1. Lånade ut min nya jeansjacka till Ebba vilket var ett bra beslut för hon rockade den mycket bättre än mig

2. Dansade i solen till MØ med Elin!! Detta minnet kommer jag alltid få rysningar av när jag tänkte på pga hon va så OTROLIGT BRA!!

3. Chillade i Oatlys område där man både kunde dansa, köpa otalt-produkter, softa i en fåtölj och få gratis t-shirts. Mkt bra ställe

4. Blåste mycket såpbubblor!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

En favorit va Dungen aka rave place!!! Här stod vi i timmar och bara dansade hur vi ville i röken och drack lite öl ibland.

Lyckades va mkt fotogenisk trots svett och alkohol och trots att jag verkligen fuldansade 90% av tiden. Kul att det iaf finns fyra fina bilder på mig från helgen :))

Likes

Comments

LANA!! Grät två gånger under hennes konsert faktiskt! Oj vad fint

Major Lazer! Fet dans och feta dropp

Sanningen är, att nästan varenda konsert va magisk. London Grammar, Frank Ocean, Lorentz, Oskar Linnros, MØ ja hela gänget va underbart! Men hade lovat mig själv att va i nuet och njuta av stunden och inte filma in allt på snapchat eller knäppa de bästa bilderna. Så endast små små fragment av alla stunder i publikhavet finns på annat ställe än i minnet.

Likes

Comments

Köpenhamn välkomnade mig med moln och regnskurar och där stod jag i jeanskjol och solbrillor och försökte se modemedveten ut.

Maria kom flygande på cykeln och vi var återförenade. Som alltid blev jag nykär i henne och hela hennes sätt att vara.

Vi gick genom hippa (!) kvarter och babblade på om det ena och det andra. Fastän vi rings vid mer ofta än sällan och smsar varandra en gång i timmen var det så mycket som var osagt.

Vi hamnade på en loppmarknad där Maria köpte två jackor och jag två par skor. Sen behövdes det kaffe.

Maria med sin nya skinnjacka <3 Fint

När benen blev trötta av allt strosande klättrade vi upp i lägenheten. Maria lagade mat till mig och jag satt och tittade på precis som det ska vara. Sen kröp vi ihop i soffan och jag pillade i Marias hår ända tills våra ögonlock slocknade.

Likes

Comments

Kunde se den himmeln när jag vaknade upp. Sophia berättade att lägenheten kallades himmelslägenheten eftersom man kunde se skyn från alla rum.

Såhär bra hade vi det på morgonen!! Vegansk och vegetarisk frukost i skuggan av några träd på en bakgata. Njöt 100% av maten och 100% sällskapet, alltså 200% njutning.

Vi gick en väldans mycket, hela vägen in till Strøget och vidare Papirøn där vi solade oss i solstolarna ett tag. På vägen hem hamnade vi i en rosenträdgård där allt blev vackert i kvällssolen som silades ner genom molnen.

På grund av sura busschafförer fick jag vandra hela vägen in till centrum igenom efter att vi kommit hem till lägenheten. Men det var fint det med. Hade Veronica Maggio i lurarna och kände mig glad i själen.

Likes

Comments

Maxar häng med Hanna på det absolut bästa sättet! Om 3 veckor flyttar hon från mig till Uppsala :( Usch så mycket jag kommer sakna hennes skratt, röst, kramar ja hela henne !

Likes

Comments

Sitta i ett fönster på natten med Freja tills att fåglarna börjar kvittra. Dricka födelsedagspresent-vin och äta chips. Planera dejter med sommarflörtar. Ta igen tid. Skratta.

Likes

Comments

Med sommarkort i högsta hugg hoppade jag på ett pågatåg norrut. Det var sol för en gångs skull och jag hade på mig mina birkens!

Framme i Helsingborg började min och Hannas jakt på den perfekt frukoststället, men eftersom klockan var närmre lunchtid fick vi vandra en bit innan vi var nöjd med utbudet av mat.

Uppe på kullen låg denna lilla pärla gömd innanför stora ekar. Vi satte oss på Möllebackens våffelkafé med utsikt över Helsingör och åt deras goda lunchbuffé i takt med att molnen blev allt tätare på himlen.

Tillslut kom regnet och vi fick hasta oss in i caféets korsvirkeshus där stolarna var sådär charmigt rangliga. Någon timme senare när antalet våfflor i magen var många kramades vi hejdå och jag hoppade på tåget hem.

Likes

Comments

Moa har nog hittat den finaste lyan i Malmö skulle jag tro! Ljust och öppet men viktigast av allt så ligger den 100 meter från Ica maxi!! Viktigt, eller hur?

Fönstret som är öppet på bilden tillhör Moas crib! Drömläge och drömhäng där ett år framöver:))

Likes

Comments