Contains affiliate links

Hej!

Igår blev det spontant in till stan för att dansa på frimis. Var trevligt och kul till en början sen gick det utför för mig.

När man har en tanke i huvudet så tog den över när man hade fått i sig för mycket att dricka och gick förlångt med den. Förstörde nog min sambos utekväll och min egen. Jäkla osäkerhet. Med mig måste man vara tydlig och det hade inte R varit och då psykar jag loss.

Nu är allt bra när man nyktrat till men jag ska inte dricka när jag vet att jag kommer bli knäpp. För de känner jag redan innan. Men allt som allt bra kväll som sluta i lite turbulens men nu är allt ok! 😁

Äskar Jeanettes sminkspegel. Hitta en jätte fin från Astro med. Klicka på bilden för att komma till den! 💄

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Imorse vakna jag utvilad efter en skön nattsömn bredvid min älskade. Kände att idag har det hänt något. Märkte det redan igår då jag fick syn på en topp jag hade förra året som jag inte fick på mig. Jag tog toppen och ställde mig framför spegeln. Den passa! Yes!

På vågen i morse så har jag äntligen kommit under 100 kg sträcket. Jag vet sjukt att man väger/vägt över 100 kg. Men i mina tankar ska detta vara ett minne som jag inte vill återvända till! Nu lägger vi i en till växel ska nog simma nästa vecka så testa bikinin som jag inte kunde ha i sommras.

Här kommer för och efterbilder vad som sket hitills.

Allt som allt från sommaren så har jag gått ner 5 kilo så fattar inte vad jag gnäller om! Vet att det tar sin lilla tid!

Nu är jag på fotografering med min vän alex som ska försöka ta lite sköna bilder.

Likes

Comments

Asså jag älskar ju att sjunga de får låta hur som helst men gör jämt det när jag är hemma själv och mulan spegelbild tycker jag är så bra och fin! Och passar än ibland liksom! Man känner sig inte alltid på topp och att man inte räcker till å då kör man denna i duschen så är man på humör igen! Känns läskigt att lägga upp men bjuder på det! Va fan inte sämst i Sverige i alla fall 😉.

Likes

Comments

Hej!

Jag är så sötsugen just nu så vet inte vad jag ska göra! Vill bara smälla i mig en chipspåse och en kall dricka! Fan vad gott! Men får hålla på mig! Men dräglar just nu i mungiporna för är så sugen på något gott!

Nu har jag levt på grönsaker och kycklingen i 3 veckor! Fuskat kanske 2 dagar typ! Och kan säga att det är typ inga resultat varken på vågen eller måttbandet! Bara de som var efter 4 dagar på måttbandet. Jag förstår inte det är så jävla orättvist. Jag ville att detta blogg skulle vara positiv och inspirerande för mig och andra i resan på att tappa vikt! Men just nu är allt bara tråkigt! Varför äta jäkla kaninmat varje dag för typ nada resultat! (Jag gillat sallad och kyckling och sånt men lite tråkigt varje dag!)

Kan högre makter nu bara ge mig lite resultat så jag kan bli motiverad och ha viljan att fortsätta! Eller ska jag behöva vara överviktig resten av livet? Nej tack!


Frukost: 2 ägg melon och kaffe 215 kcal.

Dagenslunch: melonsallad 79 kcal.

Kvällsmat: banan och vattenmelon 173 kcal.


Likes

Comments

Vaknar upp i den mörka lägeheten och undrar vad klockan är?! 21:20 ser jag på den för ljusa skärmen på telefonen. Fan hur länge har jag sovit! Jo en powernap på lite över 4 timmar.

Jag är så trött hela tiden! Vill sova i dagar. Och det är inte roligt! Detta kan gå över jobbet då jag försovit mig, trots 3 olika alarm. Jag har inte haft svårt att vakna eller gå upp förut. Vist att man var trött att gå upp men jag kom liksom alltid upp. Nu minns jag inte ens att alarmen har ringt ibland. Jag undrar vad detta beror på?!

Så här har det varit i cirka 4 månader nu. Kanske behöver någon vitamin eller nåt?! Något som fattas i kroppen. Någon som känner igen sig?


Likes

Comments

Pw till jobbet idag på 3 kilometer och så blir det 3 kilometer hem också så klart. Väldigt dimmigt idag! Mysigt.

