Så nærmer vi os SEEK i Berlin hvor vi skal udstille og fremvise vores AW17 og SWIM kollektion for første gang! Det er første gang vi udstiller på SEEK og jeg er meget spændt på at udstille med en lang række andre fede brands.

SEEK har i øjeblikket lavet en POP UP shop i Fechtner Delikatessen som er en af Berlins populæreste kaffe og frokost steder med udvalgte brands med temaet "ALL WHITE" hvor man også kan finde nogle af vores styles.


Jeg glæder mig helt vildt meget til at vise jer allesammen hvad jeg har arbejdet på det sidste stykke tid.
Smid mig en besked hvis du tilfældigvis er i Berlin imellem d. 4 - 6 juli og har lyst til at komme forbi og få et sneak peek på nyeste kollektioner før alle andre <3


Billedet I kan se ovenfor er skudt i fredags i Stockolm af dygtigeste Johannes Hejle som også har skudt vores SS17 kollektion der er ude i butikkerne nu.


- S

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments


I sidste uge holdte vi officiel launch fest for OW Intimates SS17 kollektion og årets første sommer fest hvor vi havde inviteret alle vores svenske venner og influencere til at fejre det med os.
Festen blev hosted af MTV Sverige på Vau De Ville i Stockholm med sommer tema udenfor med en masse varme lamper, friske drinks, snacks, lækre goddiebags og SS17 kollektionen som blev presentæret på mannequin dukker.

I kan se flere billeder fra festen på OW Intimates facebook side her eller på MTV.se lige her.


Nedenunder kan i se en lille kort stemnings video fra festen som blev filmet på min iphone!

Der kommer en officel video inden læng!


- S


Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw