Header

Puh denna dagen började med att vi blev indelade i grupper i stallet. Som jag berättade så var de prova på dag i skolan idag och vi skulle ha sitsträning för 8or och 9or som kom och provade på. Jag och min kompis fick ansvaret över Zipp en häst som vi har på skolan.Han var skimmel och lärarna ville att vi skulle göra hästarna extra fina så vi duschade zipps alla ben och svans och man.Att se en häst njuta så mycket av den ompysslingen får än själv nöjd . Och de var också riktigt se en skimmel verkligen bli skimmel med massa såpa och skimmel shampoo. Sedan efter gjorde vi i ordning honom och gick till ridhuset där alla som skulle prova på var.Så vi började longera hästarna lite och sedan fick alla rida lite på dem. Och jag är jätte nöjd med min insats i detta då jag tyckte att jag longerade riktigt bra och jag tyckte att hästen skötte sig exemplariskt.Så de var riktigt kul tyckte jag. Hoppas även att man fått dem inspirerade till att börja där.

Sedan efter det så redovisade jag två arbeten som vi skulle göra. De var om sjukdomar och skador på hästar och jag pratade om överben och benbrott på häst och det gick riktigt bra. Sedan så fick vi äntligen prova ridsimulatorn som vi har på skolan. Och asså hjälp vad sjukt det var. Hästen man satt på kändes verkligen helt lösgjord. Tänk er att sitta på en sådan sjukt avslappnad häst. och de var sjukt häftigt då vi fick veta att man kan göra galoppombyten, samla galoppen och öka galoppen och så vidare. Riktigt häftigt. Och den var även riktigt känslig så man fick verkligen tänka på hur man skulle sitta och hur mycket man höll i tyglarna och så vidare.Sedan fick man även prova och hoppa och tänk er att man rider en häst som hoppar med jätte bra teknik och med jätte mycket rygg. De var faktiskt en riktigt häftig upplevelse och jag och min kompis som prova blev lite chockade att de var så liksom verklighetstroget. Jag tror att man kan lära sig sitta rätt om man rider mycket på den.Så de var riktigt kul faktiskt.

Sedan hejade jag på Alicia som driver denna bloggen . Hon ska tydligen börja där och fick höra att hon tyckte allt var jätte bra. Så de är ju kul att höra!

Hur har ni haft det idag ? Berätta gärna!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej och godmorgon på er! Förlåt för den dåliga uppdatering. Har varit lite kaosartat i dem senaste dagarna. Ni kan få lite hintar på Instagram om det.

Men iallafall idag är det Onsdag och är på väg till skolan just nu. Det är prova på dag på axevalla idag och min klass ska ta hand om alla 8or och 9or som vill prova på skolan.Så vi ska ha sitsträning. Vi ska longera medans dem sitter på helt enkelt.Så de ska faktiskt bli kul, försöka visa upp sina kunskaper lite liksom.Sedan efter det så vet jag inte vad som händer. Ska nog åka hem direkt efter denna stalldagen. Vi hörs mer sedan hoppas jag. Förresten vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

Har ni någonsin tänkt på att folk inspireras av olika saker. Vissa folk får inspiration från deras favorit artist och så vidare. Och jag tycker verkligen de är sjukt att folk kan bli inspirerade av så olika saker förstår ni hur jag menar? Medans folk blir inspirerade av bloggare så kan en annan människa bli inspirerad av sin förälder med mera.

Jag tycker det är coolt att man kan bli så inspirerad av så olika saker. Jag tycker om att se folk bli inspirerade och jag blir jätte glad inombords när jag se folk inspireras av något. Jag själv inspireras av att se folk som älskar sina jobb. Att se eller höra om en människa som går upp med ett leende på läpparna för att dem ska till jobbet, gud så glad jag blir av sådant och jag vill verkligen bli sån i framtiden. Jag vill gå upp för att jag vill jobba förstår ni? Sådan är guld i mina ögon. Att se gamla lärare,som typ min gamla mattelärare som var så sjukt sträng men man märkte att hen älskade sitt jobb som mattlärare och de gjorde till att jag uppskattade hen´s lektioner så mycket fast hon var så sträng och jobbig i vissa lägen.Jag blir även inspirerad av folk som lägger mycket energi på sin hobby eller sport.I LOVE IT , I LOVE IT!

