Header

Hej och godmorgon på er!

Vaknade vid 8, tog på mig kläder och ska nu ha två entrprenörskapslektioner och jag och mina kompisar som är i en grupp ska idag testa hästgodiset vi ska sälja.Vi ska först göra det iallafall och sedan ska vi prova det.Kommer bli en rolig och inte så kravfylld dag tror jag.

Sedan bär det av hem och de ska bli så skönt med tio dagar ledigt. Har ni något inplanerat på lovet?


Likes

Comments

Hej på er! Jag har inte uppdaterat då min dator slutade ladda helt plötsligt så min dator blev urladdad och jag kunde inte ladda min dator. Så de var väl min anledning.Men jag har värsta grejen på gång, eller grej och grej. Jag har tagit massa snygga höstbilder på min kompis häst Coco. Och jag blev chockad över att dem blev så bra.Jag tror ni kommer tycka dem är riktigt bra. Eller så är ni trångsynta som vanligt och säger att dem är ful.

Sen så vankas det höstlov, hur skönt! Hoppas på mycket höstfotograferingar.Vi hörs mer i morgon okej!Likes

Comments

Hej på er! Sitter just nu och ska käka frukost. Klockan stod på 06.00 idag då jag ska till skolan och jag måste åka buss och de tar ju nästan två timmar så då måste jag. åka hyftsat tidigt. Jag börjar klockan halv 1 och har bara två svenska lektioner sen slutar jag.

Jag sitter även och scrollar runt på gamla inlägg jag gjorde början av året och jag blir så varm av den kärleken jag fick på ett inlägg. över 200 kommentarer och över 11 0000 unika besökare och kommentarer som löd "Du är så stark och jag tror på dig" . Så jävla bäst är ni visste ni det ?Får även tacka Linn Strelin, Nellie Berntsson och Tyra Sjöstedt som stod vid min sida och skrev så sjukt mycket kärlek.

Nu ska jag fortsätta äta min frukost som består av bananpannkakor och sen ska jag fortsätta njuta av era kommentarer. Ni är verkligen så fina.

Likes

Comments

När jag började andra klass på lågstadiet så var jag en riktigt osäker pojke.Redan då höll jag på med hästar men gud vad jag gömde de intresset. När jag hade ridkläder på mig så sprang jag från parkeringsplatsen till vår lägenhet för att ingen av mina klasskompisar skulle se mig i dem tighta,stretchiga ridbyxorna. När jag väl berättade för min klass i tvåan att jag höll på med ridning så fick jag höra "Bögjävel" Redan i andra klass på lågstadiet! Det är nästan 10 år sedan och om jag skulle höra en andra klassare säga så nu 2016 så skulle jag bli så sjukt chockad.

Jag gick i en och samma klass från 2an till 6an. En ganska stökig klass med många stökiga elever. (Jag säger inte att jag var den bästa eleven men ja det var många stökiga elever) . Från och med den dagen jag fick höra bögjävel i tvåan så gick det inte en dag att jag fick höra något som innehöll bög. Från tvåan till 9 så har jag alltid fått den stämpeln att du är bög. Och anledningen var för att jag hade häst och jag hade bara tjejkompisar. Jag kommer även ihåg när jag gick i 8-9 sådär så hade vi haft sexual kunskap och våran lärare säger. "Enligt statistik så finns det alltid en kille i klassen som är homosexuell" Och såklart fick jag alla blickar. Vissa av tjejerna diskuterade de på rasterna och ni vet matchokillarna sa dirket "Det är Sonny" . Jag kommer även ihåg att i omklädningsrummet en gång gick en kille runt och fråga om vi bara gay eller hetero. Och den killen som då skulle svara att han var gay skulle då få stryk. Jag har ju berättat under dessa åren så har ju jag känt mig extremt mobbad och kränkt och samtidigt har man ju blivit psykad av dessa kommentarer man har hört BÖGJÄVEL, JÄVLA BÖG,FAG . Till slut orkar man inte mer och då håller man bara med dem, "Jag kanske är gay, dem kanske har rätt?" Man känner inte säg själv längre för du hade en stämpel av hela jordens befolkning att du är gay, du ska vara gay.Jag kommer i håg att den tiden var så sjukt ostabil för mig mentalt. det var inte bara klasskompisar som trodde de, det var även lärare.Det är samma sak än idag faktiskt, till och med vissa av släkten blir chockade när jag säger att jag pratar med en tjej eller är i hop med en tjej.

Det värsta med detta är att dessa ord, Bög,bögjävel är skällsord.Helt vanliga ord som man gör till förolämpade ord.Just nu idag så har inte jag svårt med att bli kallad bög.Jag menar att vara bög är inget negativt sen om någon kallar mig bög så vet ju inte den om jag är bög eller inte. det är ju bara jag själv som vet vad jag gillar för typ av kön.Men tänk då dem stackars människor som kanske är gay och får höra att det är negativt. Att bög är en negativ grej att vara. Jag fattar inte hur det kan vara så skevt i vårt samhälle där du måste vara kille och tjej för att bli accepterad. Att du exempel inte kan gifta dig i kyrkan om du är homosexuell, det är ju en stor kränkning det med.

