Header

Det var någon dag sedan sist. Jag har haft fullt upp med en massa de senaste dagarna. Dels träffade jag Keya i fredags och vi umgicks hela kvällen/natten. På lördagen träffades vi igen och käkade middag. Söndagen var också en dag där vi käkade lunch borta. Vi är borta en hel del hela tiden och käkar träffar folk etc.
Men sen får vi ju inte glömma anledningen till att jag är här, vilket är plugg. Därav måste jag lägga mycket tid på det med. Men idag är det tisdag och jag ska ner till skolan snart. Direkt efter skolan ska jag med en kompis hem och sen blir det utgång ikväll. Taggad!
Bilderna är från middagen jag var på förra veckan. Då bjöds det på vilt vilket är så gott. Sen såklart marängglass till efterrätt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fortfarande kvar i Köpenhamn, där man kan finna den bästa sushin!! Köpenhamn är verkligen en mysig stad med en massa restauranger och bra shopping.

Iallafall idag har jag trönat, det blev backintervaller. Så sjukt jobbigt, men nu ska jag duscha göra mig iordning och sedan träffa en vän till mig!!


Likes

Comments

Då beger vi oss vidare mot Dankmark och Köpenhamn. Verkligen en underbar stad som jag hade kunnat tänka mig att flytta till. Allt där är verkligen så "relaxed" om man kan säga så haha. Nej men folket där är trevliga, maten är god och bra shopping. Vad mer behöver man??
Jag och Cornelia åkte till Cph tillsammans för att ha en mysdag, verkligen så kul. Vi besökte Café No. 11 som ligger mitt i Köpenhamn. Vi beställde in lite olika nya saker för att testa bland annat avokado, någon müssli och ett ägg som inte fick vara med i bilden hahah. Vi dog av skratt när vi fick in tallkriken med ägget på då vi båda ville ta bilder. Men tallriken var så sjukt ful med ett brunt mönster så vi ställde den i rabatten haha... Ett gott skratt även fast det inte låter så kul!!

Likes

Comments

Dagarna går ju så snabbt här nere och skolan är redan slut för dagen. Idag hade vi en muntlig presentation igen och den gick super. Nu ska jag iväg på en middag med familjekompisar där pappan har fyllt år, så mysigt! Bjuder på lite bilder från denna varcka stad. Detta är vägen jag går hem från skolan varje dag, om jag då inte blir hämtad. 

Men nu ser jag framemot en god middag!

Likes

Comments

Som ni läser ovan, detta är från veckan innan jag lämnade min älskade vän där hemma.. Jag och Linnéa besökte Spot, en restaurang i Malmö. Verkligen bra mat med tanke på de billiga priserna, ett hett tips. Jag beställde in en pasta pesto och Linnéa en sallad. Vi var iallafall mätta efter maten och gick i butikerna i stan. Malmö har ganska tråkig shopping om man får säga så. Det nödvändigaste finns men inget mer utöver. Men som vanligt när man besöker Zara så sitter man alltid något. Så vi båda kom hem med något därifrån om jag minns rätt haha...
Detta var iallafall en underbar dag med god mat och trevligt sällskap!!

Likes

Comments

Då var det dags, att blicka bakåt i tiden. Tänkte börja med mitt saknade Sverige. Söndagen innan jag lämnade Sverige träffade jag mina närmsta kompisar för att kunna snacka ut och ta farväl. Kändes jobbigt men med tanke på alla sociala medier etc så kan man ALLTID kommunicera. Därav har jag inte heller största ångesten över att befinna mig i ett annat land. Det vore något annat om man aldrig fick prata med sina saknade vänner.
Men iallafall, jag tog en sista fika på Noir. Vi beställde deras avokadomacka, som var riktigt god!! Tips till er som ska till Malmö. 

Detta var den första tillbakablicken. Men för att tala om nutid så var jag som sagt på träningen igår. Det kändes så skönt att komma igång igen. Men oj vad jobbigt... Jag har inte rört mig på ett väldigt bra tag, men Schweizarna tyckte att det var lika bra att köra. Så med noll träning i kroppen fick jag köra intervaller som jag i vanligafall gör i Svergie när jag är i bra form. Är man inte friidrottare så låter inte detta jobbigt men för oss som är, så är detta ett helvete om man får säga så.Vi sprang iallafall 100•10+200• 8, ajaj säger jag bara. Träningvärken är grov idag haha...

 Men hoppas ändå att jag får ihop det med skolan så jag kan komma på fler träningarna. 

Likes

Comments

Well, vad sägs om en vecka med tillbakablickar? Jag tog som sagt studenten i våras och har därav varit lite ledig i höst. Dock fanns det inget sug för att blogga så jag lät bli. Men under denna tid gjorde jag en hel del roliga saker som jag tänkte att jag kunde visa er nu. Inläggen kommer bestå av dagsturer till Köpenhamn och fyra olika resor. I höstas besökte jag Nice, Schweiz, Milano och Paris och har en massa bilder från det!!
Tycker detta ska bli roligt iallafall haha, sparar den bästa resan till sist som är Milano och fashionweek där. Självklart kommer jag emellanåt komma med uppdatering från nutiden haha!

Likes

Comments

Vi alla använder ju vanliga t-shirts, åtminstone på sommaren. Kan inte säga att jag själv bär t-shirts så ofta men jag har verkligen fastnat för Commes des garcons. Därför köpte jag mig en sådan tröja här nere förra veckan. En del kan nog tycka att det är överpris man betalar för en vit t-shirt med ett rött hjärta, men jag tycker tröjorna är så snygga!!
Det finna även snygga randiga tröjor och vi får inte glömma deras hoodies... Så mycket snyggt och man sticker ut från mängden, vilket jag gillar.Funderar redan på att köpa en svart, men jag får nog vänta lite med det haha...
Ha en underbar kväll!

Likes

Comments

Man tröttnar ju aldrig på denna utsikt, dessvärre inte på avokadoknäcke heller... Idag var den första dagen på sju dagar som jag vaknade upp till regn. Gillar verkligen solen men om det regnar en dag så det gör mig verkligen inget. Sjukt vad snabbt tiden går, har redan bott här nere i en vecka nu?? Trivs faktiskt väldigt bra och gillar skolan mer och mer. Dessutom har en nära vän till mig kommit hem från London vilket innebär att jag nu har en vän hahah wohoo!!
Hon är verkligen en riktigt bra vän som sprider så mycket glädje. Hon modellar en del (om man nu säger så haha) vilket gör det roligt också. Vi har alltså foto, shopping och en massa annat gemensamt.
Men idag är det skola som gäller och sen ska jag även försöka träna… Ska försöka börja träna friidrott igen och ska testa på att träna i en grupp här. Ser verkligen framemot det då friidrott alltid funnits i mitt liv. Det är svårt att sluta med något som man gjort så länge.
Hoppas det blir kul iallafall. Nu ska jag vandra nedåt mot stan och möta upp Janina som är min nuvarande privatlärare i tyska utöver skolan!! Så kul, hoppas ni alla får en bra dag!

Likes

Comments