Heyy,

AW17 kollektionen lander på vores lager om 3 uger og jeg glæder mig rigtig meget til at få noget feedback når i har fået fat i de nye styles.
Det er min anden kollektion og der er allerede mange ting der er ændret og blevet forbedret siden første kollektion. Man lærer imens man lever og lever imens man lærer.
Jeg har leget lidt med en lækker 'ribbed jersey' kvalitet, tykt net, falsk ruskind, strop detaljer og de to kvaliteter jeg også brugte på den første kollektion som er en lækker 'shape-wear' kvalitet og et bomuld/modal blend som giver huden mulighed for at ånde og forny sig. Som i nok har fundet ud af er jeg helt pjattet med højtaljede underdele og bodysuits med en høj skæring fordi jeg synes det giver kroppen en helt ny form og får den til at fremstå fantastisk uanset om man er tyk eller tynd.
Jeg håber I vil tage rigtig godt i mod kollektionen, jeg glæder mig rigtig meget til at se den hænge i butikkerne og til at se billeder af nogle af jer med den på. I er så gode til at ligge billeder op på Instagram og Facebook og det er jeg så taknemlig for, uden jer ville der ikke være noget OW!

Hvis det har interesse, kan I finde yderligere beskrivelse på alle styles og flere billeder lige her.


Billederne er skudt af den dygtige Johannes Helje.


- S

Likes

Comments


Jeg var så heldig at skyde nogle billeder sammen med min bedre halvdel på Færøerne. Billederne blev skudt af den dygtige James Broadbent 'chasewild.com ' som var kommet hele vejen fra New Zeeland.
Ideen var at "capture the real moment", jeg er SÅ glad for resultatet og at være det minde rigere.

Håber I får en good weekend,

- S

Likes

Comments

Hej Girls,

Som I nok så på min Instagram spiste jeg middag og hyggede med Nouw bloggerne fra Jylland på Langhoff og Juul i Århus i onsdags.
Det var så hyggeligt, vi fik 3 retters menu, en vin menu, bobler og lækre goodie bags. @jennifergeertsen havde sørge for det hele ;-)

Her får I nogle billeder fra aftenen og tak Jennifer fra lån af et par billeder, hihi.

-S

Likes

Comments

Subscribe
  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw