View tracker

Hur gammal är du om fem år? 25 😳

Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Ebba, som vanligt hahaha

Hur lång är du?
168cm

Vem ringde du senast?
Mamma

Vem ringde dig senast?
Ebba

Hur löd det senaste sms:et du fick?
"Puss😘❤️"

Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Sms

Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Gifta😍

När såg du senast din mamma?
Typ 10 min sen, vi åt mackor tillsammans 😌

Hur är ditt liv om 10 år om du får bestämma?
Hoppas på att bo med Max och Teo i ett fint hus med trädgård, och jag har nog fött nått barn eller två också haha, och en hund! Hoppas att på att ha det bra ställt med pengar och att jag har en fin bil också hejrhe 👨‍👩‍👧‍👦🐶🚙

Hur många kuddar har du i sängen?
Fyra

Vilken är din favoritefterrätt?
Oj typ allt haha 🍰🍧🍭🍦🍫🍿🍩🍪

Tycker du om kaffe?
Nej :)

Tycker du om att mysa/kela?
Jaa😍

Vill du ha barn?
Har ju redan min "bonus son", så jag känner ingen stress. Men ja absolut :)

Vad spenderar du helst pengar på?
Mat, smink

Vem är den roligaste människan du känner?
Jag, såklaaart.

Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Ja, torskade körkortet samma gång 😂

Dansar du i bilen?
Ja, de uppskattas nog inte alltid dock haha.

Har du varit med i tidningen?
Ja, eller de va snarare min rumpa. Några år sen dock.

Vem såg dig naken senast?
Max såklart :)

Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Gillar ej att ringa folk när jag är ledsen men antingen mamma eller Max.

Har du någon piercing?
Ja, vid ögat (vet ej vad det heter)

Din största vinst?
Min familj helt klart.

Civilstånd?
Förhållande 💏

Vilka hemsidor besöker du dagligen?
Netflix, facebook, instagram.

Vad har du haft för husdjur?
Hund, kanin, undulat 🐶🐰🐦

Svär du ofta?
Ja tyvär fan.

Vad har du ätit i dag?
För mycket.

Är det viktigt att fira födelsedagar?
Ja!!!!!

Vad ska du göra i helgen?
Vara med min pojkvän och hitta på nått kul.

Har du något smeknamn?
Poppi haha 😃

Är du romantisk?
Har aldrig varit det men jag har blivit det mer och mer känns det som.

Vem sov du senast med?
Max, och Teo på ett hörn haha!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Fina killen hade fotografering på dagis häromdan, blev så glad när jag såg att han hade på sig skjortan som han och jag köpte tillsammans. Världens finaste unge.

Likes

Comments

Hämtade lilla Lovis idag kl 12 för en mysdag bara hon och jag (och min mamma då) hemma hos mig. Vi gick på en promenad med mamma och min hund Lexi, jag hade Teos vagn i bakluckan så Lovis fick åka i den (älskar att köra den haha), hon somnade direkt. Efter det har vi bara myst, kollat tv och lekt en massa.
Vi hämtade Ebba på jobbet och drog till orminge där både jag och Ebba hade paket att hämta ut, shopaholics deluxe. Efter det har jag bara varit hemma o tagit det lugnt, ätit donuts och kollat på modern family för typ hundrade gången haha. Tänkte ta en godnattcigg och sen sova.
Gonatt o pussss

Likes

Comments

I dagens samhälle är det svårt att vara nöjd med sig själv. Vi ser konstant upp-piffade tjejer (och killar) på sociala medier och tror nästan att det är så dom ser ut när dom vaknar upp på morgonen, vi tror att håret ligger sådär perfekt längst ansiktet och att huden är felfri och len.
Vi har blivit så utseendefixerade, och även fast jag gärna skulle säga att jag kommit undan så har jag inte det. Allt för många gånger så kollar man på sin spegelbild och rynkar på ögonbrynen, blir obekväm och känner hur självförtroendet sjunker lite lite till. Jag har varit för smal, haft för stor näsa, för små läppar, för mycket fräknar. Jag började tillochmed spara till en operation, men är glad över att jag valde att inte genomföra det.

Dock menar jag inte att någon ser dålig ut, varken helt naturlig eller med smink / filter / operationer. Men det är viktigt att veta att ingen är perfekt och att vad som än händer så duger man, precis som man är.
Media förstör oss, inte bara tjejer utan även killar också. Det måste få ett stopp. Jag ser verkligen upp till er människor som hör hur media och samhället säger att ni inte duger men som inte påverkas.
För en sak har jag verkligen lärt mig genom åren och det är att om folk vill klaga så finns det ingenting som kan få dom att sluta, och om folk klagar och trycker ner dig så säger det mer om dom än om dig.

