Forleden dag siger P "øøøh hvornår laver du så et blogindlæg om mig?" Og min reaktion var at jeg vidst begyndte at grine, og synes han var lidt fjollet.

Nå men det jo faktisk rigtigt, for selv Mollie vores hund har sit eget indlæg, og P og jeg har trods alt været sammen i 8 år, så han burde jo få sit eget indlæg, right?
Så nu er det vidst på tide, at introducere jer for "P" som faktisk hedder Patrick.

Hvem er Patrick så?


- Han er 27 år, snart 28

- Han er 1,70 cm høj (han vil nok hade mig for at oplyse jer om det 🙈)

- Kæmpe fodbold freak(fodbold i tv, spiller fodbold og spiller manager)

- Han er Brøndby fan og Liverpool, men indimellem er jeg i tvivl for vi ser ligeså mange fodboldkampe herhjemme hvor hverken Brøndby eller Livingpool spiller??🤷🏼‍♀️

- Han arbejder som logistik koordinator og er damn good at it!

- Han har sammenlagt arbejdet i vuggestue/børnehave i ca. 3 år og er SÅ god til børn

- Han har enormt mange og tætte venner

- Har en pokkers god selvtillid og tror altid på sig selv og egne evner

- Et stort og varmt familiemenneske som giver masser af kærlighed og kan rumme nærmest alle typer mennesker

- Verdens bedste far til både Alberte og Mollie, selvfølgelig ❤️

- Han hader edderkopper, og skriger som en lille pige når han ser dem(Ups det kom jeg altså lige til at nævne)

- Han elsker stegt flæsk og persillesovs

Og hvordan ser han så ud ham P?

Ja her er han så! Han er da ok pæn ikke Hihi..

Vores forhold


Patrick og jeg har været sammen i 8 år. Vi mødtes første gang i garderoben på buddy holly i Roskilde. Patrick arbejdede der først, og da jeg så fik job stod Patrick for at "oplære" mig en af de første gange jeg var der. Og magien opstod. Jep, på ingen måde særlig romantisk, og så alligevel lidt synes jeg.

Faktisk var min allerførste tanke da jeg mødte Patrick: "ham der gad jeg godt have børn med engang" og vupti 8 år senere sidder jeg på nuværende tidspunkt med vores 4 måneder gamle datter i armene. Det er da vildt ikk?!

Men vores forhold har ikke altid været en dans på roser, og da vi mødtes på daværende tidspunkt begge kun var 19 år, så var der helt klart en masse rod i begge vores unge hoveder. Så dengang var det lidt on/off i en periode, men det jo heldigvis længe siden nu, og dengang fandt vi netop ud af at vi altså ikke kunne undvære hinanden. Hvilket jeg er lykkelig for. En af mine livs bedste beslutninger.

Det som jeg elsker ved vores forhold er, at vi igennem så mange år kender hinanden helt til fingerspidserne. Vi ved nærmest hvad den anden tænker, og så er vi bedste venner.
Vi ved når vi skal trøste/give plads. Vi har ikke behov for, at vise andre hvor meget vi elsker hinanden. Forstå mig ret vi elsker hinanden højt og kan ikke undvære hinanden, men når vi er til fødselsdage og andre ting ude har vi ikke behov for at holde om hinanden, kysse, holde i hånden osv. Vi ved 100% hvor hinanden er hvis vi får brug for det.

Selvom vi har været sammen i 8 år faktisk aldrig været alene på ferie sammen, bare os 2🙈 Jeg tror at hvis vi virkelig havde behovet havde vi prioriteret det højere. Og vi er nok ikke de typer mennesker, som har brug for at opleve verden inden vi slår os ned og laver familie(og det i såfald for sent haha).Vi glæder os dog til at skulle campere Danmark tyndt med både Mollie og Alberte som en familie forhåbentlig fra næste år og mange år frem.

Vi kan grine sammen over stort set alle ting, og Patricks humor er fantastisk, og vi elsker at have det sjovt sammen.

Jeg synes han er verdens bedste kæreste og far og jeg er sikker på han også bliver verdens bedste mand. Når altså hans knæ holder op med at gøre så ondt...host host(og det selvfølgelig ikke derfor jeg laver dette blogindlæg haha)

Håber I alle blev lidt klogere på P og vores liv sammen.

Ha en dejlig dag og TAK fordi I læser med🌿

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

4 måneder er gået. 4 måneder siden vores liv ændrede sig for altid. 4 måneder siden vi blev beriget med mit absolutte yndlingsmenneske.

