Header

Jag snackar mycket om mål och liksom milstolpar som jag vill uppnå i mitt liv och snart går jag ur skolan och jag kan satsa fullhjärtat på det jag vill satsa på och så vidare.Och jag har pratat om att jag vill vara hästskötare ett tag för att få ihop pengar men helt ärligt så vill jag gå rakt på sak. När jag går ur skolan så vill jag utbilda hästar.Jag vill ta emot häst för tävling,träning,utbildning,inridning och så vidare. Jag är så jävla taggad på det, helt seriöst. För att de kommer bli så bra som möjligt så är jag den som alltid ser fram emot stalldagar i skolan medans vissa av mina vänner avskyr dem dagarna och jag är verkligen den som vill prestera till 100 varenda gång.I och med att jag inte har någon egen häst så tar jag verkligen fredagarna på fullaste allvar för att jag ska lära mig så mycket som möjligt.Jag känner att jag lär mig någonting varje gång vi har stalldag för att jag måste, ska jag kunna starta eget så måste jag ta in all info jag kan för att göra lättare för mig när jag väl börjar.

Jag tycker att de är modigt av mig att sitta och liksom berätta för er vad jag vill göra och hur jag vill göra med min framtid. Det är ju tyvärr tabu att säga hur du vill göra med din framtid,för de finns alltid folk som alltid vet bäst och säger vad man kan göra och inte göra så jag känner att detta kommer diskuteras i kommentarsfältet.

Jag tycker verkligen att folk ska få göra exakt hur dem vill. Vill du liksom satsa på något även om folk känner att du inte har kunskap och så vidare så gör de ändå. Jag blir förbannad rent ut sagt när de alltid ska finnas proffs som säger hur man ska göra och inte. Usch! Men nu har jag verkligen gått ut med hur jag ska göra efter gymnasiet. Spelar ingen roll om vad folk säger som kommer de bli mitt jobb i framtiden.

Allt handlar om att man ska tro på sig själv och på det man vill.Eller hur.

Vad vill ni bli, eller rättare sagt, vad ska ni bli när ni går ur skolan?


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej och godmorgon på er!

Sitter på bussen på väg till skolan, det är stalldag idag och troligtvis så har vi hoppträning och jag är ju så sjukt taggad. Hoppas på någon riktig bra övning.Har ni några bra hoppövningar ?

Efter stalldagen idag så har är det verkligen raka vägen hem och ta helg. Hur skönt ? Säger jag som vart bort från skolan i typ en hel vecka för att jag vart sjuk.Men nu kan jag bara blicka framåt och gå i skolan varje dag.

Nu ska jag fortsätta åka buss, hehe . men vi hörs mer sedan.

Förresten! Hur mår ni ?

Min fina älskade häst....

Likes

Comments

Hej på er! klockan har nyligen slagit 7 och jag sitter på bussen på väg till skolan.Det är Torsdag och det ända jag känner idag är Höst och jag får en sådan höstångest känsla. Ganska hemskt ändå.Men iallafall, jag har suttit nu i snart en timme och bara kollat igenom massa intervjuer som gjorts med olika influencers och så vidare. Lyssnade på en intervju med silvana imam nyss och asså den människan är ju så jävla grym. Jag blir så sjukt glad att de finns vettiga människor kvar.

Idag är det en lugn dag i skolan. Jag har idrott fram tills 10 sedan efter det så har jag religion och sen slutar jag.Hur skönt ? Och då blir det raka vägen hem tror jag .Så som det ser ut nu iallafall.Sen i morgon har vi stalldag och det står hoppträning på schemat. Hur kul?! Saknar verkligen att hoppa.

Nu ska jag fortsätta kolla på intervjuer. Kolla denna intervjuerna, silvana ger så sjukt klockrena svar.Likes

Comments

Hej och godmorgon på er !

Sitter just nu på bussen påväg till skolan . Jag börjar 12.40 och är vid skolan runt 11.00
Jag har två svenskalektioner och sedan slutar jag.

Dagen efter skolan är inte planerad alls. Jag tror att de blir direkt hem och kolla på paradise hotel. Jag orkade inte se gårdagens avsnitt så jag ska kolla på gårdagens och sedan ska jag kolla på kvällens program . Hur skönt med sådan lugn dag.

Hoppas ni får en bra dag så hörs vi av mer i kväll.

Hur rolig bild ?

Likes

Comments

Jag måste bara tipsa er om Eleven.se jag älskar verkligen den webbutiken. Det finns allt i från hårvård,smink,hudvård,parfyrm och så mycket mer. Det har även sjukt bra silvershampon så som "fanola no yellow" och "fudge silvershampo"

Och detta är inte ett samarbete på något sätt men jag vill verkligen bara tipsa er om denna hemsidan. Så bra verkligen och det är så sjukt stort utbud.Jag kommer lätt shoppa där ifrån hädan efter.

Detta är mina favoriter. Vilka är dina ?

Likes

Comments


Favorit skönhetsprodukt i höst- De måste vara mitt silvershampo från fudge. En tvätt och ditt hår är kritvitt nästan lila.Det är verkligen ett stort kap.Sedan tycker jag även att kokosolja är ett must have året om. Bra till allt verkligen.

Favorit program på teven- Det är ju såklart Paradise hotel, Wahlgrens värld och Temptation island. Det är verkligen dem bästa programmen just nu. Kollar ni också på dem?

Favorit app- Favoritappen nu i höst är nog Instagram. Har så mycket inspo på höstbilder ,Förresten !

Jag heter Sonnyanderssons på instagram så in och följ mig där med.

Favorit klädesplagg- Jag har ju varit riktigt sjuk nu i snart 3 veckor. jag har haft hostan från helvetet och jag har inte känt för att klä upp mig så min gröna stora hoodie har jag levt i dem senaste veckorna.

Favorit händelse- Det bästa som hänt nu i höst är att jag äntligen bokat tid för tatuering och även att allt med engelskan har blivit bra.

Har ni några favoritsaker/ händelser som hänt nu i höst ?

Likes

Comments

Hej på er!

Sitter just nu på bussen på väg till skolan.Jag är verkligen så sjukt otaggad på denna dagen. Jag börjar med en naturvetenskaps lektion. Hur kul? Jag tycker verkligen om dem lektionerna då det är mycket diskussion i klassen då det är allt ifrån sexualkunskap och diskussioner om jämställdhet. Och jag älskar att diskutera! Men det tråkiga är att den lektionen slutar 9.50 tror jag och jag börjar inte min andra lektion för ens halv 3 och det suger verkligen! Men thats life ni vet .

Efter skolan så blir det direkt hem och jag vet inte vad som händer efter det. Jag ska troligtvis svara på en del mejl som jag har fått under dagen. Sedan så ska jag bara uppdatera er.

Vad ska ni göra idag? Vad har ni för lektioner om ni går i skolan ?

Bjuder på en charmig bild i från somras.

Likes

Comments

Nu ska jag snart kicka igång min youtubekanal igen . Hur kul? Jag tänkte kolla om ni vill starta med en liten Q&A så om ni vill det och om ni har några frågor så är det bara att kommentera här i kommentarsfältet. Hade inte de vart sjukt kul att starta upp min kanal med en Q&A ? Ni vet hur man gör ifall ni vill de.


Lilla hugo får stå för bilden.Han är 5 månader nu och han är redan större än våran gamla katt. Hehe snacka om att han är maine coon och redan större än en fullvuxen katt.

Likes

Comments

ASSÅ BLIR INTE NI LIKA TRÖTTA PÅ MIG SOM JAG SJÄLV BLIR PÅ MIG SJÄLV ?

Nu har bloggen dalat fram och tillbaka i snart 4 månader. Och jag verkligen avskyr mig själv att jag inte kan hålla uppe bloggen så som jag velat. Som jag har tjatat om att jag vill satsa på bloggen och när jag väl har chansen då tar jag den inte.Jag vet att min blogg skulle få bloggen till en sådan hög nivå och en så mycket bättre kvalité men jag vet inte vad som händer men ibland så känner jag bah "nej jag orkar inte" Så känner jag så sjukt ofta och det gör mig så sjukt frustrerad.

Jag vill ju verkligen detta så mycket men sen så kommer skolan i vägen och då blir bloggen drabbad. Jag sitter ju i en ganska knivig sits där jag går i en skola som är 2 timmar bort ifrån än så man går upp sjukt tidigt och kommer hem riktigt sent.Och dem gångerna jag kommer hem sent så är de så sjukt tröttsamt att sätta sig vid en dator i 4 timmar framåt.Det är inte något man suktar efter all resande.

Visst de är självförvållat men jag har inte lust att betala typ 4000 kronor på att bo på skolan och sedan inte ens trivas där.Jag tror dock att allt handlar om prioritering. De kan bli svårt att prioritera skolan och bloggen samtidigt för att allt kräver så sjukt mycket tid och jag hatar verkligen att de inte finns mer 24 timmar på ett dygn, jag önskar verkligen jag kunde göra allt till 100% men nu måste jag lägga typ 60% på skolan och 40% på bloggen och jag blir så trött på att de inte går att kombinera så allt får lika mycket tid.

Kan ni hjälpa mig? Vet ni hur man prioriterar rätt? Vet ni hur man prioriterar två viktiga saker i ens liv?


Likes

Comments