Header

Jag tror att ni alla har förstått att jag ska ha den hästen som jag har lagt ut bilder på. Det är meningen att jag ska ta hem hästen, de vet jag att ni förstår men jag tänker inte presentera hästen än på grund av att jag vill att alla kontrakt ska vara skrivna och hästen ska stå på stallplanen när jag kan presentera den okej?

Men visst är det sjukt att jag kommer gå ifrån 0 till 100 . Jag kommer ta hem en häst som jag får göra vad jag vill med. Jag kommer ha så sjukt mycket jobb då hästen inte är utbildad helt och hållet och den är omsuklad och inte riden regelbundet vilket ger ett sämre resultat av häst de är ju så med alla hästar eller hur.

Jag har alltid velat ha en häst där jag får utbilda hästen och liksom få den till så jag vill ha. Just denna hästen kommer jag få liksom starta om från Noll och då hästen enligt mig behöver repetera en del saker.Jag får en sådan sjukt skräckblandad förtjusning i detta då jag lägger ganska mycket ansvar i mina händer och jag kan inte göra några misstag.Men jag tror på mig själv och när man gör de så brukar det oftast gå bra.

Med bra människor som man kan rådfråga när de behövs och lärare runt om mig så kommer jag klara detta galant. Det ska bli så sjukt kul att få fram mitt jävlar anamma igen då jag saknat de i några år. Så jag tror på detta och jag hoppas verkligen på att det kommer gå till så jag vill ha de.

Det kommer bli en sådan oförglömlig resa också och jag kommer ta mer er på allt också.Här och även på youtube,det kommer bli så sjukt kul och även så sjukt lärorikt. Är ni taggade ? Det är jag!

Här är en video när jag red den förra sommaren.

Och här är från denna sommaren.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej och godmorgon på er!

Asså vet ni hur skönt det är att vakna upp utan att tänka på att man ska till skolan eller praktiken.Så de är sjukt skönt. Jag har verkligen inga måsten och det kan ju inte vara mer än härligt.

Det är Söndag idag och mina planer idag är att försöka somna om efter detta då jag vill njuta lite extra av min skönhetssömn och sedan ska jag ta hand om hunden som jag passar och efter de så ska jag hänga med lite vänner. En riktigt bra sommardag tror jag de kan bli.Tror inte ni det?

Jag hoppas verkligen ni är till belåtenhet av den uppdateringen ni får. Jag hade verkligen glömt bort hur kul detta var med blogg och att leverera inlägg till er. Kommer bli en grym sommar detta tror jag.

Förresten! Har ni något speciellt inplanerat i sommar ? Berätta!


Gud vad jag saknar denna hästen, Fina Harry

Likes

Comments

Hej och förmiddag på er! Vaknade jätte sent idag på grund av jag vart så sjukt trött igår.Men nu sitter jag här igen, back in the game.Dagens planer idag är att Jag ska ut till min syster senare idag och vi ska grilla så min mamma och jag och hunden som bor här under veckan ska dit och bara ta det chill.

Jag är verkligen så sjukt taggad på höst för jag är då inte hästlös , hur härligt?Jag hoppas verkligen på att denna sommaren blir riktigt bra också, Tror inte ni den kommer bli bra sommar och en bra höst? Jag tror på det iallafall!Hoppas ni får en bra dag så hörs vi mer sedan okej ?


ASSÅ HUR SÖT ÄR INTE DENNA LILLA KRABATEN!

Likes

Comments

Jag fick världens chock när jag öppnade min instagram igår. Jag hade fått en avritad bild på mig och runt om mig är de saker som jag gillar och även mina förebilder är med i bilden. En sån sjuk cool bild verkligen! Asså ni ser Nicki the queen och även Linn Strelin och även Aron. hur coolt ?Denna vill ja ha som typ header på youtube, hade inte det vart riktigt coolt?

Får verkligen tacka Saraeli.art på Instagram, tycker ni kan följa henne! Hon är grymt duktig.


Likes

Comments

Visst är vi fega.Jag tycker att vi i samhället är så sjukt fega verkligen!Jag är feg, du är feg och kungen är feg, ja alla är fega!

Det jag menar är att vi alla ser när folk blir diskriminerade på ett eller ett annat sätt. Det sker på jobbet, det sker i vardagen,det sker i skolan. Ja det händer överallt helt enkelt. Och varför säger ingen ? Det är så sjukt att ingen gör något och jag har inget svar på varför riktigt. Varför gör vi inget ? Är de bara för att vi alla vill skydda vårat egna skinn och inte vill hamna i trubbel.

Jag blir så mörkrädd att ingen vågar göra något när vi ser någon fara illa.Det hade verkligen vart så häftigt om man kunde stå upp för varann och verkligen säga ifrån när man tycker något är fel. Jag skäms över mig själv. Ni vet hur mycket jag är emot mobbning och diskriminering så sjukt hårt men ändå är jag så sjukt feg och blir en liten lort när jag ser folk håna en person eller liknande.

Det ska verkligen inte vara så. Vi måste verkligen stå upp för varandra även om man inte känner varandra så måste man kunna berätta vad som är rätt och fel eller hur? Jag vill verkligen hjälpa alla utsatta och jag vill verkligen få ett bättre samhälle och en bättre arbetsmiljö för alla eller hur?

Kan inte ni bara lova mig att säga till nästa gång ni ser någon bli hånad och så lovar jag att jag gör likadant okej?!

Jag vet att ni är grymma och jag hoppas ni har samma vett som jag

Likes

Comments

Hej och godmorgon på er! Idag stod klockan på 09.00 och Skorna är på för en powerwalk. Så sjukt skönt att starta upp det så nu när de är lov och man inte har något att göra.Jag tycker de är en riktigt bra tidsfördriv iallafall.

Det är ju Midsommar idag. Härligt på ett sätt. Men ändå en ganska överskattad högtid som jag egentligen inte bryr mig om så speciellt mycket och det är inget man märker av direkt. Under eftermiddagen så har jag inga planer direkt. Eller det känns ganska oklart alltihop. De ända jag vet är att en hund kommer hem till mig i eftermiddag då jag ska vara hundvakt i en vecka. Eller ja, det ser ut som en liten råtta faktiskt.Så de är det ända jag vet ska göras idag.

Vad har ni planerat idag ? Snälla berätta! Älskar när ni berättar om era planer !

Vi startar dagen med en grym låt och en bild på hunden.


Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag har ett samarbete med https://stayhard.se/ genom tourn.com som jag tycker att ni ska registrerar er hos.


Stayhard har en satsning mot så kallade "herrkläder" Men jag tycker att ni tjejer eller icke binära också ska kolla igenom om ni gillar dessa kläder. Jag tycker att stayhard har sjukt snygga kläder och det är kläder som är i min smak.Jag har tänkt att beställa kläder där ifrån flera gånger men det har aldrig blivit av tyvärr.

Just nu har Stayhard.se Sommarrea och rean hittar ni HÄR .Vissa plagg har 70% rea hur billigt? Det finns flera kläder under hundringen och även kläder som är lite dyrare men även har 70% rea på och jag tycker det är ett riktigt bra utbud på en rea. Så in och kika iallafall HÄR

Här är två favoriter i från stayhard! Vilket plagg är dina favoriter ifrån stayhard? Länka i kommentarerna!


Likes

Comments