Der sker jo så pokkers meget hele tiden med de små, og klichéerne presser på nu. Men det er altså vildt hvor hurtigt tiden går.

Alberte er den skønneste, dejligste, sjoveste og en egentlig meget mild pige, som dog siger "til" hvis noget ikke passer hende 😅 Hun er generelt en grinebidder og har meget let til smil. Og det elsker jeg!

Noget af det der betyder meget for mig er, at hun er så højt elsket ikke kun af P og jeg, men også af hendes mormor, morfar, moster, andre familiemedlemmer osv. Osv. Og det er bare så skønt at se, at hun kan genkende langt de fleste og gerne vil være hos dem. Min mor, far og søster er her meget tit og vi er ofte sammen, faktisk flere gange om ugen. Og der er det altså helt sikkert! Hun ved 100% hvem de er også selvom hun kun er 4 måneder. De får jordens største smil når hun ser dem. Årh så smelter ens hjerte altså.

Det er så dejligt at se hende og være med i hendes udvikling. Det er dog også skræmmende, at tiden flyver afsted og selvom jeg forsøger at nyde hvert sekund, så synes jeg alligevel at tiden går alt for hurtigt. Kan slet ikke forestille mig ikke at gå hjemme med hende og Mollie 😱


Jeg har samlet en række billeder fra hun blev født til nu. Vores lille store pige.

Kan I have en dejlig aften og tak fordi i læser med 🌿

Likes

Comments

I går blev der afholdt et IG event i fælledparken nemlig IG hygge 17!
Jeg selv samt @valdemarsmor, @daniellasliv, @livasm og @ninaclaires var torvholdere til arrangementet og har brugt mange timer og slidte fingre af at skrive frem og tilbage, skaffe sponsorer, finde lokation, dele præmier osv osv.

Dagen forløb super fint, og virkelig mange mødte op. Mange flere end vi turde håbe på! Det var super fedt med den kæmpe opbakning, og skønt at alle bare slå sig ned på tæpper og spiste medbragte madpakker og vigtigst af alt fik mødt deres "ig venner" og set de søde "ig børn".

Udover at man kunne møde dem man skriver med dagligt, havde vi fået en masse sponsorer til at sponsorere nogle fede præmier!
De skal have en kæmpe kæmpe tak for uden dem, var alle gået hjem uden noget. Sponsorerne var:Der var også goodiebags til alle de fremmødte fra:

- Loukrudt
- Minifabrikken.nu
- Confettiandco

Likes

Comments

D. 17/6-17 blev vores lille guldklump døbt og fik sit fine navn. VI havde en fantastisk dag, og A klarede dagen så fint.

Forud for dåben ligger mange måneders forberedelse. Faktisk var jeg så småt gået igang allerede inden hendes ankomst(man er vel planlægnings freak). Nå, men tema, farver, mad, kjole osv. var ting jeg allerede begyndte, at planlægge/tænke på før hun blev født, og kort til efter hun blev født fik jeg lavet invitationer og sendt ud.

De endte med at se sådan ud

Jeg har fået mange spørgsmål og kommentarer til indbydelserne, så tænkte lige jeg ville fortælle hvor og hvordan de er lavet.

Egentlig er det ret simpelt. Jeg købte pap i bog og ide og så bestilte jeg billederne i retro stil HER

De koster kun 1,19 kr. stk. så synes det er ret billigt og så får man nogle fine billeder, som er skarpere end hvis man selv printer.

Pynten til selve dåben har jeg tænkt meget over. Jeg er rigtig meget fan af, at have en rød tråd, når jeg arrangerer ting, og min tidligere "karriere" som marketing/event koordinator har nok gjort, at jeg altid tænker på en helhed og tænker hele vejen rundt, når jeg skal arrangerer noget. Det må være en arbejdsskade?

Anyways så ville jeg gerne have at temaet skulle følge invitationerne og omvendt. Det er måske ikke alle, som tænker/tænkte over det, men jeg er selv en type som lægger mærke til detaljer, så sådan skulle det selvfølgelig være til A's dåb.

