Jag glömde skriva en hemsk grej som hände igår, när jag skulle gå till jobbet så gick mina älskade hörlurar sönder. Haha paniken som uppstod, vart super deppig och visste ej vad jag skulle göra. Men fick gå till affären och köpa ett par nya helt enkelt då jag ej överlever utan dom.

Så jag bytte faktiskt färg den här gången, dom bruna är snyggare med guldetaljer.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det jag har lärt mig hela livet är hårt arbete = resultat.

Och jag har nu fått Fastanställning på hemtjänst lönnen, alltså lyckan. Jag kommer jobba 50% dvs kvällar och helger. Jag kommer kunna ta fler pass men jag har garanterat 50% och fast månadslön. Det är dröm för mig som studerar, att veta att jag kommer överleva varje månad. För förut när jag jobbade åt bemanningen så är det osäkert om jag kommer några timmar en viss månad osv.

Jag vet att det här inlägget blev väldigt rörigt men ska sammanfatta det hela.

Jag har fått tjänst på Lönnen from 1 november, jag är överlycklig.


Likes

Comments

Hej!

Förlåt för att jag har uppdaterat så jäkla dåligt men när jag både har jobbat och praktiserat sen i torsdags så har jag inte haft någon tid över.

Idag har varit en bra dag, förutom min brist på sömn. Jag var på lönnen mellan 07-15 sen åkte jag till Julia och vi käkade på Waynes och sedan åkte vi och kolla på Algots barngympa. Super roligt, han är så duktig. Sen åkte vi hem till Julia och vid 20:00 kom Anja och bjöd på kladdkaka, drömmen. 💗


Likes

Comments

Tänkte berätta om när jag fick träffa mina stora idoler Rae sremmurd förra året. Var beredd på mycket text.

Jag har lyssnat på Rae sremmurd väldigt länge, när de bara la ut låtar på tex Youtube och sound Cloud. Jag kan varje låt och lyssnat på allt som de har gjort. Och min största dröm har ju varit att få gå på en av deras konserter. Och förra året hade jag turen att de kom till Sverige och hade 2 konserter.

Jag har sedan snapchat kom ut haft swae Lee och Jay på snap. Jag har följt dem och även snapat med dem och tjatat på att dom ska komma till Sverige och i juli förra året när jag satt på jobbet i Sundsvall så fick jag en snap av Jay. Jag skrev av ren lycka, de som stod var - We are coming to sweden, its going to be lit and be fucking ready. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen, jag ringde till Stina att hon skulle söka ledigt direkt när vi hade fått datum. Vi båda fick ledigt och vi skulle sova på hotell både i Göteborg och i Stockholm.

Vi åkte ner dagen innan konserten i Göteborg, jag var så taggad så jag knappt kunde gå. Vi ställde oss först i kön cirka 4h före innan insläppet skulle bli. Vi hamna först, jag snapade till Jay och sa att jag var där. Han skrev att jag skulle ha telefonen redo efter för då skulle de bli efterfest. Konserten var helt jäkla grym, de tog upp min telefon på scenen och filma osv. Men när det var cirka 2 låtar kvar så stod min telefon. Jag hade ingen laddare och Stina hade inte deras privata snap som jag hade. Jag hade ren panik, vi stannade inne en stund och sedan gick vi ut ur klubben och var precis på väg att gå hem när jag ser deras turnébuss så jag sa till Stina att vi måste gå dit och kolla. Och mycket riktigt, efter bara några minuter så kommer deras manager ut och börjar snacka med oss. Jag berättade att jag hade kört i 7h för att se dem och han sa vänta jag måste hämta grabbarna. Precis då blev min dröm sann.

Vi festade med dom tills morgontimmarna innan vi gick hem, vi bestämde att vi skulle ses i Stockholm cirka 5h innan deras nästa konsert för att förfesta osv och det gjorde vi, vi såg även deras konsert och då hände det sjukaste. Mitt under en låt så kommer en av deras livvakter som jag hade träffat förra gången vi såg dom och sa till mig argt att jag skulle hoppa över till han. När jag inte förstod vad han menade så lyfte han över mig och sedan upp på scenen där Jay vinkade att jag skulle ställa mig bakom han. Så jag såg dvs 90% av spelningen från scenen. Sedan efterfesta vi med dom i flera timmar. Det var så sjukt, jag gick på moln i flera veckor efter det här.

Tyvärr fick vi inte ha med oss mobiltelefon när vi var i deras buss men jag har en hel del bilder utifrån.


Likes

Comments

Idag har min släkt varit här hos mig och firat min födelsedag som var i torsdags.

Jag hade väldigt trevligt och fick jätte fina presenter även fast jag inte hade önskat mig något speciellt förutom dammsugare och en mikro. Haha lite tråkiga önskningar men jag har saknat en mikro nu när jag bor här och det är jobbigt att åka ut till Ljusne varje gång jag vill låna en dammsugare.

Fick även träffa min brorson idag, han bor här i Söderhamn men jag hinner inte träffa dom så mycket som jag skulle vilja. Tack alla för mina fina presenter 💗

Ps, tomten jag fick är av farmor och den har hon målat helt själv. Älskar att få sånt som man har lagt ner tid på och gjort helt själv. Fina farmor.

Fler bilder kommer och i bättre ordning men nouw bara krånglar när jag försöker lägga upp bilderna, de blir suddiga och ja allt bara krånglar..

Likes

Comments

Det som gör att jag orkar jobba så mycket som jag gör är all uppskattning jag får av alla jag hjälper när jag jobbar på hemtjänsten. Jag har bara varit där i 2 veckor och alltså jag får sån energi av det, såklart jag är trött för att jag sover lite och rör på mig hela tiden men den psykiska energin jag får.