En fin utsida betyder ingenting om man inte har en fin insida. Det låter klyschigt men det är sant.
Och till alla er som försöker älska er själva i en värld som säger åt oss att inte göra det - ni är så starka och vackra och ni duger precis som ni är.
Kärlek

Likes

Comments

Det här inlägget kommer handla om något som verkligen berör mig, hemlöshet. Jag har nyligen börjat följa Jeanette Höglund som skapat projektet "vid din sida" där hon hjälper äldre hemlösa med t ex mat och kläder. Jeanette jobbar som ordningsvakt i Stockholm och en natt mötte hon en 75 årig man, han berättade att hans fru hade dött och att han sover i trappuppgångar "för att inte besvära sina barn". Jeanette bestämde sig då för att hon vill göra skillnad och startade "vid din sida", redan första veckan lyckades hon samla in 35.000 kr och säckar med varma kläder. 

Jag ser verkligen upp till Jeanette som på sin fritid spenderar timmar ute i kylan för att hjälpa de som inte hörs och syns, de som fryser om nätterna och som letar mat i soptunnor. Människorna som samhället glömde bort. 
Jag märker även hur många som börjat engagera sig (inklusive mig själv) på grund av Jeanette, hon har nog öppnat mångas ögon med det hon gör, speciellt då hon delar mycket bilder och förklarar vad som görs i sin grupp på facebook. 
Det är dax att börja se varandra och att finnas där för varandra.

Följ ​Vid din sida - Stockholm ​på facebook, där kommer det inom en snar framtid komma ett nummer som inte är privat om man vill swisha pengar. Om du har kläder, hygienartiklar eller något liknande och inte har möjlighet att ta dig någonstans så finns det folk i gruppen som gärna hämtar upp. 

​Ta hand om varandra.


Fina Jeanette!

Likes

Comments

Idag var det ett år sen jag träffade min pojkvän och hans son för första gången. Sen första dagen vi träffades så har det i princip varit han och jag, o idag står vi här starkare än någonsin, tillsammans.
Jag brukar oftast vara rätt bra på att beskriva hur jag känner och tänker om saker, men jag kan inte ens beskriva hur mycket fint jag känner om Maximillian. Han gör mig galen ibland, så galen att jag bara vill dra av mig håret. Men det finns ingen som gör mig så lycklig som han kan, och gör. Jag har alltid trott att jag vill vara singel, ända tills jag träffade honom, min knäppa kille. Bara att få lyssna på hans planer om framtiden där jag är inkluderad, att vakna av att han drar mig intill sig om nätterna, att vara den han pratar med om saker han inte pratar om med någon. Jag är så glad över att han har valt mig och väljer mig, varje dag. Ibland förstår jag verkligen inte varför, men jag vet att han alltid är vid min sida och det betyder allt för mig.

Men jag fick inte bara en pojkvän, utan även en liten Teo också, o det kan vara bland det bästa som hänt mig. Att vakna av en hand som smeker min kind och viskar "dax att vakna fi!", att han söker tröst hos mig när han är ledsen, att han vill berätta och visa saker han nyss lärt sig, att skratta med honom. Att få höra att jag är hans bästa vän.
DNA skapar inte en familj, det gör kärlek.
Jag är så stolt över dom båda, och idag har jag haft dom vid min sida i ett helt år. Grattis till oss som stått ut med varandra (haha)!

Likes

Comments

Mina senaste inköp, så nu är jag redo för kylan. Tycker det är otroligt mysigt att att köpa jackor och halsdukar osv, lager på lager modet är något jag verkligen tycker om.
Puss

Likes

Comments

Imorse sov jag verkligen ut, fett skönt. Hämtade upp Ebba och Lovis o vi drog ut till djurö för att träffa Max och Teo. Vi lekte ute och gick till vattnet medans Max klippte gräset, ungarna tycker verkligen om varandra så det är riktigt kul och mysigt.
Efter att jag åkt från djurö, släppt av Ebba o Lovis och handlat lite gottis på willys så åkte jag hem. Mamma hjälpte mig att bära in Teos säng från min bil, känns riktigt skönt att jag köpte en säng till hjärtis så det blir lättare när han sover över.
Puss

Likes

Comments