Jeg besøgte i dag tandlæge klinikken Ulf Kretzscmer i Bramming for anden gang, fordi i dag har jeg fået min Clear Aligner skinder på for første gang.

​Whaaat!? Skal du have bøjle på?​​ Tænker i sikkert.

Ja, jeg har i lang tid været ked af mine skæve tænder i undermunden og store overbid, som måske kommer som en stor overraskelse for mange af jer, fordi jeg altid har været så god til at skjule det på billeder osv.
Jeg sad og googlede og fandt så ud af at der findes en ny metode der kan regulere tænderne UDEN at man skal gå rundt med store togskinder. Nemlig Clear Aligner. Jeg blev så glad!

For en uge siden var jeg for første gang inde hos min tandlægen Jane og fik taget aftryk af mine tænder, som så blev sendt ind til Clearaligner.dk, der så har lavet specielle usynlige skinder til mine tænder. Vi talte lidt om hele forløbet og at det ville tage ca. 4-6 måneder at regulere mine tænder, med ca. 10 skinder i alt, som jeg skal skifte hver anden uge hos tandlægen.

Jeg skal lige vende mig til at have skinderne på og huske at tage dem ud når jeg spiser.. Ingen snacks, haha.  De spænder en lille smule men tanken om at mine tænder snart er helt snore lige er det hele værd.


Nedenunder kan I se hvordan mine tænder kommer til at se ud når jeg er færdig med tandreguleringen.

Jeg kommer til at opdatere jer under forløbet og der kommer også en video på MTV play. 


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments