View tracker

Hej!
I lördags hade vi kräftskiva med stora familjen, dvs vår familj + familjens bästa kompisar. En trevlig kväll med massor med kräftor och räkor, snapsvisor, skratt och öppelpaj. Mysigt att vara samlade allihopa, ni är så fina!  

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej hej!
Nu har jag varit på två kräftskivor och haft kul. Här kommer bilderna från den första som var förra helgen på Vickans land i Ramsdal. Det var så mysigt att vara ute på hennes land där jag varit nästan varje sommar och hälsat på sedan jag var 11 år. Jag och Lisa kom ut till kvällen efter min match, då var tjejerna mitt uppe i en lek. Vi satte oss sedan och umgicks en stund och drack lite vin innan det var dags att äta all den goda maten som Vickan & co hade gjort. Många skratt blev det när vi körde "Chipp" och det var kul att träffa alla goa tjejer. Jag och Lisa fick sova i en egen stuga och det var mysigt att prata tills jag somnade till varje gång Lisa blev tyst i en sekund, då var det dags att säga god natt. På söndagen myste vi uppe i stora huset allihopa och kollade på Harry Potter när regnet föll utanför. Sammanfattar kräftskivan som väldigt mysig. Tack alla iblandade och framför allt Vickan!

Likes

Comments

View tracker

Hejsan!
I lördags var jag på Kolmården med hela familjen, en härlig dag med fint väder. Det var mysigt att gå och titta på alla djur, åka safari-linbanan och karuseller tillsammans med min älskade familj. Den nybyggda berg- och dalbanan Wildfire var superrolig, vi hann med två åk och sista åket satte sig David och jag längst fram. Första åket skratta och skrek jag om vartannat, ett grymt lyft för parken! Dagens festligheter var inte slut där utan Oskar fixade VIP-platser på delfinshowen vilket var fantastisk, kul att få sitta så nära!!

Likes

Comments

​Några bilder från när jag hängde med Vickan i torsdags och vi köpte frappes på Espresso House och åkte ut till Sandviken utanför Norrköping och myste. En dag med typiskt svenskt sommarväder och kvalitétid med en av mina närmaste vänner.

Likes

Comments

Hej hej!
7 veckors sommarjobb på Stadium Sports Camp är nu slutfört och vilken underbar sommar jag har haft tillsammans med mina underbara kollegor. I helgen som var hade vi avslutning. Vi startade dagen med rullstolsinnebandy vilket var extremt roligt och hetsigt haha. Efteråt spelade vi en match vanlig innebandy innan vi begav oss mot bågskyttet. Det var även det jätteroligt! Skjuta pil ska jag göra fler gånger! Efter dessa aktiviteter duschade vi och gjorde oss iordning för att bege oss mot en god lunch på Asken innan vi begav oss mot Sikargården. När vi kom fram dit blev det bad, häng, kortspel, grill, mys, fest, fika, tal, dans, sång och massa härligheter med detta fantastiska gäng. Det är ett sant privilegium att få arbeta med er alla! Tack för denna sommar, vilka fina minnen ni gett mig. SSC har en speciell plats i mitt hjärta, så kommer det alltid vara❤.

Likes

Comments

​Hej!
Avslutningen av lägervecka 4 var fin fin. En underbar grillkväll i Hella & Jockes trädgård och sedan drog vi till Puls där campens stora avslutning för alla som jobbat i sommar ägde rum. Tack för en kul kväll! Bilderna talar för hur härlig den här kvällen var!✨

Likes

Comments

Älskar klänningen jag hade på dopet! Den är från Vila och jag hade en likadan fast blå på midsommar. Tyckte att modellen var så fin så kunde inte låta bli att köpa båda två!

Likes

Comments

​Hejsan!
Lördag den 23e juli döptes min systers första barn Maja. Jag sjöng "Du finns inom mig" och är jätteglad över att ha fått sjunga den fina texten till lilla tjejan. Tack för förtroendet, det var underbart. Dopet var väldigt fint och när Majas mamma Emelie sjöng och min lillasyster Moa spelade gitarr föll några tårar. Jag älskar er alla så extremt mycket, ni värmer mitt hjärta något enormt. Hela min familj var där och släkt och bästa vänner till familjen som jag även räknar som familj, bästa sällskapet. 

Likes

Comments

Den 22e juli firade vi Ebba som fyllde 22 år den 25e juli! En kväll med plockmat och mys. En härlig sommarkväll med fina vänner. GRATTIS igen gumman!!

Likes

Comments

Hej!
Bättre sent än aldrig kommer bilderna från vår After Work vecka 3. En vecka då jag var sjuk och att komma tillbaka till jobbet på lördagen och att få spendera kvällen med mina underbara kollegor gav massor med energi och pepp inför sista lägerveckan. Jag rundade av min kväll tillsammans med gänget vid tio och åkte iväg med O och hade en mysig och fantastisk kväll med pirr i hela kroppen på en brygga i månens sken. Summerar den lördagen som en av de bästa kvällarna på hela detta år och början på något nytt och väldigt fint ✨.

ER kommer jag sakna väldigt väldigt mycket. Vilken sommar vi haft tillsammans 💛.

Likes

Comments

Instagram@sophiabergman