Måste berätta om gårdagen och idag, jag har en som jag har varit hos många gånger och igår när jag kom dit så var hon så glad. Jag hade 2 besök där och varje gång jag kom så sken hon upp som en sol. Och när jag sa att det var jag som hade morgonbesöket dagen efter så frågade hon om jag inte kunde dricka lite kaffe med henne på morgonen och det sa jag att jag absolut skulle göra. När jag kom dit tidigt på morgonen idag så hade hon klivit upp 1 timme före det hon brukar göra och dukat i ordning en stor frukost och kokat kaffe. Jag mötes av en stor kram och vi satt och drack kaffe en stund. Hon sa att det var de roligaste hon hade varit med om på väldigt länge och att jag gav henne energi och gjorde dagen mindre långsam. I vanliga fall så är det vi som gör frukost osv men hon hade samlat all kraft för att hon ville vissa uppskattning till mig för att jag kom dit och hjälpte henne.

Jag önskar att jag hade den tiden varje dag, att kunna ta en kopp kaffe och sitta och prata en stund men tyvärr så har jag inte det. Vi har pressat schema och många som behöver våran hjälp men att det där lilla kan ge så mycket. Det gör mig så glad och alldeles varm i hjärtat.

Likes

Comments

Hej!

Jag är helt slut och har ett 2 pass kvar innan jag får sovmorgon och lite ledighet. Gårdagen var så tuff men rolig, jag somnade i soffan direkt jag kom hem.

Idag har jag jobbat 07-11 och sedan åkte jag hem och sov plus åt med mamma och pappa. Började jobba igen klockan 15:50 och slutade vid 22. Hassan från jobbet körde hem mig pga rädd för alla clowner haha. Så nu har jag precis duschat och somnar vilken sekund som helst. Lovar att ha bättre uppdatering under veckan.

Sov sött.

Likes

Comments

Jag vill så gärna skriva om det här, jag vill hitta orden. Jag vill dela med mig av mina erfarenheter av att lida av det.

Men hur ska jag formulera mig? Vad ska jag skriva? Vad vill ni veta? Är det verkligen värt det?

Likes

Comments

Hej!

Här kommer ett tidsinställd inlägg till er, hoppas ni har en super fin dag.

Ni ska få reda på lite saker om mig, hela 11 punkter.

1. Varje stund jag är själv så har jag hörlurar på mig och lyssnar på musik. Det är mitt sätt att koppla av och att samla mig inför det jag ska göra. Måste vara den bästa grannen någonsin med tanke på att jag har dom på mig hemma också och lyssnar på musik igenom dom och inte i högtalare OM jag inte sminkar mig.

2. Jag är väldigt impulsiv och gör alltid det jag vill göra, det är både på gott och ont. Vill jag ha något så gör jag allt i min makt för att få igenom det. Så vill jag åka till Thailand så kämpar jag tills jag har bokat biljetten. Förra året så sålde jag typ alla mina hästsaker för att kunna få råd att åka då jag inte hade sparat något. (slutade med att pappa och mamma betalade min biljett pga var så knäckt att jag ej skulle få råd)

3. Jag har svårt att släppa in folk i mitt liv men är dom väl inne så har jag svårt att släppa taget om dom. Så jag blir verkligen super sårad om jag har släppt in någon i mitt liv som sedan bara går sin väg. För har jag släppt in dom så är dom liksom där föralltid.

4. Mina två bästa vänner Fanny och Julia har jag varit super nära sedan jag gick i 7an. Såklart vi har bråkat osv och inte pratat på ett tag men vi håller alltid ihop. Det är nog dom enda 2 personerna som verkligen känner mig utan och innan. Skulle någon av dom försvinna ur mitt liv så skulle jag aldrig klara mig.

5. När vi endå är inne på mina bästa vänner så måste jag berätta att Julia är min personliga väckare, dvs att hon ringer mig varje morgon och ser till att jag vaknar. Hur underbar är inte hon?

6. Jag har fått träffat mina favorit artister och festat med dom. I 5 dagar så var jag och Stina på en liten resa igenom Sverige och kolla på deras konserter och vi stod längst fram på båda och festade med dom både och före och efter. Tänkte berätta om det i ett eget inlägg.

7. Jag har legat på sjukhus väldigt många gånger, det har varit allt från att jag har brutit armen till en långvarig sjukhusvistelse då jag opererade min mage 2 gånger och var allvarligt sjuk.

8. Jag pratar otroligt mycket med mig själv, mina grannar måste nog tro att jag är lite galen men jag diskuterar mycket med mig själv och får alltid dom bästa svaren då. ;)

9. Jag är ett Harry potter freak, jag har 2 tatueringar som är från Harry potter och döpte min katt till Dumbledore.

10. Jag har svårt att slå mig till ro på ett ställe, har bott i Thailand, England och Sundsvall. Vad bär det av nästa gång?

11. Jag är med i filmen En präst i paradiset med Kjell Bergqvist.

Hoppas ni gillade det här långa inlägget och får en liten inblick i vem jag är!


Likes

Comments

Som jag berättade för er för några dagar sedan så behöver jag en ny kamera då min var trasig, men pappa hade tydligen kollat på den idag och insett att det bara var objektivet och inte kamerahuset som var trasigt. Så pappa var super snäll och beställde hem ett nytt så nu blir det lite roligare att blogga. Jag kommer kunna knäppa roligare bilder och ni slipper mina tråkiga bilder tagen med telefonen.

Så nu ska jag köpa Photoshop så jag kan redigera bilderna osv.

Har tyvärr ingen aning om vad objektivet heter men skriver det direkt jag har fått hem det.

Likes

Comments