Min vän sanna - klagomål att jag bara la ut bild på mig själv så!

  • 13 readers

Likes

Comments

  • 14 readers

Likes

Comments

Så går det tjejer ta ej sånna fina bilder på min mobil! :)

Herregud ja ni ser vad fint! Vi tog en taxi boat till en liten mysig strand idag. Resan dit var bäst!! Hög musik och såååå vacker utsikt är så tacksam för att jag fick denna upplevelsen! Tack!!!

Hoppas ni har det bra där hemma, saknar er som ni vet kan saknas av mig :) lol <333

  • 37 readers

Likes

Comments

Asså var ska jag börja... Vi åkte ju från Koh Tao till Krabi, till ett bongalow ställe som hette the banana. Idag tar vi en färja till Phi Phi? Haha bungalow stället var fint o så men inte riktigt vår stil, too much bugs om man säger så 🤢

Det var väldigt fin utsikt i alla fall som ni ser på bilderna nedan! Nu går båten snart, vi får hoppas vi trivs bättre på phi phi HEJ!

  • 36 readers

Likes

Comments

Hejdå Koh Tao! Det har varit en fkn ära!!!! Älskar Koh Tao med hela hjärtat no joke!!

Här kommer våra anteckningar om where to be:

Shark bay -finaste vattnet
Black garlic - frukost!!
Fishbowl - fest
Good dream hostel <3
V-nissa- resturang och goda drinkar
Goda shakes om man går förbi 711
Lotus bar

Nästa stop!??? Krabi!!!!
Hörs om de sen måste dra nu!!

  • 45 readers

Likes

Comments

Thailändska rubriker ja vadådå?

Sanna o Klara är på dykningskurs och jag skulle egentligen också men hann inte fixa intyg (för har astma o då måste man ha de), är lite sjuk hemsk hosta och igår när vi var och fick en dykarintroduktion kände jag vilka kalla fötter jag fick... Det är inte läge denna gången helt enkelt! Aja idag har jag i alla fall sovit ut, köpt frukost o legat på stranden i princip hela dagen såå skönt! Funderar på att ta en snorklingstur imorgon, men vi får helt enkelt se!!

Ha en fin dag nu ska jag ta en nap puss

Ps bilderna är ej från idag, men va på samma strand idag dock :D

  • 67 readers

Likes

Comments

Åkte båt till ön Koh pangan för full moon party!! Det va helt fruktansvärt spydde 5 gånger för det var ett så jävla oväder. Fyfan trodde jag skull dö :) Full moon va helt sjukt. Sååå många människor helt galet!!! Vi målade oss med uv färg och träffade lite goa människor så det va kul! Själva full moon är faktiskt inget jag riktigt rekomenderar, jävligt slisk asså hahaha herree!!

Kom hem 9 imorse, sov till klockan fem och käkade middag till kvällsmat, konstigaste dagen ever. Nu sitter jag med ansiktsmask och lyssnar på fredagspodden, mys af! Hörs smart igen pusss

  • 67 readers

Likes

Comments

  • 93 readers

Likes

Comments

Efter den typ jobbigaste resan någonsin, med osäkerhet o rädsla (lite mys med) så har vi kommit till Koh Tao! Vi har varit här i tre dagar nu och stortrivs!!

Vi bor på good dream hostel nära sairee beach och blev uppgraderade från ett delat rum till ett rum för oss själva, en jävla tur vi har (peppar).
Sairee beach är inte så fint men festen är asa kul!! Det är fishbowl som gäller hade såå kul igår :D. Dock med stranden så kan man ta en taxi till en helt fantastisk strand som heter shark bay beach. Alltså. Inga ord!

Nä nu ska vi snart på manikyr o pedikyr och hoppas att ni har en bra dag!!

Ps ska lägga upp oftare har bara varit fullt upp :)

  • 85 readers

Likes

Comments