Det meste af pynten er købt som Festissimo shop, som jeg synes har den fineste og bedste webshop til sådanne arrangementer. For at køre videre fra invitationen, brugte jeg sølv, grå og lyserød som basisfarver og så var stjernerne også en vigtig faktor. For selvfølgelig er A vores lille stjerne :)

Bordpynten skulle således rumme disse farver og derfor pyntede vi synes jeg selv rimelig simpelt og med nogle enkelte pom pom´er over bordene. De kan findes HER

Bordkortene har jeg også fået mange spørgsmål om, og ligesom invitationerne valgte jeg at købte billeder hos smartphoto.dk

Hver gæst fik deres eget personlige bordkort, så ingen af bordkortene var ens. Det var et kæmpe hit, og folk synes det var sjovt, at kunne få deres bordkort med hjem.

Alle gæsterne skulle også skrive på denne fine gæsteplakat, som @Mayamyzkidz havde speciallavet til A, så den passede til temaet. Så kan A altid se og mindes hvem der var med til hendes første store fest.

Ingen barnedåb uden en candybar. Først havde jeg egentlig ikke tænkt mig at lave en, men jeg blev "lokket" og fristet, og så synes alle faktisk at slikket var mega godt. Et lille tip: vi købte slik i Sverige(Malmø). 2,5 kg. kasser som vi købte 6 af og det blev kun 350 kr.

Så koster turen derhen selvfølgelig lidt, men vi lavede en tur ud af det, og hyggede os med det. Og så har de så mange varianter og i de rigtige farver(lyserød og sølv). Jeg synes det blev ret fint.

Udover candybaren var vi så heldige, at en rigtig god veninde lavede den flotteste dåbskage. Den var såå smuk og smagte fantastisk!

I det rum hvor vi ikke spiste havde vi også pyntet op med pom pom'er, balloner, billeder osv. alt sammen i de samme farver. Ved siden af candybaren var gavebordet, som endte med at fylde nærmest hele bagvæggen(nedenstående billede viser lidt af gaverne). Vi måtte låne en trailer da vi skulle hjem, så vi kunne få det hele med ;)

Der er også flere som har spurgt til hvilke gaver A fik osv. og om jeg ville lægge hendes ønskeseddel op. Så her kommer det, samt billeder af nogle af alle de flotte gaver.

Forslag til ønsker:

* Design letters service

* Liewood rygsæk

* Liewood stofbold

* Mamamemo legemad

* Ohh noo dukkevogn

* Ohh noo træklodser

* Cam cam junior tæppe

* Junior sengetøj fra: Homeyness, Konges sløjd, Soft gallery

* Bobles elefant, marmor

* Bobles kylling eller fisk

* With white barnets bog

* Boldbassin

* BRIO legetøj

* Bella Betsy hoppeko

* Fjällräven rygsæk

* Gyngehest

* Smykker

* Historie og sangbøger

* Diverse tøj i Sofie schnoor, Marmar, Noa noa

I er mere end velkomne til at spørge mig, hvis I har spørgsmål eller lign. til nogle af tingene.

Kan I have en dejlig dag.

Knus Catja

Likes

Comments

Lørdag d. 17/6-2017 fik Alberte sit navn. Vi havde den dejligste dag og en dag vi aldrig vil glemme. Hun var en stjerne i kirken. Hun var vågen hele tiden og snakkede med når præsten snakkede, til stor underholdning for gæsterne.

Min tvillingesøster var gudmor og bar Alberte på flotteste vis. Vi har aldrig været et sekund om hvem der skulle være Albertes gudmor, og mit hjerte revner af stolthed når jeg ser de to sammen ♡
Moster/gudmor Carina holdte en flot tale for hende. Og hold nu op det var svært at holde tårene tilbage fra både P og jeg. Synes generelt jeg var en følebamse den dag. Men jeg er så smaskforelsket i Alberte og vores lille familie og d. 8/3-17 vil altid være den ABSOLUT vildeste dag, og at hun endelig fik sit navn er bare så stort! ♡

Flere har kommenteret og spurgt til pynt osv. Til dåbsfesten samt vores gaveønsker. Så tænker at lave et indlæg en af de nærmeste dage ang. Tanker omkring tema/dekoration/pynt og måske ønskeseddel/hvad hun fik af gaver hvis nogle kunne være interesseret i det?

I disse dage flader vi ud og lader op i sommerhus på smukke Fyn. Kan I have en fantastisk aften.

