Header

Här kommer en liten lista fylld med drömmar, planer och önskemål för mitt framtida liv på landet.

- Ateljé. Jag tycker ju om att måla, skissa och skapa saker! Men allt det där har legat på hyllan rätt så många år. Anledning? Har inte haft plast, ork eller lust för att "skapa". Nu när vi flyttar och jag får plats och möjlighet att göra iordning en liten ateljé/kontor så är det dags att ta tag i min kreativa sida igen!

- Walk-in-closet. Varje tjejs dröm! Med undantag för mig kanske hehe. Har man levt fyra år i en lägenhet utan egen garderob så är man inte så kräsen längre. Men eftersom det nu finns ett litet rum i huset som vore perfekt för just detta så ska vi slå verklighet i saken.

- Höns. Fascinerande djur! Ser framför mig hur jag sitter på farstukvisten, dricker kaffe och tittar på när hönsen går runt och pickar på gården. Att kunna gå ut på morgonen och plocka egna ägg är ju också väldigt lyxigt.

- Trädgårdsland. Kan inte påstå att jag har speciellt gröna fingrar men har planerat att skaffa mig det nu. Pyssla i trädgården ser jag som en framtida favoritsyssla.

- Bygga garage. Ja, inget jag tänkt ge mig på själv, men det är något både jag och sambon vill ha i framtiden. Slippa skrapa rutorna på bilen när man har bråttom iväg på morgonen? Ja tack!

- Nytt kök. Inget som kommer bli gjort på en gång men en framtida dröm. Vill ha en STOR köksö och gott om bänkyta!

- Flytbrygga. Tänk er en fin sommarkväll, ta med några vänner, grillen, en å annan bira och dra ut på sjön. Det om nått är väl livet på en pinne!

- Hund. Är nog den största drömmen av dom alla. Vet inte om det kommer hända eller om det ens är möjligt. Har ju min älskade gammelgubbe Frasse hemma hos föräldrarna. Jag vet hur mycket jobb det kräver att ha hund. Vet också hur mycket man får tillbaka och hur bra jag mår av de fyrbenta krabaterna. Finns inget bättre lyckopiller i livet. Alla som har eller har haft hund kan nog skriva under på det. Drömma kan man alltid göra.

Finns så mycket mer jag skulle kunna skriva om men tänker att det får räcka för nu. Som sagt, har så mycket planer för huset och livet på landet. Vi håller på att spricka här hemma av längtan!

Ha ett fint avslut på veckan!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi har kört de första kartongerna till svärföräldrarna. Heja! Två helger till, sen ska lägenheten vara tom och jag räknar ner dagarna.

Vi tog stigen längst fårstängslet ner mot huset och kikade på gården idag. Pekade och diskuterade hur vi vill ha det, vart staketet ska gå, vilket träd som ska tas ner, hur vi vill bygga ut verandan på framsidan osv.

Det är verkligen så spännande! Vårt första egna hus, vårt hem, bara vårt. Nyper fortfarande mig själv lite i armen.

Tänkte dela med mig av en lista till veckan. Har ju så sjukt mycket idéer för huset och livet i övrigt framöver. Det kan vara kul att dela med sig av!

Imorgon är det ny vecka igen. Tillbaka till jobb efter några dagar hemma med förkylning. 

Ha det fint kära ni!


Likes

Comments

Kan fortfarande inte riktigt fatta det, men papperna är påskrivna och om cirka en månad flyttar vi in i vårt alldeles egna hus. Jag håller på att spricka av längtan. Hade tidigare lovat lite bilder, så här kommer dom.

Fotona är från Hemnet-annonsen. Tänkte att jag ska lägga ut mer bilder inifrån när vi väl är på plats och börjat få lite ordning.

Likes

Comments

Tiden bara flyger iväg! Händer mycket mellan gångerna jag lyckas få till ett litet inlägg här. Har hunnit med en vecka på Ibiza, opererat mig, jobbat, storstädat, städat, städat lite till och bockat av en av två lägenhetsvisningar! Det är inte bara att sälja lägenhet, herre... Längtar tills allt är klart och det bara är inflytt i huset att se fram emot!

Veckan på Ibiza var i alla fall ljuvlig! God mat, bra shopping, mysiga miljöer och avkoppling i massor! Blev lite kär i den ön faktiskt. Vill tillbaka snart!

Likes

Comments

Lyckan är total just nu! Som jag redan hintat med på mina andra socialmedier har vi köpt HUS! Idag är papperna påskriva och klara. Det går undan nu, har inte hunnit smälta allt riktigt än. Vi är bara så himla glada! Tack för alla lyckönskningar och grattis. I december går flyttlasset. Men innan dess ska lägenhet säljas och en hel del annat fixas. Det kommer rulle framöver med andra ord. Nästa fredag drar vi även iväg en vecka till Ibiza, så här i efterhand inte världens bästa timing... Men är kanske precis vad vi behöver mitt i allt!

Ska bjuda på lite husbilder längre fram! Ta hand om er!

Likes

Comments

Det bästa med helgen:
-Få sova ut utan att ställa klockan.
-Mysa i min favoritmorgonrock.
-Höra morgonkaffet puttra och doften sprida sig i lägenheten.
-Äta frukost i soffan framför Nyhetsmorgon.

Godmorgon på er!

Likes

Comments

Hej alla! Här är semesterfirandet i full gång. Eller ja, ligger hemma i soffan med lite halsont å gör inte mycket alls faktiskt. Men det är väl det semestern är till för också? Göra ingenting, eller bara göra det man känner för.

Här är några sommarfoton från telefonen.

Har varit väldigt sparsamt med kamerabilder ett tag nu. Har inte riktigt haft inspiration eller lust tror jag, men förhoppningsvis blir det ändring så småningom.

För övrigt är jag helt fast i husdrömmar just nu. Tänker, äter, sover, drömmer hus! Vill ha en egen lantlivsidyll med djur å trädgård. Helst igår tack!

Likes

Comments

Bjuder på lite mer pics från Spanien, Benidorm. Längtar tillbaka nu när jag bläddrar igenom mina foton. Underbart ställe, rekommenderar att ta en trip dit!

För övrigt har nu årets nästa resa bokats! YEY! Spanien ännu en gång, fast nu till Ibiza. I slutet av september drar jag och min kära sambo iväg en vecka. Ska bli ljuvligt! Och gött att ha en vecka semester kvar att se fram emot när höstmörkret börjar tränga sig på.

Likes

Comments

Var snart två veckor sedan jag kom hem från min Spanientripp men bättre sent än aldrig. Här kommer några gobitar!

Om vi hade det gött? Svar: JA

Psst, det kommer mer Spanienbilder så småningom. Har många jag vill dela med mig av!

Likes

Comments

Bild från en ledig röd dag när jag och sambon gav oss ut på utflykt. Denna gång till Våckelberget. Vill dit någon mer gång. Jag är egentligen väldigt höjdrädd. Samtidigt är jag fascinerad av mäktiga utsikter. Man känner sig så fri och "on top of the world" när man blickar ut över skog och land från en bergstopp. Härlig pirrande känsla, och det sägs väl att man ska utmana sina rädslor...?

Likes

Comments

Instagram@sophia_elina