Header

Photography, Today, Traveling , New Zealand, 2018

***

Sitter i skrivande stund på Oslo Airport och ska snart boarda det tredje & final flight till Stockholms Arlanda. Om några timmar är jag tillbaka i Sverige och resan är slut. 


Jag är enormt tacksam för att jag har fått göra det här resan och skulle göra den all over again om jag hade chansen. Nu ska jag försöka överleva jetlagen med koffein och snart drar skolan igång,
xoxo

End of trip

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Photography, Today, Traveling , New Zealand, Selfies, Outfit

***

New Year since last time. Hoppas allas första dagar av 2018 var bra. Jag vet att nyårsafton egentligen är som vilket annat dygn som helst, men gillar tanken på att börja om, en nystart vid nytt år. Nyårslöften då? Bara att göra ett bättre år than the previuos one, då det verkligen verkligen inte var ett bra år.

Spenderar mina första dagar av året som de sista i Nya Zealand, innan jag flyger tillbaka till Sverige. Förbereder mig på 12h- jetlag och nollgradigt från 25- gradiga dagar :)
xoxo

Welcome 2018

Likes

Comments

Photography, Traveling , New Zealand

***

Mornin’ (?). Här borta i Oceanerna ligger solen lågt och ska precis gå ned, medan eran dag i Sverige just started.

För två dagar sedan gjorde jag det SJUKASTE jag har gjort i my entire life, (trots att jag literally skakade av nervositet sekunderna heh). Jag hoppade från en klippa, ca. 70 m över havet ned mot klarblått vatten.

Fick det hela av min farbror i julklapp som också hoppade bungy med mig. Föredrar verklien upplevelser i present, känns inte de mer äkta kind of? Hoppas ni hade en bra jul!!
xoxo

Bungyjump

Likes

Comments

New Zealand, Photography, Photoshoot, Selfies, Today, Traveling

***

Hey loves. 4 dagar kvar till julafton och honestly har jag ingen julkänsla här borta i värmen. Med ca 30° each day & utan snö på marken är det svårt att föreställa mig att det är vinter (?). Men jag klagar inte, wouldnt have it any other way.

Igår gled jag runt i min swimsuit hela, hela dagen. Läste, fick massa sol, åt glass, umgicks och fotade. Antagligen gör jag detsamma idag.
xoxo

Under palms

Likes

Comments

New Zealand, Photography, Photoshoot, Today, Traveling , Outfit

Arrived @ New Zealand. Resan hit var allt annat än ideell, allt från borttappade väskor till timmar på sjukhus. Here at last, och kan inte vara gladare. Äntligen tillbaka hemma på den vackraste platsen jag vet.

Första dagen spenderades i huset, tog de lugnt & tog igen vår 12 timmars jetlag. Otherwise är allt PERFEKT.

Jag och pappa hittade ett grapefruit träd vid en trappa från vår trädgård. Här är a part av bilderna!
xoxo

Grapefruittree

Likes

Comments

New Zealand, Photography, Selfies, Traveling , Today, Plans

Mornin’. At the moment sitter jag i bilen mor Arlanda flygplats o klockan är inte mer än strax över 5. In fact åker jag till Nya Zealand idag och det är nog den mest efterlängtade dagen på tre år!!

Har en 32 timmars resa framför mig med including mellanlandning i Dubai. Prepare for mycket uppdateringar!!
xoxo

Off to airport

Likes

Comments

Traveling , Today, Photography

​***

Vad sägs om lite mer än två veckor kvar till julafton? And by then; kommer jag att vara i Nya Zealand. Åker nämligen om ca. en vecka och vet inte om det är möjligt att längta mer. Funderar på om det är dags att börja packa soon. Dock är packning inte min bästa sida, speciellt inte när det gäller för fyra veckor framöver!!


Från resa till en annan, här är lite bilder från höstlovet i London. Saknar min släkt där och staden i helhet. Kram på er & have a nice weekend!!
xoxo

Missing London

Likes

Comments

Interior, Today, Photography

***

Mornin’. Jag har lovat mig själv att sitta hela helgen framför skolböckerna, HELA helgen. First of all; tänker passa på att sitta inne medan det fortfarande är grått väder och ingen snö (i december?) Och har dessutom 4 prov nästa vecka plus en inlämning.

Besides så är det endast 2 veckor kvar till jag åker till Nya Zealand!
xoxo

Studyweekend

Likes

Comments

Friendos, Photoshoot

***

As promised tänkte jag uppdatera med bilder från tidigare fotograferingar. Här är en drop med bilder från en dag i höstas med Rakele. Honestly saknar jag riktig höst, tycker att den här mellanperioden fram till vintern är ganska så jätte trist. Vill bara glida runt i snö just nu och faktiskt kunna säga att et är riktig vinter. 

Xoxo

October shoot

Likes

Comments

Outfit, Photoshoot, Photography, Today

Hey loves. Det har stått tomt här på bloggen ett tag med tanke på att skolveckorna inte lämnar så mycket tid över till annat.

Vad har hänt since last time? Jag har mostly koncentrerat mig på gymnasievalet, som jag och alla andra födda 02 står framför i år. Nästan 100 i Stockholm skolor och jag får bara gå på en? Lucky enough vet jag imprincip precis var jag vill gå.

Ska försöka uppdatera med lite bilder från tidigare fotograferingar då fotandet går lite åt sidan under vintern. Men guys, fyra veckor kvar till jul!!
xoxo

Photo; @amandap

Likes

Comments