Nu finns ett nytt avsnitt ute med mig och sanna. podden heter tjejsnack A-Ö vi pratar tjejsnack de vi brudar brukar prata om alltså sex, fest, problem, svek med mer. Kommentera gärna om ni har något spännande ämne man kan ta upp. Podden finns på csstbox och iTunes in och lyssna kanske kan det bli din nya favorit podd.

Jag hoppas vi kan växa och bli bättre och bättre och det kan ni hjälpa oss med. Ge feedback, skicka in roliga eller pinsamma historier du varit med om eller en fråga som just vi kanske har svar på!

Kommer komma nya avsnitt varje måndag.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag blev det jobb som vanligt och sen blev det gymmet! Blev bröst och armar idag. Imirgon kommer jag vara mör. Körde till max vad jag orka lyfta trodda armarna skulle sprängas ett tag. Så skön känsla!


dagens mat:


Frukost: keso och gurka 110 kcal

Lunch: kyckling broccoli och minimorötter 168 kcal

Smoothie på yoghurt och bär:     174 kcal 

Middag kycklinggryta med ris:   273 kcal      

Totalt idag 725 kcal minus 663 kcal på gymmet

Likes

Comments

Nu är dag 1 klar snart. Är nu hemma hos min brosa och är barnvakt. Var enkelt måla lite teckningar sen skulle jag laga mat och sprang på toan mitt i allt när jag kom ut från toan så sov hon.. Så rolig var jag.. Haha


Imorgin blir det gym och fix med podden. Är jag och min vän sanna som kommer köra en tjej podd som kommer innehålla det mesta som vi tjejer snackar om så väl komma på en tjejfest kan man säga.


Dagensmat:


Frukost: ägg på knäckemacka med kalkon och sallad. 263 kcal. 

Mellanmål: keso, 1 ägg och lite gurka. 133 kcal

Lunch: kyckling, broccoli och minimorötter. 170 kcal

Kyckling sallad med dressing 315 kcal. 

Totalt idag blev det ​880 kcal ! 

Likes

Comments

Nu kör jag! Och jag har alla förtsättningar för att lyckas. Ja ni kanske förstår att jag ännu en gång ska gå ner i vikt. Men det som gör det förhoppningsvis lättare nu är att

1. Robert är borta i 4 veckor så kan fokusera bara på mig själv

2. Mina vänner ska gå in med samma mål så man stöttar varandra.

3. Har motivation

4. När jag är själv kan jag inte falla i matträsket med vad min kille vill äta utan kan "bestämma" själv.

Så tror denna gång kommer gå bra. Jag måste orkar inte känna att kläder är tighta och att jag blir sjuk så ofta. Förr när jag träna var jag sällan sjuk eller nåde dåligt psykigt. Så bra mat och träning tror jag är bästa medicinen men man måste bara bli vann att ta den medicinen.

NU KÖR VI!

Likes

Comments

Contains affiliate links
/ / / / / Thomas Sabo

gick upp i vanlig ordning och känner att jag fasen inte är bra än kände det redan igår men tänkte att det nu borde vara över. Men nu ligger man här i sängen klockan är 06.00 och ska försöka somna om och bli frisk tills imorgon! Legat hela natten och vridit och vänt på mig och av med täcket för det är för varmt sen nästa sekund på med täcket för man fryser.

De jobbiga är också att man är så jäkla sårig och torr! Måste köpa ett bra läppsyl ! Någon som vet något bra för dom jag har så känns det bra när man tar på sen så är det ingen skillnad i alla fall med läpparna hur mycket man än smörjer.

Nu ska jag somna om och bli frisk! 🤒😁 och om 7 dagar är det jul. Helknasigt vad tiden går fort.

Likes

Comments

tjoohoo vakna i vanlig ordning med ont i näsan av massa sårskorpor som samlas där. någon kanske känner igen sig att på vintern så vill näsan gärna ha sår i sig. Så man ser ut som en 4 åring som pillar näsan hela morgonen.

Har haft feber eller något liknande men nu mår man bra förutom näsan och lite snorig. Så var uttråkad och sminka mig. Brukar nämligen göra det när jag har brist på annat att göra. Och vart ska jag visa korten som blev efter om inte här.

Så vad tycks... 🤔😁

Likes

Comments

Här kommer en video/vlogg från igår med lite blandat men så klart baby showern i fokus!

Hoppas den blev ganska mysig trots typ inga batterier i kameran! ;DLikes

Comments

halloj

Idag vart det baby shower för joss. Trodde inte jag skulle kunna gå på den men det kunde jag så snabbt hem duscha, in på maxi av alla ställen för att hitta en present i sista minuten. Blev kanske inte de bästa men fick duga. Efter en stressad timme så blev det full galopp hem till Elin och små fixa innan Joss kom och skulle bli överraskad. Och överraskad blev hon! Kom några tårar och älskar den känslan när någon blir så glad och att man själv får hålla tillbaka tårarna fast man själv bara vill gråta med den personen och denns lycka.

Det som gör det ännu finare är att Joss är så ödmjuk och så tacksam, väldigt fina egenskaper. Satt och tänkte gud kommer jag och kan jag vara så där jordnära och tacksam när något sånt kanske händer mig? Skulle så klart vara jätte glad och tacksam men kanske svårt att visa det... hmmm.

Hur som helst tror Joss kommer bli en super mamma och håller tummar och tår att allt kommer gå bra och att två små fina tjejer kommer titta ut snart 👶


Likes

Comments

efter att jag mått dåligt ett tag nu så har denna helg verkligen fått mig på glatt humör. Idag kände jag att jag hade ork, ork att fixa här hemma och inte grubbla. Och R har med varit extra gullig på något sätt. Hoppas att jag kanske kommer ur denna bubbla men måste nog ta tag i den ändå.

Idag som sagt fick jag mycket gjort här hemma. Tänkte bara damma men så kom de stora städrycket. Ja ni kanske känner igen er i att man börjar små städa så kan man inte sluta! Damma kontaktutag, toan, golven Alla fönsterbläck och fixa med sminket och göra det mysigt.


har även börjat lyssna på en ny ljudbok. "Omgiven av idioter" som är väldigt intressant. Har bara kommit in 1 timme i boken. Men handlar om varför vissa är som dom är. Och man får veta vem man själv är. Eller man får lista ut i alla fall. SÅ ska bli spännande och lyssna klart på den och se om man kan förstå människor bättre.

Nu Ska jag sova för får inte försova mig. Ska försöka gå upp cirka 40 min tidigare än vad jag brukar göra för att få in en ny rutin som kanske förbättrar min morgonrutin så jag kommer upp lättare.

godnatt 💋

Likes

Comments