smink

Hej på er!
Här ovan ser ni bilder från ett super smart UF som min kusin och hennes kompisar håller på med just nu. Konceptet går ut på smidiga borstar där man med ett skaft eller "handtag" kan klicka på olika borst huvuden,perfekt när man reser! Man kan även välja att ha ett fast handtag på varje borste om man känner för det,då får man alltså 5 hela borstar!
Antingen köper man 5 ansiktsborstar för 250:- eller 5 ögonskuggsborstar för 199:- ,eller både och helt enkelt!

Äääälskar idéen och för mig står det mellan de rosa/silvriga och svart/silver<3
I vanliga fall är jag ett stort fan av Real Techniques som kostar ca 199-299 per borste, dessa endast 50!

Beställa gör ni:

- instagram: brushit_uf

- mail: brushituf@gmail.com

Likes

Comments

Vardag

Som ni ser vände dagen som jag hoppats då jag har en kladdkaka i ugnen åt lillebrorsan och kola/knäck på spisen. Smaskens!
Planerna för resten av kvällen lyder:
•uppenbarligen att äta (både mat och kaka,godis)
•duscha
•kanske lite matte,
•kolla klart på "the blind side" som jag såg igår(rekommenderar!!)

Gjorde ett omprov i juridiken idag dessutom då jag var sjuk dagen det gjordes,håller tummarna!

Nu måste jag ta ut kladdkakan!

Likes

Comments

Har nu landat på No-lektionen och har återigen lyckats sätta mig i en sjukt stressig situation.
Vid åtta imorse kom städtanterna så fick ligga still på en soffa i 1 1/2h,efter det var klockan 09.30. Sen började jag sminka mig,borsta tänderna mm. Slängde en blick på klockan så var den kvart över och skulle möta en kompis 10.45! Alltså shiiit!
Detta låter inte så stressigt men på typ 20 min skulle jag äta fukost(hade glömt det),borsta tänderna en gång till, fixa håret,packa väskan ååå det blev så extremt jobbigt så extremt fort bara! Hann inte ens mosa avokadon till mackan utan den blev klumpig o hejsan svejsan.
Hoppas det blir en bättre fortsättning i alla fall,och det önskar jag er också!

Likes

Comments

kläder

Ni skulle bara veta hur jag kämpat för att få tag på dessa brallor! Okej för att göra en lång historia kort- såg bilden ovan på internet,ville ha dom massor, cyklade ner och köpte dom, kom hem och tyckte dom såg för långa ut,cyklade tillbaka,testade kortare som visade sig vara FÖR korta,cyklade hem och sitter nu och syr upp dem för hand! Känns som att jag precis upplevt en version av "Vill du vara fin får du lida pin". Phu!

Byxan är från poptrash som VeroModa är återförsäljare av och de finns dessutom i massor mysiga färger som bla. beige,mossgrön,ljus- och mörkgrå m.m skönaste som finns!

(Tyckte bilden ovan gjorde byxorna rättvisa vilket mitt ljus för tillfället inte gör så tog den från VeroModa Västerviks egna sida,byxorna hittar ni också hos dom!) 

Likes

Comments