...var vad jag gjorde imorse. Blev så himla sugen att testa och man har ju hört att Starbucks är väldigt omtyckt. Hittade ett recept och blandade ihop allt och det blev faktiskt ganska gott,smakade som chai eller som espressohouse Tomtelatte amen kryddigt i alla fall. Hade dock ingen pumpa ståendes som alla i USA verkar ha haha. Nästa gång ska jag hälla i mer socker det gör säkert susen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Om mindre än två veckor åker jag och min syster själva till Berlin där utflykter, bagerifrukostar, släktträff och självklart shopping står på listan! Däremellan finns dock ett no-, svenska-, religion- och ett ekonomiprov plus två till vilket får det att kännas betydligt lägre än 10 skoldagar kvar. Usch!
När vi äntligen anländer till Berlin kommer min nuvarande sparfas nå sitt slut och jag kommer få shoppa igen! Har håll hårt på sistone då man hellre går lös i Mall of Berlin och inte på stan i Västervik liksom.

Likes

Comments

Så här ser mitt dröm hem ut! Många vill ha det ljust och modernt då det blir väldigt fräscht, men jag föredrar det mer rustika och grövre om man säger så. En vedstuga i princip haha. Insåg att min smak var så extremt "höstig" så slängde inte några mys-bilder när jag ändå höll på liksom;)
Men tillbaka till ämnet så vill jag ha någonstans där jag kan känna mig trygg. För mig innebär en trygghet att man är så pass säker på någonting att man lika gärna skulle kunna göra det på egna ben, och i detta fall är det att kunna bo själv. En stuga, eldstad, veranda you know the drill sök under "cozy" på weheartit och min dröm kommer upp!

Likes

Comments

Vardag

The Vampire diaries, nya sängkläder och god dricka= perfekt!
Gjorde detoxvatten eller vad man säger, hade i alla fall vatten, basilika, apelsin, is och persilja. Stoppade i princip ner allt jag kunde hitta i ett glas och det blev vääääldigt fräscht, för fräscht. På något vis lyckades det bli surt trots att jag hade en söt apelsin i hur lyckas man? Men eftersom jag vaknade med halsont är det bara att dricka upp följt av en halstablett. Nu ska jag ta på mig lite mysigare kläder och mysa ner mig ordentligt!

Likes

Comments

smink

Ryktena är sanna för detta är helt enkelt världens bästa puder! Det är nästan magiskt hur sminket förblir matt från att man applicerar det tills man tar av sitt smink på kvällen. Detta kan vara klockan fem, nio eller två på natten men det kommer ändå inte röra sig ur fläcken!
Själv har jag hyfsat oljig hy så har alltid mjölat på med puder men har aldrig hållit mig matt 12h, magiskt!

•För bäst resultat: använd fuktad beautyblender och pressa in under ögonen- bake 2 min!

Likes

Comments