Header

Hej på er! Hatar att jag säger detta igen men min dator strular . IGEN.....
Blir fan trött på denna skitdatorn jag har. Och de är därför uppdatering har strulat så sjukt mycket .
Men iallafall,det är varför de inte finns några nya inlägg uppe här. Men jag kan uppdatera er om att praktiken går super bra . Älskar verkligen stället jag är på. Har nog aldrig haft det så bra som jag har de nu. Det går dock så fort. Jag börjar redan min 3dje vecka där och sen är de bara två veckor kvar av praktiken.

Sen kan jag även informera er om att på onsdag så ska jag till EM på Ullevi . Hur kul?! Skolan bjöd alla hästelever på de nu som en bra start på året och jag tackade så klart Ja och åker med,det kommer bli riktigt grymt tror jag faktiskt . Så jäkla synd att man inte får fota med kamera där dock,hade vart så sjukt kul med minnen från första Utomhus em i Ullevi.

Är ni där så är de bara att komma fram ,det vet ni.

Men iallafall de är vad jag kan informera er om. Uppdateringen kommer lida lite på grund av ingen kapabel dator. Men jag lovar att de kommer en ny dator inom kort . Så hoppas jag ni får de bra. Puss hej!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag tror att många av er undrar varför det inte kommer några videos!

Jag har sååå sjukt många videoidéer men de värsta är att mitt ena stativ som jag filmar med har gått sönder. Och tro det eller ej men de sätter stopp verkligen. Och jag känner att jag vill skaffa ett nytt stativ innan jag startat med videos igen. Jag ska inom en snar framtid köpa det då jag verkligen behöver det.Sen kommer det troligtvis lite mer vloggar och så vidare som ni ska få följa med på.

Jag har en sak som jag ska göra slutet av månaden och jag tror att denna grejen kommer bli så jävla snygg och så vidare. Kan ni gissa vad det är som ska ske? Ska eventuellt filma denna händelse.

Troligtvis kommer videos rulla på som vanligt igen nästa månad och om ni har några önskemål så är det bara att skriva i kommentarsfältet vad ni vill se. Okej?


Likes

Comments

Hej och godmorgon på er!

Klockan ringde vid 4 och nu sitter jag på bussen på väg till min praktik. Jag är sååå trött men ändå så taggad på en ny veckan. Efter denna veckan är det bara 3 veckor kvar. Hur snabbt går det eller ? Men iallafall det är vad som ska hända idag. Praktik och sedan hem och bara vara och om jag orkar så ska jag såklart uppdatera er!

Hoppas verkligen ni får en bra dag och om ni börjar skolan idag så "be strong"

Asså detta är den roligaste bilden från igår när Julias ponny Hassan ställer sig som om han ska kissa bara för att han inte vill jobba. Hahha hur kul !?


Likes

Comments

Hej och godmorgon på er!

Klockan stod på 10 idag och jag startade dagen med att knarka ipren och nässpray. Tror jag börjar bli förkyld för jag har världens nästäppa och sedan hes. Sedan så har jag lite huvudvärk.Dock känner jag inte av någon feber vilket jag är glad över.

Jag är verkligen jätte trött fortfarande efter praktiken. De är sjukt jobbigt att gå upp klockan 4 varje dag och ha hyfsat långa dagar. Visst jag gillar platsen jätte mycket men ja lite slitet blir det för huvudet.

Men iallafall ! Idag så ska jag iväg om någon timme och fota Julia och hennes fina ponny så de ska bli lite kul och sedan snacka lite igen. Sen vet jag inte vad som händer mer under dagen. Ska nog sova tidigt då jag ska upp tidigt igen på Måndag.

Likes

Comments

Okej två dagar av min 5 veckors praktik har nu gått och att jag valde denna praktikplatsen tror jag har vart en av dem bättre valen i mitt liv.

Innan jag började där så hade jag hört massa saker om detta ställe pågrund av att en bekant hade haft praktik där innan och hen tyckte inte de var bra. Och som alla får så fick även jag förutfattade meningar och jag var lite skeptisk till att ens välja den praktikplatsen.

igår när jag kom dit så var jag så sjukt nervös, jag kände att jag måste göra ett bra första intryck då det är de första man känner av på en person. Men redan när jag pratade med min handledare så märkte jag att alla förutfattade meningar bara försvann. Dem var verkligen jätte trevliga och dem visade verkligen uppskattning av ens arbete .det var verkligen SÅ skönt att dem förutfattade meningar bara var borta . Alla i stallet är verkligen jätte trevliga.

De jag har gjort än så länge är stallsysslor och putsa saker och igår första dagen fick jag rida en av deras hästar och det gick riktigt bra. Var bara lite motionering av hästen så de var inte något speciellt pass. Hästen skulle bara bli genomriden och så vidare. Det var en väldigt fin häst faktiskt som hade vart westernhäst innan den blev hopphäst så han var känslig i munnen och med en lätt hand så gick han i en fin låg form.

Och de är det jag kan summera av dessa två dagar.

Så jag är riktigt taggad på dessa veckor framöver. Är jätte tacksam att jag får vara där och för ett bra välkomnande.

Har ni börjat skolan än?Likes

Comments

Hej och godmorgon på er! Jag sitter just nu på bussen påväg till den första praktikdagen.

Igår så var jag i skara och ställde av min cykel för att jag ska åka till skara och sedan ska jag cykla till praktiken som ligger typ 8 km från där jag går av bussen. Så de blir lite cykelkörning också.

Jag gick upp 03.00 idag och ja, jag behöver knappt vända mitt dygn då jag ska upp mitt i natten. hehe love life. Jag får hoppas på att jag trivs på min praktikplats nu bara.

Ni får höra mer sedan om hur jag tyckte det var okej ? Bye !

Likes

Comments

Hej och godmorgon på er!

Sitter just nu i köket och han sådan ångest över att jag börjar skolan på Onsdag. Asså usch!

Men iallafall! Nog om ångest och skolan för jag får bara panik av det. Dagens planer vet är lite oklara jag vet inte riktigt vad som händer under dagen. Vi får se helt enkelt.Men som ni vet så hörs mer vi mer sedan PUSS!


Likes

Comments