Header

Hey guys,

I onsdags fyldte jeg 15 år, og det fejrede min mor og jeg i Malmø, Sverige. Det er efterhånden blevet en tradition, at jeg fejre min fødselsdag med shopping og lækkert mad i Malmøs gader.

Vi stod tidligt tidligt op for at få mest muligt ud af dagen. Vi tog bussen og metroen ud til lufthavnen, og der fra tog vi toget mod Triangeln i Sverige. Her er alle de små butikker og caféer, lidt ligesom på strøget. Udvalget af butikker i Sverige er ikke meget anderledes end i Danmark, men jeg synes alligevel, at byen har et ret så unikt vibe over sig.

Vi besøgte kosmetikkæden Lush, hvor jeg endelig fik taget mig sammen til at investere i noget nyt hudpleje. Jeg købte en facial cleanser, og en af deres berømte bubblebombs "Unicorn", som skal forestille et enhjørninghorn. Alle deres produkter er spiselige, og dermed 100% naturlige. Derudover kan man igennem Lush støtte forskellige fonder og organisationer ved køb af visse produkter. Super fedt koncept!

Da vi var færdige med at shoppe i byen, tog vi toget til Hyllie, hvor der ligger et kæmpe center ved navn Emporia. Dette er ligesom Field's, bare større. Her fik jeg købt et par småting, jeg havde brug for. Vi shoppede rundt, indtil vi langt om længe besluttede os for at tage hjem.

Som i nok kan forstå, er jeg ikke lige typen der fester og drikker hver weekend, og jeg foretrækker helt klart en dag som denne frem for en aften med druk, og de efterfølgende dage med kvalme og hovedpine som de fleste andre på min alder foretrækker. Jeg håber alligevel, i kan finde inspiration fra dette indlæg!

//Sophia

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Hey guys,

Jeg ELSKER at udforske Københavns små sidegader og opdage nye butikker og hyggelige caféer. Jeg er selv kæmpe tilhænger og "storforbruger" af cafébesøg med mine veninder og familie, og jeg er vild med at introducere andre for nye caféer, restauranter etc. Jeg er dog ikke så vild med kaffe, hvilket er super ærgerligt, når man sidder på den hyggeligste café, som desværre ikke har varm chokolade eller hyldeblomst på menukortet. En anden ulempe er den høje pris man nogle gange bliver nød til at betale, hvis man vil have en ordentlig kop kaffe eller kakao. Nogle steder er drikkevarer totalt overpriced og koster det hvide ud af øjnene, så jeg prøver så vidt muligt finde caféer der tilbyder lækre varer til rimelige priser. Min absolut yndlingscafé er café Flottenheimer, der ligger på en sidegade til strøget i København. Her serverer de - ifølge min mor - rigtigt lækker kaffe, og de lækreste frokosttallerkener! Dette er helt bestemt en café der er værd at tjekke ud!

Jeg var idag med min far inde i Nyborg for at gå en tur. Vi besluttede os for at finde et sted, vi kunne få noget at drikke, og vi fik hurtigt øje på Café Apostrof, som så super hyggelig ud! Vi bestilte begge en varm chokolade med flødeskum, for at få varmen. De smagte super godt, og prisen var overkommelig! Vores nabobord fik serveret kyllibgeburgers, og de så også meget appetitlige ud, må jeg indrømme!

Jeg håber, I fik lidt inspiration af dette post!

//Sophia


Likes

Comments

Hejsa.

Jeg har tænkt meget over, hvad mit første indlæg skulle omhandle, og jeg har endnu ikke fundet frem til et passende emne, men her sidder jeg alligevel og skriver. Fordi jeg er inspireret. Jeg opnår de bedste resultater, når jeg føler mig inspireret. Det gælder både skivemæssigt, men i den grad også når jeg virkelig skal præstere. Derfor er skolearbejde ikke altid lige sjovt, taget i betragtning af min kærlighed til at skrive.

Jeg har altid fundet det ekstremt afslappende at skrive. Jeg elsker at formidle mine tanker og idéer på skrift, når de ikke lige giver mening i mit hoved. Jeg har bedre styr på det hele, når det er skrevet ned. Dette er også en af grundende til, at jeg startede denne blog. Min blog er som min egen lille dagbog, jeg deler mine idéer og tanker med, når jeg føler for det. Af denne grund kommer bloggen heller ikke til at have faste "upload" - dage, som mange andre blogs har. Jeg er lidt af en perfektionist, må jeg indrømme. Hvis jeg ikke er tilfreds med resultatet, prøver jeg igen. Sådan har jeg det også, når det kommer til bloggens indlæg. En glad og inspireret Sophia = aktiv blog!

Et kort, men forhåbentligt et forklarende og uddybende indlæg, blev det til i dag. Jeg håber, i har lyst til at følge med i min travle hverdag! Enjoy!

-Sophia

Likes

Comments