Header

Vårdagjämning, man hoppas på att vakna upp till fåglarnas kvitter och solen som strålar. Istället tittar vi ut och ser snön som vräker ner. Måndag var det ja, varken en hoppfull eller ljus sådan. Men som sagt, inte min favoritdag på veckan. Härifrån kan det bara bli bättre.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag och mina noppriga sockor ville bara kika in och önska er alla en härlig start på helgen!

Likes

Comments

Som sagt, har varit väldigt dålig på det här med att blogga ett tag. Ibland kan det bli så, annat kommer emellan. Men hörni, hur underbart är det inte att vårkänslorna börjar ta fart? Det är plusgrader och solen visa sig lite titt som tätt. För min egen del så har det varit väldigt lite utomhusvistelse och sol, hoppas att kunna ändra på det till helgen. Bjuder i alla fall på lite soliga (dock) vinterbilder så länge. Tänker mig att så fort jag får tid och vädret tillåter så ska jag ge mig ut och vårfota.

Likes

Comments

Hej! Nu var det över en vecka sen jag skrev ett inlägg. Har helt enkelt inte haft tid ork eller lust att fota. Man måste ju ha något vettigt att knäppa på för att de ska bli fina bilder! Vädret har ju inte bjudit in till några härliga vårkänslor precis. Men det är bara bita ihop, kämpa på och hoppas på att det snart visar sig något litet tecken på vår. Då ska jag ge mig ut och fota igen! Ser att ni kikar in här i alla fall och det värmer. När man minst anar dyker det nog upp någonting.

Likes

Comments

Idag var det inte bara ljust när jag gick ut från jobbet utan även solen hade vågat sig fram. Jag hoppas verkligen att energin kommer tillbaka nu när våren närmar sig. Är trött på den här vinterdvalan som vilat över axlarna sen november. Igår lämnade jag in önskan om sommarsemestern och börjar lite smått planera en resa tills dess, så det känns som det finns hopp om livet ändå!

Likes

Comments

Måndagar har inte blivit någon favoritdag för mig. Och idag var inget undantag. Huvudvärk från helvetet, om man kan utrycka sig så. Har inte blivit många knop sen jag kom hem från jobbet. Tänker därför krypa till sängs tidig ikväll och hoppas på att få sova gott inatt.

Likes

Comments

Det har varit dåligt med uppdatering här den senaste veckan. Mestadels på grund av att jobbet har varit extra krävande och slukat min ork. Hoppas på mer tid och ork över kommande vecka. Har försökt samlat lite energi i helgen i alla fall och fått en hel del sol.

Likes

Comments

Idag är en sån där grå slaskig måndag när man bara vill dra täcket över huvudet. Saknar min lurviga lilla vän extra mycket. Till helgen kanske vi ses.

Likes

Comments

Här hemma blir det söndagsmiddag och mys ikväll. Än är måndagen ganska långt borta i min värld. Tar min söndagsångest och stoppar ner  bland soporna. Där kan den gott ligga och ruttna. Tänker njuta av helgen in i det sista. Hoppas ni också gör det!

Likes

Comments

Dags att varva ner och försöka hitta lite helglugn igen. Känns som veckorna bara swishar förbi och tyvärr blir det måndag lika fort som helgen plötsligt dyker upp. Men idag är det fredag och nu ska vi njuta av två dagars ledighet. Sovmorgon är mycket efterlängtat!

Likes

Comments

Instagram@sophia_elina