Knus Catja

Min mor, far, gudmor, P, jeg og Alberte og Albertes faddere

Den sindssyg smukke kage, lavet af en af mine gode veninder. Mums den smagte godt

Lidt af bordene og gavebord

Likes

Comments

Jeg "plejer" at sige(ja okay jeg er begyndt at sige), at rækkefølgen ser sådan ud herhjemme:

1. Baby

2. Hund

3. Far

4. Huset

5. Haven

6. Måske mor

Og det er altså virkelig sjovt, som ens rolle som menneske bliver anderledes og ændre sig når man får et barn.
Det er selvfølgelig en del af gamet, og jeg har hundrede procent selv valgt det. Så ingen brok herfra. Men det at have haft tid til en selv og at have prioriteret sig selv højt til at jeg nogen gange glemmer om jeg mon selv er til stede kræver lidt tilvænning. Tænker at en del mødre kan genkende nedenstående:

Herhjemme er der selvfølgelig kommet en ny chef i huset. A styrer jo stort set alt.
Hvornår mor skal i bad, hvornår mor skal have mad, hvornår mor må gå tur med Mollie osv osv.
Og hun klarer jobbet som chef ganske fremragende skulle jeg hilse og sige.

Så er der hunden, vores kære Mollie. Eeeeelsker at "kalde" (hun kan gø meget insisterende på sin mor) ude i haven for der er altid en bold eller en bamse som vi selvfølgelig kan lege med. Derudover skal der, vand, mad og gå ture til. Hun er nu også en ganske udmærket chef, indimellem kan A og M næsten lave en konkurrence om hvem der mon kan få mors opmærksomhed først.

Nå så kommer vi til husets herre. Herhjemme er vi nok rimelig gammeldags, hvilket passer os begge to godt så ingen problemer der. Mor passer hus og baby og far går på arbejde, bum!
Godt nok kommer P på 3. Pladsen herhjemme, meeeen mad skal der jo også til efter en lang arbejdsdag, tøjet skal vaskes, skjorter stryges (argh det halter måske lidt pt), aftaler arrangeres og indimellem skal håret klippes. Jeg er ikke frisør, men erfaren hunde og heste-klipper og det er åbenbart godt nok.

Såååå kommer vi til mig! Eller måske lige haven og huset først. Men når de to ting er klaret så er det min tur. Og jeg kræver faktisk ikke så meget længere. Bare et bad på 5 min, et halvt sæde i bilen(vi har en lille bil og A har forsædet, Mollie flader ud på bagsædet, P kører bilen og mig? Ja jeg sidder som regel på bagsædet med en hund i skødet og et barnevogns stativ ved fødderne), 1 portion aftensmad og indimellem en lille lur måske bare på 20 min.

Som I kan se kunne vi ikke have det bedre, og jeg er lykkelig for mit nyt liv, og ville ikke bytte det for noget andet. Så længe mine 3 kærligheder bare har det godt er jeg glad, og så skal der nok engang blive plads til lidt "mor tid". Imens tager jeg lige 5 min på sofaen, selvfølgelig med hunden liggende ovenpå mig 💁🏼

Kan I have en fantastisk onsdag allesammen.

Knus Catja

Se dem lige! Så søde når de bare ligger der stille og roligt uden at kalde på mor🙈

Likes

Comments

Ingen blog uden Mollie.

Vores dejlige Golden retriever Mollie på 2,5 år som vi elsker over alt på jorden. Selvfølgelig kan jeg ikke have en blog, og ikke fortælle jer lidt om hende og hvad hun betyder for os. For det er ikke små ting. Hun er en hund, men den dejligste ven og en del af vores familie. 


Hun er møg forkælet, sover i sengen, må være i sofaen, ordner tallerkener i opvaskemaskinen, tigger ved bordet. Faktisk gør hun alt det som de fleste ikke vil have en hund gør. Forskellen er bare at hun er den mildeste, roligste, sødeste og kærlige hund, som ikke kunne gøre en flue fortræd(hun kigger kun på dem, og tror egentlig ikke hun kan fange dem 😂).
Vi har ALDRIG hævet stemmen overfor hende eller skældt hende ud. Hun er opdraget med kærlighed og tillid. Jeg mener skældud er helt unødvendigt, og skaber splid fremfor tillid.

Vi får altid så mange komplimenter når hun er med os(hun er nærmest uanset hvor eller hvad vi skal), for hendes imødekommenhed og rolige væsen, som hverken hopper op eller ikke vil snakke. Hun sætter sig pænt ned og giver dem pote, hvis de vil snakke og ellers så går hun ved vores side.