Jag vet att inte jag har varit ensam med denna kränkningen, jag vet att flera stycken barn och ungdomar har gått och går igenom samma sak som jag har gjort, men tänk då den delen av alla ungdomar som har bög som en läggning och den för höra dessa skällsord? Känner inte ni då att samhället har trampat snett någonstans? Jag blir mörkrädd när jag hör folk kalla någon bög på ett negativt sätt.

Vad tror ni behövs göra för detta skällsords missbruket,Jag vill få ett slut på detta. Jag vill inte höra flera saker där folk mår dåligt över dessa kränkningar . Jag tycker det är så sjukt töntigt och sjukt respektlöst mot dem som är homosexuella då de är deras läggning som ni smutskastar. KÄRLEK ÄR KÄRLEK OCH KÄRLEK ÄR UNDERBART!
Likes

Comments

Kommer ni ihåg när jag berättade om mitt UF företag som jag hade med två vänner.Vi skulle göra stigbygelpåsar. Men vi har gjort ändrade planer på det.Vi kom på att ingen av oss kunde se sådana stigbygelpåsar och ingen ville hjälpa oss sedan om man skulle köpa in sådana istället och sen sälja så skulle våran budget inte hålla.Ett par kostade 500 kronor och om man ska ha över 50 stycken så skulle våran budget inte hålla alls. Det skulle kosta oss 25 0000 och våran budget började på typ 800 kronor. Så nu har vi gjort en ändring vi har ändrat om helt på vad vi ska göra.

Vi ska istället göra hästgodis.Vi kommer snart göra en ny facebooksida med våra produkter. Vi ska även byta namn till EKO Hästgodis. då vi bara använder oss av ekologiska saker. Jag tror detta kommer bli jätte bra och detta är inte alls lika dyrt som stigbygelpåsar. Så snart kommer jag med en länk till våran facebooksida så ni kan gilla och beställa av oss. Vi ska försöka göra olika smaker som Morot,äpple,banan,lakrits. Häftigt va? Så håll ögonen öppna här så berättar jag mer senare.


Likes

Comments

Hej och godmorgon på er!

Vaknade riktigt sent idag. Gud vad härligt det var med sovmorgon, känns som det behövs.Idag är det Söndag och jag är lite kluven på om jag ska åka till skolan redan idag eller om jag ska åka tidigt i morgon. Men ja, det löser sig i slutändan tror jag.

Om jag åker idag så ska jag försöka hinna fota lite bilder ute och liknande.Vill ha höstiga bilder här på bloggen, de ä ju alltid fint eller hur ? Men vi får se hur de blir med den saken . Sedan vet jag inte vad jag ska göra mer än att uppdatera er med inlägg. Jag känner mig så pepp på bloggen just nu. De går framåt och jag känner att det inte kan bli sämre nu.

Vi hörs mer sedan då jag ska äta frukost nu. Okej ?


Likes

Comments

Jag tycker att jag ska bli mer öppen för er, gå ner djupare i mitt liv. Vem är jag ? Har ni ens fått reda på det än?

Jag är en människa, en människa med känslor och jag har svaga punkter som alla andra. Men ibland kan jag känna mig som superman.Jag är väldigt lätt att hata och jag får snabbt fiender. Det har jag lärt mig dessa åren jag har gått på den skolan jag går på nu.

Jag kan ju inte säga att jag inte är så sjukt omtyckt. Jag blir smygfotad och jag blir utstirrad och jag hör folk skratta åt mig. Det roliga är när folk hatar på mig eller försöker göra narr av mig så blir jag en riktig bitch rent ut sagt och vill vara tusen gånger värre tillbaka.Folk kan tycka det inte är okej att jag gör så tillbaka men det är mitt sätt att skydda mig själv. Ingen har rätten har smygfota mig eller skratt åt mig när jag går förbi. Har ingen respekt för mig så visar inte jag någon respekt tillbaka.Sådan är jag mot alla.

Jag tror det sticker i folks ögon att jag är den ända killen i en hästklass. Hästklass!Tyvärr så har de inte gått in i folks huvuden att Ridsporten och hästarna inte är bara för tjejer. Kollar man upp i dem högre klasserna så är de ju nästan mansdominerat. Och jag tror att det sticker i folks ögon att jag vågar stå för vad jag vill och vad jag älskar att göra.

Jag gillar när de sticker i folks ögon, då vill jag göra så att det sticker ännu mer.Ibland kan jag känna att jag är hatad av en hel skola.Och jag som person bryr mig verkligen inte.Det stärker mig som person att få blickar och ja jag är annorlunda, jag är kille som gillar hästar och rider och enligt dem på min skola så känns de som att det är oacceptabelt .

Jag har aldrig vart accepterad i skola. Jag har alltid stuckit ut fast jag är som alla andra ungdomar och följer oftast strömmen och jag är en person som svär och så vidare så egentligen gör jag inte något sticker i folks ögon. Jag är en ungdom som gillar ett djur?

Nu fick ni reda på mina tankar om skolan. Vill ni att jag ska ta upp något personligt ämne ?

Likes

Comments

Nu måste jag klippa mig snart, mitt hår har ju blivit riktigt långt, Ser ni eller :O . Det står åt alla håll och jag tycker det är riktigt ful nu.Går alltid med mössa då jag inte tycker det är snyggt. Skäms nästan lite.

Likes

Comments