Dagen började med att jag lämnade min lilla Tussan hos veterinären hos rakning. Hennes päls är knepig och blir väldigt tovig varje vår, hon fick en så kallad "lejonrakning", så hon är jättefin nu! Kl 14 skrev jag kontrakt på min lägenhet på rikshems kontor i Uppsala, nu är det bara att vänta till första mars när jag får tillgång till lägenheten.

Jag börjar bli riktigt nervös inför flytten, igår hade jag kalla fötter och ville skita i allt. Men jag kör, det kommer gå bra.

Likes

Comments

Idag fick jag samtal om att jag fått ett kontrakt på en delad dublett på kantorsgatan i Uppsala. Jag vet att det är tidsbegränsade kontrakt med av de jag läst och sett får man oftast bo där upp till ett år i alla fall. Jag är så glad! Bestämde mig hörom veckan att ni var det dags att flytta, att bara göra det. Jag har velat flytta hemifrån länge men gått och väntat på "rätt" tillfälle, men det existerar inte har jag insett. Så på måndag skriver jag kontrakt och om cirka två veckor flyttar jag. Läskigt men roligt ska det bli. Men det kommer gå bra, det vet jag.

Bjuder på lite fina bilder från Sigtuna. Jag och killen var där och promenerade igår. Jag älskar Sigtuna, kan se mig själv bo här i framtiden i en villa.

Likes

Comments

Igår skrev jag min första tenta i skolan. Det gick väldigt bra tycker jag, nu är det bara att vänta på provresultat! Efter min tenta åkte jag in till stan och fixade mina bryn på Rapide for brows i Mood gallerian. Mina ögonbryn såg hemska ut, hade gått en och halv månad senast jag fixade dom. Kvällen spenderades med min kille och vi köpte Sushi ❤️

Likes

Comments

Hej! Länge sedan jag uppdaterade, har inte haft så mycket att dela med mig av. Pluggar mest och pendlar, det tar all min tid just nu. På tisdag tentar jag av min första kurs, då har jag genomfört en fjärdedel av denna termin vilket känns helt sjukt. Jag måste säga att jag stormtrivs med att plugga, jag ångrar det inte en sekund att jag sa upp mig för att studera.

Denna helg har jag varit hos killen, lördagen spenderade jag i stort sett hela dagen i skolans bibliotek och tentapluggade. Idag gick vi upp tidigt och åkte in till SATS SOFO och tränade tillsammans ett tungt benpass och promenerade sedan runt i soliga Stockholm. Efter det var vi bjudna på brunch för att fira min pojkväns brorsons födelsedag. Jag är fortfarande mätt! Jag älskar mina helger med mannen i mitt liv, jag har aldrig tråkigt med honom.

Likes

Comments

Här kommer lite bilder på min nya skolväska från Sandqvist, modellen heter "Hans". Jag valde den i svart då jag redan har en stor färgskala på jackor och annat i min garderob. Den är relativt enkel i designen men läderdetaljerna i fronten och handtaget i bak lyfter den. Axelremmarna är av ett tjockare slag så banden inte skär i ryggen när ryggsäcken är tungt lastad. I väskan finns fack för laptop, min MacBook pro 13 tum får plats perfekt. Samt två andra mindre fack finns även inuti. På sidorna av väskan finns mer förvaring för tex en vattenflaska eller mindre termos om man vill. Jag känner mig ännu mer nöjd idag med mitt köp!

Ni får ursäkta mitt oändliga prat om vädret i alla inlägg men, så här fint och soligt var det runt kl 11 idag när jag tog bilderna. Och nu är det grått och tråkigt ute. Våren skynda dig tack! Nu ska jag plugga vidare. På återseende!

Likes

Comments

Min dag började med en förmiddagsföreläsning i skolan sedan åkte jag in till stan. Dagens ärende var att köpa en ny skolväska! Jag insåg förra veckan att dom väskor jag har inte funkar till att kånka dator, böcker och matlåda i. Jag fick med mig killen som hjälp. Tillslut valde jag en svart ryggsäck från Sandqvist, som kändes snygg och praktiskt. Jag älskar att ha handväska men det är inte skönt eller ergonomiskt att dra runt på på det hela veckorna.

Idag var det så himla fint väder med sol, så vi promenerade en bra bit längs norr mälarstrand idag igen, det gäller att fånga solen när den är framme. Jag har svårt att plugga dagtid hemma, så för min del är det bättre att göra något aktivt dagtid och sen åka hem och plugga. Nu ska jag laga lite middag och plugga vidare. Ciao.


Likes

Comments

Idag började jag dagen med seminarium kl 11-12 i skolan sen åkte jag in till stan och mötte upp killen vid Fridhemsplan. Vädret var underbart idag så vi gick längs vattnet från Kungsholmen in till City. Vi stannade till på Joe and the juice för lite lunch, jag älskar deras "tunacado" macka och deras "powershake"! Lite snabbt plugg hann jag med där innan vi bestämde oss att åka hem.

Resten av min kväll ska spenderas med att plugga. Imorgon blir det två föreläsningar och sen blir det helg. Har inget pass på jobbet i helgen, så jag ska bara vara hemma och plugga samt umgås med min familj.

Likes

Comments

Idag drog formellt sett min termin igång på SU. Dock hade jag ingen föreläsningar idag, men imorgon har jag det. Idag var jag hemma och pluggade, började läsa lite redan i helgen. Nu såhär i början är det så svårt att veta vad man ska läsa och hur länge osv. Jag går på magkänsla så får vi se om det blir rätt. Min kompis A kom förbi idag på lunch och te och hon ( som är också student) gav mig godkänt på mitt upplägg.

Efter en del dag instängd blev det ett snabbt ryggpass på gymmet. Nu dags att sova, kl 7 tar jag tåget mot Stockholm.

Likes

Comments

Idag var det sista dagen på jobbet. Det känns bra men det är såklart lite tråkigt. Jag kommer sakna att inte träffa mina kollegor hela tiden. Jag ska ju stanna kvar som timanställd, men det kommer bli konstigt att inte vara på Arlanda flera gånger i veckan. Och konstigt att detta inte kommer vara min huvudsysselsättning längre. Jag har lärt mig så mycket genom mitt jobb och växt som människa. Men jag är redo för nya tag och nya vanor.

Det jag kommer sakna mest är att ha uniform, jag har aldrig problemet "vad ska jag ha på mig" osv.

Likes

Comments

Hittade gamla videos idag från olika inspelningar från konserter jag medverkat på genom åren. Sången har inte en så stor plats i mitt liv längre, då jag har inte tid/prioriterar det inte. Så tänkte bjuda er på dessa klipp från min tid i Rockkören DUM (domkyrkans ungdoms musik). Första klippet är från hösten 2014 och andra från våren 2016.Likes

Comments