Hey alle sammen.

Vi tænkte at det ville være en god idé at præsentere os selv en smule mere individuelt. Herunder vil vi fortælle lidt om os selv og hvad vi sådan går og laver til daglig.

PRÆSENTATION AF MARIE:

Jeg hedder Marie og er 14 år gammel. Jeg bliver 15 den 21 september, hvilket er meget snart. Jeg er et meget åbent menneske som har nemt ved at snakke med alle.

I min fritid elsker jeg at være sammen med familie, venner og veninder. Man finder mig tit i Københavns gader hvor jeg somregel er i fuld gang med at shoppe eller spise lækkert mad på en Cafe. Udover det bruger jeg meget af min tid på at danse.

PRÆSENTATION AF SOPHIA:

Mit navn er Sophia-Christine og jeg blev 15 år, her den 14. marts 2017. Jeg er som person meget udadvendt og elsker at være blandt mange mennesker og sådan har jeg altid været.

Jeg tilbringer meget af min tid i København, da jeg har boet der og har meget familie og flere relateter i Københavns omegn. Udover det elsker jeg at rejse og er så heldig at gøre det ofte, så derfor vil der nok komme nogle indlæg fra rejser, jeg er eller har været på.

Vi håber rigtig meget, at I har lyst til at følge med på vores blog.

XO SophiaMarie, sophiamarie.nouw@gmail.com

Sophia-Marie

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej og velkommen til vores blog !

Vi er to livsglade, imødekommende og inspirerende piger på 14 og 15 år. Vores navne er Marie Rask A og Sophia Christine A, og efter sommerferien starter vi begge i niende klasse sammen.

På bloggen vil der både komme fælles indlæg fra os begge, men også individuelle indlæg hvis en af os har noget specielt på hjerte.

Hvis du også interesserer dig for mode, makeup og alt for opstillede billeder af mad og os, så håber vi, du vil følge med på vores personlige blog.

XO Sophia & Marie, SophiaMarie.nouw@gmail.com

Likes

Comments