Tycker inte ni de är märkligt att man kan bli inspirerad av så olika saker. Vissa inspireras av Justin bieber och andra inspireras av sin mamma liksom. Det är så sjukt att den liksom skaran finns på inspiration. Vad inspireras ni av? Inspireras ni av någon toppryttare,bloggare,youtuber eller en släkting. Snälla berätta! Själv så inspireras jag av folk som bara älskar de dem gör och sedan inspireras jag ju av Linn och även Nicki minaj så sjukt mycket och jag vet att dem älskar de dem gör och dem gör deras grej liksom.

Så berätta nu vad inspireras ni av?

Likes

Comments

Halloj !

Jag vaknade nyligen och jag har verkligen ångest för i morgon är de skola som gäller och jag vill bara spy! Men life sucks de vet vi alla eller hur?Så de är bara på med ett fake smile och sätta sig på bussen påväg till skolan antar jag. Men iallafall idag är det Söndag och jag verkligen inget planerat. Jag ska väl kolla efter lite uppgifter som behövs skickas in så de är väl typ det som jag ska göra prio 1 sedan får vi se mer vad som händer.

Vad ska ni göra idag ?


Likes

Comments

Nu är de bara tre dagar kvar av detta lovet. Och jag är så arg och har världens ångest och jag är typ tom på känsla. Jag vill verkligen inte tillbaka till skolan.Jag blir bara mer och mer besviken på allt som hör till skolan, skolan bara sjunker i mina ögon. Jag har fått hem papper på att jag kan förlora mitt studiebidrag på grund av att jag har för mycket frånvaro. De värsta är ju att jag dock har varit sjuk och jag har sagt de till folk som har hand om det. Men ändå får jag ett sådant brev. Då undrar jag verkligen om dem lyssnar på vad man verkligen säger till dem.Visst de är ingen big deal enligt mig för att jag bryr mig bara mindre och mindre om skolan, lärare som inte kan bete sig och säger opassande saker, saker som ingen lärare ska säga till en elev.Det gör skolan till en sådan jävla dålig atmosfär. När jag hoppar av bussen så får jag ett tryck som göra mig spyfärdig. Har känt de sen typ 4 veckor tillbaka. Jag har kollat upp varför jag mått så dåligt så länge men jag har inte fått något svar. Ingen vet vad de är men jag tror att de är stress och mer eller mindre ångest för är jag hemma så mår jag prima.


Jag vill verkligen inte ha tidiga mornar och gå upp klockan 4 varje dag och jag vill inte verkligen inte till den skolan. Jag vill inte gå i skolan egentligen men jag vet att jag gör mig själv en tjänst och alla runt om en tjänst. Jag hade inte stått ut med att se folk skämmas över att jag hoppar av så jag måste hålla ut även om jag inte har vänner som står vid min sida. Även om jag inte får någon support så ska jag verkligen försöka gå klart detta året som är kvar. Jag har verkligen insett att efter dessa 3 år i gymnasiet så är inte skolan till för alla.Likes

Comments

Här är ett par bilder på tatueringar som jag hittade på Google. Jag skulle verkligen vilja ha kompassen med dem färgstänken på handleden och den lilla elefanten på handen någon stans och lejonet typ på låret. Asså jag blir lite desperat av att se dessa. Vill tatuera mig nu!


Likes

Comments

Hej och godmorgon på er! Har just satt mig i köket och ska käka lite frukost. Mamma har gjort nytt bröd. Är inte det typ de godaste som finns ?När de väl är varmt och smöret smälter och så vidare. Gud så gott. Okej nog om ny bakat bröd.

Idag är de då Torsdag och jag har inget planerat än iallafall.Hoppas på att hämta lite brev som har skickats till mig. En Jätte försenad present till min syster och sedan ett nytt busskort ska komma till mig vad jag vet just nu, kommer säkert fler brev idag.

Så det ska hämtas sedan vet jag inte vad som ska göras. Men jag antar att de är inlägg som kommer upp senare idag och sedan får vi se vad som händer. Vad händer för er idag?Likes

Comments