Header

Asså jag fyller 19 år i morgon och jag får så sjukt mycket frågor om vad jag önskar mig. Och jag vet inte, brukar man önska sig saker när man fyller 19 ? Eller är man för "vuxen" då?Jag kommer ihåg att förr när jag kanske var 11 år och neråt så skrev jag långa a4 papper fulla med saker jag vill ha i födelsedagspresent och julklapp. Hur sjukt?

Iallafall så har skrapat ihop lite saker som jag vill ha. Även om det inte är en önskelista så är de saker jag helst skulle vilja ha liksom. Jag bryr mig inte så mycket om jag får det eller inte.


De första jag vill ha och vet att jag ska få är studiolampor. Mamma lovade mig de och jag sa att jag kan ta de som en födelsedagspresent. hehe.

Sedan så vill jag ha pengar till körkort och även pengar till tatuering. Jag vill göra massor med tatueringar på mina armar. Det räcker inte med en bara.Så pengar till dem sakerna är ju ett plus.

Sedan det sista jag vill ha är massor med tavlor med framkallade bilder på Aron (Min gamla häst) Jag vill ha stora tavlor som jag kommer kunna pryda min egna lägenhet med i framtiden. Hur snyggt?

Det är vad jag "Önskar" mig.Sen i julklapp så önskar jag mig inget alls faktiskt. Eller jo visst jag kan ju säga att jag önskar mig en Imac, macbook, En ny kamera och ny säng och så vidare men de får jag investera i själv.

Berättar ni till era föräldrar vad ni vill ha och så vidare?

Från julafton 2013 saknar detta såå!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej och godmorgon på er! Sitter just nu på bussen på väg till skolan. Jag är super trött verkligen. Har sovit dåligt de senaste som jag redan berättat och de sätter sina spår kan man säga.Dagens planer är att åka till skolan , har några lektioner och sedan åka hem igen. Jag måste städa då vi får hem gäster i morgon för att jag fyller år. Fatta 19 år . haha kommer ihåg att jag började blogga när jag var 13 år. Hur sjukt? Nästa år fyller jag 20 år och de är ännu sjukare.

Min veckoplanering ser ut så att.

Måndag alltså igår: Bara slappa hemma, grejade med bloggen och även skrev jag på min uppsats.

Tisdag: Skola sedan hem och städa.

Onsdag: jag fyller år. Skola fram till 4 sedan hem och vara trevlig mot alla gäster som kommer

Torsdag: Skolan på morgonen och efter skolan blir de jobb till 23.00

Fredag: Stalldag och senare hem och ta helg.

Sedan på helgen så ska jag bara ta det lugnt tror jag.Hur ser eran vecka ut?

Men iallafall de är så planen ser ut för idag iallafall men de kommer med uppdatering, De lovar jag ! Hoppas verkligen ni får bra dag i skolan och på jobbet.

Likes

Comments

Hej på er! Asså jag är så sjukt trött. Jag ligger typ back 3 dygn. Inte skönt alls.Igår jobbade jag fram till 2 och sen kunde jag inte sova och nu sitter jag här och ska jobba ikväll men har inte sovit något alls. Det går bra nu,hehe.Så jag ska försöka jaga ikapp lite dagar här på bloggen också.Igår hade vi hoppträning och de gick super verkligen. De var mycket bommar inblandat och asså de är verkligen så nyttigt.Tycker inte ni de? Och jag hade Cortina som jag hade förra terräng träning. De gick verkligen super bra och Cortina som jag hade var på hugget. Hitta äntligen hennes gas hehe.

Sedan har de inte hänt så mycket. Jag har gått i skolan och jobbat på, Skriver på uppgifter hela tiden och de går bara framåt.

Jag har en liten Snutt film från igår när jag red. Vill ni se? Kolla här nedan då!


Likes

Comments

Hej och godmorgon!

Idag är jag sååå sjukt trött verkligen. Har haft så sjukt svårt att sova nu på sista tiden. De är inte kul alls när man ska upp tidigt. Men sånt är livet.Vi kör på ändå!Dagens planer är så att jag slutar skolan runt 4 typ och sedan så måste jag hem och göra klart en uppgift. Jag gör en rapport om utrustningens påverkan på hästen. Och jag tycker det är sjukt intressant och roligt att skriva om så ska göra klart den snarast.

Hörrni kan inte ni skriva vad ni tycker om utrustning? Hur tycker ni att utrustningen påverka era hästar. Har ni ett anatomiskt träns?Berätta gärna hur din häst påverkas av de och tycker du din häst påverkas negativt eller positivt ? Berätta gärna!

Nu ska jag snart sätta mig på bussen så hörs vi mer sedan okej? Ni är grymma !

Likes

Comments

Jag har en liten plan på att göra om mitt rum helt. Jag ska slänga min säng och bara göra om rummet till något helt annat. Och jag har som störst prioritering att ha en stor spegel i mitt rum. Jag skissade lite i paint på hur jag ska ha mitt rum och jag kan visa er den.Tänk er skrivbord och bakom skrivbordet ska jag ha studielampor plus en stol .Och för er som inte vet så är mitt rum kritvitt så kommer bli sjukt bra bilder med fin vit bakgrund.Sen en sjukt snygg spegel från iconmirror. Länk till dem finns HÄR.OBS Inget samarbete.Men jag tipsar verkligen om dem speglarna, så sjukt snygga!Men tänk er detta!

Likes

Comments

Hej och godmorgon på er! Sitter just i min säng och ska städa lite fort innan jag ska sätta mig på bussen påväg till skolan. De står körning på schemat idag. Hur kul ?! Jag är så sjukt taggad på denna veckan för efter denna veckan fyller jag år. Haha jag vill såklart ha lite attention :P.

Men iallafall denna veckan ser ut så att jag har skola idag och efter de så har jag inget att göra.Sedan så ska jag plugga lite. Göra klart några uppgifter och sedan på Fredag och Lördag så jobbar jag .Så de är vad jag har planerat än så länge. Vi får se, det kommer säkert lite ändringar i min välstrukturerade planering.

Nu ska jag plocka undan det sista och sedan så ska jag dra mig.Hoppas ni får en bra dag på jobbet eller i skolan.

Likes

Comments