Hej igen, har alltid varit svårt att veta vad man ska skriva som start på inlägget, ett vanligt hej är så vanligt men det får duga så länge. Vart inget inlägg igår kväll, sätt och plugga hela eftermiddag och kvällen, efter 22 så lämna man in historia uppgiften och stängde av datorn (skönt!!). Men nog pratat om plugg, tänkte prata om en av mina favorit sminkmärke, varför jag gillar just det märke. Märket jag kommer prata om idag är....

Anastasia Beverly Hills

Anastasia är ett dyrare märke, det vet jag. Och nej jag använder inte Anastasia för att skryta och visa andra att jag köper dyrt smink. Tvärtom, för ungefär 2-3 år sen så fick jag upp ögonen för smink och efter det har jag verkligen fastnat i sminkvärlden!! Älskar smink..

Kan vi pratar om Anastaias highlighter paletter?! O-M-G vad dem är bra!! Min nya favorit är helt klart paletten Sugar , men min första highlight palett jag köpte från Anastasia var Sun Dipped, den kommer alltid vara nummer ett. Jag älskar den paletten så mycket att jag har två stycken för säkerheten skull, haha fjantigt!! Jag vet... Skulle kunna nästan rekommendera alla highlighter paletter förutom Ultimate glow, för att pigmenteringen är inte alls lika bra som dem andra, måste ta mycket mer produkt för att få samma resultat än med dem andra, men dock så är färgerna fina.

Jag har också deras ögonskuggspaletter Subculture, Prism och Modern Renaissance. Tycker att alla tre ögonskuggspaletter har bra pigmentering, men min favorit är helt klart Modern Renaissance. För att man kan använda den paletten till vardags och fest! Vill man inte köpa en hel palett så kan jag tipsa om deras singel ögonskuggor, dem har lika bra pigmentering.

Har också några liquid lipstick från Anastasia, dem är jättebra och sitter som berg på läpparna. Färgerna som jag har är Crush, Dusty Rose och Veronica. Har även ett lip gloss i färgen Kristen.

Jag har också några ögonbryns produkter och borstar, men kan verkligen rekommendera deras ögonbryn gel.Och får inte glömma deras contour kit, en palett man måste ha i sin sminknecessär! Har också deras cream contour kit men tyvärr så gillade jag det inte så mycket.

Är jättesugen på att testa deras liquid glow highlihghter, har hört jättebra om dem

Kommentera gärna vilket/vilka sminkmärken som är dina favoriter, så hörs vi i nästa inlägg!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Förr i tiden när man skulle berätta vem man är så svarade på man olika frågor, gör man det fortfarande? Jag tänkte iallafall idag skriva om mig själv i en löpande text, tror det blir roligare så. Ska även försöka få in minst en bild i varje inlägg, det livar upp inlägget och det blir roligare!! Eller är det bara jag som tycker det? Vem är jag då? Måste jag berätta vad jag heter?;) Haha..

Jag heter Sonja Olivia Harlin, mitt tilltalsnamn är Olivia. Är född den 9/9 1998, så fyller 20 år i september. (längtar!!) Bor i Sundsvall och går andra året på Thorén Business School och läser Handels- och administrationsprogrammet. Har fem syskon, en storebror, tre lillebrorsor (jobbigare än jobbigaste är dem hihi) och en lillasyster (hon är mitt liv), kommer förklara i ett annat inlägg om varför Nova är så himla viktig för mig. Misstolka mig inte fel, alla mina syskon betyder jättemycket för mig och är tacksam att jag har fått syskon som är så himla fina och bra personer, men Novis är min lilla prinsessa.

Min storebror har flyttat hemifrån, är glad för hans skull och vi har fått en annan relation idag än vad vi hade när han bodde hemma. Vi var experter på att reta upp varandra och bråka om så onödiga saker. Vi har kommit varandra närmare idag och det är roligt, istället för att bråka om små saker. Så bor med mina fyra andra syskon och mamma.

Har även två andra personer i mitt liv så betyder så mycket för mig (har inte glömt bort er), och det är min pojkvän M och min bästa vän Jennifer. Dem två personer är helt underbara, och finns där för mig när jag behöver dem som mest, är väldigt tacksam för det.

Måste fortsätta att plugga nu, historia uppgiften ska in idag innan 23,45. Så måste lägga på ett kol, ska försöka skriva ett till inlägg idag.

Vem är killen på bilden? (Dem som följer mig på sociala medier vet säkert vem det är), kommer skriva ett inlägg om vem han är och varför han inte finns i mitt liv idag... 

Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Hej, gud vad längesen man hade en blogg, flera år sen. Fast då var man inte direkt så seriös, man dör lite smått inombords nu när man ser sin gamla blogg och läser sina inlägg, haha... Vet inte riktigt vad jag ska skriva om just nu. Händer ingenting speciellt i helgen, på grund av plugg. Det är inte direkt mycket plugg just nu (tack och lov!!), men vi har typ världens största uppgift i historia. Då får man ta sitt ansvar och plugga.

Jag tänker skriva ett inlägg om vem jag är osv imorgon och kanske ett inlägg om mina favoriter inom make-up.

Kramis!

Likes

Comments