Header

Hey

Jeg er taget til italien faar at blive rask. nu har jeg boet her ved min moster i en uge cirka, og hjaelper saa til. om eftermiddagen laver jeg saa nogle skole ting, lidt ligesom hjemmeskole. Grunden til at jeg skriver aa og saadan er fordi min computer desvaerre er blevet smadret, saa jeg laaner min mosters gamle :) skal nok proeve at skrive lidt mere naar jeg er her nede :)

- Maria

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Lidt om mig

hey

Mit navn er Maria og er 15 år gammel. Jeg bor i en lille by ved grænsen, og går på en tysk skole, det vil sige jeg kan tysk, dansk og engelsk flydene. Noget af min familie bor i Italien, og rejser ned til min Tante i en lille landsby tæt på pavullo, hver år. Der hjælper jeg lidt til. Jeg kan også tale lidt italiensk da nogle af mine onkler, tanter og cousiner kun forstår lidt engelsk eller dansk. Jeg elsker at synge og danse, dog synger jeg ikke rigtig for folk. (Er lidt meget sceneskræk) Selvom jeg er sceneskræk kan jeg af en eller anden grund godt danse på en scene. Jeg går til ballet og det har jeg gjort i næsten 8 år nu. Det bliver nok også et tema på bloggen.

Hvorfor ''Sono Perso''?

''Sono perso'' betyder bare ''jeg er lost''. Og nu sidder du sikkert og tænker ''hvorfor er du lost??'' Jeg er selvfølgelig ikke et eller andet sted i verden og ved ikke hvor jeg er, men er billedligt talt rimlig lost i skole venner familie verden osv.

Hvad kommer jeg til at skrive om?

Faktisk lidt af det hele. Er lidt poetisk som man nok kan læse ud fra det deroppe, så måske ogs lidt af det? Lidt ballet lidt af mit liv lidt mad og traveling hvad ved jeg. Det bliver nok lidt mikset :)

Håber i vil læse med her fra

- Maria


Likes

Comments