Header

Hey guys,

Nu er det endelig december, og 2018 er lige om hjørnet - så fedt. Men med juleaften om kun 22 dage, føler jeg mig allerede en smule presset ift. julegaveindkøb. Specielt til min far. Det er SÅ svært at finde gaver til mænd, der 1. ikke er for dyre, 2. ikke er vin og 3. ikke er noget så røvsygt som et stegetermometer (ikke at der er noget forkert i at ønske sig ét, ahaha). Derfor tænkte jeg, at jeg ville kunne hjælpe et par fortabte døtre, kærester og mødre i tidsnød med dette indlæg; jeg har, i samråd med nogle af mine venner, samlet 6 budgetvenlige gaveidéer til mænd - alle til under 250 kr. ! På trods af, at jeg havde min næsten 50-årige far i tankerne, da jeg fandt disse produkter, er jeg sikker på, at de alle kan tilpasses efter alder, men også efter stil - f.eks. kan det stribede bælte fra Tommy Hilfiger erstattes af et ensfarvet læderbælte med metalisk spænde-lukning. Eller shaving-cremen med en duft. De små kubiske sten bruges faktisk til at nedkøle diverse drikkevare, f.eks. whisky, uden at fortynde dem (som ved brug af isterninger). Super smart og ret luksuriøst, synes jeg. Derudover faldt jeg også over Rivsalt - perfekt til ham, der elsker at lave mad. En god, fiks flaskeåbner, som denne fra HAY, kunne også jeg forestille mig falder i manges smag - både i gamles og i unges.

Jeg håber, I kunne finde inspiration fra dette indlæg!

- Sophia

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey guys

Lang tid siden! Super fedt, at være i gang igen. Jeg har, i anledningen af min genopdagede kærlighed til MANGO, samlet 5 items, jeg har crush'et på i et stykke tid. Specielt den lilla strik! Den er så lækker, og ligner til forveksling den super dyre sweater fra GANNI, der koster en halv bondegård. Denne koster kun 399 kr. og jeg skal helt sikkert have fat i denne - når den igen kommer på lager i min størrelse. Øreringene er også viiildt fede! Så anderledes og unikke, men alligevel meget simple. De fås oven i købet både i sølv og i guld, og så koster de kun 99 kr.!

Jeg håber, I kunne finde inspiration fra dette indlæg!

- Sophia

Likes

Comments

//BILLEDER FRA PINTEREST

SEARCH HISTORY:

VIBES

FEELS

MOOD

ASTHETIC

RETRO

PHOTOGRAPHY

SHADOWS

Likes

Comments

1//BRANDY MELVILLE 2//ZARA 3//H&M - UNDERNEATH SHIRT//BRANDY MELVILLE

Hey guys,

I forgårs tog mine to veninder, Emilia og Freja, og jeg en tur ind til byen. Det var SÅ hyggeligt! Vi blev alle vildt inspireret og fandt en masse ønsker til vores jule-ønskelister. Dog købte vi ikke noget, hvilket nok var for det bedste, da vi har masser af andre udgifter at bruge penge på. (I'm joking, vores penge går udelukkende til mad i skolen, ahahah). Jeg er helt vildt med dette outfit! Jeg fandt - takket være en af mine veninder - endelig ud af, hvordan jeg skulle style glitter-blusen. Der er utallige muligheder, når man benytter sig af den såkaldte "lag på lag" effekt, og det ser helt vildt cool ud! Under glitter-blusen, havde jeg en hvid statement t-shirt med teksten "Los Angeles" på. Denne kan udskiftes med hvilken som helst anden bluse, for at gøre et outfit mere spændende! Min jakke er en desværre udgået model fra Weekday, som er super velegnet til efterårets kolde vejr!

Jeg håber, I kunne finde inspiration fra dette post!

- Sophia

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey guys,

Jeg vil lige dele en ny after school snack-opdagelse, jeg gjorde tidligere i dag! Jeg er ALTID sulten, når jeg kommer hjem fra skole, men jeg er efterhånden ved at være ret så træt af tørt knækbrød med smør. Jeg snittede et par skiver af spidskål, og blandende en honning-citron dressing, til at hælde over. Det er SÅ lækkert, og så er det også super let og hurtigt at lave! Min mor havde lige købt friske ærter, så dem skulle jeg selvfølgelig også smage! Hvad dragefrugt og yuzu smager af, ved jeg virkelig ikke, men juicen var også virkelig god!

Jeg håber, I kan finde inspiration fra dette post!

- Sophia

Likes

Comments

Hey guys!

Endelig et beauty-relateret indlæg! Det har været lææænge undervejs. Vores valgfag var aflyst, så jeg havde masser af tid til at sammensætte en collage med mine aktuelle beauty og skincare ønsker. Magasin er min yndlingsforhandler af diverse brands inden for kategorien, så alle produkterne er selvfølgelig derfra. Olien fra Karmameju opdagede jeg ved en behandling hos Britt Ahrensberg. Den er så lækker og har et virkeligt luksuriøst vibe over sig. Jeg har læst SÅ mange positive anmeldelser af masken fra Origins, så den står også virkelig højt på min ønskeliste!

Jeg håber, I kan finde inspiration fra dette indlæg!

