Header

Photography, Photoshoot, Today, Plans

***

Inför kommande vecka är jag mentalt redo för mycket stress angående ett par prov och inlämningar. Men lyckas ändå hitta some kind of motivation för att ta mig igenom veckan eftersom att det är höstlov om ca 4 skoldagar!!!


Tonight; fotografering med ett lag under en träning. Honestly är jag aningen nervös, men HUR KUL? Hoppas ni tar er igenom måndagen som väntar,
Xoxo

Monday comming up

​photo; Rakele Bertini

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Photography, Plans, Today

***

Hey loves. Känner mig HELT slut efter den här veckan, som om jag skulle behöva ett streckat dygn med sömn. Kan inte tänka mig how exhausted jag kommer att vara efter nästa. MEN nu börjar the count down to London resan; 10 dagar to go!!!

Plans of the weekend; Har tre fotograferingar inplanerade (!!!) och en hel del plugg. Foto & skola, allt i sin ordning så att säga!
Xoxo

10 days to go

Likes

Comments

Photography, Photoshoot, Friendos

***

I lördags mötte jag upp Rakele för några timmar med fotografering. Trots att vi är mitt inne i hösten så fick jag världens vårkänslor för att solen och skulle nästan kunna säga att det var varmt

Här är några av guldkormen som jag lyckades fånga!

xoxo

With Rakele

Likes

Comments

Photography, Plans, Today

Har jag mentioned hur mycket jag älskar måndagar? Starten på veckan blir som en blank sida i boken och det är nästan som om jag får börja om på nytt. Jag brukar inte heller ha mycket för mig under måndagkvällarna. Oftast planerar jag och förbereder mig inför veckan.

Ska krypa upp i soffan med skolböckerna och en kopp te nu. Har hopefully tid över för lite redigering av bilder från helgen!
xoxo

Monday blues

Likes

Comments

Photoshoot, Photography, Plans

***

Godmorgon hjärtan. Plans of the day; fotafotafota, all day. Nu på förmiddagen kommer jag förmodligen att åka in till stan och sätta mig med skolböckerna i några timmar.

Can’t help myself att bli aningen stressad av hösten, hur fint det än är med de orangeröda löven. Allt jag kan tänka på är att det snart är nyår, igen. Blir rädd av att tiden går såsåså fort. Jag vill hinna mycket, mycket mer på ett år. Hah, someone agree? Här är bilder som var tagna igår i kvällsolen.
xoxo

Setting sun

Likes

Comments

Interior, Photography, Plans, Today

Torsdag idag och jag skrev klart ett stort matteprov för några timmar sedan. As usual så vågar jag inte säga hur det går, för man vet aldrig. Säger som Hanna och Amanda; ”Det är som det är och det blir som det blir.” Så skönt att komma ihåg att det finns inget jag kan göra för att påverka, så tänker definitivt inte oroa mig.

Imorgon tar vi helg!!! Planned for the weekend; ska möta upp en tjej och fota lite tillsammans med henne. Måste även spara några (många) timmar till att plugga.
xoxo

It is as it is

Likes

Comments

Photography, Plans, Today

Jag känner att veckorna rinner iväg som sand mellan fingrarna, det går FÖR fort. Drygt sju veckor har gått av skolan (???).

Det har förövrigt stått ganska tomt här på bloggen de senaste dagarna. Guess why? Skolan givetvis haha. Är verkligen i ett focus-mode at the moment, finns inte mycket annat än plugg i kalendern just nu.
xoxo

Sipping away

Likes

Comments

Plans, Inspo, Traveling

As mentioned så åker jag och min syster till London över höstlovet. First of tror jag att det kommer att bli en utmaning med flygresorna, då det är vår första gång att resa själva.
Men vi kommer att ha LIVETS RESA!! Glida runt i London ett par dagar och bara leva, does it get better? Tror inte. Dessutom finns det ju SÅSÅSÅ mycket att fota!!
Xoxo

London

Likes

Comments

Outfit, Photography, Plans, Today, Friendos

YES äntligen ny vecka, känner likadant i slutet på varje helg. Igår drog jag till Odenplan och satte mig på Stockholms stadsbibliotek i ett par timmar & clearade off lite plugg

Ikväll ska jag along w/ några av tjejerna käka på en nyöppnad 60-tals resturang här i närheten. Here goes milkshakes & cheeskakes!!!
xoxo

Monday blues

Likes

Comments

Photography, Photoshoot, Today

Jag fick möjligheten att vara med och plåta ett band, HUR KUL? Därav spenderade jag större delen av dagen med Hanna. Först plåtade vi bandet och sedan åkte vi hem till henne. Vi satt och redigerade bilder, pratade & drack kaffe i timmar; as it should be. Hanna är så duktig på det hon gör och jag lär mig alltis så mycket, dessutom har jag lätt att prata med henne<333

Här är några av bilderna som jag lyckades knäppa idag!
Xoxo

@ BTS

Likes

Comments