Finner inga ord för hur älskad och saknad du är.. Vila i frid.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Är äntligen klar med rummet! Eller aa, blev klar igår typ. Lite småfix kvar men annars klart! Och jag är suuper nöjd!! Men är mer stolt över mig och min bästa bästis Evelina, att vi klarade allt själv!!❤️

Har legat i sängen heeeela dagen näst intill, har nyss kollat klart på The Notebook, sån underbar film. Köpte även massa naturgodis och iste, ska försöka att hålla mig till det lite nyttigare.😉

Hade en riktigt bra hårdag idag, ååh.. Det var så fint. Men SJÄLVKLART ska det regna så man kan inte visa upp det!😡 ibland älskar jag verkligen mitt hår, det kan vara så fiiint!☺️💕


Likes

Comments

Dax för förändring..😏😍

Likes

Comments

Har varit en ganska chilldag, även att jag inte har sovit på 36 timmar.. Var på möte imorse, sen drog jag iväg och käkade grekisk mat med Kimpoo, sen till skolan. Var ledig idag egentligen, men vi hade besök från ABC-Gruppen. Så vi provade studentmössor och så.
Beställde även min! Wiie, den blev bättre än perfekt!
Kan inte fatta att det bara är 227 dagar kvar till jag står och hoppar som en dåre på ett flak, nu äntligen är det min tur! Är så taggad, nu gäller det, satsa järnet!!

Synd att du bara missar den lyckligaste dagen i mitt liv, men jag vet att du vakar över mig. Du kommer se det uppeifrån.
Jag ska göra dig stolt.
Gud vad jag saknar dig, det gör så ont att veta att du inte längre är med oss.. Min älskade fina gammelmormor..


Vad tycks om min fina bild jag tog på min och bästisarnas champange skit på midsommar?Älskar hur fokuset endast är på ett glas! iPhonekameran levererar ändå ibland!

Likes

Comments

Sitter och äter frukost, funderar på om jag verkligen orkar gå till praktiken idag. Det är bara så jävla tungt..

Likes

Comments

Tårarna bara rinner, kommer sakna dig så otroligt mycket.
Vila i Frid.

Likes

Comments

Jag är mållös, chockad, arg och ledsen. Jag förstår inte varför detta händer dig, du förtjärnar inte det. Du har alltid varit så positiv till livet, alltid varit glad.
Det gör så ont i hjärtat, har fällt så många tårar, du förtjärnar inte detta!
Ååååååååh!

Jag vill inte se dig sån här, snälla bli bra igen.
Jag älskar dig.

Likes

Comments

När allt är på väg och blir bra, hur kan det komma ett sånt nerslag?! Jag orkar inte. Snälla lämna mig inte, kämpa. Snälla kämpa!

Likes

Comments

Sitter framför tvn, har precis gjort mig en räksallad. Så gooott, jag dör!😍
Gårdagen spenderades med Frida och Evelina. Vi var hos mig och gjorde absolut ingenting, men som vanligt slutade det med att vi var på Flatås.. Haha..
Ska träffa Evelina och Sebbe senare, får se vad vi ska hitta på.👊


Jag förstår inte vad jag har gjort för att förtjärna de vänner jag har, hur kan jag ha dn turen att träffa dessa fina människor? Ni är ljuset i mitt liv, finns inga ord för hur mycket jag älskar er, mina diamanter.💎❤️


Likes

Comments

Det är så skönt att det äntligen är helg, nu kna jag sova så mycket jag vill. Och praktik som vanligt idag, ett bra slut på veckan tycker jag!
Sitter och trycker i mig frukost emot min vilja, men måste äta innan jag går 3 timmars promenaden. Tycker inte det är så gott att äta frukost, speciellt inte när man mår dåligt. Då har man ingen aptit..

Kvällen ska spenderas med mina favoriter, iallafall Evelina. Får se om Frida är med. Känner att jag behöver dem idag.
Kanske kan prata av mig lite då, vem vet..

Likes

Comments