Ha´ en skøn dag!

- Sophia

Likes

Comments

BLOUSE//ZARA

Hey guys!

I søndags cyklede min mor og jeg en tur i indre København. Vi stoppede bl.a. ved "Veras Market" som er et kæmpe loppemarked med en masse lækkert tøj og accessories. Dog var der alt for trængt og uoverskueligt, så vi havde svært ved at finde noget. Vi tog hurtigt derfra og besluttede os for at cykle hen til "café Feel Good", som er en café, min mor længe har snakket om. Jeg er SÅ imponeret! Den lille café har den hyggeligste indretning med dusinvis af forskellige planter, dekoration og belysning hængende fra loftet og fra væggene. Selvom menukortet var "begrænset" var der mange muligheder, der faldt i vores smag. Vi bestilte en "smoothie bowl" og en kyllingesandwich til deling. Det smagte ekstremt godt, og anretningen var så fin, at vi nærmest ikke nænnede at spise af den. Jeg har aldrig i mit liv set en så fotogen smoothie som denne, og den blev både delt på instagram, snapchat og nu også på bloggen, ahaha. Kæmpe anbefaling fra min side!

Udover loppemarked- og cafébesøg skulle min nye top også indvies. Jeg købte den i lørdags i Zara, og den er allerede blevet en af mine favoritter. Den har det skønneste ternede print, og den såkaldte "slå-om" effekt, som jeg er helt vild med! Jeg er sikker på, det ikke er sidste gang, I ser denne på bloggen!

Jeg håber, I har haft en dejlig dag!

- Sophia

Likes

Comments

Hej guys!

Jeg glæder mig så ubeskriveligt meget til efterår! Jeg savner at kunne tage en tyk strik på og ikke dø af hede. Det lyder nok lidt underligt, men jeg er faktisk ikke så stor fan af sommer, og det er primært på grund af det tøj, sæsonen byder på. Shorts og toppe er ikke min kop te, og jeg vil uden tvivl foretrække et par chunky boots over sandaler. Derfor har jeg samlet disse lækre vinter- og efterårsjakker, der alle er på min ønskeliste. Dog er fire jakker lige i overkanten, og mit budget er på ingen måde i nærheden af prisen på disse. Det bliver svært at beslutte, hvilken jeg skal have fingrene i.

Jeg håber, I kan finde inspiration fra dette indlæg!

Ha´ en god dag!

- Sophia

Likes

Comments

Hey guys!

For leden skød min veninde, Emilia, og jeg nogle billeder af dette outfit. Den plisserede nederdel er så fin, og kan styles på utallige forskellige måder og anvendes ved mange forskellige lejligheder. Jeg smed min yndlings-sweater fra Envii over, som jeg købte på udsalg til 200 kr.! Den er SÅ lækker og behagelig, og farven bidrager virkelig til ens ikkeeksisterende "tan", ahaha.

Jeg håber, I har haft en skøn dag!

- Sophia

Likes

Comments

Hey guys,

Pink er blevet en af mine absolut yndlingsfarver her for tiden! Dog synes jeg, den kan være ret så drilsk at style, da den tit og ofte er meget "larmende" i et outfit. Jeg har samlet disse items, som er lidt mere "fleksible" i forhold til styling men samtidig har de lækre pink nuancer, som jeg er helt vild med! Satin-blusen fra Zara skal jeg helt sikkert have fat i. Den er så lækker, og kan anvendes ved SÅ mange forskellige lejligheder. Derudover er farven helt vild fin og unik. Tote bag´en er et andet item, jeg bestemt ikke ville have noget imod at eje. Dog kan jeg ikke få mig selv til at bruge 450 kr. på et stofnet, så det må jo komme på ønskelisten.

Jeg håber, I kan finde inspiration fra dette indlæg!

Ha´ en dejlig dag!

- Sophia


Likes

Comments

Hey guys!

Jeg har tænkt meget over, hvad mit første indlæg skulle omhandle, og jeg har endnu ikke fundet frem til et passende emne, men her sidder jeg alligevel og skriver. Fordi jeg er inspireret. Jeg opnår de bedste resultater, når jeg føler mig inspireret. Det gælder både skivemæssigt, men i den grad også når jeg virkelig skal præstere. Derfor er skolearbejde ikke altid lige sjovt, taget i betragtning af min kærlighed til at skrive.

Jeg har altid fundet det ekstremt afslappende at skrive. Jeg elsker at formidle mine tanker og idéer på skrift, når de ikke lige giver mening i mit hoved. Jeg har bedre styr på det hele, når det er skrevet ned. Dette er også en af grundende til, at jeg startede denne blog. Min blog er som min egen lille dagbog, jeg deler mine idéer og tanker med, når jeg føler for det. Jeg er lidt af en perfektionist, må jeg indrømme. Hvis jeg ikke er tilfreds med resultatet, prøver jeg igen. Sådan har jeg det også, når det kommer til bloggens indlæg. En glad og inspireret Sophia = aktiv blog!

Et kort, men forhåbentligt et forklarende og uddybende indlæg, blev det til i dag. Jeg håber, i har lyst til at følge med i, hvad der rør sig i min hverdag! Enjoy!

-Sophia

Likes

Comments