Nyt indlæg

This is one of my favorite pieces from OW Intimates SS17 collection - the black Hanna Bodysuit! I'm so happy and proud to be able to wear my own designs ✨ I have designed the Hanna Bodysuit in a super soft shape wear material which smooths the body 👌🏼 I was inspired by the 80's mixed with what I believe will be hot in the future - this is why I have made it scooped with a high cut leg opening! What's not to like? #alwaysmakeitvisible

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments


Godmorgen!

Dagen/Ugen står på at lave en ny webshop, som skal være klar inden SS17 kollektionen rammer vores lager, det vil sige at jeg har rimelig travlt.
Vi fik taget nye billeder til webshoppen i sidste uge og har pakket et par tusind OW æsker. Vores fabrik syer så hurtigt som de kan og vi arbejder 24/7 for at nå det hele til tiden.

Om et par dage åbner jeg for PRE ORDRE på webshoppen owintimates.com

Hold øje! Der er allerede mange der har skrevet sig op og der er kun begrænset antal!


Når man skal laves en ny webshop, stå model og photoshoppe billeder, alt på en gang - kræver det en hel masse kage, nemlig min yndlingskage HINDBÆRSNITTE!

P.s jeg er ikke sur, jeg får solen i øjet.

Snapchat @sonjadavidsen

Likes

Comments

Jakke: NA-KD // Halskæde: NA-KD // Solbriller: KBL // Bh: OW Intimates


Hey girls,

Jeg sidder på vores nye kontor og drikker en kop kaffe - vi fik nemlig nyt kontor i starten af April! Det er så lækkert og lyst med mange vinduer og glas vægge. Jeg tager nogle billeder og viser jer det en dag, ellers kan i følge med på min Snapchat @sonjadavidsen hvor jeg tit filmer fra kontoret!


Likes

Comments


Jeg var så heldig at booke et last minute model job i Dubai i sidste uge.
Dubai er SÅ lækkert OG varmt - lige noget for mig!
Jeg var der kun i 3 dage så jeg nåede ikke at se og opleve så meget men jeg elsker at byen aldrig sover og at alt er så nyt. Jeg sidder allerede og tænker på hvornår jeg skal tilbage igen! En af modellerne jeg arbejde sammen med fortalte at om sommeren er der omkring 50 grader og selv vandet i vandhanen og badet er varmt, så det bliver nok først efter sommer.

Jeg boede på Rove City Centre i Dubai som er et mega hyggeligt hotel, kun 5 minutter fra den internationale lufthavn. Kan helt klar anbefales!


Jeg leder efter en all inclusive rejse i slutningen af Maj. Jeg skal holde en uges ferie efter SS17 kollektion er kommet på plads ude i butikkerne og vi har holdt launch fest osv. Er der et noget I kan anbefale hvor man rigtig kan slappe af og få noget sol?

- S


Likes

Comments

SS17 kollektionen er i fuld gang med at blive produceret og rammer vores lager lige om lidt. Det betyder OW æsker - RIGTIG mange OW æsker! Æskerne er en del af hele konceptet fordi vi vil give vores kunder noget helt specielt og KUN det bedste af det bedste!

Jeg er så spændt på at se hvordan alle tager i mod denne kollektion fordi vi har brugt ALT vores tid og energi på den. Det er også derfor jeg ikke har været så aktiv herinde. Jeg har så sent som i forgårs laver de sidste rettelser på kollektionen (som jeg startede på for halvt andet år siden).

Jeg anede ikke hvor meget det her projekt egentlig krævede inden jeg kastede mig ud i det. Det har været en lang rutsjebane tur som både har krævet blod, sved og tåre. Det er så vildt at stå med et produkt i hånden man helt selv har skabt og når det så endelig giver pote er det virkelig det hele værd.

Jeg håber i vil tage godt i mod kollektionen og jeg ser frem til at I modtager jeres nye OW Spring Summer Undies ❤️

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Instagram@sonjadavidsen