Billederne ovenover har jeg taget i går, da jeg var ude og skyde en ny 'billedserie' sammen med Nicolai for en rigtig dygtig fotograf fra New Zealand, der laver par billeder. Jeg glæder mig til at vise jer dem og fortælle lidt mere om det meget snart!


-


Jeg er hjemme på Færøerne i et par dage hvor jeg blandt andet skal skyde den nye OW SWIM kampagne i den smukke Færøske natur!
Grunden til dette er, at jeg er lidt træt af at se på de samme bikini fotos gang på gang med blå himmel og hvid strandsand. Jeg synes det er tid til at der skal ske noget nyt og så var det oplagt at bruge mit hjemland Færøerne til vores nye SWIM lancering for at få det mest nordiske og ekstraordinære look!
Følg med på min Snapchat @Sonjadavidsen eller min Instagram hvor jeg kommer til at vise jer lidt behind the scenes i morgen!

- S

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments


Hey girls,

Så står den på modeuge i København de næste par dage, smid mig gerne en besked hvis I er i området og har lyst til at komme forbi, drikke en kop kaffe eller et glas rosé og selvfølgelig se nærmere på OW's nyeste kollektioner!

- S

Likes

Comments

The day before..
Hej allesammen,


Jeg vil lige vise jer lidt billeder fra SEEK som blev afholdt i starten af Juli i Berlin hvor vi (mig og Nicolai) udstillede med OW INTIMATES og med et lille sneak peek af mit nye brand OW SWIM.

Til jer som ikke ved hvad SEEK er: SEEK er en mode messe som bliver afholdt to gange om året i Berlin, der findes rigtig mange mode messer men SEEK er en af de mere "trendy" messer med en række kendte brands som udstiller og populære butikker der køber ind.
Mange af jer undrer jer sikkert over "det rå look i træ" som ikke ligner vores stil - det skyldes at man ikke fik lov til at bruge sit eget inventar eller sætte noget op. Det rå "træ look" passer desværre ikke så godt ind i OWs minimalistiske design og profil men det gode ved det er at det sætter produktet i fokus så folk ikke bliver optaget af alt mulig andet pynt, når de går forbi standende hvilket jeg er fan af. Det giver måske en bedre forklaring på det hele setuppet :-)

Vi havde en meget vellykket messe og fik nye butikker på især i Tyskland, som er et marked vi er begyndt at fokusere meget på. Udover butikker fik vi også et stort samarbejde med en distribution i Benelux som er begyndt at sælge OW både i Holland, Belgien og Luxemborg.
Kan med stolthed fortælle at OW er repræsenteret i hele 15 lande!

-

Copenhagen Fashion week er lige rundt om hjørnet og vi fik en stand i sidste øjeblik, efter stor efterspørgsel fra danske kunder. Messen hedder CIFF som står for Copenhagen International Fashion Fair.
Alt kan ske og vi har ekstremt travlt med forberedelserne!

Jeg glæder mig meget til at vise jer udstillingen fra CIFF, hvor vi kun lige præcis har en uge til at lave standen i... Giv lyd hvis I er i nærheden, så fortæller jeg gerne mere om de nye kollektioner og giver selvfølgelig en sjus.


- S


Det hotel vi boede på i Berlin..

Likes

Comments

Grace Sunglasses


Jeg ELSKER mine nye håndlavede solbriller fra MARSHALL EYEWEAR! De er så chic og lavet af god kvalitet som jeg sætter stor pris på når det kommer til solbriller. De helt perfekte til en solskinds dag som i dag.

Du kan få 30 % rabat på alle Marshalls solbriller med koden

"MTV30"

Du finder dem jeg har på lige her


- S


Dette indlæg er lavet i samarbejde med MTV Danmark

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw