Dricka lite öl då och då är en riktigt livsnjutar-vana som jag diggar!!

Eller klä upp sig och hänga med bästisar en onsdag bara sådär (+ en öl såklart)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sol i favoritstadsdel med min person!

Likes

Comments

Har anlänt till Uppsala aka höststaden nr1!!! Vart vi än går är det träd som Hanna ropar "Titta så fiiint" åt. Vi har vandrat runt mellan de färgglada husen och över ån och så har vi ätit massa avokadomackor, vilket hör till när man hänger med Hanna!!!

Likes

Comments

Ser nu så bra kombo?: oboy, taco, Moa och Annie!!!!! <3333

Alla tisdagar borde vara taco-tisdagar kan man tycka faktiskt

Likes

Comments

En kväll letade vi upp en fancy hotell med rooftopbar och fotovänlig lobby. Där kunde man ta bilder!!!

Jag och min Maddi <3333

Tyvärr hade inte rooftopen någon utsikt men de hade god sangria (som vi för övrigt fick veta var en "dagsdrink" som egentligen inte skulle drickas efter kl 19, men det sket vi i )

Likes

Comments

Typiskt bra boende mitt i de gamla kvarteren i Barcelona. Fläkten, vår dubbelsäng och framför allt balkongen gjort priset överkomligt för Ove Sundberg inom mig. Balkongen va både perfekt förkröksplats och kvällsmatsplats!

Likes

Comments

Det blev en dag på stranden!!!!!! Frukost och nybakat bröd i väskan och varsin tvålitersvattenflaska i händerna begavs vi oss ut på vår första dag i Barcelona. Vi fick till och med fråga om vägen till stranden för vi va så vilse i den nya staden. Väl framme hade vi värdens deg-dag och bara låg och snackade, läste bok, lyssna pod, BADADE, åt och kliade varandra i håret.

Likes

Comments

Om en vecka vaknar jag upp i Hannas säng i ett studentrum i Uppsala!!! Saknar henne och allt roligt vi hittade på tillsammans. Innan hon begav sig norrut i augusti hade hon världens mysigaste kräftis i hennes trädgård med lekar och pajer och hembakat bröd. Fin sommarkväll med fina vänner, och snart får jag hänga med min favorit igen! Taggad!!!

Likes

Comments

1. Lånade ut min nya jeansjacka till Ebba vilket var ett bra beslut för hon rockade den mycket bättre än mig

2. Dansade i solen till MØ med Elin!! Detta minnet kommer jag alltid få rysningar av när jag tänkte på pga hon va så OTROLIGT BRA!!

3. Chillade i Oatlys område där man både kunde dansa, köpa otalt-produkter, softa i en fåtölj och få gratis t-shirts. Mkt bra ställe

4. Blåste mycket såpbubblor!

Likes

Comments

En favorit va Dungen aka rave place!!! Här stod vi i timmar och bara dansade hur vi ville i röken och drack lite öl ibland.

Lyckades va mkt fotogenisk trots svett och alkohol och trots att jag verkligen fuldansade 90% av tiden. Kul att det iaf finns fyra fina bilder på mig från helgen :))

Likes

Comments