Header
View tracker

Hej på er! Tisdag idag igen då.Som jag berätta förra Tisdagen så är De den värsta dagen på hela veckan då jag inte tycker det är bra lektioner.Men jag tror vi ska överleva det.Eller vad tror ni ?

Jag kom att tänka på idag att det snart är 2017, Asså 2017 de kommer bli sjukt! Och jag kan inte vänta på att se vad 2017 Kan erbjuda.Jag tror på ett riktigt grymt år iallafall.Det finns så mycket att göra ju! Göteborg horseshow, Falsterbo horseshow och liknande. Är ni taggade?

Nu ska jag gå ner och äta frukost och sedan har lektioner. Hur ser eran dag ut ? Hoppas iallafall får en riktigt bra dag!

Bäst är ni!Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag gillar ridsporten, den är verkligen till för alla.Den är väldigt jämställd fram tills det handlar om kläder.Jag tycker det är så sjukt tråkigt att jag nästan aldrig hittar Herrkläder. Och jag menar inte att det inte finns herridkläder för det gör det ju eller hur.Men vad jag har lagt märke till så kostar herrkläderna oftast några hundra eller tusen kronor mer.Och ja ibland är man inte sugen på att köpa ett par hemma ridbyxor för över 1000 lappen. De är ju ett par byxor bara. Jag hade förstått om det hade vart ett par finare tävlingsridbyxor men när du bara ska dem hemma och rida hemma.

Jag fattar inte hur Herrkläderna har ett sådant lite utbud och sortiment. Om man ska exempel kolla på hööks så inne i affärerna så är herravdelning en liten hylla. med ett par ridbyxor och en tröja liksom. Så har de varit varje gång jag har besökt hööks iallafall .Och jag tycker det är konstigt för dem vet väl mycket väl om att de är killar som utövar sporten också. De är ju inte bara tjejer som gör det. Vad är det som gör att man inte gör ett större utbud av ridkläder för killar då ?

Är det för att alla killar har större mått och de kostar mer ? eller hur är det? Jag vill gärna veta för jag har undrat länge för ibland hittar man inte dem kläderna man för att man tar inte fram herrkläderna på grund av man inte tror att killar kommer köpa kläderna. Eller försöker man tysta ner herravdelning på ridsportaffärer?

Det är även likadant när man är på exempel är på Göteborg horseshow. Jag har slutat köpa ridkläder där på grunda av att jag inte hittar herrstorlekar. För er som inte vet så är herrstorlekar större och har oftast bredare mellan benen.Och ja de är ju en hyfsat stor skillnad om man jämför med ett par damridbyxor.

Ja jag förstår att ridsporten är en tjejdominerad sport men de är ju en stor del av sporten som utövas av killar också. Och jag tycker bara diskriminering av företagen att göra så, att kanske ha herrkläderna inne på lagret för att de inte säljer bra och så vidare.Jag kan bara prata för mig själv som kille i ridsporten och de har gett mig konsekvenser.Jag har exempelvis slutat gå in på hööks då jag aldrig hittar några herrkläder.Så jag tror att företagen bara förlorar på det.Och tror även att dem skulle vinna på att ha en herravdelning och en damavdelning.


Tröjor,och liknande för damer och detta är bara en liten del. av alla "tjej" tröjor.

Och här är alla överdelar som hööks har åt herrar, mycket va? Jag skulle vilja fråga, vart är kavajerna? Vart är tröjorna ?

Jag tog bara hööks som ett exempel,jag vet att de finns fler företag som är lika dåliga på detta .....

Likes

Comments

View tracker

Hej och godmorgon på er!

Idag är det Måndag igen då.Är ledig idag då jag inte var ledig i Lördags.Så det är lite skönt men jag åker till skolan senare idag vid 6-7 någon gång har jag bestämt mig att åka.

Ja nu är de den 5 december, och jag fyller ju snart år, nästa Tisdag för att vara exakt. Men mamma har bestämt att fira mig dagen innan så ja det ska väl bli lite spännande faktiskt. Jag får hoppas att veckan i skolan går fort och liksom framåt.

Nu ska jag faktiskt uppdatera er lite mer sedan ska jag packa och dra till skolan. Men vi hörs mer sedan okej?


Likes

Comments

Man ser hur många människor speciellt ryttare som får mycket serverat. Då menar jag inte att man får vilken häst man kollar på.Jag menar den som blir skjutsad och den som får dyra träningar och den som kanske får den där lite dyrare sadeln och så vidare.Jag vill inte säga att de är dåligt att få något serverat men i min krets så skulle jag aldrig bli de.

Jag har aldrig fått något serverat, jag har inte haft någon förälder som står och jublar på mig när jag red en felfri runda när jag var yngre. Jag har alltid fått göra allt själv. Och jag kommer få göra det i framtiden med .

Jag hade faktiskt önskat att jag fick lite serverat och inte för att underlätta för mig,mer för att jag vill ha någon som tror på mig.Men det har jag inte och kommer troligtvis inte få det heller.

