Hej och godmorgon på er.

Idag så hade jag äntligen lite sovmorgon. Till och med till halv 6! En hel timme! Jätte skönt verkligen. Idag så har jag bara utvecklingssamtal vid 11 sedan slutar jag för dagen och tar helg vilket känns riktigt jäkla skönt. Efter utvecklingssamtalet så ska jag och min kompis åka och plocka lite sallad och sitta och luncha ihop innan min buss går.Så det ska bli riktigt skönt att ta helg efter det.

Min buss går klockan 8 från resecentrum och min buss till resecentrum går 07.11 så jag ska äta lite frukost innan jag drar. Men vi hörs mer sedan okej ? Hoppas ni får en riktigt bra dag så hörs vi mer sedan!


Saknar den träningen ! Då allt verkligen kändes bra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Så känner jag nu att detta året i skolan kommer inte jag klara av. Jag klarar inte av skolan, jag klarar inte av sitta still. Jag har inte lärt mig någonting alls på dessa terminer.Jag känner att jag kastar in handduken snart. När jag kämpar till 100% så brukar jag alltid kämpa lite till men asså de strider verkligen emot.Det känns som jag får käftsmäll efter käftsmäll varje gång vi har lektion. Jag förstår inte och jag är inte intresserad. Dem praktiska lektionerna som jag mer eller mindre älskat innan, nu är det mer eller mindre det värst jag vet just nu.Jag tycker knappt att de är kul längre att se hästar.

Jag får ångest varje gång klockan ringer 04.30 på morgonen. Jag vill bara kasta mobilen i väggen och gömma mig under täcket. Så illa är de.Ska jag vara helt ärlig så går jag i skolan för att göra min mamma stolt. Annars hade jag hoppat av för längesedan. Mamma hade blivit så besviken på mig. Och jag kan inte göra fler folk besvikna i mitt liv känner jag så jag går i skolan utan att leverera mer eller mindre.

Vad ska man göra när man inte vill gå i skolan? Vad ska man göra när man får ångest gånger 2000 när man åker till skolan? Jag blir riktigt trött på detta då jag vet verkligen inte vad jag ska göra.

Man känner sig inte trygg i skolan och man känner sig verkligen inte välkommen i skolan. Därav så tror jag att studierna inte blir prima heller.

HUR GÖR MAN?

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Klockan är 7 och jag sitter på bussen till skara. Har stalldag idag till klockan 4 tror jag och de ska blir så fucking kul att få rida idag. Igår så longerade vi och tömkörde och shit vad bra de gick. När man går på en skola där man går hästlinje så måste du longera på ett visst sätt för de är tydligen de rätta sättet. Och ibland kan jag tycker att de är så sjukt krångligt men denna gången gick de riktigt bra om jag får säga det själv.

Idag ska vi dock rida ut eller om det blir ett dressyrpass, dem var inte helt säkra än , antingen rider alla ut eller så gör dem så att dem delar upp de så en grupp rider dressyr och den andra rider ut eller så rider alla ut eller så rider alla dressyr. Vi får se helt enkelt.Sedan blir det hem och så får vi se vad som händer då.

Ni får nog lite inlägg idag iallafall tror jag iallafall. Hoppas ni får en riktigt bra dag för de ska jag försöka ha.


Likes

Comments

Asså jag blir så trött! Igår morses när jag skulle in på Nouw för att uppdatera er och så vidare så gick de inte portalen strulade. Antingen stod datorn och ladda eller så stod det error. Det hände flera gånger och jag blir så sjukt trött på det då det har hänt 3 gånger nu i helgen bara och jag blir så trött på det. Det är ju inte bara nu denna helgen de har vart problem de har vart flera gånger innan också. Så jag blir riktigt trött på Nouw asså.

Men iallafall, startar upp dagen nu. Klockan är 07.00 och är på väg till skolan. Jag har stalldag nu på förmiddagen så blir troligtvis ridning och sedan efter det så har jag engelska som jag är mindre taggad på tyvärr.Men som jag brukar säga, de måste göras. Så ja, de ska göras idag. Jag har ju förstås inte gjort några tidsinställda då dagens teknik vill samarbeta med mig. Så ni får tyvärr leva med bara detta inlägget.Men blir mer sedan när jag kommer hem. Ha de bra så länge!

Glöm inte att du är bäst och att du är grym!

Varsågod, en trött bild på mig !

Likes

Comments

Jag älskar att se att fler och fler youtubekanaler börjar bli mer hästinriktade. Jag har en del favoriter inom liksom häst kanalerna. Jag tänkte tipsa er om dem.

