Nu har jag fått svar på blodproverna och allt såg bra ut förutom blodvärdet. Har för högt blodvärde. Har lika högt blodvärde som en man har så det var inte så bra men skulle dricka mycket vätska varje dag så skulle det bli bra. Så glad att det inte var något ännu värre. So happy!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Sitter nu på tåget till skolan. Nu på morgonen har jag prov i 2 h sen efter lunch ska vi till Stockholmssjukhem. Superkul, nja inte så jätte. Men det hör till lektionen så det är bara att följa med. Slutar halv 4 idag och efter det ska jag hem och skriva på tentan som vi har fått och plugga till provet som är om 2 veckor tror jag det är.

Likes

Comments

Allt gick bra hos läkaren. Känns som att hon stuckit sönder min arm, men det har hon inte, ofc. Får provsvaren om någon vecka.
Nu sitter jag på tåget på väg till stan och ska shoppa lite. Eftersom jag var tvungen att va fastande så är jag sjukt hungrig nu! får hitta ett najs frukostställe och ät frukost på.

Ha en bra dag!♡

Likes

Comments

Imorgon vid 8 ska jag till läkaren och ta lite flera prover på fastande mage för att kolla diabetes, salter osv.. och eftersom jag ska åka hemifrån ganska tidigt så hoppade jag in i duschen nu ikväll istället för imorgon bitti då jag vill kunna sova lite längre. Efter jag har varit hos läkaren tänkte jag åka in till stan och shoppa lite. Har några saker som jag behöver så jag tänker passa på när jag är ledig. Men så fort jag kommer hem måste jag sätta mig och plugga. Sjukt mycket plugg konstigt nog! Kämpa Linnéa, Kämpa!

Tänkte försöka sova nu, hoppas på att få lite sömn och att värktabletterna gör susen mot huvudvärken! Natti♡

Likes

Comments

God dag! Hur underbart väder är det inte idag i Stockholm! planerna idag är att jag och Anton ska på träff i Västerås. Så nu sitter vi i bilen på väg dit. Sen ikväll är det träff i Åkersberga som vi troligtvis ska på. Blir en sen kväll dehär! men jag klagar inte.

Likes

Comments

Idag fast det var igår var jag till läkarn, för klockan är ju över 00.00 så det blir igår. Men iallfall, vi pratade om livet, kolla blodtryck, lungor osv, det samma gamla vanliga som man alltid gör när man åker till läkarn. Tog även ekg, och allt såg bra ut. Nästa vecka ska jag tillbaka och ta lite blodprover för att kolla salter, socker och blodvärdet. Ska göra testerna på fastande mage så får inte käka frukost den dagen. Kommer vara så hungrig!

Likes

Comments

Nu har jag äntligen fått tid till läkarn. Ska träffa läkarn kl 10 så hann bara komma till skolan så var jag tvungen att åka. Men hälsan går först så är det bara! beror på vad dom säger och hittar så kanske jag åker tillbaka till skolan så jag inte missar sä mycket. Vi har ju trots bara bageri en gång i veckan.

Likes

Comments

Godmorgon guys! klockan ringde halv 8 i morse för att jag skulle ringa vårdcentralen för att kolla upp mina svimningar som jag haft nu på senaste tiden. Så nu sitter och jag äter frukost och väntar jag på att dom ska ringa upp så jag kanske kan få en tid idag.

Likes

Comments