Jag har alltid betalat för den nya utrustningen jag velat ha. Ridbyxor,hjälmar,träns,schabrak. You name it. Min föräldrar har aldrig lagt ut pengar på det då dem inte bryr sig om min karriär och min satsning jag har på ridningen. Jag har sparat varenda litet studiebidrag och barnbidrag jag fått. Det är likadant med andra saker jag vill ha. Jag får spara helt enkelt.

Jag har berättat att 2017 kommer bli mitt år och jag tror att jag kommer få stå där och får vara min egna mentalcoach och jag får vara den som peppar mig.

Att bli serverad tycker inte jag är att bara få dyra saker och en förälder som följer med överallt.Jag tror att man kan bli serverad med massa positiv inställning, en förälder som tror på än mer än annat, en förälder som facebookar om hur stolt den är för att sitt barn vann en tävling.

Den mörka och nästan lite ledsna sanningen är att jag kommer aldrig få den stöttningen. Jag har lärt mig att "Vill man ha något får man köpa de själv" Jag menar visst man vill väl inte gå till sina föräldrar och be om att få saker men jag skulle inte ens kunna tänka tanken då min uppväxt såg ut så ska man inte tjata efter saker. och man ska klara sig själv har jag lärt mig.

Helt ärligt kan jag säga att jag skulle vilja få lite serverat faktiskt då jag alltid har haft det svårt i mitt liv, jag har kämpat för att överleva, kämpat för att komma någon vart i mitt liv.Jag vill även säga till er som kanske har föräldrar som alltid ställer upp att säg att ni uppskattar dem, visa att du är tacksam.

Självständighet är en sak som jag har i mitt huvud hela tiden. jag kommer få vara självständig riktigt länge då jag inte känner någon stöttning av föräldrarna .

Likes

Comments

Gud jag vill bara sumera denna veckan som har gått nu.

MÅNDAG: Börjar med att komma till skolan inte så taggad som vanligt. Vem är egentligen taggad på skolan på en Måndag? Men jag tyckte det gick bra, fick mycket bra gjort i skolan och jag tyckte att lektionerna gav något.Så det vara bara positivt.


TISDAG: Så hade jag historia och Engelska och jag tycker inte de är dem lättaste ämnena men jag tyckte att jag fick mycket gjort även de var dem två svåraste ämnena. Så det är jag riktigt stolt över att man liksom förstår vad man ska göra och liknande. Finns ofta lektioner när jag inte gör de.


ONSDAG: Så hade vi stalldag och hjälp vilken bra ridning jag gjorde och att jag själv var riktigt grym och jag fick verkligen jobba med hästen jag fick mycket beröm om hur jag red honom. Och man märkte på hela hästen att han jobbade då hela ryggen trycktes upp när han jobbade.


TORSDAG: Torsdag var också riktigt bra, jag hade ett prov som jag verkligen hade tränat på och ja de gör ju liksom resultat.Så det var bra. Sedan fick jag ett meddelande som kommer förändra hela 2017 och jag vill bara gråta av lycka, att jag äntligen ska få visa vad jag går för. De kommer bli så sjukt grymt!


FREDAG: En dag med bara entreprenörskap där vi satt och bakade och blev klart med allt för uf företaget.Så det är skönt att kunna skrapa bort de på axlarna så kan man chilla lite.Sen riktigt mycket umgänge med vännerna.


Och nu Lördag, jag är så värd en helg känner jag, efter allt säljande och allt jobb så tycker jag att jag är mer än värd att ha ledigt.Hoppas ni har haft en lika bra vecka som mig!
Likes

Comments

Hej på er!Vaknade med ett leende på läpparna fast jag är i skolan på en Lördag, lite skevt egentligen.Men vi ska sitta och sälja hästgodis hela dagen. Så de kommer inte bli någon ansträngande dag. Som tur är.

Efter vi har sålt som vi ska göra från 9 till 3 så ska jag faktiskt åka hem.Riktigt skönt! Så jag är ledig på Söndag och Måndag istället så jag får ju egentligen en helg.

Så ni vet så kan även ni beställa hästgodis så kontakta mig på min facebook om ni vill beställa! Skulle ju vart riktigt kul om ni ville det också.Så hör av er isåfall.Likes

Comments

Asså jag är glad så jag spricker!

Jag känner att de kommer en revansch nästa år. Det kommer bli så sjukt kul att kunna visa att jag kan, jag kommer kunna visa att jag kan. Jag kommer kunna visa att jag kan min sport. Jag är så sjukt glad över att kunna göra en satsning i den sporten jag älskar mest.

De bästa är att jag kommer kunna snärta folk på näsan "Ha jag kan bara jag får chansen" och den chansen har jag fått nu.Jag kommer inte kunna berätta något förens 2017 . Jag är så glad att jag kommer bevisa att jag kan detta.

Jag är stolt över att min tur kommer nu. Min tur kommer just nu,nu,nu verkligen.Jag känner mig så sjukt taggad.

Detta gör jag först för min egna skull, sedan göra jag detta för Arons skull, han skulle nog inte vilja se mig att bara skita i min satsning och sen gör de för att bloggen blir bättre och jag tror att ni kommer tycka det är riktigt kul också!

Är ni taggad på att få veta mer nästa år? Nästa år är allt bestämt så då kommer ni få veta allt.

Ville bara berätta att jag är på topp nu!


Likes

Comments