Vardag

Lite vad min dag kommer bestå av, om jag hinner med allt. Atm ligger jag i sängen men ska strax gå upp för att starta med ett varmt och skönt bad som säkert kan bidra till att mota min obotliga förkylning. Fy avskyr att gå omkring helt täppt i huvudet och konstant hängig!
Sen ska jag få i mig lite frukost och det blir nog några resterande scones sedan kvällsfikat igår,muuummsss!
Frukosten följs av en promenix och lite städning av mitt rum,tråkigt men måste såklart göras. Sedan ska jag tvinga mig att sitta med plugget en stund har nämligen uschligaste noprovet för att fira att skolan startar på måndag,inte skit kul men även detta måste göras.
Hoppas ni alla får en fin dag!

Likes

Comments

Outfirre

Min uuur sköna tröja är ett nytt tillskott i garderoben sedan förra veckan,och jag älskar den! Kabelstickade tröjor är ganska basic och inget särskilt egentligen men en fin färg och rätt smycken gör susen! Tröjor som denna är liksom ett säkert kort som man kan bära endast som den är eller som jag gjort och tillsätta smycken,vill man dressa upp ytterligare kan man sätta en skjorta under-då snackar vi;)

Armband- Edblad
Klocka- DW
Örhängen- Zanotti

Också en väldigt enkel skjortvariant,men som sagt är smycken key. Svarta brallor och sedan dra denna över är verkligen nemas problemas på morgnarna och trots enkelheten kan man lyckas få det att se put together ut. "It's all in the details" har hos mig fått en helt annan innebörd, trots att det bara är lite smycken:)

Ring- Edblad
Örhängen,armband- Marc Jacobs
Halsband- Konfirmationsgåva

Och slutligen min favvo av favvos!
En simpel,vit,basic T-shirt med en riktig statement poptrash bralla(historien om dom kan ni läsa längre ner haha). In löööv med dom i alla fall och har sedan införskaffning gått och blivit med ytterligare ett par-svarta. En snygg mjukisbralla helt enkelt och det känns basically som att inte ha nått på sig,och vem vill inte det,drömmigt! Man behöver inte ens köpa dom bara testa på VeroModa,där jag köpte mina,eller vilken återförsäljare som helst,looovar att ni älskar lika mycket som jag:)

Smycken-samma som nr2

Likes

Comments

smink

Till att börja med delar jag med mig av mitt senaste sminkköp vilket är Fit me matte+poreless. Eftersom den för mig är så pass ny har jag tyvärr inte hunnit testa än så mitt egna first impression får ske imorgon. Allt som allt tror jag inte bara att det är jag som hört väldigt bra saker om den och för någon med hyfsat oljig hy ska den vara fenomenal. Så förhoppningsvis lär den passa som handen i handsken!

Sedan kan vi tala om dupe. Det är vad NYX micro brow pencil är för Anastasias omtalade brow wiz vilket för många inte heller kommer som en nyhet. NYX må vara snäppet torrare men värd att kallas dupe är den verkligen!

Och slutligen kommer mina två favorit concealers! Age-rewind må vara den bästa concealern jag någonsin haft men har inte lyckats hitta den i Sverige konstigt nog då den är så sinnes bra. Köpte ett par när jag var i Tyskland senast helt utan att ha testat men utifrån den respons den fått på sociala medier kunde jag inte tänka mig annat än att den skulle vara ett bra köp!

Smashbox concealern är väldigt dryg och man behöver endast ynka för att tänka hela den klassiska triangeln man brukar göra under ögat. Den jag har är dessutom extremt ljus så behöver oftast bara lite för att placera precis under ögat,så bra!

Likes

Comments

kläder

Ni skulle bara veta hur jag kämpat för att få tag på dessa brallor! Okej för att göra en lång historia kort- såg bilden ovan på internet,ville ha dom massor, cyklade ner och köpte dom, kom hem och tyckte dom såg för långa ut,cyklade tillbaka,testade kortare som visade sig vara FÖR korta,cyklade hem och sitter nu och syr upp dem för hand! Känns som att jag precis upplevt en version av "Vill du vara fin får du lida pin". Phu!

Byxan är från poptrash som VeroModa är återförsäljare av och de finns dessutom i massor mysiga färger som bla. beige,mossgrön,ljus- och mörkgrå m.m skönaste som finns!

(Tyckte bilden ovan gjorde byxorna rättvisa vilket mitt ljus för tillfället inte gör så tog den från VeroModa Västerviks egna sida,byxorna hittar ni också hos dom!) 

Likes

Comments