Har anlänt till Uppsala aka höststaden nr1!!! Vart vi än går är det träd som Hanna ropar "Titta så fiiint" åt. Vi har vandrat runt mellan de färgglada husen och över ån och så har vi ätit massa avokadomackor, vilket hör till när man hänger med Hanna!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ser nu så bra kombo?: oboy, taco, Moa och Annie!!!!! <3333

Alla tisdagar borde vara taco-tisdagar kan man tycka faktiskt

Likes

Comments

En kväll letade vi upp en fancy hotell med rooftopbar och fotovänlig lobby. Där kunde man ta bilder!!!

Jag och min Maddi <3333

Tyvärr hade inte rooftopen någon utsikt men de hade god sangria (som vi för övrigt fick veta var en "dagsdrink" som egentligen inte skulle drickas efter kl 19, men det sket vi i )

Likes

Comments

Typiskt bra boende mitt i de gamla kvarteren i Barcelona. Fläkten, vår dubbelsäng och framför allt balkongen gjort priset överkomligt för Ove Sundberg inom mig. Balkongen va både perfekt förkröksplats och kvällsmatsplats!

Likes

Comments

Det blev en dag på stranden!!!!!! Frukost och nybakat bröd i väskan och varsin tvålitersvattenflaska i händerna begavs vi oss ut på vår första dag i Barcelona. Vi fick till och med fråga om vägen till stranden för vi va så vilse i den nya staden. Väl framme hade vi värdens deg-dag och bara låg och snackade, läste bok, lyssna pod, BADADE, åt och kliade varandra i håret.

Likes

Comments

Om en vecka vaknar jag upp i Hannas säng i ett studentrum i Uppsala!!! Saknar henne och allt roligt vi hittade på tillsammans. Innan hon begav sig norrut i augusti hade hon världens mysigaste kräftis i hennes trädgård med lekar och pajer och hembakat bröd. Fin sommarkväll med fina vänner, och snart får jag hänga med min favorit igen! Taggad!!!

Likes

Comments

1. Lånade ut min nya jeansjacka till Ebba vilket var ett bra beslut för hon rockade den mycket bättre än mig

2. Dansade i solen till MØ med Elin!! Detta minnet kommer jag alltid få rysningar av när jag tänkte på pga hon va så OTROLIGT BRA!!

3. Chillade i Oatlys område där man både kunde dansa, köpa otalt-produkter, softa i en fåtölj och få gratis t-shirts. Mkt bra ställe

4. Blåste mycket såpbubblor!

Likes

Comments

En favorit va Dungen aka rave place!!! Här stod vi i timmar och bara dansade hur vi ville i röken och drack lite öl ibland.

Lyckades va mkt fotogenisk trots svett och alkohol och trots att jag verkligen fuldansade 90% av tiden. Kul att det iaf finns fyra fina bilder på mig från helgen :))

Likes

Comments

LANA!! Grät två gånger under hennes konsert faktiskt! Oj vad fint

Major Lazer! Fet dans och feta dropp

Sanningen är, att nästan varenda konsert va magisk. London Grammar, Frank Ocean, Lorentz, Oskar Linnros, MØ ja hela gänget va underbart! Men hade lovat mig själv att va i nuet och njuta av stunden och inte filma in allt på snapchat eller knäppa de bästa bilderna. Så endast små små fragment av alla stunder i publikhavet finns på annat ställe än i minnet.

Likes

Comments

Köpenhamn välkomnade mig med moln och regnskurar och där stod jag i jeanskjol och solbrillor och försökte se modemedveten ut.

Maria kom flygande på cykeln och vi var återförenade. Som alltid blev jag nykär i henne och hela hennes sätt att vara.

Vi gick genom hippa (!) kvarter och babblade på om det ena och det andra. Fastän vi rings vid mer ofta än sällan och smsar varandra en gång i timmen var det så mycket som var osagt.

Vi hamnade på en loppmarknad där Maria köpte två jackor och jag två par skor. Sen behövdes det kaffe.

Maria med sin nya skinnjacka <3 Fint

När benen blev trötta av allt strosande klättrade vi upp i lägenheten. Maria lagade mat till mig och jag satt och tittade på precis som det ska vara. Sen kröp vi ihop i soffan och jag pillade i Marias hår ända tills våra ögonlock slocknade.

Likes

Comments