Header

Hej på er! Som ni har märkt så har de vart riktigt tomt här . Men de är på grund av att jag har gått och blivit dunder sjuk helt seriöst. Efter att jag flyttade hem alla grejer i måndags så har jag varit super dålig. Jag kände lite grann i måndags, var lite tjock i halsen osv men nu har de eskalerat om man säger så. Jag är jätte täppt,snoret rinner, jag har feber till och från. Mina ögon rinner och svider litegrann och även mina öron värker. Och lite krydda på moset så hostar jag något förfärligt . Jag fick all skit samtidigt känns de som. Detta kan resultera till att jag inte åker till Göteborg på Söndag och de finns inget som gör mig mer ledsen än de. Hästmänniskornas högtid kommer jag troligtvis missa. Jag har faktiskt gråtit lite över de. Men jag ska verkligen försöka bli frisk på dessa två dagar. Ska handla massa Ipren och massa nässpray och sen överdosera litegrann. Så nu vet ni hur det ligger till.

Jag vill även inte vara såhär sjuk för Torsdag nästa vecka så ska jag till Dannmark så de kommer verkligen suga om jag är sjuk fram tills dess. Men jag får hoppas. Jag hoppas på att kunna starta upp snart igen för jag har tagit Treo nu på morgonen och jag börjar bli piggare och kryare. Så vi får hoppas.

Men hoppas ni får en bra dag. Ni märker om de kommer in inlägg här idag. Kram!

Likes

Comments

Hej och godmorgon på er! Klockan stod på 04.30 idag. Hehe snacka om att jag är död. Bussen som jag ska med går halv 7. Så jag tror att det blir bra. Vi har ju stalldag idag och efter det så har jag en enegelska lektion, så det blir lite jobbigt. Vi ska ha markarbete i dag så de kommer bli riktigt grymt tror jag. Älskar att trimma markarbete då man får så mycket kontroll och man jag lär mig så sjukt mycket på de.

Sedan så bär det av hem. Jag är hemma runt halv 6 tror jag och då kommer de fler inlägg efter det, om hur de gick på passet och så vidare. Men vi hörs mer sedan, bye!


Likes

Comments

Puh äntligen är man ifrån skolan på ett eller annat sätt .

Nu har jag plockat ut allt i mitt rum och städat är de också. Och hjälp vad mycket grejer jag hade där. Visste knappt om att jag hade så mycket kläder och grejer. Hehe men iallafall,nu är jag hemma och jag ska ta de lugnt . Börjar få ont i halsen igen och jag vill verkligen inte det.
Så jag ska bara sitta och ta de lugnt.

Kommer mer uppdatering i kväll så ni vet.

Likes

Comments

Är verkligen något jag kan rekommendera . Jag får höra flera gånger att "Tänk realistiskt sonny, du kommer aldrig ha dina sociala medier som ett jobb"

Att tänka realistiskt är enligt mig att du får inte tänka mer än innanför din comfort zone. Du får aldrig vilja bli ryttarstjärna eller du får aldrig vilja bli skådespelare. För att de är för stora drömmar och mål och när de blir förstora mål i livet så är man inte realistisk.

Jag har sagt hela tiden att jag vill jobba med sociala medier på ett eller annat sätt på grund av att jag tycker det är så sjukt kul att vara med i denna atmosfären. Men enligt flera stycken människor där ute så är inte de ett realistiskt tänkande av mig. Varför ? Det vet jag faktiskt inte, det bara är så.

Jag kan bli trött att se folk ha mål i sitt liv och sedan kommer folk och trycker ner än för att det är inte realistiska mål. Förstår ni? Jag skulle aldrig kunna säga till en människa att "Du kan inte bli de för de är för orealistiskt" .Jag blir rädd när sådant händer för enligt mig så är inte någon dröm för stor. Självklart kan du bli astronaut om du verkligen,verkligen vill det så kommer de gå.

Jag kommer ihåg att när jag satt och lyssnade på Johanna lassnack´s föreläsning så hade hon en tavla hon ritade på. Hon ritade ett antal punkter och sedan sa hon till oss "Hur får du en linje igenom varenda punkt utan att linjen skulle sned"

Vi alla på föreläsningen satt och tänkte och medans vi tänkte så gjorde hon en ram runt alla punkter, och så fort hon gjorde en ram runt alla punkterna så tänker man ju att linjen ska vara innanför ramen hon gjorde. Men resultat var att man ska tänka utanför ramarna alltså du ska dra linjen utanför ramen. Och med det menade hon att man ska kunna tänka utanför ramarna. Och man blir så typ Mindfuckad för att de är ju så, så fort de kommer ramar så tror alla att man inte får tänka utanför dem. Man blir ju lite paff att det är så sant.

Hon berättade även att hennes vänner hade sagt till henne att de inte kommer bli något av hennes facebooksida "Ryttarinspiration" Men hon sket i det och nu har hon en sådan sjukt stor facebooksida med flera tusen följare och hon säljer armband med riktigt bra citat. Hon visade verkligen att man kan lyckas fast folk inte tro på än. Och jag lovar att alla kan om man bara vill och jag vill och jag ska. Mina mål är att ha exempelvis detta som ett jobb och jag kan lova er att d kommer bli mitt jobb.


Jag tycker verkligen att folk som inte vågar testa sina vingar ska göra de. Fuck the haters rent ut sagt!

Likes

Comments

Hej på er! Vaknade runt 11 idag då jag inte kunde sova så jätte bra i natt.så de resulterad i att jag var uppe till 06.00 sedan blev jag trött och kunde somna. Men jag är uppe nu iallafall och gårdagen var riktigt bra, pinchos var ett riktigt coolt ställe och riktigt fräcka beställningsmetoder. Och maten var riktigt bra. Så dit måste jag åka någon mer gång.

Sedan bowlingen gick jätte bra. fick in ett par spärrar och strightar . Stavas det så? Men jag var iallafall nöjd med dagen.

Tråkigt dock att min kusin som var med mig blev jätte förkyld under natten här hemma hos oss och blev jätte febrig när vi var ute och åt och bowla. Han hostade jätte mycket och liknande.

Men iallafall nu fick ni reda på hur de var i går. Jätte grymt.

Likes

Comments