Header

Hey guys,

Jeg tænkte, at jeg ville vise jer dagens outfit. Jeg købte disse items i min nye yndlings by, Hamborg. Her ligger de FEDESTE butikker, bl.a. "Brandy Melville", hvor jeg købte denne t-shirt. Jeg er helt vild med statement - eller slogantee trenden, der efterhånden er blevet et must i et hvert klædeskab. På denne står der "Los Angeles" hen over brystet, broderet i en lækker font og i en endnu mere lækker farve. What´s not to like? Jeg får de vildeste sommer vibes, når jeg har den på, ahaha. Kontorbukserne er fra et mærke kaldet "Koton", og de er super behagelige og rare at have på. Fittet er helt perfekt, og jeg kunne igen ikke stå for den skønne farve!

Jeg håber, I kan finde inspiration fra dette post!

- Sophia

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hey guys,

Her er 5 items med lækre prints som i øjeblikket står MEGET højt på min laaange ønskeliste. Den stribede taske faldt jeg over på bloggen "Ella Brammer", og jeg var solgt med det samme. Den er SÅ skøn, og prisen er bestemt ikke til at klage over! Sneakers fra Zadig et Voltaire er det item, der har stået på min ønskeliste i allerlængst tid. Jeg var oprindeligt "hooked" på de cremefarvede "skull" sneaks, men da disse udkom, kunne jeg simpelthen ikke stå for dem. De er virkelig lækre! Dog er prisen helt hen i vejret, så de kommer desværre ikke til at stå i mit klædeskab lige foreløbig.

Jeg håber, I kan finde inspiration fra dette post!

- Sophia

Likes

Comments

Hey guys,

Jeg vil lige dele en ny after school snack-opdagelse, jeg gjorde tidligere i dag! Jeg er ALTID sulten, når jeg kommer hjem fra skole, men jeg er efterhånden ved at være ret så træt af tørt knækbrød med smør. Jeg snittede et par skiver af spidskål, og blandende en honning-citron dressing, til at hælde over. Det er SÅ lækkert, og så er det også super let og hurtigt at lave! Min mor havde lige købt friske ærter, så dem skulle jeg selvfølgelig også smage! Hvad dragefrugt og yuzu smager af, ved jeg virkelig ikke, men juicen var også virkelig god!

Jeg håber, I kan finde inspiration fra dette post!

- Sophia

Likes

Comments

Hey guys!

Jeg har tænkt meget over, hvad mit første indlæg skulle omhandle, og jeg har endnu ikke fundet frem til et passende emne, men her sidder jeg alligevel og skriver. Fordi jeg er inspireret. Jeg opnår de bedste resultater, når jeg føler mig inspireret. Det gælder både skivemæssigt, men i den grad også når jeg virkelig skal præstere. Derfor er skolearbejde ikke altid lige sjovt, taget i betragtning af min kærlighed til at skrive.

Jeg har altid fundet det ekstremt afslappende at skrive. Jeg elsker at formidle mine tanker og idéer på skrift, når de ikke lige giver mening i mit hoved. Jeg har bedre styr på det hele, når det er skrevet ned. Dette er også en af grundende til, at jeg startede denne blog. Min blog er som min egen lille dagbog, jeg deler mine idéer og tanker med, når jeg føler for det. Jeg er lidt af en perfektionist, må jeg indrømme. Hvis jeg ikke er tilfreds med resultatet, prøver jeg igen. Sådan har jeg det også, når det kommer til bloggens indlæg. En glad og inspireret Sophia = aktiv blog!

Et kort, men forhåbentligt et forklarende og uddybende indlæg, blev det til i dag. Jeg håber, i har lyst til at følge med i, hvad der rør sig i min hverdag! Enjoy!

-Sophia

Likes

Comments