Fotografi

Hejsa mine venner!

Jeg har haft den sejeste uge, det mener jeg. Jeg har været på et munkekloster fra onsdag til fredag med katolikkerne fra min skole i 7. og 8. klasse. Vi ankom onsdag, sen eftermiddag og tog direkte til messe og derefter aftensmad. Vi havde været i Lübeck 2 timer tidligere på dagen, og købte så meget slik som vi åd hele aftenen.


Morgenen efter stod vi op kl 6, og havde messe klokken 6:30, dernæst morgenmad. Det var nogle rare messer, for man kunne ikke forstå sproget og derfor reflekterede man ikke så meget over alt der blev sunget og sagt, og egentlig nød man det bare og det føltes som en slags meditation for at være ærlig. Alle til messerne hadede mig vidst rimeligt stygt, da jeg sad og tog 20+ billeder til hver messe. Senere gik vi en tur, og tog til tidebøn kl 11:45 - 12:00, hvor vi derefter spiste frokost.


Vi havde senere endnu en messe og til slut en tidebøn 21:00. Det var ikke særlig slemt, og nød vores ophold rigtig meget. Vi havde det sindssygt sjovt alle sammen og fik nogle gode snakke. Fredag spiste vi morgenmad, gik til tidebøn før frokost, spiste frokost og efter et par timer var vi på vej hjem til København igen.


Det var en meget fed tur, og jeg var glad for at opleve dette, og fik taget cirka 300 billeder og der var 250 brugbare, så det var svært at udvælge til dette blogindlæg :)

- Até mais amigos <3

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Fotografi

Første blogindlæg. Velkommen!

Har I nogensinde prøvet at stå op klokken 5:30 og tage ud til Amager Fælled? Nej, heller ikke mig, men i dag var det lige præcis hvad jeg gjorde. Selvom det regnede kraftigt i en times tid holdte jeg ud og endte med at bruge 4,5 timer på at tage naturbilleder hvilket forresten heller ikke lige er min genre. Jeg var nu meget tilfreds med nogle af mine billeder alligevel, trods de fleste er duggede til med regndråber som desværre ramte min linse, mens jeg prøvede at søge ly.


Jeg fik i det mindste taget et hurtigt shot af to ænder der svømmede i en af de mange søer. Som I kan se flygter de en smule fra mig, men det er nu også forståeligt nok eftersom jeg er en 174 cm høj pige som løber rundt med et kamera og prøver at tage billeder af dem. Eftersom de svømmede så hurtigt væk, fik jeg kun et foto hvor de er i gang med netop det, men det tilføjer også noget til billedet i min optik.


Det var nu meget fedt at være på Amager Fælled, jeg er der næsten aldrig, kun når jeg skal mødes med min gode veninde, som bor lige i omegnen, men selv når vi går forbi en smule af fælleden, så har jeg aldrig lagt mærke til detaljer som disse. Det er nu heller ikke så tit jeg finder mig selv tage naturbilleder, da det ikke er det der fanger mig allermest, men selvfølgelig er det stadig mega monster spændende :)

- Até mais amigos <3


Likes

Comments