Nyt indlæg

Så er det Fredag. Yndslingsdag!

Jeg har brugt den sidste tid på at lave tegninger på computeren og et nyt måleskema. Som nogle af jer ved har jeg ikke taget en designer uddannelse, så jeg får nogle privat timer løbende, for at dygtiggøre mig.
Jeg har pt. lavet et helt nyt måleskema, så bh'erne holder brysterne selvom det er bomulds kvaliteter uden bøjler i. Fedt, ikke?
Jeg har også tegnet en helt ny kollektion med mange nye styles og nye kvaliteter som jeg glæder mig helt vildt meget til at vise jer og så er jeg started på BADETØJ som SÅ mange af jer har efterspurgt. YAY!!!

Det går så stærkt for OW Intimates lige for tiden og derfor har jeg ikke tid til at opdatere så meget på mine sociale medier som jeg have før.
OW bliver pt solg i 9 forskellige lande, det er så vildt efter så kort tid! Vi havde også møder igår med agenter som skal starte med at sælge OW i Mellem Østen, Korea og Syd Amerika. Mandag morgen har vi så møder om USA og resten af Asien.


Ps. Jeg har fåt nyt design er på bloggen. Der er mange der har spurgt om jeg ikke vil blogge på Dansk og på Engelsk - hvis I klikker på indlægget så kommer der en google translate knap frem som kan oversætte til alle sprog. Smart!

God weekend

-SLikes

Comments

Yaaay så er jeg endelig færdig med min usynlige tandregulering!

Jeg har filmet en lille video til MTV play som kommer online i løbet af ugen med før og efter billeder. Tandreguleringen er lavet af ClearAligner.dk og tandlægeklinik Ulf Kretzschmer som jeg virkelig kan anbefalde alle. Det har været smerte frit og der var overhoved ingen der opdagede den usynlige skinde i perioden jeg skulle gå med den..

Drømmer du også om det perfekte smil uden at gå rundt med togskindere i en længere periode? Så skriv en mail til Clear Aligner.dk for mere information.

- S


Likes

Comments

Contains affiliate links"Hvad render du rundt og laver fordtiden, du er ikke særlig aktiv på sociale medier?" Jeg var i sidste uge blandt andet til en retail konference afholdt af Børsen på Bellasky som jeg lige kan fortælle jer kort om. Der var mange gode talere fra de største virksomheder i Danmark, de talte om hvad de arbejder på i forhold til fremtidens teknologi og hvordan de rammer den nyeste generation af forbrugere. Alt i alt en meget interessant konference for mig med en ny opstartede virksomhed.


Jeg har lidt nye planer med hvordan jeg kan få jer mere med på min lille buisness rejse som jeg håber at i også kan få noget ud af i sidste ende. Stay tuned 🌟

- S


Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Instagram@sonjadavidsen