Gjorde en liten söt halloween sminkning för några som kanske inte är lika mycket för det här med blod osv. Vart väldigt nöjd faktiskt och var väldigt roligt att göra! Jag har sminkat mig till ett rådjur om ni inte såg det. Skulle man köpa små öron till det här skulle det bli perfekt till halloween!

Gjorde protein pannkakor till lunch och det blev jätte bra. Använde mig av protein med smak av jordgubb, blev verkligen gott tillsammans med jordgubbar och lite sirap!

Likes

Comments


Jag har velat skaffa blogg ganska länge nu och har äntligen gjort det! Jag hoppas att ni kommer att gilla min blogg. Jag är en tjej som går ettan på gymnasiet på ekonomi linjen, jag älskar kläder och smink. Ni kommer att få se en hel del smink och kläder på den här bloggen!

Kan börja med skönhet redan nu.

Det här är en look som passar perfekt nu till hösten. Tranbärs/Vinröda färger på läpparna eller som ögonskugga är väldigt populärt nu på hösten. Dessutom finns det väldigt många snygga plagg med den färgen. Själv har jag en klänning, en kjol och en tröja i vinrött. Älskar verkligen hösten och höst modet! Visar också en bild på läppstiftet jag har på mig som kommer ifrån M.A.C och heter Brave. Om ni vill ha fler detaljer om vad jag använt mig av kommentera gärna!

Likes

Comments