Nu har jag tagit helg och jag jobbar egentligen bara på onsdag den här veckan då jag får besök ifrån Schweiz torsdag till söndag. Just nu sitter jag på Wayne’s Coffee för lite frukost/lunch. Jag vet inte riktigt vad som händer resten av dagen men ikväll ska jag på konsert med Johanna. Dua Lipa. Det ska bli riktigt roligt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 39 Readers

Likes

Comments

Jag vaknar hastigt upp ur min dröm och tittar på klockan. Shit. Jag är försenad. Helvetes jävla skit. Jag är inte den tjejen som är aktiv i skolan men jag hatar att komma försent. Tack och lov hade jag lagt fram kläder redan dagen innan. Ett par svarta chinos, en vit t-shirt och en stor grå kofta. Jag klär på mig och skyndar mig ner i köket för att ta någonting att äta, jag är så stressad att jag inte ens tänker på att hälsa på pappa som sitter med Hugo. Jag slänger snabbt i mig en yoghurt innan jag tar en take-away mugg där jag häller det nybyggda kaffet. Jag hinner inte ens sminka mig eller borsta håret men utan mitt kaffe på morgonen så kommer jag inte att överleva dagen.

Jag kommer in i skolan där det är liv och rörelse som vanligt. Jag går fram till mitt skåp och till min stora glädje så är skåpet så fullproppat att allting ramlar ut och allt mitt kaffe rinner ner på golvet. Som vilken jävla dålig morgon som helst. Med andra ord en typisk måndag morgon. Tack Gud. Inte för att jag tror på dig. Men ändå. Jag plockar upp allting och tar mig bort till tjejerna som sitter där de alltid brukar sitta. Faith och Columbine. Vi har varit kompisar sedan evigheters evighet. Faith är glädjespridaren som får alla glada när man egentligen inte vill vara glad. Columbine är modelejonet som sätter alla trender. Jag är något mellanting mellan gläjdespridaren och den seriösa. Jag brukar få höra att jag är den som alla killar är hemligt förälskade i. Om det stämmer har jag ingen som helst aning om. Jag vet bara att jag har varit intresserad av en och samma kille sedan jag var femton år. I två års tid. Och han är inte alls intresserad av mig. Fast å andra sidan är han inte intresserad av någon annan än sig själv. Alexis Sanchez som jag känt sedan första klass men aldrig riktigt kommit nära bryr sig bara om hur han ser ut för att varje vecka kunna fråga ut en ny tjej på dejt. Hans två bästisar Dean och Jess har stadiga förhållanden med just Columbine och Faith.

- Godmorgon, säger Faith och jag kan nästan höra hennes hånfulla leende.

- Mhm, god morgon, svarar jag.

Definiera god. Nu kommer ingenting att bli bra. Inte när hälften av mitt kaffe I'm har runnit ut. Åter igen tack. Om du nu existerar. Till min stora glädje så säger vi inte så mycket mer innan det är dags att gå in i klassrummet. Ibland hatar jag att mina två närmaste vänner känner mig så ofantligt bra men som i sådana här lägen älskar jag det. De kan direkt se om jag är på dåligt humör och därför så vet dem att de inte ska prata med mig förrän jag pratar med dem.

  • 87 Readers

Likes

Comments

Igår var en jobbig dag på jobbet med underbemanning, just därför känns det extra skönt att vara ledig idag. Jah och Douglas har varit på Nordiska museet. Vi hade tänkt Naturhistoriska men det var stängt. Regnet öser ner så just nu ska vi mest bara mysa. Dricker världens godaste chokladkaffe.

  • 93 Readers

Likes

Comments

Godmorgon!

Fredag idag men jag jobbar hela helgen. Dock så jobbar jag 9-5 så det är okej. Idag jobbar jag 11-21 vilket känns mindre kul. Men jag ska vara positiv. Jag sitter just nu på Karla Café med pappa efter att ha gått till Nyko Kitchen innan. Känns skönt att ha tagit det lugnt hela morgonen.

  • 96 Readers

Likes

Comments

Ägnar den första utav mina lediga dagar med att städa och tvätta. Jag hade jättesvårt att sova inatt så jag får äta upp det idag. Känner mig extremt sliten och trött. Det är skönt att då kunna ta hand om sig själv och allt annat idag. Nu ska jag nog ta och titta på någon serie, kanske Pretty Little Liars eller möjligtvis någon ny.

Puss

  • 103 Readers

Likes

Comments

Här har ni lite bilder ifrån helgen. Jag har haft världens mysigaste helg tillsammans med Douglas. Idag jobbar jag kväll. Imorgon och på torsdag är jag ledig.

Likes

Comments

Jag har vaknat på fel sida idag, så min prio just nu är att bara försöka bli på bättre humör innan jag ska jobba. Jag längtar till nästa vecka som kommer bli mycket lugnare. Då ska jag ägna min tid åt att försöka klura ut vad jag vill göra med min blogg. Jag vill att den ska bli bättre och jag vill verkligen göra den till ett stort intresse vid sidan av allt annat. Hur låter det?

  • 144 Readers

Likes

Comments

Det har varit äckligt väder i hela Stockholm idag. Men jag har ändå haft en mysig dag. Jag vaknade bredvid D och träffade sedan Johanna en stund. Åt min favoritpizza på Brillo med mamma.

Jag har varit ledig i tre dagar nu eftersom att jag var sjuk i tisdags. Imorgon bär det av till jobbet igen. Jag ska jobba långa pass hela helgen men nästa vecka är väldigt lugn så jag klagar inte.

På tal om ingenting jag är sååå sugen på att åka till Amsterdam. Men vi får se hur det blir med det.

  • 148 Readers

Likes

Comments

Kände mig bokstavligen helt slutkörd i fredags och matt i hela kroppen så jag tog det lugnt hela dagen. Igår följde jag med Douglas ut till Hölö i Järna för att se hans band spela. Det var lerigt, geggigt och blött men också grymt kul med livemusik. Bilderna gör sig rättvisa på den mysiga stämmingen. Idag var vi på släktkalas för Elias som fyller 2. Det var en lång resa från Järna och tillbaka till stan. Men med gott sällskap så funkar allt. 

  • 161 Readers

Likes

Comments