Jeg kan slet ikke undvære hende og tanken om hun en dag ikke er her mere... den ja er faktisk helt ulidelig og får tårerne til at presse på. Heldigvis kan vi forhåbentlig se frem til en masse skønne år med vores 2. Guldklump, og nøj hvor jeg glæder mig til at se vores 2 piger vokse op sammen ❤️

Facts om Mollie:

- Hun elsker sine bamser og mest dem fra Ikea
- Hun hader forandringer. Hvis vi fx. har ændret på noget i huset eller flyttet et tæppe eller lign.
- Hun er jordens største nussehoved
- Hun har været udstillet 2 gange og hhv. Blevet nr. 1 og 3
- Hun elsker at træne (vi har gået til rigtig meget hundetræning)
- Hun nægter at gå med på aftentur før bordet er ryddet af og tingene er i opvaskeren(opvaskeren er Mollies job)
- Hun elsker at bade
- Hun hader at køre i andre biler end de to biler vi har
- Hun hader fyrværkeri
- Hun skal skubbes/hives/lokkes ud af sengen hver morgen når Patrick skal gå morgentur med hende
- Hun gider ikke spise sin egen mad, men vores mad ryger helt fint ned 🙈

Hun ligger sig altid der hvor barnevognen står ❤️

Likes

Comments


Advarsel! Klichéerne vil højst sandsynligt stå i kø i dette indlæg, så er du advaret.

A er i dag 11 uger gammel kl. 20.24 præcis og jeg tænker det er på sin plads at del evaluere min nye titel som mor.

Det er på ingen måder hvad jeg forestillede mig, og alligevel alt det jeg forestillede mig.

Udvikling
At se et lille menneske udvikle sig, mit lille mini menneske er så vildt! Må indrømme at før jeg blev gravid og så andre skrive hvor vildt de synes det var at nu kunne deres lille mus grine, tage fat i legetøjet, kravle osv. Osv. Synes jeg det var lidt mærkeligt. For hey selvfølgelig kan babyer/børn mere og mere, det er jo livets gang og vi har jo alle været der.

MEN helt ærligt så er det bare så fantastisk! Jeg revner at stolthed når hun bare gør de mindste ting hun ikke før har gjort. Jeg hopper, danser og laver fjollede ansigter for, at få hende til at smile og grine. Og det er lige fantastisk hver gang hun smiler til mig. Hun er heldigvis en utrolig smilende lille pige allerede, så jeg får masser af smil hele dagen. Aaaarh så skønt.

Så ja det er helt utroligt og fantastisk at se en lille bebs udvikling.
Og ja ved jo godt hun kan alt det alle andre børn også kan, men lige når hun begynder på nogle nye ting tænker jeg "ej det tror jeg da kun hun kan" 😅 Ja ja ego moderen kommer lige op i mig, men hey hvilken mor har ikke tænkt sådan om sin lille baby?

Hausfrau
Jeg havde en forventning om, at jeg ville elske den hjemmegående husmor titel. Og det er fuldstændig som jeg forventede. Jeg elsker det! Og kunne sagtens gå herhjemme med hende til hun bliver 18 år. Overdrivelse fremmer forståelse, men jeg er vitterligt glad for mit nye liv som hausfrau.
Folk siger hele tiden "ja ja når der er gået et halvt år så vil du gerne have hende afsted i vuggestue/dagpleje, og vil have tid for dig selv". Try me!
Selvfølgelig kan jeg da indimellem mærke, at jeg ikke har så meget "mig tid", og det kunne da være rart hvis jeg bare kunne tage et dejligt langt bad i stedet for, at kaste shampoo og balsam i håret og desuden kun tørre et par totter hår med føntørreren hvis jeg er heldig, men alligevel så gør det mig ikke så meget, jeg ville stadig ikke bytte det ud.

Søvn
Folk sagde også til mig inden vi fik A, at søvn er ikke eksisterende med et barn. De har ret. Surprise. Men vi er heldige og har fået en lille pige, som allerede har sovet igennem flere nætter. Selvfølgelig er den lange sammenhængende søvn long gone. Dog er det faktisk kommet bagpå mig hvor frisk jeg ofte er. Jeg har ikke behov for en lur hver dag, og ofte hvis jeg prøver, kan jeg ikke sove. Meeen måske hvis jeg læser dette indlæg om et år, at jeg er kommet på andre tanker.

Kærestetid
Både P og jeg er kommet godt ind i forældrerollen, hvilket jeg også havde forventet, og det er egentlig faldet os begge meget naturligt. Selvfølgelig er der knap så meget "kærestetid"(og det vidste jeg jo også godt inden), men som jeg siger til P "Vi har haft 8 år til at gå og holde i hånd og kissemisse". Det skal der nok blive tid til igen, og vi kender heldigvis hinanden så godt og ved hvor hinanden står, så det slår os ikke ud.

Så alt i alt 5 ud af 5 stjerner til mor livet!

Kan I have en dejlig aften alle sammen.

- Catja

Likes

Comments

Lige fra starten af, da jeg begyndte, at indrette Albertes værelse faldt jeg over Villavejen på Instagram. Jeg blev meget hurtigt fanget af deres store udvalg af interiør til børneværelset.
Hvis I ikke allerede kender til Villavejen og deres fantastiske produkter så skal I helt klart se med her, når jeg deler billeder af hendes "villa" værelse længere nede.

Det var vigtigt for P og jeg, at lave hendes værelse klar, så hun havde det før hun blev født, og så alt var helt klar til hendes ankomst. Vi vidste naturligvis godt, at hun jo ikke skulle bruge det til at lege i, men vi synes hun skulle have sin egen "base". Desuden har jeg læst mig til, at jo mere tid man bruger der, hvor hun engang også skal sove selv, jo nemmere bliver det når den tid kommer.

Der er siden hen blevet tilføjet og fjernet ting, og nu er jeg efterhånden rigtig godt tilfreds. Nu er det kun hendes pusleplads, som liiiiige mangler en make-over. Det viser jeg billeder af, når jeg har fået det lavet færdigt.

Både P og jeg synes det er det hyggeligste rum i hele huset, og vi bruger mange timer derinde. Det er også det rum i huset, hvor jeg bruger meget tid på indretning. Jeg går efter de afdæmpede farver såsom træ, hvid, grå og så tilføjer jeg pudder/lyserød for at gøre det lidt piget. Man må godt kunne se vi har en pige i huset synes jeg ;)

Som sagt går jeg rigtig meget op i at skabe en hyggelig base til Alberte selvfølgelig med en masse praktiske løsninger, men også ting som pynter og så hun har noget at kigge på. Selvom hun stadig kun er 2 måneder kigger hun dagligt rundt på alle tingene på væggene osv. så jeg er sikker på, at udover at Villavejens ting er dekorative, så er de også med til at udvikle hende. Win win ikke??Den fine husseng er lavet af en sød tømmer jeg fandt på facebook. Den er vi rigitg glade for, og den er selvfølgelig pyntet med hendes navn og "Hope Faith og Love" skiltet fra villavejen som I kan finde her
Det fåes både i egetræ og kan males på bestilling.

De fine hyldefronter fåes i mange forskellige varianter og er virkelig lette at sætte på hylderne fra IKEA. Jeg glæder mig til at vi får nogle flere bøger, og skal til at læse godnathistorier for Alberte når hun bliver lidt større. I kan finde alle hyldefronter her

Det super fine ur kan hun have i mange år frem, og jeg glæder mig til når hun skal lære klokken at kende ved hjælp af dette luftballon ur. Man kan få mange forskellige ure og i mange farver også i egetræ, så der er noget for en hver smag. Se her

Selvfølgelig skal en pige have sin egen garderobe. Jeg har valgt at indrette det i det ene hjørne. Og så var det jo genialt at Villavejen har de her fine egetræsbogstaver, som passer så fint til. Egetræsbogstaverne kan bruges på mange forskellige måder, det er kun fantasien der sætter grænser. De kan findes her

Endnu et eksempel på hvor egetræs bogstaverne kan bruges.

Jeg har hele tiden vidst, at Alberte skulle have en fødselstavle, så da jeg så Villavejens dekoplader så vidste jeg lige hvordan de skulle bruges. Det blev til dette fine alternative fødselstavle med hendes for-bogstav, fødselsdato, hvad tid hun er født, vægt og længde ved fødsel.
Villavejen tilbyder et hav af de her dekoplader, og der er rig mulighed for at sammensætte det lige det man vil.
Vi har både dekoplader som fødselstavle, og med hendes navn ved sengen og hendes legeområde i stuen. Alle 3 steder er det lavet på forskellige måder. Elsker kreative og fleksible løsninger!

Derudover skal en lille pige da også have sit helt eget pyntespejl. Her er den fineste detalje tilføjet og gør det meget personligt synes jeg ved det indgraverede "A".

Dekoplader her pyntespejl herI forbindelse med dette indlæg har jeg været så heldig, at jeg må forkæle en af mine følgere på Instagram med 5 valgfrie dekoplader efter eget ønske. Se mere på min instagram profil og deltag. Konkurrencen slutter onsdag d. 28/5 og er sponsoreret af Villavejen.


Kan I have en dejlig weekend allesammen :)

- Catja

Likes

Comments

3 ting i ikke vidste om mig:

1.
Jeg har en tveægget tvillingesøster Carina, som arbejder som politibetjent og hun er bad ass til det! 

Min mor og far vidste ikke de ventede tvillinger før 20 dage før termin. Jeg lå i siden, fordi Carina havde taget al pladsen foran i maven(sikke en søster). Vi er meget forskellige og alligevel så ens. Vi er hinandens bedste venner, og hvis hun er ked af det er jeg ked af det og omvendt. Vi deler alt sammen, og vi forstår hinanden på en måde som andre ikke gør. Hvis jeg synes der er en der ser fjollet ud(ja indimellem dømmer vi nok lidt 🙈Sorry...)så skal jeg kun lige kigge på Carina og så ved hun lige hvad jeg mener, og så griner vi sammen.

2.
Min far er 73 år og arbejder stadigvæk, og er faktisk den der arbejder mest af os alle, han arbejder 10 timer HVER dag! 🙌🏻 Han ved stadig ikke hvornår han går på pension. Han er desuden far til 4, så udover Carina har jeg en halv storesøster og halv storebror. Min storesøster har 3 børn, hendes ældste barn er kun et år yngre end Carina og jeg. Så ja jeg er moster til en på 26, en på 23 og en på 18 år. Well?
Det er jo bare et tal, og jeg synes ikke alder har en betydning.

3.
Jeg led af angst da jeg var yngre (fra jeg var 10-15 år ca.) og min mor og far brugte mange penge på psykolog til mig dengang.
Min angst kom sig af, at vi desværre gik i en dårlig børnehave hvor lederen(det har senere hen vist sig at hun var psykisk ustabil og børnehaven blev lukket og hun blev bortvist), mente at jeg som 3 årig ikke spiste nok mad og var kræsen. Hendes løsning var at hun "tvangsfodrede" mig. Jep det lyder SÅ mærkeligt i know, men den dag i dag, husker jeg stadig tydeligt hvordan hun flere gange forsøgte, at stoppe mad jeg ikke kunne spise i munden på mig, med det resultat at jeg kløjs i det og selvfølgelig begyndte at græde. Jeg kan blandt andet ikke spise appelsiner i dag, som var en af de ting jeg tydeligt husker hun proppede i munden på mig, så jeg var ved at blive kvalt.
Det var nok mere overgrebet end det var maden, men i hvert fald betød det at jeg var så bange for i mange år, at voksne skulle tvinge mig til at spise mad jeg ikke kunne lide, at jeg ikke var med til diverse arrangementer og fødselsdage i Folkeskolen. Min søster Carina fik fortalt det til min mor og far en dag(vi var kun 3 år!), og da de fandt ud af hvad de gjorde "ved mig" blev vi selvfølgelig taget ud af børnehaven og min mor gik til kommunen og kæmpede i flere år for at få hende fyret. Jeg bebrejder selvfølgelig ikke min mor eller far for det, hvor skulle de dog vide det fra, at vi gik i sådan en dårlig børnehave. Min mor gjorde så meget for at få lederen "straffet" og hun er stadig den dag i dag ked af hvad jeg blev udsat for. Jeg tænker sjældent over det mere, men Alberte skal i hvert fald aldrig tvinges til at spise mad hun ikke kan lide, og jeg taler af erfaring for den dag i dag spiser jeg nærmest ALT!

Det var 3 meget ærlige ting om mig, den sidste meget personlig, som meget få faktisk ved, men det er en del af mig, og det er ikke noget jeg skammer mig over på nogen måde!

Kan I ha en dejlig aften
- Catja 👌🏻

Ok det billede er ikke helt nyt🙈 Jeg er den fjollede og Carina den seriøse type som altid har passet på mig.

Og så lige et billede af min far. Jeg synes altså han holder sig temmelig godt 😉

Og så lige et billede af Carina og jeg da vi var små. Kan I se hvem der er mig og hvem der er Carina?

Likes

Comments