Tänk om flera människor kunde FÖRSTÅ att SD inte är rasister bara för att dem vill skära ner på invandringen. Det SD vill är att hjälpa dem i deras hemländer där pengarna är mer värda och ger bättre effekt.
Sen det där att man ska demonstrera p.g.a att dem blev så stora i valet igår är ju bara sjukt. SD är precis som vilket annat parti som helst, och när det väl finns olika partier att rösta på så har man lika stor rätt till att rösta på dem som man har att rösta på te.x. S. 
Man kan även ta och fundera på hur många utav demonstranterna som hade läst SD:s program. De jag tror, det är att demonstranterna har stirrat sig blinda på rasism.
Men då kan man undra hur dem kan vara rasister när de vill hjälpa dem i sina hemländer. Vad finns det för rasistiskt i det?

SD:s program handlar inte enbart om invandring. Det handlar om att förbättra Sverige och för dem som redan bor här. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag kan inte förstå varför folk ska ha så mycket hat mot SD och att dem blev 3:dje största parti var ju inte populärt bland många. Jimmie har gjort ett enormt bra jobb, även fast folk vänt honom ryggen så lyckades han. GRATTIS Jimmie!

Jag är och kommer förbli en Sverigedemokrat oavsett vad folk tycker om det, jag tänker inte ta åt mig en massa skit från folk som ser SD som "rasister". För sen undrar jag om folk ens har haft en tanke på att det även finns mörkhyade som är rasister emot dem vita.

Alla ska få ha sina åsikter om olika partier, men jag tänker inte skriva en massa skit till dem som te.x. tycker om Socialdemokraterna, MP, M osv. Ser ingen anledning att trycka ner folk bara för att dem har en annan åsikt..👍 


Likes

Comments

Senare idag kommer jag att börja blogga om Sverigedemokraterna. Jag struntar även i vad folk kommer att tycka om det. Alla är vi ju som sakt olika ,tycker och tänker olika om allt. 

  • Jag kommer bl.a. att skriva om:

-brottslighet
-sjukvård
-flyktingpolitik
-jobb
-kultur

m.m.

Men fram tills dess får ni alla ha en fortsatt trevlig natt, för nu tar jag och säger godnatt.😃


Likes

Comments

Nu ska jag börja blogga om på nytt, ny blogg å allt. Ska även försöka vara mer aktiv här än vad jag var på min förra blogg. Men vi får väl se hur bra det kommer att funka😊

Likes

Comments