Till fulle idag blev det två ägg och 1 kopp kaffe, Lunch kycklingsallad allt som allt 440 kcal än så länge på dagen ikväll blir det en smoothie som ligger på cirka 200 kcal. Promenaderna resulterar i cirka -424 kcal. Ska man äta mer eller funkar det med cirka 600-1000 kcal om dagen? Ah jag testar ! Ska mäta mig och väga mig på torsdag.

Likes

Comments

Söndag!

En tråkig söndag som består av pizza (fusksöndag) och bingolotto. Vi har bara kollat på tv idag. Känns inge bra men orkar samtidigt inte hitta på något.

Imorgon är det sallad och smoothie som gäller. Men är fan besviken på hur viktnedgången går. Har varit duktig förutom nu i helgen då det varit kalas med mer. Men annars sallad, kyckling, smoothie äter högst runt 1200 kcal om dagen och har typ inte gått ner någonting på 2 veckor! Inte kul! Ska lägga till träning nästa vecka Och se om det händer något! Är ju inte så peppande när man är duktig utan resultat. Man får känslan

-ne men skit i det då kropp jäkel! Hit med chipsen och colan! Spelar ju ingen roll. Men ah vi får se nästa vecka när jag lägger till träningen.

Peppa mig snälla! ❤💪


Likes

Comments

I vad jag mins så har jag sen lågstadiet tyckt jag varit stor/tjock jag har alltid haft stora överarmar svårt att hitta toppar som passar då överarmarna varit förstora mot den storleken jag har i kläder. Men när jag kollar tillbaka på bilder så fattar jag inte varför jag tycker jag var tjock.? Jag var inte tjock jag var inte stor. sen var jag större än mina vänner men jag var längre och tränad på den tiden.

Min vikt har jag också relaterat till hur snygg man är, ju smalare ju snyggare eller hur? Men är det så? Jag är en kvinna/tjej som är bekräftelse hungrig speciellt bekräftelse från män. Men blivit bättre med den drogen sen jag träffa min sambo. Å ja jag kallar det en drog för jag blev hög på bekräftelse. De gav mig adrelin på ett självskadligt sätt. Som jag inte mådde bra av.

Att jag inte mått bra av min vikt att jag vill känna mig snygg sexig och smart inför män skadad mig bara. Eller dålig självkänsla kanske det grundardig i? Jag vet inte? I denna text finns det en fortsättning en lång sådan. Jag kommer ta upp den. Jag måste ta upp det!

Men vi borde vara nöjda med oss själva, att älska oss själva men jag gjorde inte det och gör det inte nu heller men har gått från det svarta och är i det gråa men ska nå de ljusa!

Detta är lite defust men kommer med en bättre förklaring snart! Ska bara våga!

Bilder på förr då jag inte var nöjd med min kropp men borde vara det. Blir vi någonsin nöjda eller dieten så långt inom oss?

Likes

Comments

Idag kom min fina familj förbi på lite enkel mat och tårta. För första gången hade jag firande av mig själv hemma hos mig själv! Kanske låter konstigt att man vid 28 år aldrig haft familjen över på en födelsedag förut. Ja kanske men i sånnersta hos mamma där vi brukar vara är så bra. Så var lite nervös av någon anledning när jag själv skulle "styra" upp allt för the familja. Men gick så klart bra!

Maten då? Jo blev kycklingsallad och prinsesstårta. Så lite för mycket kalorier idag blir det. Men nya tag imorgon.

Tack så mycket för alla fina presenter och att ni kom.

Nu ska vi roda om mot 30 års fest. Hoppas på en kul kväll. Varken jag eller min sambo känner nästan ingen som ska dit så ska bli jätte kul .

Tjo flöjt


Likes

Comments

födelsedag!

28 år! Vad ska man säga? Jag har ålderkris och ja jag menar allvar. 28 snart 30 fy fan! När jag var yngre så trodde jag att jag skulle vara framgångsrik, barn, hus och rest jorden runt. ja you name it! Men egentligen behöver jag inte ha ångest över min ålder (är ju bara en siffra) men ändå så känner jag stress att samtidigt som jag vill bila i usa, resa runt i Asien skaffa hus och barn så finns det varken ekonomi eller tid för det.

Men ska inte klaga jag har hunnit med mycket på mina 28 år! Bott i Barcelona testat bott i Thailand, varit med i tv med wipeout i Argentina, rest masor, festat, gjort konstiga misstag och massa lärdom!

Kommer man någonsin bli klar med det man "drömmer" om?

Jag har en fin lägenhet fin pojkvän och ok ekonomi för oss två! Varför åkderskris?


Tack mina fina vänner för uppvaktningen idag! Älskar er!

Likes

Comments