I mitten av december gick jag och gjorde en liten uppfräschning av mitt hår, tänkte lägga upp lite före och efterbilder!

Före

Efter

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En lugn fredag, skööönt. Sitter i soffan o dricker min kopp kaffe innan det är dags för några timmars jobb.
Ikväll är jag och Fredric bjudna på midddag hemma hans föräldrar. Alltid så mysigt att vara där. Goa o trygga svärföräldrar har jag.
Ska försöka sätta mig in i hur man redigerar filmer. Filmade en hel del i Karibien så det hade ju varit roligt att göra något bra av det!

Likes

Comments

Att börja dagen med en pw är riktigt skönt. Man ångrar liksom aldrig direkt att man har gjort det men ändå är svårt att ha det som en rutin för mig haha..
Blev inringd imorse på jobb.. tydligen kaos, då får man ju ställa upp! Men det betyder att jag får stryka halva "att-göra-listan" som jag gjort till idag. Men det kan jag ta igen en annan dag. Nu ska jag laga lite mat innan jobb,
Pussss

Likes

Comments

En kall och ledig onsdag resulterade i bara slapp i soffan, en kopp te och lite serier satt fint.
Passade på att städa bort julen hemma i lägenheten nu när jag ändå var ledig, såå skönt. Sen jag kom hem från Karibien så har jag varit färdig med julen, vintern och allt vad det innebär, fast måste erkänna att den är rätt mysig ändå, tur det bara är jul-hysteri i drygt 1,5 månad här i Sverige.

Imorgon är det min andra lediga dag i rad denna veckan, så då finns det absolut tid med träning som man annars har lite ångest för att man inte hinner med när man jobbar och har sig.


Likes

Comments

​På Haiti åkte vi världens längsta zipline över vatten. Jätte spännande och helt otroligt fin utsikt över en del av Haiti. Sedan var ju denna exotiska strand given att hänga på. Hör paddlade vi kajak och drack svalkande daiquiris och lite strandtennis blev det också ju haha..

Detta var vår sista paradis ö för denna gången. Nu väntade ett dygns båtresa mot Miami igen. Sista dagen på kryssningen bestod bara av solning och goda drinkar på högsta Deck. 

Detta är verkligen en resa jag rekommenderar alla som har möjlighet att göra. En enorm upplevelse allting. Var inte redo att åka hem om man säger så... Ville bara stanna kvar haha..

Likes

Comments

​Här i Jamaica stod det River Falls på schemat. Vi klättrade nere från en liten strand och upp, vattnet här smakade som hemma i Sverige. Det var iskallt men jättekul grej att göra!
Efter Riverfalls åkte vi till en kritvit strand mer turkost vatten, här spenderade vi resten av dagen, pressade i solen, åt lunch och provade på Jamaicas goda öl. Såklart fick man ju passa på att ta lite fina bilder på denna fantastiska strand.

Likes

Comments

Celebrity Reflection

Här på Cayman snorklade vi med stingrockor i det finaste vattnet jag har sett i hela mitt liv. Detta är mitt ute i havet på en sandbank, såå häftigt. hade kunnat vara här i en evighet.

Likes

Comments

Att dyka var nog det coolaste jag gjort hittills och då är jag inte särskillt äventyrlig av mig. Men detta är verkligen något jag kommer att göra igen. Har bestämt mig för att övervinna mina rädslor, eller några av dem. Jag tar ett steg i taget, haha...

Likes

Comments

min lillasyster

Jag och min pojkvän Fredric

Givetvis en god nyårskyss

pojkvän, jag, lillasyster och storebror

Alla dessa utsikter över Miami från olika balkonger till Deck 16. såå fint.
Hade en underbar nyår med mat i världsklass på restaurang Opus. Att räkna ner de sista sekunderna mitt ute på Mexikanska golfen var verkligen en upplevelse i sig. Efter en massa glas champagne dansade vi nästan hela natten ute på Deck 15 till vi fick kramp i fötterna, men det hindrade inte oss. Då var det bara att knyta upp klänningen och dansa barfota. Superbra stämning och alla släppte loss när de dansade in det nya året. En nyårsafton i min smak!

Likes

Comments

En av Miami Beach extremt fina gator, in love...

Dag 2 - Key West.

Super mysiga gator med mycket liv både dagtid och kvällstid. Vi hyrde en bil för att ta oss ner hit, något jag verkligen kan rekommendera när man ändå är i Miami.

Lite molnigt denna kväll. Annars är detta stället känt för sin fantastiska solnedgång just här.

Dag 3 - Stranddag, South Beach Miami

Likes

Comments