade lite. Det var riktigt mysigt och segla är gärna något som jag gör igen.

  • 105 Readers

Likes

Comments

Jag har spenderat mestadels utav min lördag tillsammans med min mamma. Vi gick till Fältöversten och åt lunch, sedan gick vi runt i lite affärer. Både hon och jag länge letar efter ett hinduhuvud till mig. Jag har nämligen velat ha just det ett tag nu. Jag är inte troende eller så men jag tycker bara att Hinduismen är en ball religion och att just ett sådant här huvud är så himla fint och det gör mig lugn att titta på. Jag är nöjd med mitt köp. Jag ska gå jobba klockan 17, vilket jag inte riktigt känner för. Men hej, jag ska inte klaga. Jag har faktiskt haft en dag ledig nästan och jag jobbar ändå bara 5 timmar.

Vad har ni gjort idag, kära ni?

  • 108 Readers

Likes

Comments

För ett år sedan var jag i full gång med att förbereda mig inför att åka till Oxford för att plugga. Allting känns som igår. Jag minns det så väl. Jag hade ångest även om jag redan visste att allt skulle bra med tanke på att jag tidigare hade varit i Brighton. Men Oxford var ju en ny stad. Det kunde ju bli helt annorlunda.

Så blev det. Oxford var annorlunda. Det visade sig bli ett otroligt viktigt kapitel i mitt liv. Jag har aldrig upplevt så mycket lycka, smärta, ångest, skratt och tårar under fyra månader. Jag träffade människor som jag fortfarande är tacksam över att jag gick chansen att träffa och jag lärde mig så himla mycket. Det var en erfarenhet som heter duga. Jag tror att Oxford lärde mig att inte ta skit. Jag blev en starkare människa. Och jag fick lära mig mycket om vänskap.

Jag skulle ju ha åkt tillbaka nu i september men valde att stanna hemma, dels på grund av ekonomi men också på grund av att jag är i ett förhållande och jag känner helt enkelt att jag vill spendera min höst hemma i Sverige.

Vad vill jag säga med detta inlägg? Jo, om du funderar på att åka och plugga utomlands. Tveka inte. Gör det bara. Du kommer lära dig så mycket om dig själv och du kommer få träffa så många nya människor från hela världen. Det kommer inte alltid vara en dans på rosor men i slutändan kommer allting vara värt. Tro mig.

  • 111 Readers

Likes

Comments

Spenderade min lediga dag igår med Douglas. Vi tog en lång promenad och tittade på Bowie in Berlin som var en akt på Stockholms musikfestival, gillar verkligen att Stockholm anordnar detta. Jag kom nyss hem från jobbet och snart ska jag ut och äta med mamma.

  • 114 Readers

Likes

Comments

Hej! Hoppas att allt är bra med er. Jag gjorde bananpannkakor som blev ganska misslyckade men jag hoppas att de smakar gott i alla fall. Gjorde även en latte på sojamjölk. Jag ska försöka minska på laktos, dels för att jag märkt att jag är överkänslig men också för att jag gjort lite research och sett att det inte är bra om du har problem med acne. Annars så ska jag jobba idag, innan dess planerar jag att försöka unna mig något som jag vill ha då jag fick min lön idag.

Ha en jättefin dag.

Likes

Comments