Header
View tracker

Ingen uppdatering igår, i know, men jag var ledig hela dagen och gjorde inget speciellt. Var på ett CrossChallenge pass, pluggade och spelade lite golf, ja ungefär sådär såg gårdagen ut.
Idag är det onsdag, halva veckan avklarad. Jag ska snart gå till skolan och vara där till tre, efter skolan skolan blir det plugg och träning, idag står ett steppass på schemat
En bild från gårdagens golfrunda

Likes

Comments

Och då var det måndag igen, börjar den på bästa sättet, med en kopp te och ett bra program. En kompis ringde precis och frågade om jag ville med på en morgonpromenad och svårt att tacka nej till det, så ska snart palla mig upp ur sägen och på med träningskläder.
Idag händer inget spännande alls ska till skolan sen blir det hem för att plugga, jag hade även tänkt att försöka hinna med ett bodyattack pass!

Likes

Comments

Blev kyckling med potatis klyftor samt sallad till middag, så gott, är nog en av mina favoriträtter!
Har fått en del gjort idag faktiskt, bokat av många punkter på söndagens to do lista. Har även hunnit med ett bodyattack pass och oj vad bra det gick, hade sån energi idag!
Nu sitter jag med en B&J och kollar youtube ska snart hoppa ner i min nybäddade säng

Likes

Comments

Skrev i de tidigare inlägget att jag verkligen måste plugga men fick bli en mysigt frukost innan

Likes

Comments

Igår slutade kvällen på le pain men några drinkar, va jätte mysigt och trevligt. Älskar att bara sitta och prata om allt och inget!
Idag blir det plugg mode on, ska försöka göra klart så mycket som möjligt på en svenska rapport och även börja på en filosofi uppgift. Är inte alls bra på att plugga så får se hur detta går

Likes

Comments

Fyyy vad jobbigt det var att springa idag, men jag gjorde det och känns så bra nu efteråt! Sitter just nu och kollar på gossip girl och äter mellis. Ska snart åka ner till jobbet

Likes

Comments

Idag är det äntligen fredag, väldigt skönt om du frågar mig. Blir en lugn fredag för lilla mig, är i skolan just nu men när jag kommer hem hade jag tänkt att ta en löprunda, sen klockan fem börjar jag jobba, inte alls sugen på det idag men men. Blir en myskväll hemma efter jobbet med lite B&J hade jag tänkt, börjar nämligen klockan 10 imorgon orkar inte röja runt idag om man säger så.
Är så fint ute nu, alla dessa färger!!

Likes

Comments

Har velat ha en Tory Burch väska i mer än ett halvår och nu äntligen slog jag till, sved i plånboken men det var den verkligen värd!!

Likes

Comments

Är ju trotts allt lillördag så fick bli en mysig kväll med lite godis och muffins och hela Sverige bakar på det, perfekt. Älskar att bara kunna ligga hemma i sängen med kompisar och inte gör något speciellt!!!

Likes

Comments

Får börja med att be om ursäkt för igår, men som sagt har inte mått speciellt bra och på grund av detta inte haft någon större lust till att blogga. Men börjar kännas bättre igen!!
Idag hade jag bara en lektion i skolan vilket var väldigt skönt, jag passade även på att köra ett bodyattack pass vid lunchtid, skönt skönt! Nu är jag hos en kompis och vi får se vad vi gör, blir troligtvis en myskväll av något slag, är ju lillördag

Likes

Comments