Hey girls,

Så er der snart CIFF (Copenhagen International Fashion Fair) igen og OW Intimates har fået en stand i Bella Centret som man ikke kan undgå at se! Jeg har brugt den sidste uges tid på at bygge en fin stand som jeg glæder mig helt vildt meget til at vise frem, det bliver så godt.
Hvis I har billetter til CIFF så kom endelig forbi og sig hej og få et sneak peek af den nye SS17 / HS17 kollektion.

Håber vi ses!


-S

Likes

Comments

Jeg har brugt de to sidste dage på Ystad Saltsjobad og fået en lille Nytårs Detox, det var bare lige hvad jeg havde brug for, for at samle ny energi til endnu en travl periode som står på at lave AW17 kollektion, min B-Day, Fashion Week og meget mere! Jeg har også lavet en MTV play video til jer som kommer ud i næste uge, så kan i se lidt mere fra mit ophold på Ystad.

Håber i overlever kulden og husker at få en masse D vitamin <3

Likes

Comments

Jeg rejser til Danmark igen i denne uge og har nydt at tilbringe jul og nytår med familie og venner. Inden jeg rejser, har jeg idag skudt billeder for et af mine yndlingsbrands Soul Made fra Færøenre, som jeg også tidligere har arbejdet sammen med. Denne gang er det kampagnen for deres AW17 kollektion jeg har stået model for med den flotte natur som dagens location. Det skal siges at på trods af vi slap for sne, så var det en utrolig kold fornøjelse der også indebar en mindre klatretur i stiletter. You gotta do what you gotta do. ;-)
I kan sikkert fornemme på billederne (især luften) hvor meget vejret skiftede på de få timer vi tog billederne. Færøerne er et fantastisk land!

Jeg er hoppet i seng med en varm kop the og vil sige godnat herfra


- S


Likes

Comments

Jeg er i gang med at lave en ny kollektion. På billederne kan I se lidt inspo billeder som jeg bruger og har liggende på mit skrive bord i nogle dage inden jeg laver de endelig styles og tegninger. Jeg er i gang med AW17 kollektionen og jeg er helt vild med jord farver og enkelte styles med små detaljer der gør det unikt. Jeg har brugt lang tid til at finde frem til den helt perfekte vinter kollektion og jeg glæder mig helt vild meget til at vise jer det endelige resultat.På billedet har jeg min Strap Detail bra på - køb den på owintimates.com

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Spotify
  • Bloglovin
  • Blogkeen
  • Nouw