View tracker
kläder

Att komma på en julklapp lite fort under press är inte det lättaste, men en vardagsväska skulle inte vara så dumt. Alla dessa tre är dessutom under 400kr förutom den i mitten från Chiquelle som kostar 700kr. Det viktigaste att tänka på för att hitta en användbar väska är att man ska få plats med det mesta. Datorn, laddare, ev gympakläder böcker och småplock så rymlighet är allt! Datorn vi har är ca 31 cm med fodralet runt om så det viktigaste är att åtminstone den får plats, därför är alla dessa väskor över det måttet så de flesta datorer och iPads ryms!

Det jag inte kan komma fram till är vilken jag helst fördrar, om ni har någon åsikt får ni gärna lämna den nedan! (Klicka på bilderna för att komma till återförsäljare) 

Juste, glöm inte att Nelly idag har upp till 50% rabatt på jeans idag som en del av deras julkalender!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
Vardag

Som ni ser vände dagen som jag hoppats då jag har en kladdkaka i ugnen åt lillebrorsan och kola/knäck på spisen. Smaskens!
Planerna för resten av kvällen lyder:
•uppenbarligen att äta (både mat och kaka,godis)
•duscha
•kanske lite matte,
•kolla klart på "the blind side" som jag såg igår(rekommenderar!!)

Gjorde ett omprov i juridiken idag dessutom då jag var sjuk dagen det gjordes,håller tummarna!

Nu måste jag ta ut kladdkakan!

Likes

Comments

View tracker

Har nu landat på No-lektionen och har återigen lyckats sätta mig i en sjukt stressig situation.
Vid åtta imorse kom städtanterna så fick ligga still på en soffa i 1 1/2h,efter det var klockan 09.30. Sen började jag sminka mig,borsta tänderna mm. Slängde en blick på klockan så var den kvart över och skulle möta en kompis 10.45! Alltså shiiit!
Detta låter inte så stressigt men på typ 20 min skulle jag äta fukost(hade glömt det),borsta tänderna en gång till, fixa håret,packa väskan ååå det blev så extremt jobbigt så extremt fort bara! Hann inte ens mosa avokadon till mackan utan den blev klumpig o hejsan svejsan.
Hoppas det blir en bättre fortsättning i alla fall,och det önskar jag er också!

Likes

Comments

kläder

Ni skulle bara veta hur jag kämpat för att få tag på dessa brallor! Okej för att göra en lång historia kort- såg bilden ovan på internet,ville ha dom massor, cyklade ner och köpte dom, kom hem och tyckte dom såg för långa ut,cyklade tillbaka,testade kortare som visade sig vara FÖR korta,cyklade hem och sitter nu och syr upp dem för hand! Känns som att jag precis upplevt en version av "Vill du vara fin får du lida pin". Phu!

Byxan är från poptrash som VeroModa är återförsäljare av och de finns dessutom i massor mysiga färger som bla. beige,mossgrön,ljus- och mörkgrå m.m skönaste som finns!

(Tyckte bilden ovan gjorde byxorna rättvisa vilket mitt ljus för tillfället inte gör så tog den från VeroModa Västerviks egna sida,byxorna hittar ni också hos dom!) 

Likes

Comments