ELFSTRANDS Länk HÄR. Asså dessa roliga tjejer asså. Dem är verkligen grymt roliga och dem gör förbannat bra videos. Dem är riktigt roliga också så jag förstår att dem har så många prenumeranter på deras kanal.


ZTRELIIN Länk HÄR. Är jag inte beroende av hennes blogg så är jag beroende av hennes youtubekanal. Älskar att se hennes videos när hon är med Oprah och verkar ju så rolig och trevlig i alla videos och de fick bevisat att hon verkligen var när jag träffade henne på på eurohorse mässan för någon månad sedan. En riktigt bra kanal med riktigt bra kvalité.


ANNA STAAF Länk HÄR . Även denna kanalen har underbar kvalité i sina videos. Hennes häst är bedårande fin med en sådan udda färg. Och även Anna verkar som en riktigt trevlig och genuin person.


ALLICE PETERSSON Länk HÄR . En riktigt fin kanal med riktigt trevlig människa som jag har snackat med lite genom mobilen. Tror på hennes kanal och tror att den kommer bli en av dem större hästkanalerna inom en snar framtid. Sjukt söt lite ponny och jag ser att hon kämpar jätte mycket med hästen men har hört att hon får ganska mycket skit för att de inte ser "Bra" ut när hon rider i videos.Men jag tror verkligen hon kommer lyckas i både ridningen och inom youtube.

Så! Nu har jag delat med mig av lite youtubers som jag tycker att ni ska kolla in på. Alla hästkanaler bara växer och de är grymt verkligen att se de.Är det någon av er som har en youtubekanal?


Likes

Comments

Asså jag klarar inte av detta mer. I cant handle my obsession till Nicki minaj!

Asså hon är så sjukt jäkla begåvad och jag blir bara helt nollställd i huvudet efter jag lyssnar på hennes låtar eller låtar där hon har några verser.

Asså lyssna bara!Önskar verkligen hon har spelningar i Sverige i framtiden. Jag lär ju vara den som står längst fram!


Likes

Comments

Heej och godmorgon!

Idag är de söndag och jag tänkte ta en riktigt god sovmorgon, typ till 10 eller något. Hehe ni märker att tiden på detta inlägget är upp typ runt 8, därav resultat på min sovmorgon. Asså jag orkar inte med att jag inte kan sova, hehe asså de är till och med skrattretande. Men iallafall idag så ska de tränas och sedan vet jag att vi ska ha lite besök och så vidare. Jag tror denna dagen blir bra idag.

Gårdagen började bra och sedan bar gick det utför, de började snöa från ingenstans, jag trodde seriöst att jag levde i ett prank mer eller mindre. Som tur var så försvann snön lika fort så de finns inget kvar, så de var tur.Sedan senare på kvällen så blev våran hund sjuk/skadad. Mamma var ute och gick med honom och de var inga problem alls medans han står och luktar på en stolpe och börjar tjuta till och sedan efter det la han sig ner och ville inte gå så mamma fick bära upp honom till oss och då började han gå igen men han haltade jätte mycket och andades konstigt. Min syster kom hit också då vi typ delar hund med henne mer eller mindre så hon kom hit och kollade och så skulle vi göra ett beslut på om vi skulle åka in med honom direkt eller inte men de bestämdes att vi ska vänta tills i morgon så utgår vi där ifrån.Men vi har koll på honom hela tiden, så hoppas vi på att man kan se något tydligare i morgon.

Så jaa, det hände igår. Nu ska jag upp och käka lite frulle och sedan får vi se vad som händer efter de. Men jag har en del inlägg som kommer upp till er. Ha det bra så länge!

Likes

Comments

Glöm inte att ställa frågor till mina kommande videos. Jag vill göra någon slags Q&A eller en Mukbang där jag bara sitter och svarar på frågor. Det hade också vart riktigt kul. Men kommentera lite frågor i inlägget som jag länkar HÄR eller i detta inlägget och kommentera Q&A eller mukbang så skulle jag uppskatta det till 110% Och blir de mycket frågor så kommer jag skriva ut lite svar här på bloggen också.

Ni är grymma !

Likes

Comments

Lördagen är här och jag har nu startat upp dagen!

Jag hade sovmorgon fram tills 8, så sjukt skönt. Men jag tog tag i dagen just nu faktiskt. Har duschat, borstat tänderna och nu satt mig vid datorn och ska starta upp här.

Dagen idag vet jag inte vad som händer, Jag vill bara ha ett bra flow idag.Typ ta de lugnt och bara hoppas på att dagen blir bra. Det började ju faktiskt ganska bra med världens skönaste väder.Så jag hoppas på att detta blir en riktigt bra dag.

Hoppas ni får en bra Lördag för de ska jag försöka ha. Ni är grymma!

Likes

Comments