View tracker

Denise tipsade mig om en app där man kan sätta ihop sina egna outfits och kollektioner mm. Man kan följa andra och sedan beställa de kläder/skor/accessoarer man har gillat och söka på sina favoriter. Jag har fastnat helt och jag kan inte sluuuta haha. Bara skapar skapar skapar och vill ha alla dessa kläder! Men har man dyr smak som jag tycks ha så är det inte lika enkelt och roligt för ekonomin. In och spana så ska ni se att man blir hooked!

Kommer lite bilder på mina creations ✨

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

... och sen mera regn. Jag är glad att jag hade ett superstort megaparaply som jag lånade från jobbet igår. Keepin' it dry bitcheees. Nej men otroligt tråkigt att sommaren regnat bort, siktar på utomlands i höst istället ✨💪🏽

2day @ work så hade vi fått 4 pall med höstnyheter och what not. Så det fanns att göra - vilket är helt underbart efter dessa veckor av nothingness på jobbet. Och jag som jobbar fredag/lördag kommer väl ha fullt upp hela dagarna. Då känner man sig produktiv!

Likes

Comments

View tracker

Kalla pannkakor med drottningsylt och grädde - resor, bekanta, minnen, feminism, uppväxt och allt pratade vi om.

Träffade min underbara barndomsvän Emelie idag efter jobbet, så himla kuul! Inte setts på nästan 1,5 år och vi hade så mycket att prata om, kände verkligen hur mycket jag saknat den här människan. Sjukt kul hade vi och vi kom på att hennes kille är bror till Tommys kompis flickvän - haha knäppa värld.

Supermysigt att få bara sitta och snacka och vi bestämde en till date där vi bara ska rita tillsammans och bli inspirerade 👌🏼✨

Likes

Comments

Min tisdag och onsdag i bild. Ed's Burgers - Veggie Liz med ost och pommes. Och sedan dötrist på jobbet så klottrat lite. Kul att komma igång lite med att rita igen! Så svårt att hitta tid och lust till det. Men nu har jag skapat och då är jag nöjd 👌🏼 Träffade även min barndomsvän Emelie idag så det kommer mer om det later, baiii.

Likes

Comments

Första bilden är på min hemgjorda toast skagen - hade sånt sug efter det i flera dagar! Haha

Men vi var på nrm på semestern. Kände att jag ville ut och hitta på något, inte bara slöa framför film hela dagarna. Så vi satte oss i bilen och drove off. Såå länge sedan man var där och jag åker ju förbi det relativt ofta när jag åker in till eller från stan. Blev en kul upplevelse med lite nostalgi och mycket fascination över vad som har vandrat och fortfarande vandrar på vår jord. När man får se allting på så nära håll känner man sig så liten och helt plötsligt okunnig. Kom på mig själv att jag fascinerades av vardagssaker som man stött på mer än ofta i sitt liv - men nu när man är stadstjej så missar man allt naturen har att erbjuda.

Känns som att man tar det mer för givet nu än när man bodde på landet och vandrade i skogen varje dag. Kul var det iallafall!

Likes

Comments

Räddade en humla från att drunkna! Låg i en fontän i spöregnet så den fick följa med hem och torka och äta. Haha stackarn ramlade från fönsterbrädet sen och kvävdes ihjäl av en blöt servett.

Well that's what you get for trying.

Likes

Comments

Jag blev medbjuden till Djurgårdsmatch av boyen. Haha jag är ingen fotbollsperson någonstans men man stöttar väl partnern liksom 😎 Vi virrade halvt runt vid centralen först för att jag var sugen på Subway. Gick förbi en bil som typ sprängts eller något?! Jätte otäckt.. Sen bar det av mot Tele2 Arena (där det blev ännu mer mat heee). Matmonster.

Man blir halvt insugen i matchen när man tittar på fotboll - särskilt när det är på plats och inte på tv så att säga. Liiite kul är det ju men jag kommer aldrig att förstå det på samma sätt som Tommy. Kärleken och hängivenheten.

Men det är alltid mysigt att åka på äventyr med min kärlek - stora som små <3

Likes

Comments

Träffade Denise idag efter jobbet. Fikade och pratade om everything som vanligt. Sen blev det öl och mat och jag var inte hemma för ens vid ett på natten haha. Brukar bli så. Tommy var i Örebro och tittade på Djurgården spela så han joinade mig hemma vid ett för sömn - perfect timing.

Likes

Comments

Lördagen den 18:e juli så var det Grisslehamnsdagen. Och jag och Anna hade sedan länge bestämt och förberett oss för att ha loppis då! Hon/hennes föräldrar bor där ute så vi hade den perfekta platsen att stå på och en jäkla massa saker att sälja. Vi åkte från Norrtälje vid sex på morgonen för att hinna förbereda och diverse i tid. Jocke följde med också (Annas bf). Ett par dagar innan så såg vi att det skulle vara regn så jag tog med ett partytält att stå under - och det var väl en jävla tur. Det piskade och öste ner på oss (och där stod vi torra under vårt tält wie). Men det kom folk ändå och vi fick en massa saker sålt, så det var supermysigt trots allt.

Åt strömmingsburgare och satte på lite musik i mobilen för att hålla stämningen uppe. Tillsammans tjänade vi nästan 2000:- på våra gamla kläder, skor och prylar. Det första jag fick sålt var mina gummistövlar såklart (och coca-cola glas whaaat).

Solen lovade att titta fram vid tolvtiden iallafall och det gjorde den. Värme och massor av människor i den lilla byn - det är riktig sommar. När klockan närmade sig tre så packade vi ihop och Emil och Tommy kom för att vi senare skulle dra oss till Clara och parta jao. Så det gjorde vi, blev skattjakt och grillning. Sen hemgång mitt i natten (tack Emil som körde hela långa vägen). What a day.

Likes

Comments

Haft semester i en vecka nu och då har bloggandet lagts på hyllan lite. Jag har typ bara sovit, ätit, tittat på film och allt detta med Tommy såklart. Typ bott hos honom i en månad nu, tiden flyger alltså. Hade ingen aning vad jag skulle lägga upp för bild till detta så varför inte en av mina middagar (pommes, vegeschnitzel, bea och sallad) och min "after work" måltid när jag gick på semester (våffelwrap med jordgubbar, nutella och grädde) från Honeycomb FroYo!

Kommer uppdatera lite vad jag har gjort på semestern framöver - för just nu händer inget speciellt i vardagen.

Likes

Comments